Benim ki 37 biter bitmez alcak hadi beklesin 38 i ama sezeryanda daha bekletmiyorlar canımSezeryanı bu kadar bekletiyorlar mıı ya. İlk defa hamilelik hayatının içindeyim tamam ama çevremde sezeryanı böyle 37. Haftada en geç 38. Haftada alıyorlardı
Ben pazardan klasik plastik terlik aldım tuvalete gircez edicez ay zaten kendimizden geçicezKızlar hastanede giyeceğiniz terliği nasıl aldınız ya. Bu link atın bana terlik bulamadım resmenz crosslar cok pahalı muadilleri plastik kokuyorannemlere gösteriyorum bu ne böyle lohusa terliği mi olur diyorlar. Bende plastik tarzı daha iyi olur diyorum orda lavobaya gitcez belki duşa girmek zorunda kalcaz plastik terlik daha mantıklı geliyor
Köydeyim simdi de eve geceyim rahat rahat başlayacagim. Kontrol icin tarih mesaji gelmedi... 15 gunden 1 hafta kaldi ama sesi cikmadi dahaNefes egzersizlerine başlamak lazım stresi azaltsın diye sakin kalmaya çalış her şey yoluna girecektir
Bende bunun renklisini aldık geceliğim mavi geceliğime uyumlu maviliBen bundan aldım canım floya gidip mağazadanhavlu terlikleri sevmiyorum o yüzden
Surekli mi agriyor .. hareket yap da rahatlasin. Masaj gibi ... fazla zorlamadanÇatım ağrıyor bugün
Benim perşembe kontrolüm gün vericek 19 eylülden sonra demişti ay çok heyecanlıyımAynen öyle benim bir ay kaldı ama sanki günler gecmiyoreeee
Minik minik hissederdim bugün oturup kalkarken yatakta sağa sola dönerken iyice hissediyorumSurekli mi agriyor .. hareket yap da rahatlasin. Masaj gibi ... fazla zorlamadan
Benim bir ara asagi indiginde hissettigim gibi. Kendini nasil rahat ediyorsan oyle dur ama hareket lazim . Tabi fazla degil . Sıkıntı etme zaman yaklasti ya kucuk kucuk belirtiler oluyor işteMinik minik hissederdim bugün oturup kalkarken yatakta sağa sola dönerken iyice hissediyorum
su muhabbete geçtiğimiz haftalarda o kadar çok maruz kaldım ki. Eşimle annemle uzaktan uzağa kp ile, benim halimi sormak yerine annemi arayan boş yapan dıdısının dıdısınından o su kadarlık doğmuş bu şöyle olmuş diye konuşanlarla vs Bütün hepsiyle kavga ettim.birde gelmiş çok kendini düşünme bu normal birşey bende 6 aylık doğmuşum birşey olmaz diyor gözümden alev çıktı başınıza gelmeyecek tabi bilemezsiniz dedim anlayamazsınız bir saydırmışım bugünden çıkabilirsin dedi
Aynen mantıklı duşa tuvalete girerken ayrı odada ayrı bi terlik giyemeyiz sonuçtaTrendyolda gördümde kalitesini bilemediim
Güzel duruyor bu model
fotoğraf işine hiç girmiycem ben ondan dümdüzden gidiyim
Normali bekletiyor bence
Ben sabahtan beri hoh hohDirenin kızlar şafak çok karanlık değiliyice az kaldı psikolojisine giriyoruz ama var biraz daha şimdii siz gene yakınsınıız ben ekimin 24 son tarihii sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor hani ilk aylar geçmiyordu ya ortalar çabucak geçtii son aylarda geçmiyormuş resmen
Su an ben Hoh hoh hoh hohNefes egzersizlerine başlamak lazım stresi azaltsın diye sakin kalmaya çalış her şey yoluna girecektir
Ay hadi hayırlısi olsun çok heyecanlıBenim perşembe kontrolüm gün vericek 19 eylülden sonra demişti ay çok heyecanlıyım
Yaklasmis desene . Ben daha korkumdan dogum hakkinda konusamiyorum.Benim perşembe kontrolüm gün vericek 19 eylülden sonra demişti ay çok heyecanlıyım
Ankara bize çok yakın 1 buçuk 2 saat halamlar orada yaşıyor ama eşim ben rahat edemem diye oraya gitmeye seçenek bile sunmuyorBen Ankarada yasıyorumda burda çoğu hastane doğum paketi şeklinde çalısıyor. Onlar biraz fırsatcılık yapmıslar
Sıkıntın var mi peki... Yalanci kasilmalar basladi mi
Bende öyle biliyorumdaBenim ki 37 biter bitmez alcak hadi beklesin 38 i ama sezeryanda daha bekletmiyorlar canım
Flo da ki modele bakcam bendeBen pazardan klasik plastik terlik aldım tuvalete gircez edicez ay zaten kendimizden geçicez
Ev rahatlıgı en güzeli zaten bende 2 aydır evim dısında kalıyorum 2 gün önce geldim ama yok dinlenemiyorum resmenKöydeyim simdi de eve geceyim rahat rahat başlayacagim. Kontrol icin tarih mesaji gelmedi... 15 gunden 1 hafta kaldi ama sesi cikmadi daha
su muhabbete geçtiğimiz haftalarda o kadar çok maruz kaldım ki. Eşimle annemle uzaktan uzağa kp ile, benim halimi sormak yerine annemi arayan boş yapan dıdısının dıdısınından o su kadarlık doğmuş bu şöyle olmuş diye konuşanlarla vs Bütün hepsiyle kavga ettim.
Gerçekten başına gelmeyene konuşmak cok kolay. Bi de millette algı var 34 haftalık doğana da gelmiş 7 aylık diyorlar. Ne kadarlık doğmuş bilgileri yok zaten hiçbir şeyden haberleri yok, bi şey olmaz muhabbeti çekiyorlar.
Bu sırada ben daha 7 ayı doldurmamışım.
Şimdi hatırladım da Herkesten hala nefret ediyoruminsanımız cok düşüncesiz.
Ayyy gözün Aydın bu aradaiyi yapmışsın haddini bilsin dengesiz herif
Aynen mantıklı duşa tuvalete girerken ayrı odada ayrı bi terlik giyemeyiz sonuçta
Ben sabahtan beri hoh hoh
Su an ben Hoh hoh hoh hoh
Ay yok canım bu hepimiz için geçerli mümkünse evimizin konforunu terketmeyelim. Bebeğimizle birlikte yeni hayatımıza evimizde adapte olalımAnkara bize çok yakın 1 buçuk 2 saat halamlar orada yaşıyor ama eşim ben rahat edemem diye oraya gitmeye seçenek bile sunmuyor
Dinlenemezsin canim disarda yabanci olmadigin bir yer de olsa kendi evinin ortami degil. Sabirsizlikla bekliyorum. Bir haftaya rahatlarsin insallahKasık ağrılarım ve bel ağrılarım oluyor gün içerisinde dinlenince geçiyor ama. Kasılma olmuyor ama sanırım bu
Bende öyle biliyorumdaBirbasak doktoru 40. Haftyo bekletcem demişti birde arkadaş yszınca burdan ileri tarih sandık dedim o kadar beklemez cocuk kendi gelirse ya diye
Flo da ki modele bakcam bende
Ev rahatlıgı en güzeli zaten bende 2 aydır evim dısında kalıyorum 2 gün önce geldim ama yok dinlenemiyorum resmen
Sende tam işin ehlini öğreten bir youtube kanalı vardıır nefes egzersizi konusunda
Ay yok canım bu hepimiz için geçerli mümkünse evimizin konforunu terketmeyelim. Bebeğimizle birlikte yeni hayatımıza evimizde adapte olalım
Kimse yaşamadığı konu hakkında yorum yapmasa keşke herkes çektiğini bilirsu muhabbete geçtiğimiz haftalarda o kadar çok maruz kaldım ki. Eşimle annemle uzaktan uzağa kp ile, benim halimi sormak yerine annemi arayan boş yapan dıdısının dıdısınından o su kadarlık doğmuş bu şöyle olmuş diye konuşanlarla vs Bütün hepsiyle kavga ettim.
Gerçekten başına gelmeyene konuşmak cok kolay. Bi de millette algı var 34 haftalık doğana da gelmiş 7 aylık diyorlar. Ne kadarlık doğmuş bilgileri yok zaten hiçbir şeyden haberleri yok, bi şey olmaz muhabbeti çekiyorlar.
Bu sırada ben daha 7 ayı doldurmamışım.
Şimdi hatırladım da Herkesten hala nefret ediyoruminsanımız cok düşüncesiz.
Ayyy gözün Aydın bu aradaiyi yapmışsın haddini bilsin dengesiz herif
Insanlar konusmak icin bahane ariyor.. tecrubesi olsun olmasin . Yeter ki yorum yapsin, fikri olsun. Kiziyorum su konulara . Ben sukur suanlik bir sorun yasamadim bu konuda , ornek verilse de en azindan yumusatarak olumlu sekilde veriliyor. Tabi daha zaman dolmadi. Duyabilirim :) Bana yeter ki cocuk yetistirme konusunda yanima gelip bos konusmasinlar da .. yine tecrübe dinleriz de... fazlasi zarar anam.. sonra sorun çıkıyorKimse yaşamadığı konu hakkında yorum yapmasa keşke herkes çektiğini bilirÇok iyi yapmışsın konuş kız öyle insanların yokluğu varlığından iyidir Ben herkesi paylıyorum artık hamilelik yetkisine dayanarak
Evet beybi 39+1’e denk geliyor. Yalnız araştırdım hakikaten olması gereken oymuş. 39. Haftanın dolması gerekiyormuş. Hatta Banu Çiftçi’nin bir yazısını bırakayım şuraya.Bende öyle biliyorumdaBirbasak doktoru 40. Haftyo bekletcem demişti birde arkadaş yszınca burdan ileri tarih sandık dedim o kadar beklemez cocuk kendi gelirse ya diye
Dinlenemezsin canim disarda yabanci olmadigin bir yer de olsa kendi evinin ortami degil. Sabirsizlikla bekliyorum. Bir haftaya rahatlarsin insallah
Evet beybi 39+1’e denk geliyor. Yalnız araştırdım hakikaten olması gereken oymuş. 39. Haftanın dolması gerekiyormuş. Hatta Banu Çiftçi’nin bir yazısını bırakayım şuraya.
Eki Görüntüle 3118100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?