2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Okuyabiliyorsan meryem suresini oku eğer okuyamıyorsan internetten aç dinle kuzum tavsiye ederim. Ben çok gerildiğimde korkularım başladıgımda açıp dinliyorum rahatlatıyor

Öksürme, hapşırma, gülme eylemlerini altına işemeden yapabilenler size saygım sonsuz... Uyku tutmadı yine forum kurcalıyorum. Pozitif kalmak adına elimden gelen herşeyi yapıyorum gelgelelim herkes ve herşey üstüme üstüme geliyor. Daraldım yahu dünyayla ilişiğimi kestim bi bitmediler. Neyse ben bebişe odaklanıyorum kafam dağılsın diye ... Hafta hafta gebelik videolarından yeni doğan bakımı videolarını izlemeye geçtim. Doktor videoları oldukça faydalı oluyor, diğerleri ya ürün tanıtımı ya da çok kişisel görüşler olduğu için ilgimi çekmiyor açıkçası. Kasılmalarla başa çıkmak için izlediğim pek çok şey oldu çünkü ne zaman hastaneye gitmem gerektiğini bilmiyordum. "5 dakikada bir olan ritmik kasılmalar en az iki saat devam ediyorsa, acele etmeyin duşa girin sonra hastaneye geçin" diyorlar. Ben şok... Yani sanki fırt diye doğacak gibi geliyor insana. Keşke öyle olsa tabi ama durum pek öyle değil. Yinede konu hakkında bilgim olursa sakin ve rahat oluyorum. Sağlıkla kalın, bebişleriniz vaktinde, sağlıkla gelsin...

Niye bağırıyomuş sanki sezeryan olcak ıkın çıksın bitsin gitsin yaygaracı yav

olabilir canim , ben dun biraz yurudum
kalin giyinmisim sicak basti , eve geldim tansiyonum tavan havadan bile etkileniyorum
Canım benim de biraz önce başımda basınç hissetim, tansiyonumu öçtüm 12/8 çıktı. Aslında yatarken 10/7 çıkar. Sonra daha çok gerildi başımın arkası patlayacak gibi oldu, aniden kustum. Kustuktan sonra 9/7 ye düştü. Senin tansiyonun yükseldiğinde böyle şeyler yaşıyor musun? Nasıl belirtilerin oluyor?

canim benim uzun surelerdir yuksek o yuzden hissetmem olcmedikce yuseldigini ama kusmak ve enseden gelen agri onemsenecek bir durum. yasadiklarin yuksek tansiyonun etkisi . sabah doktorunla gorus yada acil e git bence .

Hepinize çok teşekkür ederim

L Lalalala1 Bebeğim kaç gündür soracağım unutuyorum, Coraspin’i ne zaman bıraktırdı doktorun? Ya da bıraktırdı mı?
Başakcım ben sabah bir adet 100mglik corasprin akşam da 1 adet 4binlik iğneye devam ediyorum.
Corasprini duruma göre 37. Haftada bırakacağız demişti son kontrolde, bugün 36+4’üm. Haftaiçi olan kontrolümde netleşir.

Ama iğneye doğuma kadar devam demişti, hatta doğumdan sonra da bir süre kullanacakmışım.
Sen de devam dimi!

Kizlar gogus pompasi olmasi gereken bir sey diye dusunuyorum ancak ne alacagimi bilmiyorum. Bana biri manuel ve kendi kendine pompalayan bir alet soylemisti ama emin olamadim

Canim kacinci haftadasin ki sen simdi ve kac kilo... ekstra kuru meyvelerini ve pekmezlerini 1er tane veya 2şer tane ye .. oyle sıkıntılı edikecek bir durum degil. Simdi almadin belki haftaya alacaksin yavas yavas

Kansızlık belirtisi bu anlattığın canım Gebelik anemisi olabilir aile hekimine bir kan versen baktırsan
Hamileliğimin başından beri hiç vermediler tuhaf. Hamilelik imzasında da kan hacmininiz artar diyor demekki alakalı kansızlıkla. Yarın kontrole gideceğim söylerim doktora. Teşekkür ederim

Hamileliğimin başından beri hiç vermediler tuhaf. Hamilelik imzasında da kan hacmininiz artar diyor demekki alakalı kansızlıkla. Yarın kontrole gideceğim söylerim doktora. Teşekkür ederim
Kan hacmi miktar olarak artıyor ama hemoglobin azalıyor sanırım bebeğe aktarım yaptığımız için Bende normalde de anemi var o nedenle belirli aralıklarla kan verdim şuan için normal seyrinde ama gebelikte beklenilen bir durum oluyor Korkulacak birşey değil canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…