2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
kızlar ilk defa hamileyken devlet hastanesine gittim kadın doğuma. nst de beklerken bir kadın da doğum sancısı çekiyordu. muayene etti hemşire açıklığına baktı heralde 3 cm falan dedi çünkü sonra işlemlerini yapıp doğumhaneye aldılar. allahım kadın öyle bir bağırıyordu ki o bağırdıkça benim kalbim sıkıştı birden fobim oluştu resmen. bir de normal doğururum diyordum.

Canım beniim kendini korkutma eminim hepimizin korkusu vardır. Kimisi sancıda çok zorlanıyor kimisi sancı kolay karsılıyor doğumda cok zorlanıyor. Herkesin o anı kendisine özel o yüzden korkutma kendinii bol bol dua edelim Rabbim kolaylastırsın

ay inşallah canım haklısın öyle şahit olunca korktum elde olmadan

Herkesin ağrı eşiği farklı canım herkesin hamileliği de kendine has.. benim Bir tanıdığım 5 cm açıklıkla rutin kontrolüne gitmiş doktor bakıp doğum başlamış 5 cm olmuş deyip apar topar doğuma almışlar.. eşine de giderken eve gidince şu yemeği yapalım diye plan yapıyormuş düşün.. dua edelim kolayca kucağımıza alalım.. öyle bir ortamda da gerilmen normal..

Korkma diyecem diyemiyorumda bende korkuyorum ilk dogumum olmayacak ama korkuyorum iste rabbim hepimize sakinlik ve kolay hayirli dogumlar nasip etsin insallah dua edicez boyle boyle doğuracağız

Canım bazj insanların canı çok tatlı oluyo boş boş bağırıyolar inan bana hiç dayanılmayacak bişey değil 24 saat suni sancı çekmiş biri olarak soylüyorum hiç bağırmadım.

Arkadaşlar yiksek tansiyondan gidenler kaç olunca doktor hastanede kalın dedi

Arkadaşlar yiksek tansiyondan gidenler kaç olunca doktor hastanede kalın dedi
Yengem yuksek tansiyonla gitti dogurdu bebek 10 gun kuvezde kaldi ama detay bilmiyorum soramadim korkutmayayim kendimi ekstradan diye malum bayadan beri dogum korkum var birturlu gecmedi dogurana kadarda gecmeyecek buyuk ihtimal

Hayirdir papatyam bir sikinti yoktur insallah

Ya şu an tekrar ölçtüm 13/9 civarında en yüksek canım ortalama 127/85 çıkıyor bende kararsız kaldım

Yok ilaç vermedi canım . Zaten yeni kontrol etmeye başladım
anladm canim , sen yarin ulasabilirsen doktoruna bilgilendir olcumlerini. genelde bu kadr yukseklige bebe aspirini fln ise yariyor ama tabi ultrosonla once damarlara bakiuorlar kan akisinda sknti varmi diye.
sanmiyorum ki birsey ciksin sende ama tedbiri elden birakmamak lazim

Evet canım hatta pazartesi randevu alacağım ya cuma günü baktı suyu falan iyiydi bebeğin iki gündur biraz düşmedi inşallah yarın düşer

Evet canım hatta pazartesi randevu alacağım ya cuma günü baktı suyu falan iyiydi bebeğin iki gündur biraz düşmedi inşallah yarın düşer
bide sicaklar fln etkiliyor. simdi birde doktor yatirayim seni deyip panikletmis. bunlarda etkiliyor tansiyonu. surekli zihnin bununla mesgul haliyle.
bebeginin suyu, hareketleri iyi olduktan sonra hic birsey olmaz

bide sicaklar fln etkiliyor. simdi birde doktor yatirayim seni deyip panikletmis. bunlarda etkiliyor tansiyonu. surekli zihnin bununla mesgul haliyle.
bebeginin suyu, hareketleri iyi olduktan sonra hic birsey olmaz
Evet ben eminim orda yatsam daha sıkıntılı olacak yükselirse gel dedi aslında yükselmiyor ama düşmedi de sanırım biraz yoruldum bugün dün onla da alakalı olabilir canım .

Evet ben eminim orda yatsam daha sıkıntılı olacak yükselirse gel dedi aslında yükselmiyor ama düşmedi de sanırım biraz yoruldum bugün dün onla da alakalı olabilir canım .
olabilir canim , ben dun biraz yurudum
kalin giyinmisim sicak basti , eve geldim tansiyonum tavan havadan bile etkileniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…