Bizim sağolsun arkadaşlar dan gelicek çoğu şey beşik bebek arabası vs hepsi ayrı vermek istiyor bende seviyorum şimdiKizlar travel sistem arabalarda neye dikkat ettiniz.. aldiniz mi ... bir de ana kucagi lazim demi
Bende hediye alanlar icin bekletsem mi acabBizim sağolsun arkadaşlar dan gelicek çoğu şey beşik bebek arabası vs hepsi ayrı vermek istiyor bende seviyorum şimdibeşik birindeki bundan bunu getiricez diğerinden de bebek arabası mamas papas oto koltuğu bir başka arkadaştan anne yani küçük ahşap bir beşik te babamız yapicak tabi daha eve hiçbiri gelmedi büyük masrafimiz yok gibi duruyor
Mantıklı eksiğiniz ne diye soranlar kısmı var birde onlarda bir iki bişey ini alabilirBende hediye alanlar icin bekletsem mi acab
40derecede yıkadım kıyafetleri, henüz hastane çantası hazırlamadım eksikler var mı bilmiyorum haftasonu liste yapmam lazım. burda beraber yapsak mı acaba herkes kontrol ederKızlaaaar maşallah size ya ne kadar hamaratsınız böyleBen daha çanta vs hazırlamadım, buralarda kompostolar, ıspanaklar, kışa hazırlık tamamlanmış bile
Ben o kadar tembel hissediyorum ki her yıl yaptığım domates konservesini bile yapmak çok zor geliyor bana şu an
Sizlere kapı süsü ve çikolataları soracaktım. Kapı süsü için geç bile kalmış olabilirim ama çikolatalar için erken değil mi sizce? Ben onların hepsini doğuma kadar yer miyim, kendime güvenemiyorum
Bir de komik bir sorum daha olacak, bu yenidoğan kıyafetlerini yıkadınız mı yıkadıysanız kaç derecede yıkadınız?O kadar minnaklar ki 40'ta bile iyice el kadar kalacaklar gibi geliyor bana, 30'da da deterjan çözünür mü bilemiyorum. Böyle basit şeyleri bile yaparken bocalayacak kıvama geldim, tersine mi ilerliyorum ben bu hamilelikte bilemiyorum
ben taneleri yemeyi sevmiyporum o yüzden direk kaynatıp posayı atıyordum ama sen sorunca düşündüm de çekirdekleri çıkarıp kaynatıp blenderdan mı geçirsem acaba posalı daha faydalı olur. sıcakken sıfır kapakla kapatırsak aylarca dayanır bence hani normal hazırladığımız domates konserveleri mantığı, hatta buzdolabına koymaya bile gerek yok, ama sen sorunca içime kurt düştü bozulur mu acaba, dondurucuya atıp doğum yaklaşınca mı yapsak acaba, gerçi onun zamanının da garantisi yok iştePosasını atıyor musunuz direkt?
Meyve suyu şeklinde buzdolabında ne kadar muhafaza edilebilir acaba ya.
Ben gebelikte kurusundan kayısı, incir, erik, ayva kompostosunun faydasını cok gördüm kabızlık için. Süt için de çok faydalı. İçine tatlandırmak için istediğinizi koyabilirsiniz tabi. Dolapta 2 haftaya kadar kapağı açılmadan dayanabiliyor sanırım.
Sevibebenin kundağını aldım. Müslinlerimin nerdeyse hepsi büyük onları da kullanmayı düşünüyorum.
Genelde de kalınlı inceli beden beden ayaklı uyku tulumları aldım. Kiminin tog değerleri var. Üstüne bu kış pek örtü örtmeyi düşünmüyorum, ağzına burnuna çekme ihtimalinden dolayı.
Ev sıcaklığına göre uygun tog değerinde uyku tulumu tercih edebilirsiniz. Genellikle Etiketlerde bilgilendirmesi oluyor
Kuzu azalması normal artık hiç hareket etmiyor değilmiş sonuçta.
Soğuk su ve dondurma önerilerine katılıyorum
Kuzu ne kadar süre muhafaza ediyorsunuzdur bu suları ?
kahvenin ne faydası oluyor canım? türk kahvesi mi?Bol bol meyve suyu iyi gelir bol su sütün için iyi gelir sezaryen olacaksan kahve iyi gelir canım. Başka sormak istediğin bir soru varsa cevaplayabilirim dün 40im çıktı daha
ayvanmın möevsimi gelmedi daha nerden bulabiliriz acaba? ayva kompostosunu nasıl yapmıştın tarif edebilir misin?Ben kayısıdan meyve suyu yaptıım. Kuşburnuda var ama onu ben vitamin için içmeyi planlıyorum sulandırıp içerim zaten 1 bardaktan kabızlık oluşmaz heralde. Ayva kompostosu anne sütüne iyi geliyormuş ayva kompostosu yapmıstım en son ayvalardan onu tüketirm eğer yapacak vaktim olmazsa. Birde ayva çekirdeği temin edin kızlar gögüs ucuna o kadar faydalıymıs kii bebekler gögüs ucuna zarar vermeden düzenli sürdüğümüzde yara yapmıyormus. Jel koçıvamına getirmemiz lazım
40derecede yıkadım kıyafetleri, henüz hastane çantası hazırlamadım eksikler var mı bilmiyorum haftasonu liste yapmam lazım. burda beraber yapsak mı acaba herkes kontrol eder
kapı süsü ben de hala yaptıramadım ilk çocuğumda yaptırdım şimdi yaptırmazsam haksızlık gibi geliyor yoksa hiç enerjim yok, doğuma da yetişir inşallah kokulu taş düşünüyporum, çikolatayı eşim o gün pastaneden alır diye konuştuk özel bir şeye grek yok
Şöyle bi şey olabilir belki. hepsini değil de bir kısmını posalı ayırabilirsin. Başkaları sevmeyebilir ama bizim için Kabızlığa da faydalı olabilir.ben taneleri yemeyi sevmiyporum o yüzden direk kaynatıp posayı atıyordum ama sen sorunca düşündüm de çekirdekleri çıkarıp kaynatıp blenderdan mı geçirsem acaba posalı daha faydalı olur. sıcakken sıfır kapakla kapatırsak aylarca dayanır bence hani normal hazırladığımız domates konserveleri mantığı, hatta buzdolabına koymaya bile gerek yok, ama sen sorunca içime kurt düştü bozulur mu acaba, dondurucuya atıp doğum yaklaşınca mı yapsak acaba, gerçi onun zamanının da garantisi yok işteayva kompostosunu nasıl yapıyorsun? ayva çekirdeğini de meme ucuna sürün diyorlar ama ayva mevsimine d daha çok var
ben meyve sularının içine kabuk tarçın ve karanfik koyuyuroum güzel aroma veriyor
taze kayısının mevisimi geçti mi ya pazarda göremedim ondan da marmelat gibi yapıp sulandıursam demiştim
Amiiin Allah razı olsun canımİçinizde varsa maddi durumunuz da müsaitse gidin derim, Dahası Fehmi Yazıcıoğlu da çok iyidir işinde, adam resmen bana kehanet gibi yaşayacaklarımı 3 ay öncesinde söyledi
Canım çok sağolun, çok yoruluyorum bu ara. Kendimi yeni yeni toparladım. Fırsat buldukça giriyorum. Sütüm oğluma Allah’a şükür iyi gelecek, 3 gündür süt alımı başladı. Yarın görüş günü umarım kilosuyla gelişimiyle alakalı da iyi dönüşler alacağız
Gördüm canım :) her gördüğümde farklı bir çocukhala karnımdaki gibi uyuyor eli kafasının yanında
Canım
Allah en güzel zamanı nasip etsin arkadaşım
Nescafe narkozu atmana fayda ediyor bana hastanede bol şekerli iç dediler bol şekerli içtim ama buralarda şekersiz sütsüz için falan deniyor türk kahvesi de iyiymiş öyle deniyor da ben şekerli Nescafe içmiştim. Sezaryenden dolayı özellikle spinalde bel ve baş ağrısı çok olurmuş onun için iyi olurmuş çok şükür bende ikisi de olmadı çok korkuyordum baş ağrısındankahvenin ne faydası oluyor canım? türk kahvesi mi?
hımm aradan sure gecmiş bnm 6yıl oldu walla hatrlamıormBacım hatirlasam anlatayım genel olarak son zamanlara kadar hiç durmadım iş konusunda çok gözü karaydim 20 li yaşlarda ağrı sancı doğum harici hatırlamıyorum bu sefer 35 yaş üstü olunca ve aradan yıllar geçince sanki o doğuran ben değilim
Kızlaaaar maşallah size ya ne kadar hamaratsınız böyleBen daha çanta vs hazırlamadım, buralarda kompostolar, ıspanaklar, kışa hazırlık tamamlanmış bile
Ben o kadar tembel hissediyorum ki her yıl yaptığım domates konservesini bile yapmak çok zor geliyor bana şu an
Sizlere kapı süsü ve çikolataları soracaktım. Kapı süsü için geç bile kalmış olabilirim ama çikolatalar için erken değil mi sizce? Ben onların hepsini doğuma kadar yer miyim, kendime güvenemiyorum
Bir de komik bir sorum daha olacak, bu yenidoğan kıyafetlerini yıkadınız mı yıkadıysanız kaç derecede yıkadınız?O kadar minnaklar ki 40'ta bile iyice el kadar kalacaklar gibi geliyor bana, 30'da da deterjan çözünür mü bilemiyorum. Böyle basit şeyleri bile yaparken bocalayacak kıvama geldim, tersine mi ilerliyorum ben bu hamilelikte bilemiyorum
ilk yıkama içinm 30da yıkadım ztn utude yaptığımız için sıvı deterjandı sorum olmadı. çanta için yavaştan başla istersen cnku sureklı bır eksık oluyorKızlaaaar maşallah size ya ne kadar hamaratsınız böyleBen daha çanta vs hazırlamadım, buralarda kompostolar, ıspanaklar, kışa hazırlık tamamlanmış bile
cnm ayvayı kıstan ayrmıstı kayınvaldem, ama bulamazsanız tahinin en üstündeki yağıda iyileşmesine faydalı oluyor.Şöyle bi şey olabilir belki. hepsini değil de bir kısmını posalı ayırabilirsin. Başkaları sevmeyebilir ama bizim için Kabızlığa da faydalı olabilir.
Bu konserve furyasında cok bilgim ve deneyimim yok kuzumama genelde tuzlu ekşili şeyler yapıyoruz böyle posalı şekilde meyveler asitlenmeden ne kadar dayanır bilemedim. Yanlışlıkla şaraba dönüştürmek istemem ama meyve suyu şeklinde dayanır bence de deneyimleyen çok.
Ben normalde böyle şeyler pek tüketmezdim. Şimdi bebe ve süt derdine faydalıysa yerim modundayım. O yüzden kayısı,incir, Erikli kompostonun içine ayva ve varsa dut da katıyordum. tarçın ve karanfil ile güzel oluyor. İçeriği Baya karışık olunca evde benden başkası da yemiyorama tadı güzel oluyor. Ufak doğrayıp posalı tükettim hep.
Ayvayı nereden temin edebiliriz bi fikrim yok su an
Göğüs ucu için de susam yağı düşünüyorum. O kadar çok şey öneriliyor ki deneye deneye gideceğim artık. Evi de kafamı da Doldurmak istemedim.
Taze kayısı azalmış sanırım.
buralarda arayınca bulunuyor ama azalarak bitme eğilimindeben kurusundan yapıyorum.
D vitami herkesin eksik kuzum d vitaminini bırakmamak lazım aslında. Bebeklerimiz doğdugunda bile onlara d vitamini takviyesi vercez doktorlar verdiriyor. Benim doktorum doğumdan sonrada decavite devam etmemi istedi bebek için boşalan depolar kendini yenilesin diye. Doğumdan sonra iyi bir vitamin takviyesi yapmalı zateen benim feritin b12 vs yerlerde heo
Beşik kaynimda varmis onu kullanacağım da nasil bir sey onu da bilmiyorum:) bizim de alip kurmamiz gerekiyor da bizimkisi genis .. bense panik.. dun e bebege gittik de bu gidisle hicbir sey almadan cikacagiz dedi ama yine fena degil bir şeyler aldım ama hala eksık var gibi geliyor işte
Kizlar travel sistem arabalarda neye dikkat ettiniz.. aldiniz mi ... bir de ana kucagi lazim demi
Oyle bir dedin ki pahali gibi geldi ... Ayri ayri almam daha mi iyi bebek arabasi hafifinden.. araba koltugu ki 4 5 yasina kadar kullanilacak sekilde... bir de her zaman yanimda olacak ana kucagi ... yoksa gerceginde mi yatsa... :)Ben arabayi cok arastirdim kesinlikle istedigim gibi bisey uretilmemis :) travel sistemi ne saticilar ne deneyimli anneler hickimse onermiyor. Cok guzel pratik hafif kucuk arabalar var ama onlar da yenidogana uygun degil. Ben en sonunda bu sevdadan vazgecip buradan da aldigim gaz ile doona aldim :) incelemenizi tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?