2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hıçkırık sesini kalp ile birlikte dinlemek çok güzel değil mi yaaa
Kız belli mi olur bu sefer belki 41 e kadar beklerdin
Benimki de sezaryen ve 40.haftada olacak 5 Ekim. Düşündükçe darlanıyorum.
seninki seni normal doğurtacak bence

Papatyam biz de Kocaeli’de alev aldık bu gece. Komple kılıfı çarşafı kaldırdık yıkadık uyurken pek terlemem ama bu gece günah gecesi gibiydi
Ben de tahmini haftaya çatlarım gibi geliyor

Ya ben bazen kendimde eşimi pıçaklama kapasitesi gözlemliyorum sinirim geçmiyo

Kizlar buraya da yazayım bebeğiniz doğduğunda bol bol kucağınıza alın teninizle temas halinde olsun . Milletin lafına uyup kucağa alışmasın diye elinizden almasinlar. You tube da Uzm. Dr Osman Gonulal diye bir doktor var bu yenidoğan bakımını falan anlatıyor videoları var

Ya ben kocama karşı bu aralar çok degisigim adamı bir boğasim geliyor bir aşık oluyorum şaşkınliklar içerisinde kendisi

yok kız ne yaptın5eylulde gün verecek, bekler diyo daha dönmemıs ama herturlu sezaryen olacağı ıcın sıkıntı yok dıo. bol bol su iç dedi
Bekler mi diyo konuşmuş mu içeriyle
Ben kendime 1 ekimi beğendim ama bazen al bunu al al diyebilirim son haftalarda diyorum çünkü stres tavan oluyo

Bu gün hakkını bırakmayan bir ana oldum Geçen haftadan beri müdürle kavga ediyoruz çocuklar yok tam gün çalıştırıyor bizi dedim beni bırakın yarım gün geleyim eylülde çocuklar gelince tam güne başlarım oyalıyor kaç gündür bugün çağırıp tamam kurucu izin verdi dedi bundan sonra yarım gün çalışıyorum birde gelmiş çok kendini düşünme bu normal birşey bende 6 aylık doğmuşum birşey olmaz diyor gözümden alev çıktı başınıza gelmeyecek tabi bilemezsiniz dedim anlayamazsınız bir saydırmışım bugünden çıkabilirsin dedi

Crocsa benzer akınalbella var bende kullanıyorum memnunum
Trendyolda gördümde kalitesini bilemediim
Ben bundan aldım canım floya gidip mağazadan havlu terlikleri sevmiyorum o yüzden
Güzel duruyor bu model
fotoğraf işine hiç girmiycem ben ondan dümdüzden gidiyim
Benimki de sezaryen ve 40.haftada olacak 5 Ekim. Düşündükçe darlanıyorum.
Normali bekletiyor bence

Ayy kendi 6 aylık doğmuşta acaba onu 6 aya kadar taşıyıp doğuran kadına sormuş mu acaba nasıldı o süreç diye

Zaten 2 hastane var devlet ve özel devlete kimse gitmiyor herkes el mahkum özele gidiyor 2 3 ayda bir zam getirdikleri için anlaşma yapmıyorlar mecbur vereceğiz diye

Ben Ankarada yasıyorumda burda çoğu hastane doğum paketi şeklinde çalısıyor. Onlar biraz fırsatcılık yapmıslar

Direnin kızlar şafak çok karanlık değil iyice az kaldı psikolojisine giriyoruz ama var biraz daha şimdii siz gene yakınsınıız ben ekimin 24 son tarihii sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor hani ilk aylar geçmiyordu ya ortalar çabucak geçtii son aylarda geçmiyormuş resmen

Son aylar neden cabuk gecti ya ... yarin 32 olacagim ve cantam da oda da hazir degil. Stres oluyorum . Dogum zaten kafama takiliyo

Aynen öyle benim bir ay kaldı ama sanki günler gecmiyoreeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…