Kızlar düştü çok şükür biraz tansiyonum sabah yüksekti takip ediyorum . Çok şükür idrarde protein çıkmadı ondan biraz gitmiyorum . En yüksek 13/9 oluyor bugün su falan içince rahatladım . Sanırım stresten oldu . Bebek hareket etmiyordu bir kaç gün sonra belim aşırı ağrıdı onu takmıştım kafaya .
Karbonhidrat konusunda hepimiz öyleyiz canım benim ani kilo alımlarımın hep sebebi karbonhidrata düştüğüm zamanlarda olduEvet canım doğru birde ben aniden dört kilo falan aldım sanırım hamura çok yüklendim ondan da artmış olabilir.
Sen nasılsın canım
Anca kendime geldim yazabiliyorum, Vitamin alıyoru. İştahım da düzeldi çok şükürÇok Geçmiş olsun
Ben de geçtiğimiz haftalarda atlattım. Ateşe çok dikkat et. Aç da kalma sakın.bol sıvı bol C vitamini.
Bebek gelişiminde bi problem olmadı cok şükür
Ben 31+5 de aldımKızlar bi şey sorsam, 32’den sonra çalışabilir raporu alıyoruz ya, bu 31+0’dan itibaren mi alacağımız bir rapor? Yoksa 32+0’dan sonra mı?
cok gecmiş olsunMerhaba arkadaşlar bu hafta çok güzel geçsindün hemoroid ten küçük bir operasyon geçirdim şimdilik inanılmaz bir sancısı vardı şükür atlatiyorum istirahat verdi Dr
Acı, turşu, baharat yasaken sevdiğim
Sağlık için uzak durucam artık ağzıma sürmem
Sakiin olmaya çalısın kızlar lütfen bu aralar kasık ağrılarımız, bel ağrılarımız sancılarımız vs olması kadar doğal hiç bir şey yok. Rahim kendini doğuma hazırlıyor sonuçta her şeyde strese girersek bebeklerimize zarar verecek evredeyiz. Aynı hamileliğim başı gibi düşünün annenin fazla stresi bebeğide strese de sokuyormuş oda nabzını vs arttıyormuş bebeğin. Nefes egzersizleri çok işe yarıyor ben başladım rahatlatıyor
Doğru söylüyorsun canım ben biraz evde yalnız kalmaktan falan iyice oturup düşündüm herhalde . Kilo aslında aşırı almadım toplamda on kiloya yakın aldım üç dört kilosunu bu ay aldım bence ondan da tansiyonum çok hareketli . Karbonhidrat azaltamiyorum o kadar açım ki hep birşey yiyesim varKarbonhidrat konusunda hepimiz öyleyiz canım benim ani kilo alımlarımın hep sebebi karbonhidrata düştüğüm zamanlarda oldu
Kuzum 15 saat arayla 2 lt serum taktırınca biraz rahatladım işte.Sen nasılsın canım sancı kasılma durumların nasıl
İnşallahGeçmiş olsun kuzum güneş hanım yine sabırsızlandı annesiyle kavuşmak istiyorAz daha sabret güneş hanım az daha
Kuzum çok geçmiş olsun. Bir süre dikkat edeceksin artıkMerhaba arkadaşlar bu hafta çok güzel geçsindün hemoroid ten küçük bir operasyon geçirdim şimdilik inanılmaz bir sancısı vardı şükür atlatiyorum istirahat verdi Dr
Acı, turşu, baharat yasaken sevdiğim
Sağlık için uzak durucam artık ağzıma sürmem
Yatakta dönerken Sağ kalça kemiğimi elimle tutarak dönmem gerekiyor artıkSakiin olmaya çalısın kızlar lütfen bu aralar kasık ağrılarımız, bel ağrılarımız sancılarımız vs olması kadar doğal hiç bir şey yok. Rahim kendini doğuma hazırlıyor sonuçta her şeyde strese girersek bebeklerimize zarar verecek evredeyiz. Aynı hamileliğim başı gibi düşünün annenin fazla stresi bebeğide strese de sokuyormuş oda nabzını vs arttıyormuş bebeğin. Nefes egzersizleri çok işe yarıyor ben başladım rahatlatıyor
Hiçbir şey olmamıştır canım en güzel şekilde beslenmeye bak senAnca kendime geldim yazabiliyorum, Vitamin alıyoru. İştahım da düzeldi çok şükür
Umarım bebeğimi etkilememistir
Bu mochiler sadece kendi kendine akanı mı topluyor yoksa şişesini sıkarak pompa gibi mı kullanıyoruz.Kızlar ben bugün lansinoh manuel göğüs pompası aldım. Ama aklım Mosci’ye de kaymadı değil. Sizce hangisi?
Canım güzel dayandı senin kız bu zamana kadar inşallah daha da bekleyecek ben inanıyorum. Allah sağlıkla kucağımıza aldırsin insallah yavrularimiziKuzum 15 saat arayla 2 lt serum taktırınca biraz rahatladım işte.
İnşallah
Kuzum çok geçmiş olsun. Bir süre dikkat edeceksin artıkinşallah tekrarlamaz bir daha
Yatakta dönerken Sağ kalça kemiğimi elimle tutarak dönmem gerekiyor artık
Puzzle gibi parçalarıma ayrılacağım yakında
Hiçbir şey olmamıştır canım en güzel şekilde beslenmeye bak sençok geçmiş olsun
Bu mochiler sadece kendi kendine akanı mı topluyor yoksa şişesini sıkarak pompa gibi mı kullanıyoruz.
Hep kendi kendine akanı topluyor gibi şeyler yazıyor. O yüzden ben pompa fonksiyonu yok gibi anladım
K KIR PAPATYASII kuzum alıntılamıştım ama kaçmış sanırım.
Suyu günde 3 lt filan içebilsem herhalde bu kadar kasılmam olmazdı diye düşünüyorum. Şu tüp midenin bana tek dezavantajı su içememem oldu sanırım. 1.5 lt max içiyorum
Bir de dün gece yarısı sebepsiz bi kanamam oldu doktorumun eski hastanesine başvurduk. Muayene ettiler ama sebebi bulunamadı. Bebito iyi dediler. Dayanabilirsek inşallah cumartesi günü kendi doktorum bakacak, haklı olarak bir şey diyemem şu an dedi. Sancım olunca yine serum takıldı.
Benim kız baş aşağı 3 gün filan dayanabilmiş gene kafayı sağ kaburga altına dayamış. Dün öğlen çok sancılandırdı meğer dönüyormuş.
reflümüz de anında yeniden başladı.
kanaman nasıl oluyır damla şeklinde mi yoksa baya bir mi, acık mı koyu mu? bnmde ilk oğlum da oldu acılmam oldukca kanamam oluyordu 7cm acılmayla gittm en sonKuzum 15 saat arayla 2 lt serum taktırınca biraz rahatladım işte.
İnşallah
Kuzum çok geçmiş olsun. Bir süre dikkat edeceksin artıkinşallah tekrarlamaz bir daha
Yatakta dönerken Sağ kalça kemiğimi elimle tutarak dönmem gerekiyor artık
Puzzle gibi parçalarıma ayrılacağım yakında
Hiçbir şey olmamıştır canım en güzel şekilde beslenmeye bak sençok geçmiş olsun
Bu mochiler sadece kendi kendine akanı mı topluyor yoksa şişesini sıkarak pompa gibi mı kullanıyoruz.
Hep kendi kendine akanı topluyor gibi şeyler yazıyor. O yüzden ben pompa fonksiyonu yok gibi anladım
K KIR PAPATYASII kuzum alıntılamıştım ama kaçmış sanırım.
Suyu günde 3 lt filan içebilsem herhalde bu kadar kasılmam olmazdı diye düşünüyorum. Şu tüp midenin bana tek dezavantajı su içememem oldu sanırım. 1.5 lt max içiyorum
Bir de dün gece yarısı sebepsiz bi kanamam oldu doktorumun eski hastanesine başvurduk. Muayene ettiler ama sebebi bulunamadı. Bebito iyi dediler. Dayanabilirsek inşallah cumartesi günü kendi doktorum bakacak, haklı olarak bir şey diyemem şu an dedi. Sancım olunca yine serum takıldı.
Benim kız baş aşağı 3 gün filan dayanabilmiş gene kafayı sağ kaburga altına dayamış. Dün öğlen çok sancılandırdı meğer dönüyormuş.
reflümüz de anında yeniden başladı.
İnşallah canım.Canım güzel dayandı senin kız bu zamana kadar inşallah daha da bekleyecek ben inanıyorum. Allah sağlıkla kucağımıza aldırsin insallah yavrularimizi
Kendini yorman ciddi etkiler canım.Kızlar 1 haftadır boya telaşından yorgunum bebek hareket ediyor ama eskisi gibi şiddetli vurmuyor normal mi olmadı bir kaç gün sonra doktora gidicem
Aaaa ne diyorsunkanaman nasıl oluyır damla şeklinde mi yoksa baya bir mi, acık mı koyu mu? bnmde ilk oğlum da oldu acılmam oldukca kanamam oluyordu 7cm acılmayla gittm en son
Canım eve geçtin değil miİnşallah canım.
Valla ne yaşadım ne yaşıyorum bu hamilelikte, ben anlamadım artık. Engelli parkurunu da geçtik artık
Kendini yorman ciddi etkiler canım.
Bir de artık çat çut vurmak değil de daha çok kolunu kaldırıyor indiriyor, bölgesel iniş kalkışlar oluyor bende mesela. Dinlendiğin zamanlarda takip et bakalım.
Aaaa ne diyorsun
Peki bu kanamalar sürekli geliyor muydu? Yoksa biraz olup kesiliyor muydu?
Alttan alet ile açıp bakıldı aktif kanaman görünmüyor dediler. Gerçekten sonra lekelenme bile olmadı. Yumuşama ve aktif bi parmak açıklık durumu stabilmiş. Bi de çok fazla vajinal akıntın mevcut dediler. Anlamadım hiç.
Kanamaya gelince, sancısız acısız oldu ve bebek hareketsizdi.
Kontrol edeyim kendimi dedim bi baktım 3-4 yemek kaşığı kadar bi kanamam olmuş. Koyu kırmızı taze kan şeklinde. Pıhtı değildi. Herhalde bi yarım saat akmış ve bitti. Devamı gelmedi. Bel ve regl olacak gibi sancım vardı.
Ayağa kalktığımda ise bi süre kanamam olduğundaki içerde yangı hissi devam etti sonra stabil sancılara döndük.
gece hastanede 100 e vuran sancılar çıktı 8 dk da bir. İkinci 1 lt serumu alınca biraz daha seyrekleşti neyseki.
bnm damla damla seklinde gelıodu perinatologa gitmiştm bana demiştiki cok kanaman olursa dr. a git 10gun bnı öle idare etti.bebeğin yukarı cıkması daha ıı çnkü eğer bası vajınaya baskı yapsa kanala girip doğum başlardı guneş yıne sana fırsat vermiş. güneşte sana yardım ediyor annesiİnşallah canım.
Valla ne yaşadım ne yaşıyorum bu hamilelikte, ben anlamadım artık. Engelli parkurunu da geçtik artık
Kendini yorman ciddi etkiler canım.
Bir de artık çat çut vurmak değil de daha çok kolunu kaldırıyor indiriyor, bölgesel iniş kalkışlar oluyor bende mesela. Dinlendiğin zamanlarda takip et bakalım.
Aaaa ne diyorsun
Peki bu kanamalar sürekli geliyor muydu? Yoksa biraz olup kesiliyor muydu?
Alttan alet ile açıp bakıldı aktif kanaman görünmüyor dediler. Gerçekten sonra lekelenme bile olmadı. Yumuşama ve aktif bi parmak açıklık durumu stabilmiş. Bi de çok fazla vajinal akıntın mevcut dediler. Anlamadım hiç.
Kanamaya gelince, sancısız acısız oldu ve bebek hareketsizdi.
Kontrol edeyim kendimi dedim bi baktım 3-4 yemek kaşığı kadar bi kanamam olmuş. Koyu kırmızı taze kan şeklinde. Pıhtı değildi. Herhalde bi yarım saat akmış ve bitti. Devamı gelmedi. Bel ve regl olacak gibi sancım vardı.
Ayağa kalktığımda ise bi süre kanamam olduğundaki içerde yangı hissi devam etti sonra stabil sancılara döndük.
gece hastanede 100 e vuran sancılar çıktı 8 dk da bir. İkinci 1 lt serumu alınca biraz daha seyrekleşti neyseki.
Evdeyim papatyam sakin sakin cumartesiyi beklemeye çalışıyoruzCanım eve geçtin değil mi
Anladım canım. Bana da nişan sonrası kılcal kanamalar filan gelir muhabbeti yaptılar da kesinlikle öyle olduğunu düşünmüyorum cünkü nişan geleli nerdeyse 24 saat olmuştu. Sabahki kontrolden sonra herhangi Farklı bi açılma filan da olmadı.bnm damla damla seklinde gelıodu perinatologa gitmiştm bana demiştiki cok kanaman olursa dr. a git 10gun bnı öle idare etti.bebeğin yukarı cıkması daha ıı çnkü eğer bası vajınaya baskı yapsa kanala girip doğum başlardı guneş yıne sana fırsat vermiş. güneşte sana yardım ediyor annesi
Canım çok şükür ki sende ciğer geliştiriciyi defalarca yaptılar . Ben geleceğini zannetmiyorum bekleyecek miniğin daha ama sen zaten her duruma hazırlıklısin inşallah bekleyelimEvdeyim papatyam sakin sakin cumartesiyi beklemeye çalışıyoruz
Anladım canım. Bana da nişan sonrası kılcal kanamalar filan gelir muhabbeti yaptılar da kesinlikle öyle olduğunu düşünmüyorum cünkü nişan geleli nerdeyse 24 saat olmuştu. Sabahki kontrolden sonra herhangi Farklı bi açılma filan da olmadı.
kuzu ayaklar aşağıda olunca benimki rahim ağzını tekmeliyordu ultrasonda da gördük. Hunileşmeyi böyle böyle yaptı.
Doktor da ebe de bebeğin kafasıyla itmesi için Kanala yerleşmesi gerekiyor ama ayak küçük olduğu için kendi kendine açılma yapar doğumu başlatabilir demişti.
Ama tabi şuan en azından çok tepinmedikçe mesane baskısı daha az oluyor.
Bunu bende merak ediyorum
Kızlar dün gece yine çok sancılıydım regl benzeri ama şiddetli baya ya.
Herkesin içinde bi korku var ama ince ince giren sızılarda vesvese yapmayın hiç. Kontrolleri sıkı tutun yeter.
Sabah 5 gibi aşırı sertlikle uyandım. lavabo sonrası silindiğimde nişan geldiğini gördüm o sırada sancım yoktu. Başından beri nişanım mı geliyo diyordum ama bu şekil geldiğinde süphe götürmez bi şekilde emin oluyorsunuz, emin olun
Ne yapacağım bilemedim doktorum da tam tatile çıktı. Farkındaydım kimi hemen kimi de 2 hafta sonra doğuruyor.
Sancılarım yeniden olunca yola çıktık. Kasılmalar açılma yapabiliyor, nişan da gelince riske giremedim hiç.
Neyse doktorumun eski hastanesinde muayene oldum 1 parmak açılma varmış. 8 dk da bir 80 lerde aralarda 40larda sancım vardı. Ciğer geliştirici ekstra serum yapıldı. Evde Endol almaya devam edeceğim.
Kizlar gogus pompasi olmasi gereken bir sey diye dusunuyorum ancak ne alacagimi bilmiyorum. Bana biri manuel ve kendi kendine pompalayan bir alet soylemisti ama emin olamadim
Kızlar ben bugün lansinoh manuel göğüs pompası aldım. Ama aklım Mosci’ye de kaymadı değil. Sizce hangisi?
Evdeyim papatyam sakin sakin cumartesiyi beklemeye çalışıyoruz
Anladım canım. Bana da nişan sonrası kılcal kanamalar filan gelir muhabbeti yaptılar da kesinlikle öyle olduğunu düşünmüyorum cünkü nişan geleli nerdeyse 24 saat olmuştu. Sabahki kontrolden sonra herhangi Farklı bi açılma filan da olmadı.
kuzu ayaklar aşağıda olunca benimki rahim ağzını tekmeliyordu ultrasonda da gördük. Hunileşmeyi böyle böyle yaptı.
Doktor da ebe de bebeğin kafasıyla itmesi için Kanala yerleşmesi gerekiyor ama ayak küçük olduğu için kendi kendine açılma yapar doğumu başlatabilir demişti.
Ama tabi şuan en azından çok tepinmedikçe mesane baskısı daha az oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?