2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben pazardan klasik plastik terlik aldım tuvalete gircez edicez ay zaten kendimizden geçicez

Nefes egzersizlerine başlamak lazım stresi azaltsın diye sakin kalmaya çalış her şey yoluna girecektir
Köydeyim simdi de eve geceyim rahat rahat başlayacagim. Kontrol icin tarih mesaji gelmedi... 15 gunden 1 hafta kaldi ama sesi cikmadi daha

Minik minik hissederdim bugün oturup kalkarken yatakta sağa sola dönerken iyice hissediyorum
Benim bir ara asagi indiginde hissettigim gibi. Kendini nasil rahat ediyorsan oyle dur ama hareket lazim . Tabi fazla degil . Sıkıntı etme zaman yaklasti ya kucuk kucuk belirtiler oluyor işte

Yazim okunuyordur umarim . Hastane cantasi icin gereken esyalarda yazmadigim var mi acaba ... unuttugum. Almadigim col sey var gibi geliyor. O esyalari yerlestirmeden, dolaba koyulmadan zannedersem hicbir sey alinmadi dicem

Tabi bu canta icin ... obur eksikler ne olur bilmiyorum da

Eklentiler

• 20220823_145606.webp
    75,7 KB · Görüntüleme: 93
su muhabbete geçtiğimiz haftalarda o kadar çok maruz kaldım ki. Eşimle annemle uzaktan uzağa kp ile, benim halimi sormak yerine annemi arayan boş yapan dıdısının dıdısınından o su kadarlık doğmuş bu şöyle olmuş diye konuşanlarla vs Bütün hepsiyle kavga ettim.
Gerçekten başına gelmeyene konuşmak cok kolay. Bi de millette algı var 34 haftalık doğana da gelmiş 7 aylık diyorlar. Ne kadarlık doğmuş bilgileri yok zaten hiçbir şeyden haberleri yok, bi şey olmaz muhabbeti çekiyorlar.
Bu sırada ben daha 7 ayı doldurmamışım.
Şimdi hatırladım da Herkesten hala nefret ediyorum insanımız cok düşüncesiz.

Ayyy gözün Aydın bu arada iyi yapmışsın haddini bilsin dengesiz herif

Trendyolda gördümde kalitesini bilemediim

Güzel duruyor bu model

fotoğraf işine hiç girmiycem ben ondan dümdüzden gidiyim

Normali bekletiyor bence
Aynen mantıklı duşa tuvalete girerken ayrı odada ayrı bi terlik giyemeyiz sonuçta
Ben sabahtan beri hoh hoh
Nefes egzersizlerine başlamak lazım stresi azaltsın diye sakin kalmaya çalış her şey yoluna girecektir
Su an ben Hoh hoh hoh hoh

Sıkıntın var mi peki... Yalanci kasilmalar basladi mi

Kasık ağrılarım ve bel ağrılarım oluyor gün içerisinde dinlenince geçiyor ama. Kasılma olmuyor ama sanırım bu
Benim ki 37 biter bitmez alcak hadi beklesin 38 i ama sezeryanda daha bekletmiyorlar canım
Bende öyle biliyorumda Birbasak doktoru 40. Haftyo bekletcem demişti birde arkadaş yszınca burdan ileri tarih sandık dedim o kadar beklemez cocuk kendi gelirse ya diye
Ben pazardan klasik plastik terlik aldım tuvalete gircez edicez ay zaten kendimizden geçicez
Flo da ki modele bakcam bende
Köydeyim simdi de eve geceyim rahat rahat başlayacagim. Kontrol icin tarih mesaji gelmedi... 15 gunden 1 hafta kaldi ama sesi cikmadi daha
Ev rahatlıgı en güzeli zaten bende 2 aydır evim dısında kalıyorum 2 gün önce geldim ama yok dinlenemiyorum resmen

Sende tam işin ehlini öğreten bir youtube kanalı vardıır nefes egzersizi konusunda
Ankara bize çok yakın 1 buçuk 2 saat halamlar orada yaşıyor ama eşim ben rahat edemem diye oraya gitmeye seçenek bile sunmuyor
Ay yok canım bu hepimiz için geçerli mümkünse evimizin konforunu terketmeyelim. Bebeğimizle birlikte yeni hayatımıza evimizde adapte olalım

Dinlenemezsin canim disarda yabanci olmadigin bir yer de olsa kendi evinin ortami degil. Sabirsizlikla bekliyorum. Bir haftaya rahatlarsin insallah

Kimse yaşamadığı konu hakkında yorum yapmasa keşke herkes çektiğini bilir Çok iyi yapmışsın konuş kız öyle insanların yokluğu varlığından iyidir Ben herkesi paylıyorum artık hamilelik yetkisine dayanarak

Insanlar konusmak icin bahane ariyor.. tecrubesi olsun olmasin . Yeter ki yorum yapsin, fikri olsun. Kiziyorum su konulara . Ben sukur suanlik bir sorun yasamadim bu konuda , ornek verilse de en azindan yumusatarak olumlu sekilde veriliyor. Tabi daha zaman dolmadi. Duyabilirim :) Bana yeter ki cocuk yetistirme konusunda yanima gelip bos konusmasinlar da .. yine tecrübe dinleriz de... fazlasi zarar anam.. sonra sorun çıkıyor

Bende öyle biliyorumda Birbasak doktoru 40. Haftyo bekletcem demişti birde arkadaş yszınca burdan ileri tarih sandık dedim o kadar beklemez cocuk kendi gelirse ya diye
Evet beybi 39+1’e denk geliyor. Yalnız araştırdım hakikaten olması gereken oymuş. 39. Haftanın dolması gerekiyormuş. Hatta Banu Çiftçi’nin bir yazısını bırakayım şuraya.

Doktorlarımıza güveniyoruz artık onlar nasıl yönlendirirse öyle yapalıım sağ salim gelsinde kucaklarımıza. 37. Haftayı başlangıc kabul edince insan psikolojik diyor niye bekliyim artık diye normal beklersen eğrt mecbur bir sancı vs başlangıcı olacak açılman vs olacak onu bekliyorsun ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…