2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Raporda ayakta bitis tarihi yok diye cinslik yaptilar da bugun bana ...:)
Benimkinde ayaktan yatış tarihi yaziyo ama yazmasa bile mevzuata göre rapor tarihinden itibaren 56 gün verecekler sistemden. Yani sekiz hafta. Sistem kendi hesaplar zaten. Zor mu geldi acaba...

Kızlar bu bebeto çıldırdı yaklaşık on dakikadır durmaksızın hareket ediyor şiddetli bir şekilde Korkulacak birşey yoktur demi fazla hareket etmesinde?
Etsin annesi boşver. Dün benimki çok hareketsizdi. Ta ki bugün akşama kadar. Öyle kötü oldumki. Akşam başladı tekrar yaramazlıklara. Nasıl içim rahatladı. Dedim kızım hiç durma istediğini yapabilirsin. Dön dolaş vur çişimi yaptır herşey kabulüm

Benimki de aynı bu akşam çokta yoruldum lütfen dur diye yalvarıyorum

Ninni açtım dinliyorum belki işe yarar

Öyle normal hareket değil ama teyzesi bildiğin içeriden dövüyor beni ilk kez o derece şiddetli olunca korktum çırpınıyor bişey oldu sandım şükür normalmiş

Benim kurum raporda ayaga kalma tarihi var ya.. tahmini dogum tarihi yazmadigi icin cinslik yapti . Neymis 32 hafta oldugunu nerden bilelim diyor... raporda da doguma kadar calisamaz yazdigi helde .. senin raporda var mi
Bende dün aldım çalışabilir rapor, doktorun verdiginde tüm tarihler var , raporun verildiği,iznin başlayacağı, doğumun olacağı tahmini tarih ve haftalar da yazıyor. E nabizdan baktığım raporda ise böyle ayrıntılar yoktu. Oyuzden hastanden aldığım aslını verdim. Doktor ve hastanenin kase imzası da var üstünde

Kızlar alakasız ama asker eşi olanlar vardı eşimin hesabına ben giriş yapmak istiyorum o yanımda değilken kullanıcaktım öyle konuşmuştuk iş bankasında bilen var mı asker hesabı olduğu için yalnızca tek telefonda açık olabilir demişler bankadan gerçekten girmeye çalışıyorum izin vermiyor bir çözüm var mı bankacı varsa aramızda onunda yardımı kabülüm

Benimkinde ayaktan yatış tarihi yaziyo ama yazmasa bile mevzuata göre rapor tarihinden itibaren 56 gün verecekler sistemden. Yani sekiz hafta. Sistem kendi hesaplar zaten. Zor mu geldi acaba...
Ne bilim anlamadim 56 gun sonrasina gidemediler zaar :)

Ben telefondan istedim canim. Belki de ayrıntisi vardir belgede carsamba gunu gececegim Anadoluya bakalim. Belki de orda yaziyor yani .. gerci oyle bir sey demediler ama bilmiyorum. Bu arada sen ne yaptin var mi bir sorun. Alinacaklar alindi mi

Biz de mini acil durum planları konuştuk
Karnımı tutup diyor ki bu şekil tut bırakma
Hadi inşallah kuzum 17 eylülü devirirsek mis

Ay yapma lütfen her bebek iri ve ya küçük olabilir emin ol araları 200-300 gram vardır yoktur bugün bir yazı okudum iri bebek sağlıklı bebek değildir diye
Evet bizim için hiç sıkıntı yok gelişimi devam etsin yeter
Maşallah Güneş kuzumuza böyle böyle 34. Haftayı devirdiniz şükür

Kızlar bu bebeto çıldırdı yaklaşık on dakikadır durmaksızın hareket ediyor şiddetli bir şekilde Korkulacak birşey yoktur demi fazla hareket etmesinde?
Bebito bi süt filan içip bir şeyler atıştırmayı dener misin?
Benimki de aynı bu akşam çokta yoruldum lütfen dur diye yalvarıyorum
Üsttekinin Aynısı senin için de geçerli

Ballı süt içtim üzerine domates yedim elma gibi beyefendi sakinledi bir süre, şimdi yine kudurdu Bugün sabahçıyız belli oldu

Yeni yemek yedim yavrum ben Durmadan yicez benim bebişime kalsak

ödüm koptu bi an, öyle bir ihtimal mi var diye.
yok yok.. gerçi benim öz kaynanam çok gençken vefat etmiş kayınbabam 2.kez evlenmiş. bu eşide iyi çok şükür karışmaz etmez sağolsun yardımcı olur her zaman Allah razı olsun.. bende büyüğümdür diye saygıda kusur etmemeye çalışırım.. doğumda da hastaneye gittiğimi der demez geldiler o zaman sabah 6da..
inŞAllah canım.. bende haftaya doğum iznini başlatmayı düşünüyorum bakalım.. okul seminer programını atarsa direk ayrılcam izne sonra uzun bir süre okulla ilgili görüşme konuşma istemiyorum.. bide ben uzmanlık sınavına gircem ona da çalışmaya çalışıyorum kitabı elime alınca başlıyor tepinmeye oda boşver sınavı diyorsa demek
Ballı süt içtim üzerine domates yedim elma gibi beyefendi sakinledi bir süre, şimdi yine kudurdu Bugün sabahçıyız belli oldu
Uyur annesi birazdan

Ben telefondan istedim canim. Belki de ayrıntisi vardir belgede carsamba gunu gececegim Anadoluya bakalim. Belki de orda yaziyor yani .. gerci oyle bir sey demediler ama bilmiyorum. Bu arada sen ne yaptin var mi bir sorun. Alinacaklar alindi mi
Evet tüm eksikleri tamamladım bir tek ateş ölçer kaldı. İyiki almışım önceden hemen yoruluyorum artık sıcaktan dolayı daha fazla yorulurdum. Çok şükür bir sorun yok , doktorum 37 38 te doğum gerçekleşir diye düşünüyor. Hayırlısı bakalım

Offf hayali bile kötü
Bana da en ufak işin başına oturunca uyku çöküyor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…