- 8 Şubat 2022
- 592
- 1.011
- 43
- 27
Valla şeftaliyi de kaynattım içine karanfil atarak kaynattım onu da saklayamadan içip bitirdimAma şeftali çok güzeeell leziiiiz.
Zaten ben kabızlık konusunda magosit’e güveniyorum, kullandığım müddetçe rahatım.
Taze kayısı kalmamıştır beybi, kuru kayısıyla yapılır mı? Anacığımı arayayım en iyisi.
Harika ya bende asla anlamam maşallah sana tatlı tatlı iç inşallahSıcağı sıcağına şişelere canım hiç bir şey olmuyor uzun süre muhafaza edersin. Ben vişne kompostosu bile yapıp atıyorum. Ama kısa sürede tüketeceğim şeylerin içine şeker atıyorum oda işte 1-2 ayda tüketeceksem yoksa şeker atmadıgında hiç bir şey olmuyor şeker durdukca yogunlaştırıyır cünkü.
Meyve suyu olarakta konstantre olarak yapıyorum ben kaynatıp blendardan geçirip sıcak sıcak kavanozluyorum
Yaz girdiğinden beri kışlık hazırlık içindeyim çocuk olunca kolaylık olsun diye sigara böreği sardım koydum bamya yeşil fasulye hepsini hallettim attım buzluğa babam da 40 50 kavanoz domates sos yapacak kışa hazırım sanırımForumda kış hazırlığı filan diye topic var sen bi de ona gir de şok ol
Bende de heves var bu aralar ama yapacak fiziki koşullar yokbakayım anneme standart kompostomdan yaptırıcam inş
Bizimkilerde zaten hiç böyle meyve suyu yapma adeti filan da yok
Ayy çikolata nereden aldın yazar mısınkızlar çikolatalarım hediyeliklerim geldi, cok guzel paketlemişler erimemiş. tadı da gercekten basarılı birde tavşan kostumu yaptrmıstm oda cok güzel
Sıcağı sıcağına şişelere canım hiç bir şey olmuyor uzun süre muhafaza edersin. Ben vişne kompostosu bile yapıp atıyorum. Ama kısa sürede tüketeceğim şeylerin içine şeker atıyorum oda işte 1-2 ayda tüketeceksem yoksa şeker atmadıgında hiç bir şey olmuyor şeker durdukca yogunlaştırıyır cünkü.
Meyve suyu olarakta konstantre olarak yapıyorum ben kaynatıp blendardan geçirip sıcak sıcak kavanozluyorum
Birincisi o topiği görmek bile istemiyorum, kendimi ne kadar kötü hissedeceğim aşikar.Forumda kış hazırlığı filan diye topic var sen bi de ona gir de şok ol
Bende de heves var bu aralar ama yapacak fiziki koşullar yokbakayım anneme standart kompostomdan yaptırıcam inş
Bizimkilerde zaten hiç böyle meyve suyu yapma adeti filan da yok
taze kayısı dolu kız orada kalmadı mı yoksa.
Battaniye tarzı yada pamuklu kalın şeyler örterim diye düşündüm hani annemlere soruyorum onlarda öyle söylüyor kundağının üzerinden battaniye örteriz diye. Uyku tulumu ilk aylar olur mu bilmiyorum ki ben ilk 3 ay kundak yapmayı düşünüyorum ama. Uyku tulumu üzerinden de kundaklanmaz sanırım
Babaannem bana öyle yapmış verdi sulandırıp içilmelik kavanozlamış güzeldi deCanim bildigimiz visne kompostosunu kavanoza koyup konserve gibi mi yapiyorsun? Blender falan diyince tam anlayamadim orayi biraz cahiliyim bu isin kusura bakma
Dolapta var visnem falan oyle yapip kaldirsam bebek gormeye misafir gelince hemen cikarip ikram edebilirim cok pratik olur
Ayy soğuk soğuk şöyle..Valla şeftaliyi de kaynattım içine karanfil atarak kaynattım onu da saklayamadan içip bitirdim
benimde koltuk altım karardı çok ilginç güneş görmüyor bir şey olmuyor size gelen cevapları takip ediyim bari
Canim ben ergenlikte sivilcem olmadı yüzüm sivilce dolu bence düzelir
Nasip canım belli mi olursezeryan sonrası normal doğum yapan çok kişi var artık.. şuan senin ve güneşin sağlığı daha önemli
Maşallahben kayısı suyu hazırladım ama onuda baya azalttım bakalım köye giderse eşim belki daha vardır diye ümit ediyorum konserve gibi yapıp vakumladım ben.. kuru kayısı üzüm vs.var hoşaf yapar annem onlarla da.. daha da nasip ne bulursam yerim herhalde
Geçen gün oğluma diyorum doğumdan sonra gidicem deli gibi fast food yicem anne beraber geliriz di mi diyor
maşallah yaa maşallah.. bazen bende diyorum onu genleşiyor içerde ooohhhh dışarda ana ne yaparsa yapsın
Di mibir ara hiç tepki vermiyordu eşime.. şimdi büyüdü kesinlikle ayırt ettiğini düşünüyorum oğluma tepkileri farklı çünkü.. İnŞAllah çok güzel abi kardeş olurlar
Ayy canım benim ezilmez merak etme.. büyüdükçe azalacakmış hareketleri.. uykusu çok vardı belki annesi ondan uyuyordur mışıl mışıl.. dondurma benimkini harekete geçiriyor bu arada.. hem hareketleri de düzelmiş ohh sevindim
Geçer diyorlar canım benimde gözümün altında kararma var.. az önce eşimde baktı baktı geçer mi acaba dedi.. geçmezse fondoten denilen birşey icat edilmiş onu kullanırım dedim
Bide bir tanıdığım doğum esnasında saçını yüzüne sürersen kalmaz dedi bende dedim can havliyle onu düşünebileceğimi hiç sanmıyorum..
Annem de kızım sakın korkma geçmeyecek olsa halanınki geçmezdi dedi.. kadın tüm doğumlarında yüzünün her yerinde çıkarmış.. o yüzden relax takılıyoruz bebişimgeçeceğine inanıyoruz
Koltuk altı, genital, boyun bölgesinde kararmalar olabiliyor bıyık ve sakal bölgesi hassas bölgeler güneş koruyucu sür canım leke kalmasın
Benimde ya sadece dudağımın üzeri lekelendi nasıl geçecek bu
Bende elele ve yoyko 8in1 kaç arasında kalmıştım.. Yoyko aldım. Alt kısmının file olmaması kumaş olması beni cezbetti. Henüz kullanmadım ama kurdum çok beğendim çok kaliteli hoşuma gitti. Ben bej rengini aldım çokta şık duruyorBen de elele ile yoyko arasında kaldım. Yoyko nun dönencesi yok sanırım. yoykoyu gördünüz mü hiç? internetten alışveriş yapamama da bir dünya markasıyım gerçekten
Şifa olsun şifaTaze ne meyve bulursam yarısı meyve suyuna yarısı buzluğa gidiyor en sevdiğim favori meyve suyum vişne içine mor erik ve Reyhan muhteşem bir tat ekşi tatlı oluyor tam
Maşallah maşallahYaz girdiğinden beri kışlık hazırlık içindeyim çocuk olunca kolaylık olsun diye sigara böreği sardım koydum bamya yeşil fasulye hepsini hallettim attım buzluğa babam da 40 50 kavanoz domates sos yapacak kışa hazırım sanırım
o topic beni de biraz strese sokuyorBirincisi o topiği görmek bile istemiyorum, kendimi ne kadar kötü hissedeceğim aşikar.
Annem yapardı hiç içmezdim, komposto sevmezdim hiç, e şimdi mecbuur hem yapacağız hem içeceğiz.
Dışarı adım attığım yok ki minnoş ne bileyim, bitmiştir diye düşünüyordum.Sadece, randevudan randevuya hastaneye..
İlk baktığım zamanlar yarı fiyatıydıKızlar owli uyku tulumları 600 tl kalitesinden emin olduğunuz başka uygun var mı?
Bu arada yarın 23 gün sonra kızımı görmeye gidiyoruz kontrolüm var 14.30 da
Artık 300-400 tl nin bir değeri kalmadıki en ucuz şeyler 500-600 olmuş napcaz böyle bilmemŞifa olsun şifa
Maşallah maşallahbaba detayı göz kamaştırıyor
bizde de annem domates ve fasulyeden konserve hazırladı biraz. Sırf kışın tek başıma kolaylık olsun diye.
Bakalım özellikle tek kalacaklarımız için bebelerle bizi neler bekliyor
o topic beni de biraz strese sokuyor
süt savaşları için elimizden geleni ardımıza koymayacağıznormalde ben de sevmem ama artık yumuyorum gözümü kompostoyu içiyordum
Kuzuş Migros olsun Carrefour olsun sebze meyve günleri yapıyorlar ekstra uygun oluyor, sipariş ver gelsingüzel de getiriyorlar. Domatesi meyveyi filan öyle aldım ben, yoksa almaya kim çıkacak. Annem çevreyi bilmiyor eşim pazardan nefret ediyor haftada bir market alışverişi ohoo
İlk baktığım zamanlar yarı fiyatıydı
Bize yarın güzel haberler getir inşallah
Oh oh afiyet olsun hepimizeMaşallah maşallahbaba detayı göz kamaştırıyor
bizde de annem domates ve fasulyeden konserve hazırladı biraz. Sırf kışın tek başıma kolaylık olsun diye.
Bakalım özellikle tek kalacaklarımız için bebelerle bizi neler bekliyor
Oh oh afiyet olsun hepimizebebem izin verdiği sürece her şeyi yaparım da en çok beni ne yapacağımı düşünmek yoruyor düşün sabah 6.30 her sabah eşime kahvaltı hazırlıyorum evlendim evleneli o bile beni yormuyor
Yaaaa ben beyaz tenliyim hiç olmamıştı. Benim de koltuk altım ve afedersin paket bölgem karardı. Tüyler zaten ok gibi. Fışkırıyor resmen. Çok muzdaribim. Fobi oluştu. Doğumda Bu durumu ne yapcamKızlar ya benim bıyık bölgem karardıgeçer demi bu sonra? Kendimi aşırı çirkin hissediyorum bir kaç gündür
Eşim manavdan alıyor minnoşum ben çıkamayınca alıştı meyve sebze seçmeye.o topic beni de biraz strese sokuyor
süt savaşları için elimizden geleni ardımıza koymayacağıznormalde ben de sevmem ama artık yumuyorum gözümü kompostoyu içiyordum
Kuzuş Migros olsun Carrefour olsun sebze meyve günleri yapıyorlar ekstra uygun oluyor, sipariş ver gelsingüzel de getiriyorlar. Domatesi meyveyi filan öyle aldım ben, yoksa almaya kim çıkacak. Annem çevreyi bilmiyor eşim pazardan nefret ediyor haftada bir market alışverişi ohoo
Ooh şifa olsun soğuk soğuk içersinEşim manavdan alıyor minnoşum ben çıkamayınca alıştı meyve sebze seçmeye.Az önce erik aldırdım yapacağım valla şu kompostoyu bakalım.
Güvenemediğimden hiç denemedim keşke bu sıcakta yormasaydım kocacığımı da Migrostan getirtseydim, tüh.
Yaa
Yaaaa ben beyaz tenliyim hiç olmamıştı. Benim de koltuk altım ve afedersin paket bölgem karardı. Tüyler zaten ok gibi. Fışkırıyor resmen. Çok muzdaribim. Fobi oluştu. Doğumda Bu durumu ne yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?