Hıçkırık sesini kalp ile birlikte dinlemek çok güzel değil mi yaaabuarada nstye girdim bni 30. haftadan beri alıyor sancımda cıkmadı cok sukur. ama bebek orda hıckırmaya başladı cok tatlıydı
yok ztn-Sunshine bizi fil yaptı eylülü direk pas gecti
yok ben buldum diorum ya en ıısı hic yapmamak
ben 2 tane aldım nineweste var suan imdirimde birde foto falan cekıkırsem pofuduk uygun duz bışe aldım
seninki seni normal doğurtacak benceBenimki de sezaryen ve 40.haftada olacak 5 Ekim. Düşündükçe darlanıyorum.
Papatyam biz de Kocaeli’de alev aldık bu gece. Komple kılıfı çarşafı kaldırdık yıkadıkKızlarrrr bu bebişler nasıl doğacak
Ankara da yaniyürük kendini Adana zannediyor.
Gece bir ara fenalastim kafam gözüm döndü sıcaktan nefes daralmam zaten var bu negggg diye bağırasim geliyor . Burnum ve yüzüm şişti ellerim tombik tombikve karnımın her bir köşesi çatladı . Bu günlük dertlerim bu kadar teşekkürler . Ha bu arada bazen çok mutluyum bazen çok sınırli her şeyi uçlarda yaşıyorum
Ya ben kocama karşı bu aralar çok degisigim adamı bir boğasim geliyor bir aşık oluyorum şaşkınliklar içerisinde kendisiPapatyam biz de Kocaeli’de alev aldık bu gece. Komple kılıfı çarşafı kaldırdık yıkadıkuyurken pek terlemem ama bu gece günah gecesi gibiydi
Ben de tahmini haftaya çatlarım gibi geliyor
Ya ben bazen kendimde eşimi pıçaklama kapasitesi gözlemliyorum sinirim geçmiyo
Ya ne olacağııdıı, bebe bekler mi o zamana kadar Allahaşkına.seninki seni normal doğurtacak bence
Ta kendisiYa ben kocama karşı bu aralar çok degisigim adamı bir boğasim geliyor bir aşık oluyorum şaşkınliklar içerisinde kendisi
Sana da 29.09 diyorum hadi bakalımYa ne olacağııdıı, bebe bekler mi o zamana kadar Allahaşkına.
Neyse haftaya 1 Ekime çeksin diye az darlayayım.
Ya o benim doğum günüm bende o zamana doğum yapmak isterim de beklemez gibiTa kendisi
Oysa herkes öldürür sevdiğini mod on
Sana da 29.09 diyorum hadi bakalım
Zor ama imkansız değilYa o benim doğum günüm bende o zamana doğum yapmak isterim de beklemez gibi
Ne güzel dedin, keşke doktorum da dese.Ta kendisi
Oysa herkes öldürür sevdiğini mod on
Sana da 29.09 diyorum hadi bakalım
Bekler mi diyo konuşmuş mu içeriyleyok kız ne yaptın5eylulde gün verecek, bekler diyo daha dönmemıs ama herturlu sezaryen olacağı ıcın sıkıntı yok dıo. bol bol su iç dedi
Trendyolda gördümde kalitesini bilemediimCrocsa benzer akınalbella var bende kullanıyorum memnunum
Güzel duruyor bu modelBen bundan aldım canım floya gidip mağazadanhavlu terlikleri sevmiyorum o yüzden
fotoğraf işine hiç girmiycem ben ondan dümdüzden gidiyimbuarada nstye girdim bni 30. haftadan beri alıyor sancımda cıkmadı cok sukur. ama bebek orda hıckırmaya başladı cok tatlıydı
yok ztn-Sunshine bizi fil yaptı eylülü direk pas gecti
yok ben buldum diorum ya en ıısı hic yapmamak
ben 2 tane aldım nineweste var suan imdirimde birde foto falan cekıkırsem pofuduk uygun duz bışe aldım
Normali bekletiyor benceBenimki de sezaryen ve 40.haftada olacak 5 Ekim. Düşündükçe darlanıyorum.
Bu gün hakkını bırakmayan bir ana oldumGeçen haftadan beri müdürle kavga ediyoruz çocuklar yok tam gün çalıştırıyor bizi dedim beni bırakın yarım gün geleyim eylülde çocuklar gelince tam güne başlarım oyalıyor kaç gündür bugün çağırıp tamam kurucu izin verdi dedi bundan sonra yarım gün çalışıyorum birde gelmiş çok kendini düşünme bu normal birşey bende 6 aylık doğmuşum birşey olmaz diyor gözümden alev çıktı başınıza gelmeyecek tabi bilemezsiniz dedim anlayamazsınız bir saydırmışım bugünden çıkabilirsin dedi
Zaten 2 hastane var devlet ve özel devlete kimse gitmiyor herkes el mahkum özele gidiyor 2 3 ayda bir zam getirdikleri için anlaşma yapmıyorlar mecbur vereceğiz diye
Kızlarrrr bu bebişler nasıl doğacak
Ankara da yaniyürük kendini Adana zannediyor.
Gece bir ara fenalastim kafam gözüm döndü sıcaktan nefes daralmam zaten var bu negggg diye bağırasim geliyor . Burnum ve yüzüm şişti ellerim tombik tombikve karnımın her bir köşesi çatladı . Bu günlük dertlerim bu kadar teşekkürler . Ha bu arada bazen çok mutluyum bazen çok sınırli her şeyi uçlarda yaşıyorum
Hıçkırık sesini kalp ile birlikte dinlemek çok güzel değil mi yaaa
Kız belli mi olur bu sefer belki 41 e kadar beklerdin
seninki seni normal doğurtacak bence
Papatyam biz de Kocaeli’de alev aldık bu gece. Komple kılıfı çarşafı kaldırdık yıkadıkuyurken pek terlemem ama bu gece günah gecesi gibiydi
Ben de tahmini haftaya çatlarım gibi geliyor
Ya ben bazen kendimde eşimi pıçaklama kapasitesi gözlemliyorum sinirim geçmiyo
Direnin kızlar şafak çok karanlık değiliyice az kaldı psikolojisine giriyoruz ama var biraz daha şimdii siz gene yakınsınıız ben ekimin 24 son tarihii sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor hani ilk aylar geçmiyordu ya ortalar çabucak geçtii son aylarda geçmiyormuş resmen
Aynen öyle benim bir ay kaldı ama sanki günler gecmiyoreeeeDirenin kızlar şafak çok karanlık değiliyice az kaldı psikolojisine giriyoruz ama var biraz daha şimdii siz gene yakınsınıız ben ekimin 24 son tarihii sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor hani ilk aylar geçmiyordu ya ortalar çabucak geçtii son aylarda geçmiyormuş resmen
Son aylar neden cabuk gecti ya ... yarin 32 olacagim ve cantam da oda da hazir degil. Stres oluyorum . Dogum zaten kafama takiliyo
Son aylar neden cabuk gecti ya ... yarin 32 olacagim ve cantam da oda da hazir degil. Stres oluyorum . Dogum zaten kafama takiliyo
Bana 29. Haftaya kadar öabuk geçti fakat şu son 2 hafta yok yani resmen 1 ay gibi geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?