2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
inşallah geçer ya

Uyuyordur annesi bazen benimki de öyle tık yok

Kız minnoşlar ne hamaratsınız maşallah, şu enerjiden bana da yollayın kalkıp ben de yapayım ne hantalmışım meğer. Gerçi yapmayı da bilmiyordum ama neyse.

İnsallah canım birlikte bir ömür omuz omuza abi kardeş yaşarlar

Kız minnoşlar ne hamaratsınız maşallah, şu enerjiden bana da yollayın kalkıp ben de yapayım ne hantalmışım meğer. Gerçi yapmayı da bilmiyordum ama neyse.

Sana şunu söylüyüüm kabızlık normalde yaşadıgımız gibi olmuyormuşş kuzum sezeryanda olsa normalde olsa doğum insan ıkınmaya korktugu için tuvalete çıkamıyormuus bu bilgiyi bana verdiklerinden kalktım yaptım süt içinde faydalıdır kesinlikle ama süt için en en önemli şey dinlenmek ve bol su içmekmiş bu tarz şekerli şeyler takviyesiymiiş

Zaten ödüm kopuyor ameliyat sonrası ilk gaz ve ilk tuvalet olayından.

-Sunshine ’den tarif kaydetmiştim onu yapıp götürmeyi planlıyorum, taze meyvelerden yapıp yapıp içiyorsunuuuz bayıldıım azıcık da imrendim. Ben de yapacağım.

Şeftali yapsam nasıl olur? Ya da o mor eriklerden mi yapsam? Heyecanlandım işte.

Kız şeftali kabız yapar
Erik ve kayısı iyi olur onlardan yap

Kız şeftali kabız yapar
Erik ve kayısı iyi olur onlardan yap
Ama şeftali çok güzeeell leziiiiz.
Zaten ben kabızlık konusunda magosit’e güveniyorum, kullandığım müddetçe rahatım.

Taze kayısı kalmamıştır beybi, kuru kayısıyla yapılır mı? Anacığımı arayayım en iyisi.

Mutteşemsin
Bizde de yok canım maşallah kasıma kadar yaz nerdeyse
Sağol çiçeğim bakalım birer ikişer kavanoz atalım dolaba lazım olacak belli
Ay bu ne ben bilmiyorum -Sunshine yazmıs tog değeri diye benide bilgilendirir misiniz uyku tulumununda mı çeşitleri varmıs

0.3 yaz için 0.5 kış için uygun beybi, zaten evlerimiz doğalgazlı çoğunlukla, içine de illaki bir şeyler giydireceğiz, yeterli olur bence. hope2022
Ay şimdi kaynak gösteremem ama mesela sadece cıtcıtlı zıbınla kaç tog giydirilir gibi görselli etiketleri de oluyor kuzu hope2022
Kısa bi internet gezmesiyle bakabilirsin. 1.5 tog değerinde bile uyku tulumları var
Bu tulumlar ile üstüne ekstra bi şey örtmene de pek gerek kalmıyor.

Forumda kış hazırlığı filan diye topic var sen bi de ona gir de şok ol
Bende de heves var bu aralar ama yapacak fiziki koşullar yok bakayım anneme standart kompostomdan yaptırıcam inş

Bizimkilerde zaten hiç böyle meyve suyu yapma adeti filan da yok
kızlar çikolatalarım hediyeliklerim geldi, cok guzel paketlemişler erimemiş. tadı da gercekten basarılı birde tavşan kostumu yaptrmıstm oda cok güzel
Ama görselsiz olmaz ki
biz anlamayız böyle
Merhaba hanımlar bi abla var yeni doğum yaptı kesinlikle Alman gereken nadir şeyler arasında bu var dedi göğüslerin kurtarıcısı diye çok övdü bende en uygun olan bunu buldum sizinde haberiniz olsun dedim
Of ısrarla almadığım tek ürün herhalde ya belki gerek olmaz diye Ümit ediyorum sürekli
taze kayısı dolu kız orada kalmadı mı yoksa.

Benim tarif full kurulardan yapılma bebeğim
Bak ben içmeyi bıraktım eskisi gibi süt de gelmiyor. Aşırı güveniyorum o tarife hayırlısı

Evet kuru kayısı ve incir direk sabahları aç karnina yaparsan o da çok işe yarıyor ben çok çektiğim için

Benim tarif full kurulardan yapılma bebeğim
Bak ben içmeyi bıraktım eskisi gibi süt de gelmiyor. Aşırı güveniyorum o tarife hayırlısı
Taze ne meyve bulursam yarısı meyve suyuna yarısı buzluğa gidiyor en sevdiğim favori meyve suyum vişne içine mor erik ve Reyhan muhteşem bir tat ekşi tatlı oluyor tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…