2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kışlık hazırlık yapıyorum ben normalde bebeğim ama ıspanak ve komposto hiç yapmadım, bilmediğim yerden geldi bu sefer.

Ama söylediğin iyi oldu, zorda kalırsam alır yaparım, çok bir hazırlık yapamayacağım çünkü.

Yıkayıp doğrayıp çiğ koyuyorum canim. Pisirince tadı buruklaşiyor

Onu deniyorum her duştan sonra inşallah olur

Onu da annem güzelce yıkayıp kurulayıp doğruyor öylece atıyor kuzum kendim hiç denemedim

Kızlar ya benim bıyık bölgem karardı geçer demi bu sonra? Kendimi aşırı çirkin hissediyorum bir kaç gündür

benimde koltuk altım karardı çok ilginç güneş görmüyor bir şey olmuyor size gelen cevapları takip ediyim bari

Koltuk altı, genital, boyun bölgesinde kararmalar olabiliyor bıyık ve sakal bölgesi hassas bölgeler güneş koruyucu sür canım leke kalmasın

Genital bölge kararması diyorum ve susuyorum doğumdan sonra düzeliyor diyorlar.

Oda kötüymüş ama bıyıktan kötüsü yok ya cilalı İbo gibi dolanıyorum ortalıkta. Güya erkek çocuk anayı güzelleştirir derler şebeğe döndüm

Vallahi bu vücut gebelikte saat gibi oluyor heralde, ne diyorlarsa tek tek yaşıyoruz. Bi yan etkisi de teğet geçsin bizi sağlıkla gelsin bebişler de, tüm kararmalarla başa çıkarız. Leke karşıtı güneş kremleri kullanabilirsin yüz için. Diğer bölgelere de artık geçmezse lazer vs tedavileri var. Napalım

Oda kötüymüş ama bıyıktan kötüsü yok ya cilalı İbo gibi dolanıyorum ortalıkta. Güya erkek çocuk anayı güzelleştirir derler şebeğe döndüm
ben ocak ayindan beri yuz lekelerim icin serum ve gunes kremi kullaniyorum , sanirim o yuzden hic yuzum lekelenmedi. ama benimde goz altim ve goz kapaklarim hafif koyulasti. onun icinde c vitaminli bir goz kremi alicam

-Sunshine yanlış hatırlamıyorsam depend kullanan sendin demi canım bugün şoka gitmiştim 9lu 59.90 tlymiş sadece L ve XL bedenleri vardı L beden nasıl olur emin olamadım sana sorup almak istedim

Kızlar bebek bezi ne aldınız ben hala hiç almadım ay biri diyor prima al pişik olmasın küçükken biri diyor bu sefer primaya alışır değişemezsin kafam karıştı ya
Ben kocam yüzünden prima premium care aldım 1-2-3 birer paket kızının götü çok kıymetliymişmiş sleppyden herkes memnun cnm konuşuluyordu burda

-Sunshine yanlış hatırlamıyorsam depend kullanan sendin demi canım bugün şoka gitmiştim 9lu 59.90 tlymiş sadece L ve XL bedenleri vardı L beden nasıl olur emin olamadım sana sorup almak istedim
Bel basen ölçüsüne göre alabilirsin canım. Paket üstünde yazıyor.
Az da büyük olsun rahat olsun diyip L aldım ben

Bende o zaman öyle alayım sleepy yetişkin bez falan da varmış şokta 65 TL mi ne çok ucuz geldi
Onları hiç bilmiyorum canım
Hazırlıklı olayım diye aldım. Kısmetse özelde olacak doğum yanında hiçbir şey olmasa bile hemşireler temin ediyor zaten. En kötü çıkarken giymeye lazım

Onları hiç bilmiyorum canım
Hazırlıklı olayım diye aldım. Kısmetse özelde olacak doğum yanında hiçbir şey olmasa bile hemşireler temin ediyor zaten. En kötü çıkarken giymeye lazım
Bu depend dikişleri acıtıyormuş, iyi mi ettik kötü mü bilemedim. Neysse yanımızda bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…