Canım bende senin gibiyim daha önce bunları hiç yapmadım. Yaz kış Migros’ta superfresh in dondurulmuş ıspanağı oluyor. Dondurucumda küçük zaten markete gittikçe alıp yapıp yiyorum çok pratik oluyor. Tat olarak tazesinden hiç farkı yok.
Kışlıkçı minnoşlar bir şey soracağım. Ispanağı dondurucuya nasıl koyuyorsunuz doğrayıp çiğ mi yoksa kavurup mu, doğumdan sonra yemek derdiyle uğraşamam çıkarıp yoğurtlayıp yemek istiyorum.
Kışlıkçı minnoşlar bir şey soracağım. Ispanağı dondurucuya nasıl koyuyorsunuz doğrayıp çiğ mi yoksa kavurup mu, doğumdan sonra yemek derdiyle uğraşamam çıkarıp yoğurtlayıp yemek istiyorum.
Vallahi bu vücut gebelikte saat gibi oluyor heralde, ne diyorlarsa tek tek yaşıyoruz. Bi yan etkisi de teğet geçsin bizi sağlıkla gelsin bebişler de, tüm kararmalarla başa çıkarız. Leke karşıtı güneş kremleri kullanabilirsin yüz için. Diğer bölgelere de artık geçmezse lazer vs tedavileri var. Napalım
ben ocak ayindan beri yuz lekelerim icin serum ve gunes kremi kullaniyorum , sanirim o yuzden hic yuzum lekelenmedi. ama benimde goz altim ve goz kapaklarim hafif koyulasti. onun icinde c vitaminli bir goz kremi alicam
-Sunshine
yanlış hatırlamıyorsam depend kullanan sendin demi canım bugün şoka gitmiştim 9lu 59.90 tlymiş sadece L ve XL bedenleri vardı L beden nasıl olur emin olamadım sana sorup almak istedim
Kızlar bebek bezi ne aldınız ben hala hiç almadım ay biri diyor prima al pişik olmasın küçükken biri diyor bu sefer primaya alışır değişemezsin kafam karıştı ya
-Sunshine
yanlış hatırlamıyorsam depend kullanan sendin demi canım bugün şoka gitmiştim 9lu 59.90 tlymiş sadece L ve XL bedenleri vardı L beden nasıl olur emin olamadım sana sorup almak istedim
Onları hiç bilmiyorum canım
Hazırlıklı olayım diye aldım. Kısmetse özelde olacak doğum yanında hiçbir şey olmasa bile hemşireler temin ediyor zaten. En kötü çıkarken giymeye lazım
Hazırlıklı olayım diye aldım. Kısmetse özelde olacak doğum yanında hiçbir şey olmasa bile hemşireler temin ediyor zaten. En kötü çıkarken giymeye lazım