2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Valla şeftaliyi de kaynattım içine karanfil atarak kaynattım onu da saklayamadan içip bitirdim

Harika ya bende asla anlamam maşallah sana tatlı tatlı iç inşallah

Yaz girdiğinden beri kışlık hazırlık içindeyim çocuk olunca kolaylık olsun diye sigara böreği sardım koydum bamya yeşil fasulye hepsini hallettim attım buzluğa babam da 40 50 kavanoz domates sos yapacak kışa hazırım sanırım

kızlar çikolatalarım hediyeliklerim geldi, cok guzel paketlemişler erimemiş. tadı da gercekten basarılı birde tavşan kostumu yaptrmıstm oda cok güzel
Ayy çikolata nereden aldın yazar mısın ben yerel bir çikolatacıdan almayı düşünüyordum en son

Canim bildigimiz visne kompostosunu kavanoza koyup konserve gibi mi yapiyorsun? Blender falan diyince tam anlayamadim orayi biraz cahiliyim bu isin kusura bakma
Dolapta var visnem falan oyle yapip kaldirsam bebek gormeye misafir gelince hemen cikarip ikram edebilirim cok pratik olur

Birincisi o topiği görmek bile istemiyorum, kendimi ne kadar kötü hissedeceğim aşikar.

Annem yapardı hiç içmezdim, komposto sevmezdim hiç, e şimdi mecbuur hem yapacağız hem içeceğiz.

Dışarı adım attığım yok ki minnoş ne bileyim, bitmiştir diye düşünüyordum. Sadece, randevudan randevuya hastaneye..

Ben de boyle yapmayi dusunuyorum zaten benim ev baya sicak oluyor hareket edip kendini uyandirmasin diye kundaga sararim uzerine de baya sicak tutan bir battaniyesi var ama hafif bir sey onu orterim diye dusundum zaten donemedigi icin ustunu acamaz. Donmeye baslayinca da uyku tulumuna gecerim dedim

Babaannem bana öyle yapmış verdi sulandırıp içilmelik kavanozlamış güzeldi de

benimde koltuk altım karardı çok ilginç güneş görmüyor bir şey olmuyor size gelen cevapları takip ediyim bari

Canim ben ergenlikte sivilcem olmadı yüzüm sivilce dolu bence düzelir

Koltuk altı, genital, boyun bölgesinde kararmalar olabiliyor bıyık ve sakal bölgesi hassas bölgeler güneş koruyucu sür canım leke kalmasın

Benimde ya sadece dudağımın üzeri lekelendi nasıl geçecek bu

Akşam üzeri bile çıksam dışarı güneş kremi sürmeden asla çıkmıyorum, zaten çilleniyorum güneşte birde bu bıyık görüntüsü kendimi tanıyamaz oldum

Doğumda saçını sür diyen çok oldu cidden, aklıma gelir umarım

Birde ilk sütünden sür diyen bir kesim var, o süte kıyılırmı yavrumun içmesi dururken

Koltuk altı kararanlar karbonat ve limon peelingi iş görüyor. Zamanında annemde denemiştik işe yaramıştı epey.

Ben de elele ile yoyko arasında kaldım. Yoyko nun dönencesi yok sanırım. yoykoyu gördünüz mü hiç? internetten alışveriş yapamama da bir dünya markasıyım gerçekten
Bende elele ve yoyko 8in1 kaç arasında kalmıştım.. Yoyko aldım. Alt kısmının file olmaması kumaş olması beni cezbetti. Henüz kullanmadım ama kurdum çok beğendim çok kaliteli hoşuma gitti. Ben bej rengini aldım çokta şık duruyor malesef dönencesi yok ama cibinliği var kenarında bez vs koymak için aparatı var

Taze ne meyve bulursam yarısı meyve suyuna yarısı buzluğa gidiyor en sevdiğim favori meyve suyum vişne içine mor erik ve Reyhan muhteşem bir tat ekşi tatlı oluyor tam
Şifa olsun şifa

Maşallah maşallah baba detayı göz kamaştırıyor
bizde de annem domates ve fasulyeden konserve hazırladı biraz. Sırf kışın tek başıma kolaylık olsun diye.
Bakalım özellikle tek kalacaklarımız için bebelerle bizi neler bekliyor

o topic beni de biraz strese sokuyor

süt savaşları için elimizden geleni ardımıza koymayacağız normalde ben de sevmem ama artık yumuyorum gözümü kompostoyu içiyordum

Kuzuş Migros olsun Carrefour olsun sebze meyve günleri yapıyorlar ekstra uygun oluyor, sipariş ver gelsin güzel de getiriyorlar. Domatesi meyveyi filan öyle aldım ben, yoksa almaya kim çıkacak. Annem çevreyi bilmiyor eşim pazardan nefret ediyor haftada bir market alışverişi ohoo

Kızlar owli uyku tulumları 600 tl kalitesinden emin olduğunuz başka uygun var mı?

Bu arada yarın 23 gün sonra kızımı görmeye gidiyoruz kontrolüm var 14.30 da
İlk baktığım zamanlar yarı fiyatıydı

Bize yarın güzel haberler getir inşallah

Artık 300-400 tl nin bir değeri kalmadıki en ucuz şeyler 500-600 olmuş napcaz böyle bilmem

Ay inşallah bakalım tarihte kesinleşcek

Oh oh afiyet olsun hepimize bebem izin verdiği sürece her şeyi yaparım da en çok beni ne yapacağımı düşünmek yoruyor düşün sabah 6.30 her sabah eşime kahvaltı hazırlıyorum evlendim evleneli o bile beni yormuyor

Al benden de o kadar.. o yemeğin adını koymak daha doğrusu koyamamak kahvaltı hazırlamak en sevdiğim öğün ama yemekmadı koymak işkence resmen

Yaa
Kızlar ya benim bıyık bölgem karardı geçer demi bu sonra? Kendimi aşırı çirkin hissediyorum bir kaç gündür
Yaaaa ben beyaz tenliyim hiç olmamıştı. Benim de koltuk altım ve afedersin paket bölgem karardı. Tüyler zaten ok gibi. Fışkırıyor resmen. Çok muzdaribim. Fobi oluştu. Doğumda Bu durumu ne yapcam

Eşim manavdan alıyor minnoşum ben çıkamayınca alıştı meyve sebze seçmeye. Az önce erik aldırdım yapacağım valla şu kompostoyu bakalım.

Güvenemediğimden hiç denemedim keşke bu sıcakta yormasaydım kocacığımı da Migrostan getirtseydim, tüh.

Ooh şifa olsun soğuk soğuk içersin
Olsun Alışması iyi olmuş, bol bol çıkacak artık

Yaa

Yaaaa ben beyaz tenliyim hiç olmamıştı. Benim de koltuk altım ve afedersin paket bölgem karardı. Tüyler zaten ok gibi. Fışkırıyor resmen. Çok muzdaribim. Fobi oluştu. Doğumda Bu durumu ne yapcam

Aynilarindan ben de muzdaripim. Hele tuy olayi fena. Bir de ben normalde sansliydim cok tuylu degilim yani ama daha once tuy cikan yerlerimden hic cikmaz oldu hic cikmayan yerlerim cok tuylendi.
Doktor erken dogum riskinden bahsetti o yuzden her an doguma hazir olmam lazim artik modundayim ben surekli jiletliyorum iyi bir sey degil ama napayim baska care bulamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…