Sormaz miyim adam normal diyor dahada sorarsam paranoya diyecekBen bugün sabah dönerken sanki bıçak saplaniyor gibi hissettim . Senin haftalarda da ağrım vardı canım . Ama doktora gidince sor bence
maşallah 4.mü sen anlat biz dinleyelim üstadİnşallah olur canım gönlüne göre
birde çatı ağrım bnmde coktu hatta baya korkuyordum kesınlıkle cok yorulduğumdanmış şimdi izne cıktm ağrılarım azaldı, suan sadece mesala soluma yatıyorsam sağa dönunce bıcak kesığı gbı ağrıyor birde el parmaklarım.İnşallah olur canım gönlüne göre
maşallah 4.mü sen anlat biz dinleyelim üstad
Başka bir yerimde bişey yok canım ama orayı kesicem az kaldıbirde çatı ağrım bnmde coktu hatta baya korkuyordum kesınlıkle cok yorulduğumdanmış şimdi izne cıktm ağrılarım azaldı, suan sadece mesala soluma yatıyorsam sağa dönunce bıcak kesığı gbı ağrıyor birde el parmaklarım.
İnşallah canım:)İnşallah olur canım gönlüne göre
Ay sabit kalabilsek ama hep ayni yonde olmuyor yaabirde çatı ağrım bnmde coktu hatta baya korkuyordum kesınlıkle cok yorulduğumdanmış şimdi izne cıktm ağrılarım azaldı, suan sadece mesala soluma yatıyorsam sağa dönunce bıcak kesığı gbı ağrıyor birde el parmaklarım.
Oh yis imzada 35. Hafta diyoBen bugün sabah dönerken sanki bıçak saplaniyor gibi hissettim . Senin haftalarda da ağrım vardı canım . Ama doktora gidince sor bence
Hahahahah ben karbonat limona cevap verdim süt demek istedi benceDoğumda saçımızı nereye sürcez anlamadım ben
Di miValla her seferinde soruyorum fark etmez istediğini yap sen bilirsin diyo zaten bilsem sana sormam
Ben yıkayıp kurulayıp doğrayıp atıyorum buzluğa.. pişirirkende soğanını kavurup direk buzluktan çıkarıp atıyorum içine.. buzun çözülmesi beklenirse sünüyor demişlerdiOnu da annem güzelce yıkayıp kurulayıp doğruyor öylece atıyor kuzum kendim hiç denemedim
Al benden de o kadar.. kesinlikle ilk gebeliğimde ayrı bir güzellik vardı ama bence yaz ayının etkisinden böyle..Oda kötüymüş ama bıyıktan kötüsü yok yacilalı İbo gibi dolanıyorum ortalıkta. Güya erkek çocuk anayı güzelleştirir derler şebeğe döndüm
Yüzümüzdeki lekeli yerlere canımDoğumda saçımızı nereye sürcez anlamadım ben
Bendeki rahatlık birazda şundan canım 2. Olunca bu oğlumdan kalan kıyafetler varBenden daha vahim olanlar varmis :) Dun yine bir seyler aldim ama.eksikler var diyorum yine ... sende yap derim . Hic belli olmaz bu isler . Yalanci kasilmalar var mi
Yaaa❤ maşallah maşallah Dorukcuğa.. az daha sabır annesi inşAllah sütünde yarayacak en kosa zaman da çıkacaksınız hastanedenİçinizde varsa maddi durumunuz da müsaitse gidin derim, Dahası Fehmi Yazıcıoğlu da çok iyidir işinde, adam resmen bana kehanet gibi yaşayacaklarımı 3 ay öncesinde söyledi
Canım çok sağolun, çok yoruluyorum bu ara. Kendimi yeni yeni toparladım. Fırsat buldukça giriyorum. Sütüm oğluma Allah’a şükür iyi gelecek, 3 gündür süt alımı başladı. Yarın görüş günü umarım kilosuyla gelişimiyle alakalı da iyi dönüşler alacağız
Gördüm canım :) her gördüğümde farklı bir çocukhala karnımdaki gibi uyuyor eli kafasının yanında
Canım
Allah en güzel zamanı nasip etsin arkadaşım
Di mi yaa.. 25 yaşında doğum yapmıştım hiç bilmedim ağrı sızı bodoslamasına yaşadım hepsini.. şimdi 33 ve ayu uyy hoh hohBacım hatirlasam anlatayım genel olarak son zamanlara kadar hiç durmadım iş konusunda çok gözü karaydim 20 li yaşlarda ağrı sancı doğum harici hatırlamıyorum bu sefer 35 yaş üstü olunca ve aradan yıllar geçince sanki o doğuran ben değilim
Oh yis imzada 35. Hafta diyo
Ştttt hoh hoh hoh hoh2 g0n sonra da bizde yazacak canım o
O zaman korkma canım inşallah birşey olmaz bir süre azalıyor bir süre artiyotSormaz miyim adam normal diyor dahada sorarsam paranoya diyecek
Bende aynı durumdayımmmBugünkü şikayetim evden sıkıldımmm tatile ihtiyacım var herkes her yerde geziyo hep aynı şeyler su iç wcye git paytak yürü eyyorlamam bu kadar
Of bugünün Tek iyi yanı buralarda yağmur yağıyor sonunda hava serinledi. Haftalardır uyku uyumuyormuşumBugünkü şikayetim evden sıkıldımmm tatile ihtiyacım var herkes her yerde geziyo hep aynı şeyler su iç wcye git paytak yürü eyyorlamam bu kadar
Beşik kaynimda varmis onu kullanacağım da nasil bir sey onu da bilmiyorum:) bizim de alip kurmamiz gerekiyor da bizimkisi genis .. bense panik.. dun e bebege gittik de bu gidisle hicbir sey almadan cikacagiz dedi ama yine fena degil bir şeyler aldım ama hala eksık var gibi geliyor işteDi micanın ne istiyorsa canım hiç birşey istemiyorki benim belki
Ben yıkayıp kurulayıp doğrayıp atıyorum buzluğa.. pişirirkende soğanını kavurup
Bendeki rahatlık birazda şundan canım 2. Olunca bu oğlumdan kalan kıyafetler varonların hepsini yıkadım hazırladım alınacak az birşey var.. dışarı çıkmaya üşeniyorum dünde kardeşimle görüştüm sanırım herşeyi yine internetten alcam relax takılıyoruz bakalım.. eşime yatağa kuralım artık dedim bak bu doğacak sanki diye.. doğarsa aramıza yatırırız diyor reflü yatağı değilde onın gibi birşey var ondan bahsediyor.. o kadar rahatız anne baba olarak.. Allah sonumuzu hayır etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?