Benimki de aynı bu akşam çokta yoruldum lütfen dur diye yalvarıyorumKızlar bu bebeto çıldırdı yaklaşık on dakikadır durmaksızın hareket ediyor şiddetli bir şekildeKorkulacak birşey yoktur demi fazla hareket etmesinde?
Yazık bu bebelere, dursalar kabahat hareketli olsalar kabahat.Benimki de aynı bu akşam çokta yoruldum lütfen dur diye yalvarıyorum
Benimkinde ayaktan yatış tarihi yaziyo ama yazmasa bile mevzuata göre rapor tarihinden itibaren 56 gün verecekler sistemden. Yani sekiz hafta. Sistem kendi hesaplar zaten. Zor mu geldi acaba...Raporda ayakta bitis tarihi yok diye cinslik yaptilar da bugun bana ...:)
Alman gerekiyor diye biliyorum canımKizlar selam 37.haftada tekrar rapor aliniyor mu yoksa almadan izne mi cikiyoruz
Etsin annesi boşver. Dün benimki çok hareketsizdi. Ta ki bugün akşama kadar. Öyle kötü oldumki. Akşam başladı tekrar yaramazlıklara. Nasıl içim rahatladı. Dedim kızım hiç durma istediğini yapabilirsin. Dön dolaş vur çişimi yaptır herşey kabulümKızlar bu bebeto çıldırdı yaklaşık on dakikadır durmaksızın hareket ediyor şiddetli bir şekildeKorkulacak birşey yoktur demi fazla hareket etmesinde?
Benimki de aynı bu akşam çokta yoruldum lütfen dur diye yalvarıyorum
Etsin annesi boşver. Dün benimki çok hareketsizdi. Ta ki bugün akşama kadar. Öyle kötü oldumki. Akşam başladı tekrar yaramazlıklara. Nasıl içim rahatladı. Dedim kızım hiç durma istediğini yapabilirsin. Dön dolaş vur çişimi yaptır herşey kabulüm
Anladim şimdiBizde (özel şirket) raporlu olduğum için artık maaşım yatmayacak SGK fan rapor parası alacağım
Ama sizinki nasıl bilmiyorum kamuda filan farklı oluyor
Bende dün aldım çalışabilir rapor, doktorun verdiginde tüm tarihler var , raporun verildiği,iznin başlayacağı, doğumun olacağı tahmini tarih ve haftalar da yazıyor. E nabizdan baktığım raporda ise böyle ayrıntılar yoktu. Oyuzden hastanden aldığım aslını verdim. Doktor ve hastanenin kase imzası da var üstündeBenim kurum raporda ayaga kalma tarihi var ya.. tahmini dogum tarihi yazmadigi icin cinslik yapti . Neymis 32 hafta oldugunu nerden bilelim diyor... raporda da doguma kadar calisamaz yazdigi helde .. senin raporda var mi
Ne bilim anlamadim 56 gun sonrasina gidemediler zaar :)Benimkinde ayaktan yatış tarihi yaziyo ama yazmasa bile mevzuata göre rapor tarihinden itibaren 56 gün verecekler sistemden. Yani sekiz hafta. Sistem kendi hesaplar zaten. Zor mu geldi acaba...
Bende dün aldım çalışabilir rapor, doktorun verdiginde tüm tarihler var , raporun verildiği,iznin başlayacağı, doğumun olacağı tahmini tarih ve haftalar da yazıyor. E nabizdan baktığım raporda ise böyle ayrıntılar yoktu. Oyuzden hastanden aldığım aslını verdim. Doktor ve hastanenin kase imzası da var üstünde
Biz de mini acil durum planları konuştukAyy hadi bakalım az daha sık dişini Güneşciğimbenim doktor da bu hafta izinde haftaya cumartesi randevum var birşey olursa mutlaka gel diğer doktpra görünebilirsin dedi.. şükür birşeyim yok ama bakalım.. 37yi doldururuz inşAllah canım biz hoh hoh devamke
Evet bizim için hiç sıkıntı yok gelişimi devam etsin yeterAy yapma lütfen her bebek iri ve ya küçük olabilir emin ol araları 200-300 gram vardır yoktur bugün bir yazı okudum iri bebek sağlıklı bebek değildir diye
Maşallah Güneş kuzumuza böyle böyle 34. Haftayı devirdiniz şükür
Bebito bi süt filan içip bir şeyler atıştırmayı dener misin?Kızlar bu bebeto çıldırdı yaklaşık on dakikadır durmaksızın hareket ediyor şiddetli bir şekildeKorkulacak birşey yoktur demi fazla hareket etmesinde?
Üsttekinin Aynısı senin için de geçerliBenimki de aynı bu akşam çokta yoruldum lütfen dur diye yalvarıyorum
Ballı süt içtim üzerine domates yedim elma gibiBiz de mini acil durum planları konuştuk
Karnımı tutup diyor ki bu şekil tut bırakma
Hadi inşallah kuzum 17 eylülü devirirsek mis
Evet bizim için hiç sıkıntı yok gelişimi devam etsin yeter
Bebito bi süt filan içip bir şeyler atıştırmayı dener misin?
Üsttekinin Aynısı senin için de geçerli
Yeni yemek yedim yavrum benBiz de mini acil durum planları konuştuk
Bende sadece korku varEvett bu aralar duygusallıkta başladı özlicem bu günlerini diye
o haftalarda cok hareketli oluyorlar, bnmde öyleydi şimdi cıkıcak dıyordumKızlar bu bebeto çıldırdı yaklaşık on dakikadır durmaksızın hareket ediyor şiddetli bir şekildeKorkulacak birşey yoktur demi fazla hareket etmesinde?
ödüm koptu bi an, öyle bir ihtimal mi var diye.
Biz de mini acil durum planları konuştuk
Uyur annesi birazdanBallı süt içtim üzerine domates yedim elma gibibeyefendi sakinledi bir süre, şimdi yine kudurdu Bugün sabahçıyız belli oldu
Evet tüm eksikleri tamamladım bir tek ateş ölçer kaldı. İyiki almışım önceden hemen yoruluyorum artık sıcaktan dolayı daha fazla yorulurdum. Çok şükür bir sorun yok , doktorum 37 38 te doğum gerçekleşir diye düşünüyor. Hayırlısı bakalımBen telefondan istedim canim. Belki de ayrıntisi vardir belgede carsamba gunu gececegim Anadoluya bakalim. Belki de orda yaziyor yani .. gerci oyle bir sey demediler ama bilmiyorum. Bu arada sen ne yaptin var mi bir sorun. Alinacaklar alindi mi
Offf hayali bile kötüinŞAllah canım.. bende haftaya doğum iznini başlatmayı düşünüyorum bakalım.. okul seminer programını atarsa direk ayrılcam izne sonra uzun bir süre okulla ilgili görüşme konuşma istemiyorum.. bide ben uzmanlık sınavına gircem ona da çalışmaya çalışıyorum kitabı elime alınca başlıyor tepinmeye oda boşver sınavı diyorsa demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?