2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İnşallah olur canım gönlüne göre
birde çatı ağrım bnmde coktu hatta baya korkuyordum kesınlıkle cok yorulduğumdanmış şimdi izne cıktm ağrılarım azaldı, suan sadece mesala soluma yatıyorsam sağa dönunce bıcak kesığı gbı ağrıyor birde el parmaklarım.

maşallah 4.mü sen anlat biz dinleyelim üstad
Bacım hatirlasam anlatayım genel olarak son zamanlara kadar hiç durmadım iş konusunda çok gözü karaydim 20 li yaşlarda ağrı sancı doğum harici hatırlamıyorum bu sefer 35 yaş üstü olunca ve aradan yıllar geçince sanki o doğuran ben değilim

Başka bir yerimde bişey yok canım ama orayı kesicem az kaldı ben evdeyim de çalışmıyorum belkide ondan oluyor kafa oraya odaklı

Ay sabit kalabilsek ama hep ayni yonde olmuyor yaa

Valla her seferinde soruyorum fark etmez istediğini yap sen bilirsin diyo zaten bilsem sana sormam
Di mi canın ne istiyorsa canım hiç birşey istemiyorki benim belki
Onu da annem güzelce yıkayıp kurulayıp doğruyor öylece atıyor kuzum kendim hiç denemedim
Ben yıkayıp kurulayıp doğrayıp atıyorum buzluğa.. pişirirkende soğanını kavurup direk buzluktan çıkarıp atıyorum içine.. buzun çözülmesi beklenirse sünüyor demişlerdi
Oda kötüymüş ama bıyıktan kötüsü yok ya cilalı İbo gibi dolanıyorum ortalıkta. Güya erkek çocuk anayı güzelleştirir derler şebeğe döndüm
Al benden de o kadar.. kesinlikle ilk gebeliğimde ayrı bir güzellik vardı ama bence yaz ayının etkisinden böyle..
Doğumda saçımızı nereye sürcez anlamadım ben
Yüzümüzdeki lekeli yerlere canım
Benden daha vahim olanlar varmis :) Dun yine bir seyler aldim ama.eksikler var diyorum yine ... sende yap derim . Hic belli olmaz bu isler . Yalanci kasilmalar var mi
Bendeki rahatlık birazda şundan canım 2. Olunca bu oğlumdan kalan kıyafetler var onların hepsini yıkadım hazırladım alınacak az birşey var.. dışarı çıkmaya üşeniyorum dünde kardeşimle görüştüm sanırım herşeyi yine internetten alcam relax takılıyoruz bakalım.. eşime yatağa kuralım artık dedim bak bu doğacak sanki diye.. doğarsa aramıza yatırırız diyor reflü yatağı değilde onın gibi birşey var ondan bahsediyor.. o kadar rahatız anne baba olarak.. Allah sonumuzu hayır etsin
Yaaa❤ maşallah maşallah Dorukcuğa.. az daha sabır annesi inşAllah sütünde yarayacak en kosa zaman da çıkacaksınız hastaneden
Di mi yaa.. 25 yaşında doğum yapmıştım hiç bilmedim ağrı sızı bodoslamasına yaşadım hepsini.. şimdi 33 ve ayu uyy hoh hoh otıruşum değişik kalkmam değişik.. Allah sonumu hayır etsin.. ve herşey sıfırlanmış vaziyette

Ben de dün ses etmedim ama cocikin 2 gündür hareketleri minimumdu. Dün öğlenden sonra nerdeyse hiç hareket etmedi elle kontrol ettiğimde bile. 2 dondurma yedim gün içinde.
Doppler ile 3 defa kontrol ettik 130 larda atıyor normal olunca sakin kalmaya çalıştık. Sancım da çoktu, Gece kafasının üstüne doğru yatmaya kalktım ona bile pek tepki vermedi

Sıpalar yapıyormuş ama böyle.
Şu anda Karnımız tok, sırtımız pek. Şimdi yine bi Tazmanya canavarı halinde
Analık endişelerle doluymuş yine hoh hoh dewamke

Bugünkü şikayetim evden sıkıldımmm tatile ihtiyacım var herkes her yerde geziyo hep aynı şeyler su iç wcye git paytak yürü eyyorlamam bu kadar
Of bugünün Tek iyi yanı buralarda yağmur yağıyor sonunda hava serinledi. Haftalardır uyku uyumuyormuşum

Beşik kaynimda varmis onu kullanacağım da nasil bir sey onu da bilmiyorum:) bizim de alip kurmamiz gerekiyor da bizimkisi genis .. bense panik.. dun e bebege gittik de bu gidisle hicbir sey almadan cikacagiz dedi ama yine fena degil bir şeyler aldım ama hala eksık var gibi geliyor işte

Kizlar travel sistem arabalarda neye dikkat ettiniz.. aldiniz mi ... bir de ana kucagi lazim demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…