2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Şuan her şeyini her anını en net biz hissediyoruz ya doğumlar yaklastıkca o olay beni hüzünlendiriyor. Sağlıkla elimde olsun kucağımda olsun böyle dokuna dokuna öpeyim seveyim gözümün önünde olsun istiyorum sonra böyle karnımda sadece ben hissedince o özel an bitecek diye üzülüyorum annelik biraz delilik bence

akşama acile gideceğim kızlar. 3.gün oldu bugün bebek çok az ve cılız hareket ediyor.
sırtını falan döndü beklide bilmiyorum içim rahat etmedi gideyim bir baksınlar.

Bence de gitmekte fayda var en azından içimiz rahat eder. Her an acaba ile bebeklerimizi strese sokup üzmektense iyi olduklarını bilelim mutlu olalım

Dün düğüne gittim resmen çalan şarkılarla durmadan oynadıı ses hareketlendirdi büyük ihtimalle oyun havası çaldıkca karnımı dalgalandıra dalgalandıra hareket etti sıpa ya çok özel anılar Rabbim isteyen herkese nasip etsiin bizlerde sağ salim bu süreci tamamlayıp kucağımıza almayı nasip etsiin

Canım çok geçmiş olsun evde olmana çok sevindim. Insallah biraz daha bekleyecek .

Bende tansiyonumu olcuyorum sürekli eczanede olcturdum 13/7 evde genellikle 13/8 çıkıyor bakalım doktor yükselirse gel hastaneye yatiralim dedi tabi ne kadar yükselmeden bahsediyor bilmiyorum ama bekleyeceğim 14 lere gelirse acile giderim

akşama acile gideceğim kızlar. 3.gün oldu bugün bebek çok az ve cılız hareket ediyor.
Canım bence de hemen git neden biliyor musun bende aynı şeyleri kaç gün yaşadım gittim baktılar birşey yok bugün gayet hareketli gidince en azından için rahat oluyor

-Sunshine cnm korkuttu güneş hanım yine merak etme zaten artık riskli zamanları atlattın 1-2 hafta daha beklerse kaymağı olacak bu işin ben sadece doktorun olsun öyle doğum yap isterim için rahat etmesi yüzünden ama sakın ani bir olay gelişirse üzülme seni yine iyi bir doktora yönlendirir zaten artık 34-35 lerdeyiz küvezde bile kalmaz ciğer geliştiricilerde oldun sen dualarım seninle ben eminim ki güneş hanım hayatınıza güneş gibi doğacak inşallah 2 hafta sonra

Maşallah maşallah.. Aynen bende dün arkadaşımın kınasına uğradım hayırlı olsun deyip çıktım ama o kısacım arada bile yaptı yapacağını normalde de sese karşı tepkileri var.. şuan mesela oğlum oyun oynuyor bizimki de içerden eşlik ediyor çok şükür

Güneş kız yoklamış yine kıyamam Çok dijkat et kendine uzanman gerekiyorsa hiç kalkma canım sanırım hareket etmek açılmayı hızlandırıyor

Heh bak çok güzel açıkladın bi yandan seveyim diyorum bi yandan içimde hissetmek çok güzel hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah

Kuzum forumda bir sürü kişide denk geldiğim kadarıyla 14/8 bir eşik öyle olursa doktora git hemen
İnşallah kuzum
Güneş kız yoklamış yine kıyamam Çok dijkat et kendine uzanman gerekiyorsa hiç kalkma canım sanırım hareket etmek açılmayı hızlandırıyor
Evet öyle maalesef hayırlısı olsun hakkımızda

Benim cimcimede elektrikli ev aletlerinin sesine cok tepki veriyor rondo favorimiz veya korkuyorda olabilir tabi bilemiyorum daha

Benim de tansiyon yüksek yine 13/9 bakalım yükselirse gel birgün seni yatiracagim hastaneye dedi dünde istersen hastanede kal demişti ben kaçıyorum bakalım
Ben beni yatirin dicem icim rahat eder en azindan evde kendi kendime panikliceme . Aslinda ben birsey hissetmiyorum da oyle gun icinde olcmem gerekiyor olcunce goruyorum. yoksa bir belirti yok
Doktorun gelince artik Gunes hanimin dogma zamani :)
Cok stressli bir surec yasamassin . 3-4 gun daha dayansin bizim kiz
ya zaten dr la konusana kadar bir sknti yoktu. doktor yok karin bolgesi pek buyumemis fln deyince benim tansiyon oldu 16/10 neyse bir saat icinde ilaclarimi icince dustu.

16 eylul benim dogum gunum
ben iyim de kuzum , umarim bebisimde iyidir buyuyordur icerde cimcime . Bende 34. haftayi gecsem , hemen dogurayim dicem doktoruma, bu stress beni bitircek
gittiniz mi canim ? Umarim hersey yolundadir

Canım bence de hemen git neden biliyor musun bende aynı şeyleri kaç gün yaşadım gittim baktılar birşey yok bugün gayet hareketli gidince en azından için rahat oluyor
Sana yazarken az önce etiketleyemedim canım kendine çok dikkat et. Bildiğim kadarıyla küçük yükselirse sanırım daha riskli oluyormuş doktor söylemişti. Sen kendine dikkat et stres en büyük düşman canım

Az önce de yazdım stres en büyük düşman aman kendine dikkat et
Burdan doğum gününü kutlar doğuma giderim artık

Aynen kuzum çok şüküür iyi olduklarını bilmek daha iyi hissettiriyor
Benim cimcimede elektrikli ev aletlerinin sesine cok tepki veriyor rondo favorimiz veya korkuyorda olabilir tabi bilemiyorum daha
Yaa korkuyor olabiliir minik kuş valla

Gittim canım şimdi dönüyorum. Nst bağladılar normal ultrasonla baktılar normal. Hareket ediyor akşamdan beri de ama 3 gün öncesi gibi sert değil. Herhalde keyfi öyle istiyor hanımefendinin yapıcak bir şey yok artık.

Canim gecmis olsun, korkutmus sizi kucuk hanim Umarim doktorun gelene kadar hicbir sorun yasamadan devam edersiniz sonrasinda da zaten normal vakit gelmis oluyor Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…