ben değilim bebek nereye oturduysa sanırım reflü oldum, midem kötü oldu. ellerimde bir sıkıntı var böyle nasıl anlatsam uyusma hissi gbi sanki cok şişmişte kapanmıyor. ayaklarım gercekten cok şişiyor ama tansıyonum hep 10a 5 bgn başka bir makine ile ölçücem.ben iptal oldum doğuma kadr artkKızlar nasılsınız herkes iyi mi
Su An tansiyonum biraz düştü ondan gitmek istemiyorum canım ya . Çok kurcaliyorlar acilde ağrıyla dönüyorum . Hafta içi doktor kontrolüm var o zamana kadar takip edeceğim baallimYaaayengemde oyle diyerek gitti hastaneye bak dogurdu acaba bi acile mi gitsen yada doktkrunla mi konussan
Bence de hatta bir eczaneye git canım orda olctur tansiyonunu alet yanlış olabilir .ben değilim bebek nereye oturduysa sanırım reflü oldum, midem kötü oldu. ellerimde bir sıkıntı var böyle nasıl anlatsam uyusma hissi gbi sanki cok şişmişte kapanmıyor. ayaklarım gercekten cok şişiyor ama tansıyonum hep 10a 5 bgn başka bir makine ile ölçücem.ben iptal oldum doğuma kadr artk
İnşallah ben şuan 34+4 haftalığım 2 gün önce kilosu 2100 kg geldi oğlumun attıkça bende gebelik şekeri değerimin bir tanesi yüksek bir tanesi normal çıkmıştı dr diyet vermişti 52 ile hamile kaldım şuan 57 kiloyum 155 boyum var kuru meyve felan yasak demişti bana diyetisyenim o da bebeğim içindi bu da bebeğim için be yiyeceğimi şaşırdım et muz kaşar süt yoğurt fındık tüketiyorum sol tarafıma yatıyorum günde 3 litre su içiyorum 3 gündür ev işi yapmıyorum evi de silip süpürüp doğuma hazırlanmam gerek 37 günüm kaldı tekim dua edin olur mu hamilelerin duası kabul olurmuşCanim kacinci haftadasin ki sen simdi ve kac kilo... ekstra kuru meyvelerini ve pekmezlerini 1er tane veya 2şer tane ye .. oyle sıkıntılı edikecek bir durum degil. Simdi almadin belki haftaya alacaksin yavas yavas
Anladım bebeğim. Bana coraspini 32.haftada bıraktırdı doktorum, erken olduğunu düşündüm aklıma takıldı, sana da bir sorayım dedim. Vardır bir bildiği artık.Başakcım ben sabah bir adet 100mglik corasprin akşam da 1 adet 4binlik iğneye devam ediyorum.
Corasprini duruma göre 37. Haftada bırakacağız demişti son kontrolde, bugün 36+4’üm. Haftaiçi olan kontrolümde netleşir.
Ama iğneye doğuma kadar devam demişti, hatta doğumdan sonra da bir süre kullanacakmışım.
Sen de devam dimi!
Haklisin papatyam icin nasil rahat edecekse oyle yaparsin sen zaten anormal bir durumun var gibi hissedersen gidersin hemenSu An tansiyonum biraz düştü ondan gitmek istemiyorum canım ya . Çok kurcaliyorlar acilde ağrıyla dönüyorum . Hafta içi doktor kontrolüm var o zamana kadar takip edeceğim baallim
Kizlar gogus pompasi olmasi gereken bir sey diye dusunuyorum ancak ne alacagimi bilmiyorum. Bana biri manuel ve kendi kendine pompalayan bir alet soylemisti ama emin olamadim
Elimin içi kırmızı benek benek kaşıntı da vardı birden sanki sinir uçlarım uyarılıyor gibi uyuşmaya da benziyor uyuşma neden oluyor?
ben değilim bebek nereye oturduysa sanırım reflü oldum, midem kötü oldu. ellerimde bir sıkıntı var böyle nasıl anlatsam uyusma hissi gbi sanki cok şişmişte kapanmıyor. ayaklarım gercekten cok şişiyor ama tansıyonum hep 10a 5 bgn başka bir makine ile ölçücem.ben iptal oldum doğuma kadr artk
Benim icin ilk ya o yuzden insan düşünüyor ama dediginde cok mantikli o yuzden bez vs 1paket aldim ki belki rahatsiz edecek belki olmayacak dedim . Emzirme konusunda sıkıntı inşallah olmaz ama sutun gelmesini tesvik ettiği icin emin olamadim. Biberon da almadim ben hatta o yuzdenBen mochi aldım elektrikliler pahalı geldi 2 bin filandı baktıgım markalar bende o yüzden dedim doğum yapayım bi hastanede lazım olursa hastanelerde kiralayabiliyor mussun belki doğumdan 1 ay sonra lazım olacak vs bilemediğim için lazım olursa gidip mağazadan hemen alınıp getirilir diye almadım. Bazı şeyleri doğumdan sonraya bırakıp deneyip karar vermek istiyorum. Yoksa internete işte alışveriş listelerine vs baktıgında her şeyi almak zorundaymısız gibi sanki her anne bebek aynıymış gibi bissürü çeşit çeşit şeyler var ya ve o psikolojide az kaldı hemen alalım modunda oldugumuz için standart pahalı markalara yöneliyoruz
Canım doktorumla görüştüm. Bunlar hamilelikte olacak şeyler dedi. Bolca su içip yat bundan sonra dedi. Aslında yükselmesi korkulacak bir şey bence. Keşke doktorum gibi rahat olabilsemcanim benim uzun surelerdir yuksek o yuzden hissetmem olcmedikce yuseldigini ama kusmak ve enseden gelen agri onemsenecek bir durum. yasadiklarin yuksek tansiyonun etkisi . sabah doktorunla gorus yada acil e git bence .
Benim icin ilk ya o yuzden insan düşünüyor ama dediginde cok mantikli o yuzden bez vs 1paket aldim ki belki rahatsiz edecek belki olmayacak dedim . Emzirme konusunda sıkıntı inşallah olmaz ama sutun gelmesini tesvik ettiği icin emin olamadim. Biberon da almadim ben hatta o yuzden
Bana da 33+6 da coraspirini bırak artık dedi. Erken doğum riskinden olabilir gibi geldi. Ben oksapar da kullanmıyorum.Başakcım ben sabah bir adet 100mglik corasprin akşam da 1 adet 4binlik iğneye devam ediyorum.
Corasprini duruma göre 37. Haftada bırakacağız demişti son kontrolde, bugün 36+4’üm. Haftaiçi olan kontrolümde netleşir.
Ama iğneye doğuma kadar devam demişti, hatta doğumdan sonra da bir süre kullanacakmışım.
Sen de devam dimi!
Kuzum bol suben değilim bebek nereye oturduysa sanırım reflü oldum, midem kötü oldu. ellerimde bir sıkıntı var böyle nasıl anlatsam uyusma hissi gbi sanki cok şişmişte kapanmıyor. ayaklarım gercekten cok şişiyor ama tansıyonum hep 10a 5 bgn başka bir makine ile ölçücem.ben iptal oldum doğuma kadr artk
Bana diyen de ilk bebegi idi de olmadi sorarım taşınma arefesinde onlar da ...manuel olup kendi kendine vakumluyormus.Benimde daha ilk bebeğim deneyiyim yok sadece çevrede yeni doğum yapan insanları gözlemledim hep bu sürede. Çalışan anneler genelde elektrikli kullanıyor benim gözlemlediğim evde duranlar zaten vakitli emzirme modunda oldukları için manuel onlara yetiyor
yürüyüş cok yapamıorum bebek aşağıda su cok içiyorum bakalım nasıl olacak, yemekten korkar oldum hafif selerle gidormİnternette el uyuşması ödemden dolayı oluyor diyor. Bol su ve yürüyüşte hamilelikte ödemi azaltan bir etken
su 3hafta da bır gecseydı,tamam artık 33u devırdık artık brz brz dısarı cıkıcam dedim suanda da halım kalmadıBana da 33+6 da coraspirini bırak artık dedi. Erken doğum riskinden olabilir gibi geldi. Ben oksapar da kullanmıyorum.Birbasak
Kuzum bol sutansiyonunu dene bakalım kaç çıkacak.
ama biz bi 2-3 hafta sabredicez artık. Gün içinde bi bardak biraz limonlu su içiyorum daha bi ferahlamış hissediyorum çok düşürmese de rahatlatıyor beni sanki.
Ben yemeğin de pek ödem yaptıgına inanmıyorum ya ben diyetisyen eşliğinde ilerliyorum yemeği abarttıgım günde aynıyım listeme birebir uyum sağladıgım günde. Sıcak çok değişik bir şekilde etkiliyor bence. Tabi ki senin yürüyüş imkanın yoksa bir şey diyemem ama kendimde gözlemlediğim yürüyüş yaptıgım hareketli oldugum günler ödemim min. düzeyde oluyoryürüyüş cok yapamıorum bebek aşağıda su cok içiyorum bakalım nasıl olacak, yemekten korkar oldum hafif selerle gidorm
Bana da 33+6 da coraspirini bırak artık dedi. Erken doğum riskinden olabilir gibi geldi. Ben oksapar da kullanmıyorum.Birbasak
Kuzum bol sutansiyonunu dene bakalım kaç çıkacak.
ama biz bi 2-3 hafta sabredicez artık. Gün içinde bi bardak biraz limonlu su içiyorum daha bi ferahlamış hissediyorum çok düşürmese de rahatlatıyor beni sanki.
Aynen canım bende katılıyorum almadım mochi kuzenim kullandı biriyle emzirirken onu diğerime takııyordu çıkan süt birikiyordu içinde ama annemde benim hiç iki göğsümden birden gelmezdi diyor bende bakacağım ilk hafta duruma göre okuldan bir arkadaşımın elektrikli varmış avent o getirecek gibi bakalımBen mochi aldım elektrikliler pahalı geldi 2 bin filandı baktıgım markalar bende o yüzden dedim doğum yapayım bi hastanede lazım olursa hastanelerde kiralayabiliyor mussun belki doğumdan 1 ay sonra lazım olacak vs bilemediğim için lazım olursa gidip mağazadan hemen alınıp getirilir diye almadım. Bazı şeyleri doğumdan sonraya bırakıp deneyip karar vermek istiyorum. Yoksa internete işte alışveriş listelerine vs baktıgında her şeyi almak zorundaymısız gibi sanki her anne bebek aynıymış gibi bissürü çeşit çeşit şeyler var ya ve o psikolojide az kaldı hemen alalım modunda oldugumuz için standart pahalı markalara yöneliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?