2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Merhaba hanımlar bi abla var yeni doğum yaptı kesinlikle Alman gereken nadir şeyler arasında bu var dedi göğüslerin kurtarıcısı diye çok övdü bende en uygun olan bunu buldum sizinde haberiniz olsun dedim
Bundan kullananlar memnun bende doğumdan önce alıp kullansam mı diye düşünüyorum
Şeftali değilde erik yap kuzum şeftali kabız yapar bide şeftali alerjik etkili bir şey belki sütten bebeğe geçince sıkıntı olur. Tadımlık denemek lazıım şeftali, çilek, süt vs bebeğe etkisi olur mu diye.

Kuru kayısıdan da olur kuru kayısı kuru üzüm ikisini aynı anda kaynat sıcak sıcak kavanozla şeker atma ama uzun süreli tutacaksan canım

Hemen bakıyoruum internete

Aynen canım bildiğin kompostoyu nasıl yapıyorsan öyle yapıyorsun sıcak sıcak kavanoza koyuyorsun ondan sonra istediğin zaman aç tüket. Ben şekerli yapmıyorum ama şekerli olunca kıvamlanıyor hoşuma gitmiyor tadı. Şekeride kavonuzu açtıgımda azıcık sıcak suda eritip öyle karıstırıp tüketiyorum. Bende biraz dolaba attım birazda kavonoza yaptım elimin altında hazır olsun her şey diye bebekle yapabilri miyim yapamam mı deneyimim olmadıgı için

Teşekkür ederim minnoşum, önce eriği yapayım sonra kayısı ve üzümü deneyeyim.

Yaa

Yaaaa ben beyaz tenliyim hiç olmamıştı. Benim de koltuk altım ve afedersin paket bölgem karardı. Tüyler zaten ok gibi. Fışkırıyor resmen. Çok muzdaribim. Fobi oluştu. Doğumda Bu durumu ne yapcam

Ben ağdayla devam ediyorum o kadar kötü cıkıyor ki anlatamam ağdacıma güveniyorum bana açıyor sadece ağdaları vs o yüzden enfeksiyon konusunda içim rahat. Ama bende 36. Hafta da bi ağdaya giderim diyorum normal doğum düşünüyorum aksi bir şey olmazsa o ağdanın cıkması 2 hafta zaten o aradada bebek gelmemiş olursa jiletlerim 2-3 güne bir kendimi. Bende böyle ansızın yakalancam diye korkuyorum

Yaa

Yaaaa ben beyaz tenliyim hiç olmamıştı. Benim de koltuk altım ve afedersin paket bölgem karardı. Tüyler zaten ok gibi. Fışkırıyor resmen. Çok muzdaribim. Fobi oluştu. Doğumda Bu durumu ne yapcam
Çoğumuzda var o durum malesef ya erken doğum olursa hazırlıksız yakalanırsam diye aklım gidiyor. Epilasyona gitmeyede korkuyorum kaç aydır jilet kullandım rezalet bir durum.

Cok tesekkurler cnm

Kızlar bebek bezi ne aldınız ben hala hiç almadım ay biri diyor prima al pişik olmasın küçükken biri diyor bu sefer primaya alışır değişemezsin kafam karıştı ya

Kışlıkçı minnoşlar bir şey soracağım. Ispanağı dondurucuya nasıl koyuyorsunuz doğrayıp çiğ mi yoksa kavurup mu, doğumdan sonra yemek derdiyle uğraşamam çıkarıp yoğurtlayıp yemek istiyorum.

Peki üzerine ne örteceksiniz? Acaba dedim owlinin tog değeri olan kundaklarından mı alsam ama emin de olamadım
kuzum pinterest de cok guzel ornekler var . bir tanesini ekliyorum. evinin derecesine gore tog unu sec . benim evim genelde 24 derece o yuzden 0.5 tog sectim hep.hangi tog no su ile ne giydirmen gerekiyor.

0-3 ay icin kundak tarzi bir tulum aldim. 0-6 icinde icinde pirinc gibi agirlik olan bir uyku tulumu aldim (pembe olan ) ustune birsey ortmene gerek yok bebeginin . zaten 3 aylikdan sonralarinin kol bolgeleri acilabiliyor , hareket etmeye baslayinca kol kismini serberst birakmak lazmmiski donebilsin diye .

Birde pamuk , bambu gibi kumaslar sec, digerlerinde cok terleriyormus.

Eklentiler

• 57F804D9-1EEF-4E19-89B0-640EF8AA2D54.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 69
  • 61F3E660-FC1E-4B12-80F1-07EDB5453232.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 64
  • FCBDA944-070E-434C-A985-A4CB5362945F.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 43
  • 9E6C2810-DE28-4BA1-936B-1E8E89020224.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 46
  • 963D4AA7-8382-479F-9080-5903C5E3BEF1.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 67
bize dukkana gelen ispanak cigden konulmustu buzluga ama biz pizza uzerinde pisirdigimiz icin.

Pismis konuluyorsa sen pismis koy hemen yemek icin

Çok sağ ol canım çok güzel açıklamışsın bu şekilde bakayım ben de

Aynı şeyleri düşünüyoruz ilk 3 ay için kundak alayım battaniye örterim dedim sonra uyku tulumuna geçiş yaparım diye düşündüm elleri kapalı olunca üzerine bir şey örtmek tehlikeli olmaz diye umuyorum

Canım bende senin gibiyim daha önce bunları hiç yapmadım. Yaz kış Migros’ta superfresh in dondurulmuş ıspanağı oluyor. Dondurucumda küçük zaten markete gittikçe alıp yapıp yiyorum çok pratik oluyor. Tat olarak tazesinden hiç farkı yok.

Seni o topiğe etiketlicem ne dersin tam oralık sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…