2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ekim anneleri olarak ne çektik beee
Yazik bize kizlar elalem gule oynaya 9 ayi bitiriyor biz engelli parkur gibi her ay yeni engellerle karsilasiyoruz
Rabbime bin sukurler olsun yinede insallah saglikla hepimiz kavusalim yavrularimiza topluca AMİN diyelim amiiiiiin!
Insallah dogunca bebeler bizleri yormaz diyerekten bitireyim dugamizi allahimin izniyle hepimiz pek yakinda anne oluyoruz hayirlisiyla hadi bakalim

Doğunca popolarina popolarina vuracağız

Kızlar 1 haftadır boya telaşından yorgunum bebek hareket ediyor ama eskisi gibi şiddetli vurmuyor normal mi olmadı bir kaç gün sonra doktora gidicem
canım tam günümüz aynı ve bende de 4 gündür aynı problem var dün acile gittim hatta nst bağladılar ultrasonla baktılar her şey normaldi bugün daha iyi hareketleri çok şükür

-Sunshine canım hastanede takip yapmıyorlar mı yoksa kendi doktorunun gelmesini mi bekliyorsun? Kendine çok çok dikkat et hakkında en hayırlısı neyse o olsun sağlıklı şekilde
K KIR PAPATYASII kuzum hamurişi de çok oynuyor tansiyonla bi müddet ekmek dahil herseyi kes öyle bi takip yap bakalım. Şeker ve tansiyon bunlar üzüntüye veya ufacık şeylere bağlı yükselip dusebiliyorlar hiç sıkıntı yapma haftalarimiz doldu, idrarda proteinde çıkmamış. Hava çok sıcak bol bol su iç sen biraz kafanı oyalamaya çalış onla düzeleceğine inaniyorum

Kızlar 1 haftadır boya telaşından yorgunum bebek hareket ediyor ama eskisi gibi şiddetli vurmuyor normal mi olmadı bir kaç gün sonra doktora gidicem
Canım doktor bana yorulduğunda hissetmen azalabilir demişti. Bende taşınırken nerdeyse 1 hafta doğru düzgün hiic hissetmedim. Yine kontrolü elden bırakmayalım ama çok streste yapmayalım. Hala daha arada bi sakin oluyor, her bebek farklıdır hareket durumu da öyle benim için bu normal ama sana normal gelmiyorsa bi görün için rahat etsin
Doktorun dediğine göre en hareketli olduğu saatler akşam 10 ile 1 arası. Günde 10 hareket üstü olmali

Çok teşekkür ederim canım . Evet bugün daha iyiyim . Sen nasılsın peki ayaklarım şiş diyordun

Amin amin amin inşAllah canım inşAllah.. anneme diyorum bak bu erken gelecek aşağıda duruyor tamam kafası yukarda ama şimdilik diyorum.. eylülün 10unda kuzenimin düğünü var.. kadında ona katılıp gelecek.. kuzenime de dedim düğünden sonra gelsin diye dua ediyorum diye
Yürüyeyim diyorum karnım kasım kasım kasılıyor artı yürürken alta vuruyor.. dura dura yürüdüm bugün.. az kaldı ya inşAllah haftaya cumartesi izne de ayrılcam artık okul başlamadan bitecek benim için..

Canım çok şükür ki sende ciğer geliştiriciyi defalarca yaptılar . Ben geleceğini zannetmiyorum bekleyecek miniğin daha ama sen zaten her duruma hazırlıklısin inşallah bekleyelim
İnşallah kuzum
Bu arada şimdi okudum idrarda protein cıkmaması harika
Günümüz azaldı sen düzenli takiple sağlıcakla geçirirsin bu süreci inşallah.
Dünkü doktor bana da bu haftalarda hafif yükselmeler normal artık dedi. Kontrolde olalım
Çok geçmiş olsun, sağlıkla doğacak inşallah aceleci kız her gün düzenli takip edemiyorum hep geriden geliyorum o yüzden her girdiğimde bu minik kızı merak ediyorum ne yaptı acaba diye :)
Teşekkür ederim iyi dileklerin için
İnşallah hepimiz haftalarımızı sağ Salim tamamlayalım minik kızımız canımıza okuyor şimdiden eşim bugün yok ya tek çocuk bize yeter diye benimle anlaşma yapıyor

Sen neler yaşıyosun böyle :/ son bi hafta mı diyelim o zaman.. Allah yardımcın olsun ben olsam psikolojim delirmişti
Kuzum doktorlar vakit vermiyor.
Ne olacağı Şuan çok belirsiz.
Yani kendi sürecime böyle tam benzeyen kimseyi görmedim.
Biz de kafaları yedik sayılır. artık aklımda hiçbir şey kalmıyor defalarca aynı şeyleri okuyup dinlemem gerekiyor. Her şeyi saldım zaten, hazırlık filan hak getire.
Hayırlısı olsun inşallah.

Mochiyi sıkıp göğsüne takınca çekiyor canım gördüm bizzat -Sunshine
Aa sabit vakumlatmış oluyorsun yani. Ay normalde kontrolsüz kendiliğinden akan göğüs olursa alınabilir aslında
yavrukuşum hastanede bi tek düzenli nst takibi yapılıp arada belki serum takıyorlar. Hastanede bi de Endol diye bi hap veriyorlar ben zaten su an evde kullanıyorum onu.
O yüzden atıyorum ki doktorum doğumu 2 gün sonra yapıcaz, şimdi takip edelim demedikçe yeniden hastanede yatmayı düşünmüyorum artık. Hastane hepimizi çok yoruyor.
2 gün üst üste hastane macerası sonrası bu sabah 6 ya doğru eve geldik. Hepimizde migren ve tansiyon atakları hala düzelebilmiş değiliz.

Kızlar yatamıyorum artık. Ne soluma ne sağıma ne de düz. Oturur vaziyetteyim. Karnımda soldan sağa yatar pozisyonda resmen Poposunu kafasını sırtını neresi denk gelirse geriyor taş gibi oluyor. Sadece oturur vaziyette rahatlıyor karnım. Valla bağımsızlıklarını ellerine aldılar bu bebetolar şimdiden. Hakimiyet onlarda

Çok teşekkür ederim canım . Evet bugün daha iyiyim . Sen nasılsın peki ayaklarım şiş diyordun
Oh şükür canım benim ablamda temmuz sıcaklarında doğurdu hatırlıyorum çok sıcaktı, o sıcaklardan tansiyonu oynuyordu son haftalar. Ilerlemesinde sıkıntı yok kendine çok dikkat et
Aynıyım canim yürüsem daha çok şişiyor sadece gece uykuda biraz iniyor. Evde otururken de ayaklarımı uzatıyorum biraz da öyle iyi oluyor ama illaki bi şişlik var. Çok dinlenemedim çünkü yavrum her gün bi iş için çıkıyorum dışarı bugünde hastane çantasını yaptık ona yorulduk

Anladım kuzum bende tam bilmediğim için, hani bi kac gün yatırıp serumla da bekletiyorlar ya o yüzden sormuştum. Ama sen tedaviye evde de devam ediyorsun, evde olmak daha iyi o zaman haftan doldu kuzum artık 35 sayılıyorsun en hayırlı şekilde zamanında gelsin güzel kızın annesini de çok üzmesin inşallah

Kizlar gogus pompasi olmasi gereken bir sey diye dusunuyorum ancak ne alacagimi bilmiyorum. Bana biri manuel ve kendi kendine pompalayan bir alet soylemisti ama emin olamadim
Ben mochi aldim memeyi uyarmak ve süt uretimini artirmak için. Genellikle tek memeyi emzirirken digerini bosaltmak icin kullaniyorlarmis. Sinyal yollayalim da bol bol sut olsun insallah arkadaşım elektrikliyi önermemişti

Yalnız değilsin canım evde tek kaldıgım anlarda böyle kendimi doğum üzerine düşünşrken buluyorum olur olmadık saçma sapan vesvesler geliyor aklıma. Bugün mesela en basiti doğumda bana bir şey olursa yavrum ne olacak diye ağladım manyak bir şekilde O yüzden düşünmemek bol bol dua etmekte fayda var bence
Yaa kuzum çok yoruldun ama bitti sayılır azıcık daha sabır Allah yardımcın olsun zor ama güzel geldin insallah 2 hafta daha sabırsız kuş içerde durmak ister Durmasada kritik haftalar bitti canım benim

Kızlar günaydın uyanık olan arkadaşlarım bana bi yai yardımcı olabilir misiniz? Uyandığımdan beri çok akıntım var aşırı iç çamaşırım doldu bide böyle regl ağrısı gibi ağrım var ama en ilginçi sarı yeşile çalan böyle akıntı ama bütün bir şey geldi ama kan yok içinde sizce doktoruma yazmak için kan mı bekliyim?

Bence yaz canim doktora bekleme

Allah yardımcin olsun canım bende hazırlayacağım da ne zaman

Ayy gerçekten sonra diyorum ki kaç milyar insan doğum yapmış sana özel mi ? Benim de aklıma gelince hemen kafamın içinde konuyu değiştiriyorum hiç oralara girme canım . Cidden aşırı da duygusaliz ondan dusunuykr insan

Günaydın canım sarı yeşil diyorsun beyaz değil bence yaz çekinme o seni yonlendirsin kan zaten işaret geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…