Tesekkur ederim canım benimçok az kaldı artık içimde değişik duygular var, belli bi gün var ortada şafak sayıyor gibi oldum
Çok yukarda olduğu için bi yandan çok zorlanıyorum bi yandan hiç bitmesin istiyorum karmakarışık duygular
Nst bağlarken bile çok şaşırdılar bu çocuk nerde böyle diye, kasılmalar var ama kaburgamın altında haliyle nefes almada mide de yoruyor ama özleyeceğim diye de ağlayasım geliyor
Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip eylesin inşallah canımhepinizden güzel haberler bekliyorum
akşama acile gideceğim kızlar. 3.gün oldu bugün bebek çok az ve cılız hareket ediyor.
sırtını falan döndü beklide bilmiyorum içim rahat etmedi gideyim bir baksınlar.
Canım çok geçmiş olsun evde olmana çok sevindim. Insallah biraz daha bekleyecek .Kızlar sağolun
Allah süreçlerimizi sağ Salim vaktiyle kolaylıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah.
K KIR PAPATYASII kuzum sen nasılsın?
Spicelover sen de biraz sessizsin ama sorunlu bi dönem yaşıyorsun sanki kuzucan. Az kaldı dikkat edelim
Kasılmalar için nst girmeniz daha mantıklı. Normalde basınç hissi de çok doğal ama sizin tariflediğiniz ile benimki bir olmayabilir. Sancılar kasılmalar için pek yorum yapmak istemiyorum çünkü benim için çok doğal bi süreç haline geldi. ben 12. Haftada bile kasılma yaşıyordum. Sebebini hala bilmiyoruz.
Nişanı anlarsınız diye düşünüyorum buna çok kafa yormayın, hayatınızda görmediğiniz farklı tarzda bi kıvamlı bir jöle gibi geldi bende. Doğal ya da enfeksiyon kaynaklı bi akıntı olmadığı belli.
Canım bence de hemen git neden biliyor musun bende aynı şeyleri kaç gün yaşadım gittim baktılar birşey yok bugün gayet hareketli gidince en azından için rahat oluyorakşama acile gideceğim kızlar. 3.gün oldu bugün bebek çok az ve cılız hareket ediyor.
Maşallah maşallah.. Aynen bende dün arkadaşımın kınasına uğradım hayırlı olsun deyip çıktım ama o kısacım arada bile yaptı yapacağınıDün düğüne gittim resmen çalan şarkılarla durmadan oynadııses hareketlendirdi büyük ihtimalle oyun havası çaldıkca karnımı dalgalandıra dalgalandıra hareket etti sıpa ya çok özel anılar Rabbim isteyen herkese nasip etsiin bizlerde sağ salim bu süreci tamamlayıp kucağımıza almayı nasip etsiin
Güneş kız yoklamış yine kıyamamKızlar dün gece yine çok sancılıydım regl benzeri ama şiddetli baya ya.
Herkesin içinde bi korku var ama ince ince giren sızılarda vesvese yapmayın hiç. Kontrolleri sıkı tutun yeter.
Sabah 5 gibi aşırı sertlikle uyandım. lavabo sonrası silindiğimde nişan geldiğini gördüm o sırada sancım yoktu. Başından beri nişanım mı geliyo diyordum ama bu şekil geldiğinde süphe götürmez bi şekilde emin oluyorsunuz, emin olun
Ne yapacağım bilemedim doktorum da tam tatile çıktı. Farkındaydım kimi hemen kimi de 2 hafta sonra doğuruyor.
Sancılarım yeniden olunca yola çıktık. Kasılmalar açılma yapabiliyor, nişan da gelince riske giremedim hiç.
Neyse doktorumun eski hastanesinde muayene oldum 1 parmak açılma varmış. 8 dk da bir 80 lerde aralarda 40larda sancım vardı. Ciğer geliştirici ekstra serum yapıldı. Evde Endol almaya devam edeceğim.
Heh bak çok güzel açıkladın bi yandan seveyim diyorum bi yandan içimde hissetmek çok güzelŞuan her şeyini her anını en net biz hissediyoruz ya doğumlar yaklastıkca o olay beni hüzünlendiriyor. Sağlıkla elimde olsun kucağımda olsun böyle dokuna dokuna öpeyim seveyim gözümün önünde olsun istiyorum sonra böyle karnımda sadece ben hissedince o özel an bitecek diye üzülüyorumannelik biraz delilik bence
Git bi canım için rahat eder en azındanakşama acile gideceğim kızlar. 3.gün oldu bugün bebek çok az ve cılız hareket ediyor.
Kuzum forumda bir sürü kişide denk geldiğim kadarıyla 14/8 bir eşik öyle olursa doktora git hemenCanım çok geçmiş olsun evde olmana çok sevindim. Insallah biraz daha bekleyecek .
Bende tansiyonumu olcuyorum sürekli eczanede olcturdum 13/7 evde genellikle 13/8 çıkıyor bakalım doktor yükselirse gel hastaneye yatiralim dedi tabi ne kadar yükselmeden bahsediyor bilmiyorum ama bekleyeceğim 14 lere gelirse acile giderim
İnşallah kuzum-Sunshine cnm korkuttu güneş hanım yine merak etme zaten artık riskli zamanları atlattın 1-2 hafta daha beklerse kaymağı olacak bu işin ben sadece doktorun olsun öyle doğum yap isterim için rahat etmesi yüzünden ama sakın ani bir olay gelişirse üzülme seni yine iyi bir doktora yönlendirir zaten artık 34-35 lerdeyiz küvezde bile kalmaz ciğer geliştiricilerde oldun sen dualarım seninle ben eminim ki güneş hanım hayatınıza güneş gibi doğacak inşallah 2 hafta sonra
Evet öyle maalesefGüneş kız yoklamış yine kıyamamÇok dijkat et kendine uzanman gerekiyorsa hiç kalkma canım sanırım hareket etmek açılmayı hızlandırıyor
Benim cimcimede elektrikli ev aletlerinin sesine cok tepki veriyorDün düğüne gittim resmen çalan şarkılarla durmadan oynadııses hareketlendirdi büyük ihtimalle oyun havası çaldıkca karnımı dalgalandıra dalgalandıra hareket etti sıpa ya çok özel anılar Rabbim isteyen herkese nasip etsiin bizlerde sağ salim bu süreci tamamlayıp kucağımıza almayı nasip etsiin
Ben beni yatirin dicemBenim de tansiyon yüksek yine 13/9 bakalım yükselirse gel birgün seni yatiracagim hastaneye dedi dünde istersen hastanede kal demişti ben kaçıyorum bakalım
Doktorun gelince artik Gunes hanimin dogma zamani :)Kızlar dün gece yine çok sancılıydım regl benzeri ama şiddetli baya ya.
Herkesin içinde bi korku var ama ince ince giren sızılarda vesvese yapmayın hiç. Kontrolleri sıkı tutun yeter.
Sabah 5 gibi aşırı sertlikle uyandım. lavabo sonrası silindiğimde nişan geldiğini gördüm o sırada sancım yoktu. Başından beri nişanım mı geliyo diyordum ama bu şekil geldiğinde süphe götürmez bi şekilde emin oluyorsunuz, emin olun
Ne yapacağım bilemedim doktorum da tam tatile çıktı. Farkındaydım kimi hemen kimi de 2 hafta sonra doğuruyor.
Sancılarım yeniden olunca yola çıktık. Kasılmalar açılma yapabiliyor, nişan da gelince riske giremedim hiç.
Neyse doktorumun eski hastanesinde muayene oldum 1 parmak açılma varmış. 8 dk da bir 80 lerde aralarda 40larda sancım vardı. Ciğer geliştirici ekstra serum yapıldı. Evde Endol almaya devam edeceğim.
ya zaten dr la konusana kadar bir sknti yoktu. doktor yok karin bolgesi pek buyumemis fln deyince benim tansiyon oldu 16/10-Sunshine ah sabırsız kız daha dün dedik sırasını beklesin diye cimcime.. iyisinizdir inşallah canım, insallah biraz daha bekler içerde rabbim herkese zamanında doğum nasip eylesin inşallah bugün hafta dönümümüz seninle artik 34 oldun azcık kaldı 1 2 hafta daha dayansa bütün dualarım seninle ama korkma artık geriye bisey kalmadı kuzum yolu tamamladin sayılır artik
@Hayyal canım mesajlarını okudum seninde sen çok güçlü bi annesin, tabiki yanında olsun istiyorsun yoruldun ama bunun da mükafatı olacağına çok inanıyorum benbak büyümüş boyu uzamış, bunu benim demem dışardan kolay ama bundan sonra dayanacak gücün daha fazla olacak çünkü eve bir an önce gelip seni yoracak annesi inşallah yanına gelsin minik kuşun sağlıklı sıhhatli şekilde en kısa zamanda
-kırpapatyasi seni etiketleyemedim bir türlü kuzum,Spicelover sizde kendinize çok dikkat edin lütfen havalar sıcak ufacık bir streste her konuda etkileniyoruz tansiyon, şeker o yüzden biraz daha fazla dikkat etmemiz lazim Allah hepinize sağlık sıhhat versin bundan sonra hepinize çok kolay geçsin insallah
Bende bugün gün almaya gittim tekrar kontrole çağırdı, 16sından sonra ayarlanan bi günde doğuma gireceğim bende artik. Büyük ihtimal 17 Eylül. Herkese zamanında hayırlı doğumlar diliyorum kızlar tekrar Allah yardımcımız olsun
ben iyim de kuzum , umarim bebisimde iyidir buyuyordur icerde cimcime . Bende 34. haftayi gecsem , hemen dogurayim dicem doktoruma, bu stress beni bitircekKızlar sağolun
Allah süreçlerimizi sağ Salim vaktiyle kolaylıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah.
K KIR PAPATYASII kuzum sen nasılsın?
Spicelover sen de biraz sessizsin ama sorunlu bi dönem yaşıyorsun sanki kuzucan. Az kaldı dikkat edelim
Kasılmalar için nst girmeniz daha mantıklı. Normalde basınç hissi de çok doğal ama sizin tariflediğiniz ile benimki bir olmayabilir. Sancılar kasılmalar için pek yorum yapmak istemiyorum çünkü benim için çok doğal bi süreç haline geldi. ben 12. Haftada bile kasılma yaşıyordum. Sebebini hala bilmiyoruz.
Nişanı anlarsınız diye düşünüyorum buna çok kafa yormayın, hayatınızda görmediğiniz farklı tarzda bi kıvamlı bir jöle gibi geldi bende. Doğal ya da enfeksiyon kaynaklı bi akıntı olmadığı belli.
gittiniz mi canim ? Umarim hersey yolundadirakşama acile gideceğim kızlar. 3.gün oldu bugün bebek çok az ve cılız hareket ediyor.
Sana yazarken az önce etiketleyemedim canım kendine çok dikkat et. Bildiğim kadarıyla küçük yükselirse sanırım daha riskli oluyormuş doktor söylemişti. Sen kendine dikkat et stres en büyük düşman canımCanım bence de hemen git neden biliyor musun bende aynı şeyleri kaç gün yaşadım gittim baktılar birşey yok bugün gayet hareketli gidince en azından için rahat oluyor
Az önce de yazdım stres en büyük düşman aman kendine dikkat etBen beni yatirin dicemicim rahat eder en azindan evde kendi kendime panikliceme . Aslinda ben birsey hissetmiyorum da oyle gun icinde olcmem gerekiyor olcunce goruyorum. yoksa bir belirti yok
Doktorun gelince artik Gunes hanimin dogma zamani :)
Cok stressli bir surec yasamassin . 3-4 gun daha dayansin bizim kiz
ya zaten dr la konusana kadar bir sknti yoktu. doktor yok karin bolgesi pek buyumemis fln deyince benim tansiyon oldu 16/10neyse bir saat icinde ilaclarimi icince dustu.
16 eylul benim dogum gunum
ben iyim de kuzum , umarim bebisimde iyidir buyuyordur icerde cimcime . Bende 34. haftayi gecsem , hemen dogurayim dicem doktoruma, bu stress beni bitircek
gittiniz mi canim ? Umarim hersey yolundadir
IvetAz önce de yazdım stres en büyük düşman aman kendine dikkat et
Burdan doğum gününü kutlar doğuma giderim artık
Aynen kuzum çok şüküür iyi olduklarını bilmek daha iyi hissettiriyorMaşallah maşallah.. Aynen bende dün arkadaşımın kınasına uğradım hayırlı olsun deyip çıktım ama o kısacım arada bile yaptı yapacağınınormalde de sese karşı tepkileri var.. şuan mesela oğlum oyun oynuyor bizimki de içerden eşlik ediyor çok şükür
Yaa korkuyor olabiliir minik kuş vallaBenim cimcimede elektrikli ev aletlerinin sesine cok tepki veriyorrondo favorimiz veya korkuyorda olabilir tabi bilemiyorum daha
Gittim canım şimdi dönüyorum. Nst bağladılar normal ultrasonla baktılar normal. Hareket ediyor akşamdan beri de ama 3 gün öncesi gibi sert değil. Herhalde keyfi öyle istiyor hanımefendinin yapıcak bir şey yok artık.Ben beni yatirin dicemicim rahat eder en azindan evde kendi kendime panikliceme . Aslinda ben birsey hissetmiyorum da oyle gun icinde olcmem gerekiyor olcunce goruyorum. yoksa bir belirti yok
Doktorun gelince artik Gunes hanimin dogma zamani :)
Cok stressli bir surec yasamassin . 3-4 gun daha dayansin bizim kiz
ya zaten dr la konusana kadar bir sknti yoktu. doktor yok karin bolgesi pek buyumemis fln deyince benim tansiyon oldu 16/10neyse bir saat icinde ilaclarimi icince dustu.
16 eylul benim dogum gunum
ben iyim de kuzum , umarim bebisimde iyidir buyuyordur icerde cimcime . Bende 34. haftayi gecsem , hemen dogurayim dicem doktoruma, bu stress beni bitircek
gittiniz mi canim ? Umarim hersey yolundadir
Kızlar dün gece yine çok sancılıydım regl benzeri ama şiddetli baya ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?