inşallah geçer yaOnuda kullanmıyorum ben hamilelikten dolayı dışarı cıkarken yves rocherın var içeriği bir nebze temiz oda böyle bütün gün dısarda oldugumu bildiğim zamanlarda. yoksa kullanmıyorum. İnternette hormonlardan dolayı diyor
0.3 yaz için 0.5 kış için uygun beybi, zaten evlerimiz doğalgazlı çoğunlukla, içine de illaki bir şeyler giydireceğiz, yeterli olur bence.Kış için 0.5 tog az mı gelir acaba dedim emin olamadım ben de.
Uyuyordur annesiBuyuk ihtimal uyuyordu cunku yataktan kalktim hic hareket yoktu karnimin icinde sanki bir sey sadece agirlik olarak vardi hareketsizdi baya urastim ama hareket etmedi tatli yedim su ictim uzandim hemen karnimi oksadim sirt ustu yattim anca hareketlendi hanim efendi
Bende aynı şekildeİnternette karşıma cıkıyor öncesi sonrası diye inanmak istiyorum onlarayoksa bu şekilde her baktıgımda kendimi kötü hissediyorum
Kız minnoşlar ne hamaratsınız maşallah, şu enerjiden bana da yollayın kalkıp ben de yapayım ne hantalmışım meğer.Sıcağı sıcağına şişelere canım hiç bir şey olmuyor uzun süre muhafaza edersin. Ben vişne kompostosu bile yapıp atıyorum. Ama kısa sürede tüketeceğim şeylerin içine şeker atıyorum oda işte 1-2 ayda tüketeceksem yoksa şeker atmadıgında hiç bir şey olmuyor şeker durdukca yogunlaştırıyır cünkü.
Meyve suyu olarakta konstantre olarak yapıyorum ben kaynatıp blendardan geçirip sıcak sıcak kavanozluyorum
Koltuk altı, genital, boyun bölgesinde kararmalar olabiliyor bıyık ve sakal bölgesi hassas bölgeler güneş koruyucu sür canım leke kalmasınKızlar ya benim bıyık bölgem karardıgeçer demi bu sonra? Kendimi aşırı çirkin hissediyorum bir kaç gündür
Oyle galiba ama aliskin olmadigim icin korkuttu beni cimcime
Nasip canım belli mi olursezeryan sonrası normal doğum yapan çok kişi var artık.. şuan senin ve güneşin sağlığı daha önemli
Maşallahben kayısı suyu hazırladım ama onuda baya azalttım bakalım köye giderse eşim belki daha vardır diye ümit ediyorum konserve gibi yapıp vakumladım ben.. kuru kayısı üzüm vs.var hoşaf yapar annem onlarla da.. daha da nasip ne bulursam yerim herhalde
Geçen gün oğluma diyorum doğumdan sonra gidicem deli gibi fast food yicem anne beraber geliriz di mi diyor
maşallah yaa maşallah.. bazen bende diyorum onu genleşiyor içerde ooohhhh dışarda ana ne yaparsa yapsın
Di mibir ara hiç tepki vermiyordu eşime.. şimdi büyüdü kesinlikle ayırt ettiğini düşünüyorum oğluma tepkileri farklı çünkü.. İnŞAllah çok güzel abi kardeş olurlar
Ayy canım benim ezilmez merak etme.. büyüdükçe azalacakmış hareketleri.. uykusu çok vardı belki annesi ondan uyuyordur mışıl mışıl.. dondurma benimkini harekete geçiriyor bu arada.. hem hareketleri de düzelmiş ohh sevindim
Geçer diyorlar canım benimde gözümün altında kararma var.. az önce eşimde baktı baktı geçer mi acaba dedi.. geçmezse fondoten denilen birşey icat edilmiş onu kullanırım dedim
Bide bir tanıdığım doğum esnasında saçını yüzüne sürersen kalmaz dedi bende dedim can havliyle onu düşünebileceğimi hiç sanmıyorum..
Annem de kızım sakın korkma geçmeyecek olsa halanınki geçmezdi dedi.. kadın tüm doğumlarında yüzünün her yerinde çıkarmış.. o yüzden relax takılıyoruz bebişimgeçeceğine inanıyoruz
Kız minnoşlar ne hamaratsınız maşallah, şu enerjiden bana da yollayın kalkıp ben de yapayım ne hantalmışım meğer.Gerçi yapmayı da bilmiyordum ama neyse.
Zaten ödüm kopuyor ameliyat sonrası ilk gaz ve ilk tuvalet olayından.Sana şunu söylüyüüm kabızlık normalde yaşadıgımız gibi olmuyormuşş kuzumsezeryanda olsa normalde olsa doğum insan ıkınmaya korktugu için tuvalete çıkamıyormuus bu bilgiyi bana verdiklerinden kalktım yaptım süt içinde faydalıdır kesinlikle ama süt için en en önemli şey dinlenmek ve bol su içmekmiş bu tarz şekerli şeyler takviyesiymiiş
Kız şeftali kabız yaparZaten ödüm kopuyor ameliyat sonrası ilk gaz ve ilk tuvalet olayından.
-Sunshine ’den tarif kaydetmiştim onu yapıp götürmeyi planlıyorum, taze meyvelerden yapıp yapıp içiyorsunuuuz bayıldıım azıcık da imrendim. Ben de yapacağım.
Şeftali yapsam nasıl olur? Ya da o mor eriklerden mi yapsam? Heyecanlandım işte.
Ama şeftali çok güzeeell leziiiiz.Kız şeftali kabız yapar
Erik ve kayısı iyi olur onlardan yap
MutteşemsinSıcağı sıcağına şişelere canım hiç bir şey olmuyor uzun süre muhafaza edersin. Ben vişne kompostosu bile yapıp atıyorum. Ama kısa sürede tüketeceğim şeylerin içine şeker atıyorum oda işte 1-2 ayda tüketeceksem yoksa şeker atmadıgında hiç bir şey olmuyor şeker durdukca yogunlaştırıyır cünkü.
Meyve suyu olarakta konstantre olarak yapıyorum ben kaynatıp blendardan geçirip sıcak sıcak kavanozluyorum
Bizde de yok canım maşallah kasıma kadar yaz nerdeyseKız bende yeniyim merak etme annelere soruyorum internete bakıyorum. Eşim cok meraklıdır böyle şeylere biraz da o yardımcım oluyor derken elim alıştı artık
Şimdi ama konseevelerim hep dolapta duruyor havalar sıcak asitlenir kapağı atar diye. Sıcak sıcak döküp bir tepsiye ters şekilde 1 gece beklet orda dinlensinler ordan ya dolaba yada böyle karanlık serin yerin varsa oraya koy. Benim öyle yerim yok pndan buzdolabında
Ay bu ne ben bilmiyorum-Sunshine yazmıs tog değeri diye benide bilgilendirir misiniz uyku tulumununda mı çeşitleri varmıs
Ay şimdi kaynak gösteremem ama mesela sadece cıtcıtlı zıbınla kaç tog giydirilir gibi görselli etiketleri de oluyor kuzu0.3 yaz için 0.5 kış için uygun beybi, zaten evlerimiz doğalgazlı çoğunlukla, içine de illaki bir şeyler giydireceğiz, yeterli olur bence.hope2022
Forumda kış hazırlığı filan diye topic var sen bi de ona gir de şok olKız minnoşlar ne hamaratsınız maşallah, şu enerjiden bana da yollayın kalkıp ben de yapayım ne hantalmışım meğer.Gerçi yapmayı da bilmiyordum ama neyse.
Ama görselsiz olmaz kikızlar çikolatalarım hediyeliklerim geldi, cok guzel paketlemişler erimemiş. tadı da gercekten basarılı birde tavşan kostumu yaptrmıstm oda cok güzel
Of ısrarla almadığım tek ürün herhalde yaMerhaba hanımlar bi abla var yeni doğum yaptı kesinlikle Alman gereken nadir şeyler arasında bu var dedi göğüslerin kurtarıcısı diye çok övdü bende en uygun olan bunu buldum sizinde haberiniz olsun dedim
taze kayısı dolu kız orada kalmadı mı yoksa.Ama şeftali çok güzeeell leziiiiz.
Zaten ben kabızlık konusunda magosit’e güveniyorum, kullandığım müddetçe rahatım.
Taze kayısı kalmamıştır beybi, kuru kayısıyla yapılır mı? Anacığımı arayayım en iyisi.
Benim tarif full kurulardan yapılma bebeğimZaten ödüm kopuyor ameliyat sonrası ilk gaz ve ilk tuvalet olayından.
-Sunshine ’den tarif kaydetmiştim onu yapıp götürmeyi planlıyorum, taze meyvelerden yapıp yapıp içiyorsunuuuz bayıldıım azıcık da imrendim. Ben de yapacağım.
Şeftali yapsam nasıl olur? Ya da o mor eriklerden mi yapsam? Heyecanlandım işte.
Evet kuru kayısı ve incir direk sabahları aç karnina yaparsan o da çok işe yarıyor ben çok çektiğim içinAma şeftali çok güzeeell leziiiiz.
Zaten ben kabızlık konusunda magosit’e güveniyorum, kullandığım müddetçe rahatım.
Taze kayısı kalmamıştır beybi, kuru kayısıyla yapılır mı? Anacığımı arayayım en iyisi.
Ay evet ya hergün diyorum ya daha şiş karnım sanki bugünHer sabah kalktığımızda biraz daha büyümüş olmuyolar mı bana mı öyle geliyo resmen hareketleri değişiyo her gün
Taze ne meyve bulursam yarısı meyve suyuna yarısı buzluğa gidiyor en sevdiğim favori meyve suyum vişne içine mor erik ve Reyhan muhteşem bir tat ekşi tatlı oluyor tamBenim tarif full kurulardan yapılma bebeğim
Bak ben içmeyi bıraktım eskisi gibi süt de gelmiyor. Aşırı güveniyorum o tarife hayırlısı
Benimde ya sadece dudağımın üzeri lekelendi nasıl geçecek buKızlar ya benim bıyık bölgem karardıgeçer demi bu sonra? Kendimi aşırı çirkin hissediyorum bir kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?