2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben bugün çok şiş hissediyorum iki gün tatil olunca okuldaki hareket bitti tabii hareket olmayınca ayaklarım şişti sanırım

Geçmiş olsun kuzum güneş hanım yine sabırsızlandı annesiyle kavuşmak istiyor Az daha sabret güneş hanım az daha

Benim de hemeroidim var ama esgeçiyorum. Aslında normal doğumda sorun oluyor sanırım. Operasyon geçirme sebebin neydi canım? Çok mu rahatsız ediyordu?

Her şeyi almaktan yetişilmiyor ki Biz bide büyük parçaları sağolsun aileler aldılar ama küçük parçalarda ciddi yoruyor insanı sağlıkla gelsinler feda olsunda hepsi ama diyorum yani kullanmayacağı şeye para verip onu kenarda tutmaktansa lazım olanı alayım parayıda kullanacağımız eşyanın en iyisine vereyim. Muayane parası 950 TL benim bide şimdi sıklaştıracak doktor doğuma kadar o yüzden doğuma kadar alışverişi bitirdim tek tük detaylarımız kaldı onlarda müslin örtüsü yandan bağlamalı zıbın almamısım hiç yeni doğana o daha kolay oluyormus onlardan alcam tekstil kısmımın eksiğini tamamlıycam işte
Ben bugün çok şiş hissediyorum iki gün tatil olunca okuldaki hareket bitti tabii hareket olmayınca ayaklarım şişti sanırım
Soğuk su tut ayaklarına kan akışı hıxlansın canım

Benim de hemeroidim var ama esgeçiyorum. Aslında normal doğumda sorun oluyor sanırım. Operasyon geçirme sebebin neydi canım? Çok mu rahatsız ediyordu?
Bu kadar ağrım olmamıştı hiç sabahladik eveli gece kan toplamis patlayamadigi pıhtılaşma olduğu için Dr lokal uyuşturup pıhtılari boşalttı.adim attirmiyordu ve uyutmuyor du da şimdi daha rahat im çoğunlukla yatıyorum hala şiş ve ağrılı

Bende de var canım geçmiş olsun regl olduğumda oda kudururdu genelde şimdi hamilelikte 1 kez sıkıntı yaşadım tahinin üzerindeki yağ iyi geliyormuş denedim gerçekten çok rahatlattı beni hemoroid memesini yavaşça ovup içine itiyorsun çok rahatlama sağlıyor geçmiş olsun

Teşekkürler ilk defa böyle şiddetli yaşadım aklımda bulunsun
Dr ameliyat diyor bakalım doğumdan sonra 4.evre olmuş artık benim kaçış yok gibi

Geçmiş olsun kuzum inşallah tehlikeli birşey değildir doktoruna gidene kadar takipte kal çok zorlanırsanda git Allah korusun şakaya gelecek zamanlar değil artık K KIR PAPATYASII

Hayrolsun ne oldu? Papatyam neyin var senin? K KIR PAPATYASII
Kızlar düştü çok şükür biraz tansiyonum sabah yüksekti takip ediyorum . Çok şükür idrarde protein çıkmadı ondan biraz gitmiyorum . En yüksek 13/9 oluyor bugün su falan içince rahatladım . Sanırım stresten oldu . Bebek hareket etmiyordu bir kaç gün sonra belim aşırı ağrıdı onu takmıştım kafaya .

Kuzuşum benim çok geçmiş olsun, çok sevindim düştüğüne, dikkat et kendine n’olursun.

Bel ve sırt ağrısı, bebek hareketlerinde azalma artık haftalarımızın belirtisi bebeğim, üzme kendini.

Evet canım doğru birde ben aniden dört kilo falan aldım sanırım hamura çok yüklendim ondan da artmış olabilir.
Sen nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…