Bundan kullananlar memnun bende doğumdan önce alıp kullansam mı diye düşünüyorumMerhaba hanımlar bi abla var yeni doğum yaptı kesinlikle Alman gereken nadir şeyler arasında bu var dedi göğüslerin kurtarıcısı diye çok övdü bende en uygun olan bunu buldum sizinde haberiniz olsun dedim
Şeftali değilde erik yap kuzum şeftali kabız yapar bide şeftali alerjik etkili bir şey belki sütten bebeğe geçince sıkıntı olur. Tadımlık denemek lazıım şeftali, çilek, süt vs bebeğe etkisi olur mu diye.Zaten ödüm kopuyor ameliyat sonrası ilk gaz ve ilk tuvalet olayından.
-Sunshine ’den tarif kaydetmiştim onu yapıp götürmeyi planlıyorum, taze meyvelerden yapıp yapıp içiyorsunuuuz bayıldıım azıcık da imrendim. Ben de yapacağım.
Şeftali yapsam nasıl olur? Ya da o mor eriklerden mi yapsam? Heyecanlandım işte.
Hemen bakıyoruum interneteBizde de yok canım maşallah kasıma kadar yaz nerdeyse
Sağol çiçeğim bakalım birer ikişer kavanoz atalım dolaba lazım olacak belli
Ay şimdi kaynak gösteremem ama mesela sadece cıtcıtlı zıbınla kaç tog giydirilir gibi görselli etiketleri de oluyor kuzuhope2022
Kısa bi internet gezmesiyle bakabilirsin. 1.5 tog değerinde bile uyku tulumları var
Bu tulumlar ile üstüne ekstra bi şey örtmene de pek gerek kalmıyor.
Forumda kış hazırlığı filan diye topic var sen bi de ona gir de şok ol
Bende de heves var bu aralar ama yapacak fiziki koşullar yokbakayım anneme standart kompostomdan yaptırıcam inş
Bizimkilerde zaten hiç böyle meyve suyu yapma adeti filan da yok
Ama görselsiz olmaz ki
biz anlamayız böyle
Of ısrarla almadığım tek ürün herhalde yabelki gerek olmaz diye Ümit ediyorum sürekli
taze kayısı dolu kız orada kalmadı mı yoksa.
Canim bildigimiz visne kompostosunu kavanoza koyup konserve gibi mi yapiyorsun? Blender falan diyince tam anlayamadim orayi biraz cahiliyim bu isin kusura bakma
Dolapta var visnem falan oyle yapip kaldirsam bebek gormeye misafir gelince hemen cikarip ikram edebilirim cok pratik olur
Şeftali değilde erik yap kuzum şeftali kabız yapar bide şeftali alerjik etkili bir şey belki sütten bebeğe geçince sıkıntı olur. Tadımlık denemek lazıım şeftali, çilek, süt vs bebeğe etkisi olur mu diye.
Kuru kayısıdan da olur kuru kayısı kuru üzüm ikisini aynı anda kaynat sıcak sıcak kavanozla şeker atma ama uzun süreli tutacaksan canım
Yaa
Yaaaa ben beyaz tenliyim hiç olmamıştı. Benim de koltuk altım ve afedersin paket bölgem karardı. Tüyler zaten ok gibi. Fışkırıyor resmen. Çok muzdaribim. Fobi oluştu. Doğumda Bu durumu ne yapcam
Çoğumuzda var o durum malesefYaa
Yaaaa ben beyaz tenliyim hiç olmamıştı. Benim de koltuk altım ve afedersin paket bölgem karardı. Tüyler zaten ok gibi. Fışkırıyor resmen. Çok muzdaribim. Fobi oluştu. Doğumda Bu durumu ne yapcam
Cok tesekkurler cnmBende elele ve yoyko 8in1 kaç arasında kalmıştım.. Yoyko aldım. Alt kısmının file olmaması kumaş olması beni cezbetti. Henüz kullanmadım ama kurdum çok beğendim çok kaliteli hoşuma gitti. Ben bej rengini aldım çokta şık duruyormalesef dönencesi yok ama cibinliği var kenarında bez vs koymak için aparatı var
Benim babaannemde bize büyü yapıyorBabaannem bana öyle yapmış verdi sulandırıp içilmelik kavanozlamış güzeldi de
kuzum pinterest de cok guzel ornekler var . bir tanesini ekliyorum. evinin derecesine gore tog unu sec . benim evim genelde 24 derece o yuzden 0.5 tog sectim hep.hangi tog no su ile ne giydirmen gerekiyor.Peki üzerine ne örteceksiniz? Acaba dedim owlinin tog değeri olan kundaklarından mı alsam ama emin de olamadım
bize dukkana gelen ispanak cigden konulmustu buzluga ama biz pizza uzerinde pisirdigimiz icin.Kışlıkçı minnoşlar bir şey soracağım.Ispanağı dondurucuya nasıl koyuyorsunuz doğrayıp çiğ mi yoksa kavurup mu, doğumdan sonra yemek derdiyle uğraşamam çıkarıp yoğurtlayıp yemek istiyorum.
cnm bebekcikolatasi. ist ten yaptrdım ztn çikolata pelıtten demişlerdi ama yınede görmeden inanmamıstm.başarılı yapmıslarAyy çikolata nereden aldın yazar mısınben yerel bir çikolatacıdan almayı düşünüyordum en son
Bu sayfa mı ?cnm bebekcikolatasi. ist ten yaptrdım ztn çikolata pelıtten demişlerdi ama yınede görmeden inanmamıstm.başarılı yapmıslar
İşte kavurup koyuluyor mu onu bilmiyorum bebito, anneme ulaşamayınca buraya yazdım bakalım bekliyorum.bize dukkana gelen ispanak cigden konulmustu buzluga ama biz pizza uzerinde pisirdigimiz icin.
Pismis konuluyorsa sen pismis koy hemen yemek icin
Bu sayfa mı ?
Çok sağ ol canım çok güzel açıklamışsın bu şekilde bakayım ben dekuzum pinterest de cok guzel ornekler var . bir tanesini ekliyorum. evinin derecesine gore tog unu sec . benim evim genelde 24 derece o yuzden 0.5 tog sectim hep.hangi tog no su ile ne giydirmen gerekiyor.
0-3 ay icin kundak tarzi bir tulum aldim. 0-6 icinde icinde pirinc gibi agirlik olan bir uyku tulumu aldim (pembe olan ) ustune birsey ortmene gerek yok bebeginin . zaten 3 aylikdan sonralarinin kol bolgeleri acilabiliyor , hareket etmeye baslayinca kol kismini serberst birakmak lazmmiski donebilsin diye .
Birde pamuk , bambu gibi kumaslar sec, digerlerinde cok terleriyormus.
ben uykuya cok duskunum de bebem uyusun die uzerine en cok yogunlastigim konu buÇok sağ ol canım çok güzel açıklamışsın bu şekilde bakayım ben de
Aynı şeyleri düşünüyoruzBattaniye tarzı yada pamuklu kalın şeyler örterim diye düşündüm hani annemlere soruyorum onlarda öyle söylüyor kundağının üzerinden battaniye örteriz diye. Uyku tulumu ilk aylar olur mu bilmiyorum ki ben ilk 3 ay kundak yapmayı düşünüyorum ama. Uyku tulumu üzerinden de kundaklanmaz sanırım
Canım bende senin gibiyim daha önce bunları hiç yapmadım. Yaz kış Migros’ta superfresh in dondurulmuş ıspanağı oluyor. Dondurucumda küçük zaten markete gittikçe alıp yapıp yiyorum çok pratik oluyor. Tat olarak tazesinden hiç farkı yok.Kışlıkçı minnoşlar bir şey soracağım.Ispanağı dondurucuya nasıl koyuyorsunuz doğrayıp çiğ mi yoksa kavurup mu, doğumdan sonra yemek derdiyle uğraşamam çıkarıp yoğurtlayıp yemek istiyorum.
Seni o topiğe etiketlicemKışlıkçı minnoşlar bir şey soracağım.Ispanağı dondurucuya nasıl koyuyorsunuz doğrayıp çiğ mi yoksa kavurup mu, doğumdan sonra yemek derdiyle uğraşamam çıkarıp yoğurtlayıp yemek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?