2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet bende meraklandığımda keşke kursaydık grup diyorum. Yıllar önce oğluma hamileyken nisan anneleriyle whatsapp gurubu kurmuştuk daha kolaydı.

Bizim de temmuz anneleriyle grubumuz vardı hala da görüşüyoruz ama çok kişi olursa olmuyor en fazla 7 kişilik oluşturmalı yoksa curcuna..

Whatsapp grubu kuralım diye konuşan birkaç arkadaş mart ayında banlandılar kızlar, hala da giriş yapamıyorlar haberiniz olsun. Yasakmış.

Whatsapp grubu kuralım diye konuşan birkaç arkadaş mart ayında banlandılar kızlar, hala da giriş yapamıyorlar haberiniz olsun. Yasakmış.

Doğrudur canım o sebeple tam adını yazmadım haha banlanırsam beni iyi hatırlayın zaten kurmayacağız ama banlamak için sebep arayanlar banlasın çok da fifi

-Sunshine Allah yardımcın olsun canım benim kızınında seninde. Riskli haftalar geride kaldı minik kuş iyise korkmana gerek yok

Hayyal canım benimm sen o kadar güçlü bir annesin kii kendini vesvesenin içinde bulma lütfen. 5cc düşürmüşler dedin ama en azından onu içtikce yavas yavas arttıra arttıra büyütcekler minik kuşu işte o yüzden senin bol bol süt göndermen lazım oğluşuna. Kendini strese sokup süt miktarını kaliteni azaltma canım benim. Kavuşmaların en güzeli sizin olacak ben inanıyorum hem Doruk bey bir aslan erkeği kolay kolay yıkamaz hiç bir şey onuu Rabbim onunda seninde yardımcın olsun inşallah midesinde ki sorun en yakın zamanda biter ve sütün şifa olur

Kızlar dün gece yine çok sancılıydım regl benzeri ama şiddetli baya ya.
Herkesin içinde bi korku var ama ince ince giren sızılarda vesvese yapmayın hiç. Kontrolleri sıkı tutun yeter.
Sabah 5 gibi aşırı sertlikle uyandım. lavabo sonrası silindiğimde nişan geldiğini gördüm o sırada sancım yoktu. Başından beri nişanım mı geliyo diyordum ama bu şekil geldiğinde süphe götürmez bi şekilde emin oluyorsunuz, emin olun

Ne yapacağım bilemedim doktorum da tam tatile çıktı. Farkındaydım kimi hemen kimi de 2 hafta sonra doğuruyor.
Sancılarım yeniden olunca yola çıktık. Kasılmalar açılma yapabiliyor, nişan da gelince riske giremedim hiç.

Neyse doktorumun eski hastanesinde muayene oldum 1 parmak açılma varmış. 8 dk da bir 80 lerde aralarda 40larda sancım vardı. Ciğer geliştirici ekstra serum yapıldı. Evde Endol almaya devam edeceğim.

Geçmiş olsun canım sağlıkla sıhhatle biraz daha inşallah

ohh eve döndün cok şukur, gece gece ne korkuttun bni. bunlar yaramaz bıdıklar bnm oğlumada dr dediki ne yap ne et sbh 4ıle 6arası gelme dedi sanki duydu da ınadına dörtte acil kanama ile gitmiştimdr 1hafta tatıldeyim demiş ya hemen senınki de duydu.endol işe yarıyor mu dr bna da verdi korkudan kullanamadm ama bgn cok sancm var bnde alıcm sanırm

Sabırsız kuş 2-3 haftadır dinlendim yeter bu kadar diyor heraldee. Geçmiş olsun canım kendinede bebeğine de dikkat et

Çok geçmiş olsun, sağlıkla geçsin önümüzdeki günler. Dualarımız sen ve yavrun için hepsi düzelecek.

Geçmiş olsun canım.. korkuttu Güneş hanım yine.. artık zamanı geliyor demekki doktorun gelene kadar dursa en azından seninde gönlün rahat eder.. Dualarım seninle

Geçmiş olsun canım başından beri hep korku endişe yaşadın inşallah doğduktan sonra rahat ettirir sana güneş hanım akıllı uslu efendi sütünü içen bi bebiş olur

-Sunshine ah sabırsız kız daha dün dedik sırasını beklesin diye cimcime.. iyisinizdir inşallah canım, insallah biraz daha bekler içerde rabbim herkese zamanında doğum nasip eylesin inşallah bugün hafta dönümümüz seninle artik 34 oldun azcık kaldı 1 2 hafta daha dayansa bütün dualarım seninle ama korkma artık geriye bisey kalmadı kuzum yolu tamamladin sayılır artik
Hayyal canım mesajlarını okudum seninde sen çok güçlü bi annesin, tabiki yanında olsun istiyorsun yoruldun ama bunun da mükafatı olacağına çok inanıyorum ben bak büyümüş boyu uzamış, bunu benim demem dışardan kolay ama bundan sonra dayanacak gücün daha fazla olacak çünkü eve bir an önce gelip seni yoracak annesi inşallah yanına gelsin minik kuşun sağlıklı sıhhatli şekilde en kısa zamanda
-kırpapatyasi seni etiketleyemedim bir türlü kuzum, Spicelover sizde kendinize çok dikkat edin lütfen havalar sıcak ufacık bir streste her konuda etkileniyoruz tansiyon, şeker o yüzden biraz daha fazla dikkat etmemiz lazim Allah hepinize sağlık sıhhat versin bundan sonra hepinize çok kolay geçsin insallah

Bende bugün gün almaya gittim tekrar kontrole çağırdı, 16sından sonra ayarlanan bi günde doğuma gireceğim bende artik. Büyük ihtimal 17 Eylül. Herkese zamanında hayırlı doğumlar diliyorum kızlar tekrar Allah yardımcımız olsun

Geçmiş olsun Nişan olduğunu nasıl anladınız 32. Haftadayım bende ara ara kasılmalar oluyor. Akşam yürüyemeyecek kadar basınç gübi bi ağrı oluyor. Adet sancısı da çok yaşamadığım için acaba sancımı bilemiyorum da

17 Eylül mü 21 gün kaldı demek miniğine kavuşmana. Ah ben bile günü belli olunca duygulandım seni düşünemiyorum. Sağlığınla sıhhatinle günlerini bitirmek nasip olsun kuzum sonunda da sağlıkla oğluşuna kavuşmak nasip olsuun

Tesekkur ederim canım benim çok az kaldı artık içimde değişik duygular var, belli bi gün var ortada şafak sayıyor gibi oldum
Çok yukarda olduğu için bi yandan çok zorlanıyorum bi yandan hiç bitmesin istiyorum karmakarışık duygular
Nst bağlarken bile çok şaşırdılar bu çocuk nerde böyle diye, kasılmalar var ama kaburgamın altında haliyle nefes almada mide de yoruyor ama özleyeceğim diye de ağlayasım geliyor
Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip eylesin inşallah canım hepinizden güzel haberler bekliyorum

Kızlar sağolun
Allah süreçlerimizi sağ Salim vaktiyle kolaylıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah.

K KIR PAPATYASII kuzum sen nasılsın?
Spicelover sen de biraz sessizsin ama sorunlu bi dönem yaşıyorsun sanki kuzucan. Az kaldı dikkat edelim
Kasılmalar için nst girmeniz daha mantıklı. Normalde basınç hissi de çok doğal ama sizin tariflediğiniz ile benimki bir olmayabilir. Sancılar kasılmalar için pek yorum yapmak istemiyorum çünkü benim için çok doğal bi süreç haline geldi. ben 12. Haftada bile kasılma yaşıyordum. Sebebini hala bilmiyoruz.
Nişanı anlarsınız diye düşünüyorum buna çok kafa yormayın, hayatınızda görmediğiniz farklı tarzda bi kıvamlı bir jöle gibi geldi bende. Doğal ya da enfeksiyon kaynaklı bi akıntı olmadığı belli.

Canım benim çok geçmiş olsun. Kritik haftaları atlattın bugünleri görmeye bile çok şükür.. Senin için de Güneş kız için de en hayırlı zaman ne zamansa o zaman kavuşursunuz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…