Doğunca popolarina popolarina vuracağızEkim anneleri olarak ne çektik beee
Yazik bize kizlar elalem gule oynaya 9 ayi bitiriyor biz engelli parkur gibi her ay yeni engellerle karsilasiyoruz
Rabbime bin sukurler olsun yinede insallah saglikla hepimiz kavusalim yavrularimiza topluca AMİN diyelim amiiiiiin!
Insallah dogunca bebeler bizleri yormaz diyerekten bitireyim dugamizi allahimin izniyle hepimiz pek yakinda anne oluyoruz hayirlisiyla hadi bakalim
canım tam günümüz aynı ve bende de 4 gündür aynı problem var dün acile gittim hatta nst bağladılar ultrasonla baktılar her şey normaldi bugün daha iyi hareketleri çok şükürKızlar 1 haftadır boya telaşından yorgunum bebek hareket ediyor ama eskisi gibi şiddetli vurmuyor normal mi olmadı bir kaç gün sonra doktora gidicem
Canım doktor bana yorulduğunda hissetmen azalabilir demişti. Bende taşınırken nerdeyse 1 hafta doğru düzgün hiic hissetmedim. Yine kontrolü elden bırakmayalım ama çok streste yapmayalım. Hala daha arada bi sakin oluyor, her bebek farklıdır hareket durumu da öyle benim için bu normal ama sana normal gelmiyorsa bi görün için rahat etsinKızlar 1 haftadır boya telaşından yorgunum bebek hareket ediyor ama eskisi gibi şiddetli vurmuyor normal mi olmadı bir kaç gün sonra doktora gidicem
Çok teşekkür ederim canım . Evet bugün daha iyiyim . Sen nasılsın peki ayaklarım şiş diyordun-Sunshine canım hastanede takip yapmıyorlar mı yoksa kendi doktorunun gelmesini mi bekliyorsun? Kendine çok çok dikkat et hakkında en hayırlısı neyse o olsun sağlıklı şekilde
K KIR PAPATYASII kuzum hamurişi de çok oynuyor tansiyonla bi müddet ekmek dahil herseyi kes öyle bi takip yap bakalım. Şeker ve tansiyon bunlar üzüntüye veya ufacık şeylere bağlı yükselip dusebiliyorlar hiç sıkıntı yapma haftalarimiz doldu, idrarda proteinde çıkmamış. Hava çok sıcak bol bol su iç sen biraz kafanı oyalamaya çalış onla düzeleceğine inaniyorum
Ekim anneleri olarak ne çektik beee
Yazik bize kizlar elalem gule oynaya 9 ayi bitiriyor biz engelli parkur gibi her ay yeni engellerle karsilasiyoruz
Rabbime bin sukurler olsun yinede insallah saglikla hepimiz kavusalim yavrularimiza topluca AMİN diyelim amiiiiiin!
Insallah dogunca bebeler bizleri yormaz diyerekten bitireyim dugamizi allahimin izniyle hepimiz pek yakinda anne oluyoruz hayirlisiyla hadi bakalim
İnşallah kuzumCanım çok şükür ki sende ciğer geliştiriciyi defalarca yaptılar . Ben geleceğini zannetmiyorum bekleyecek miniğin daha ama sen zaten her duruma hazırlıklısin inşallah bekleyelim
Teşekkür ederim iyi dileklerin içinÇok geçmiş olsun, sağlıkla doğacak inşallah aceleci kızher gün düzenli takip edemiyorum hep geriden geliyorum o yüzden her girdiğimde bu minik kızı merak ediyorum ne yaptı acaba diye :)
Kuzum doktorlar vakit vermiyor.Sen neler yaşıyosun böyle :/ son bi hafta mı diyelim o zaman.. Allah yardımcın olsun ben olsam psikolojim delirmişti
Aa sabit vakumlatmış oluyorsun yani. Ay normalde kontrolsüz kendiliğinden akan göğüs olursa alınabilir aslındaMochiyi sıkıp göğsüne takınca çekiyor canım gördüm bizzat-Sunshine
yavrukuşum hastanede bi tek düzenli nst takibi yapılıp arada belki serum takıyorlar. Hastanede bi de Endol diye bi hap veriyorlar ben zaten su an evde kullanıyorum onu.-Sunshine canım hastanede takip yapmıyorlar mı yoksa kendi doktorunun gelmesini mi bekliyorsun? Kendine çok çok dikkat et hakkında en hayırlısı neyse o olsun sağlıklı şekilde
K KIR PAPATYASII kuzum hamurişi de çok oynuyor tansiyonla bi müddet ekmek dahil herseyi kes öyle bi takip yap bakalım. Şeker ve tansiyon bunlar üzüntüye veya ufacık şeylere bağlı yükselip dusebiliyorlar hiç sıkıntı yapma haftalarimiz doldu, idrarda proteinde çıkmamış. Hava çok sıcak bol bol su iç sen biraz kafanı oyalamaya çalış onla düzeleceğine inaniyorum
Oh şükür canım benimÇok teşekkür ederim canım . Evet bugün daha iyiyim . Sen nasılsın peki ayaklarım şiş diyordun
Anladım kuzum bende tam bilmediğim için, hani bi kac gün yatırıp serumla da bekletiyorlar ya o yüzden sormuştum. Ama sen tedaviye evde de devam ediyorsun, evde olmak daha iyi o zamanİnşallah kuzum
Bu arada şimdi okudum idrarda protein cıkmaması harika
Günümüz azaldı sen düzenli takiple sağlıcakla geçirirsin bu süreci inşallah.
Dünkü doktor bana da bu haftalarda hafif yükselmeler normal artık dedi. Kontrolde olalım
Teşekkür ederim iyi dileklerin için
İnşallah hepimiz haftalarımızı sağ Salim tamamlayalımminik kızımız canımıza okuyor şimdiden eşim bugün yok ya tek çocuk bize yeter diye benimle anlaşma yapıyor
Kuzum doktorlar vakit vermiyor.
Ne olacağı Şuan çok belirsiz.
Yani kendi sürecime böyle tam benzeyen kimseyi görmedim.
Biz de kafaları yedik sayılır. artık aklımda hiçbir şey kalmıyordefalarca aynı şeyleri okuyup dinlemem gerekiyor. Her şeyi saldım zaten, hazırlık filan hak getire.
Hayırlısı olsun inşallah.
Aa sabit vakumlatmış oluyorsun yani. Ay normalde kontrolsüz kendiliğinden akan göğüs olursa alınabilir aslında
yavrukuşum hastanede bi tek düzenli nst takibi yapılıp arada belki serum takıyorlar. Hastanede bi de Endol diye bi hap veriyorlar ben zaten su an evde kullanıyorum onu.
O yüzden atıyorum ki doktorum doğumu 2 gün sonra yapıcaz, şimdi takip edelim demedikçe yeniden hastanede yatmayı düşünmüyorum artık. Hastane hepimizi çok yoruyor.
2 gün üst üste hastane macerası sonrası bu sabah 6 ya doğru eve geldik. Hepimizde migren ve tansiyon ataklarıhala düzelebilmiş değiliz.
Ben mochi aldim memeyi uyarmak ve süt uretimini artirmak için. Genellikle tek memeyi emzirirken digerini bosaltmak icin kullaniyorlarmis. Sinyal yollayalim da bol bol sut olsun insallahKizlar gogus pompasi olmasi gereken bir sey diye dusunuyorum ancak ne alacagimi bilmiyorum. Bana biri manuel ve kendi kendine pompalayan bir alet soylemisti ama emin olamadim
Doğru söylüyorsun canım ben biraz evde yalnız kalmaktan falan iyice oturup düşündüm herhalde . Kilo aslında aşırı almadım toplamda on kiloya yakın aldım üç dört kilosunu bu ay aldım bence ondan da tansiyonum çok hareketli . Karbonhidrat azaltamiyorum o kadar açım ki hep birşey yiyesim var
Yaa kuzum çok yoruldun ama bitti sayılır azıcık daha sabırKuzum 15 saat arayla 2 lt serum taktırınca biraz rahatladım işte.
İnşallah
Kuzum çok geçmiş olsun. Bir süre dikkat edeceksin artıkinşallah tekrarlamaz bir daha
Yatakta dönerken Sağ kalça kemiğimi elimle tutarak dönmem gerekiyor artık
Puzzle gibi parçalarıma ayrılacağım yakında
Hiçbir şey olmamıştır canım en güzel şekilde beslenmeye bak sençok geçmiş olsun
Bu mochiler sadece kendi kendine akanı mı topluyor yoksa şişesini sıkarak pompa gibi mı kullanıyoruz.
Hep kendi kendine akanı topluyor gibi şeyler yazıyor. O yüzden ben pompa fonksiyonu yok gibi anladım
K KIR PAPATYASII kuzum alıntılamıştım ama kaçmış sanırım.
Suyu günde 3 lt filan içebilsem herhalde bu kadar kasılmam olmazdı diye düşünüyorum. Şu tüp midenin bana tek dezavantajı su içememem oldu sanırım. 1.5 lt max içiyorum
Bir de dün gece yarısı sebepsiz bi kanamam oldu doktorumun eski hastanesine başvurduk. Muayene ettiler ama sebebi bulunamadı. Bebito iyi dediler. Dayanabilirsek inşallah cumartesi günü kendi doktorum bakacak, haklı olarak bir şey diyemem şu an dedi. Sancım olunca yine serum takıldı.
Benim kız baş aşağı 3 gün filan dayanabilmiş gene kafayı sağ kaburga altına dayamış. Dün öğlen çok sancılandırdı meğer dönüyormuş.
reflümüz de anında yeniden başladı.
Bence yaz canim doktora beklemeKızlar günaydın uyanık olan arkadaşlarım bana bi yai yardımcı olabilir misiniz? Uyandığımdan beri çok akıntım var aşırı iç çamaşırım doldu bide böyle regl ağrısı gibi ağrım var ama en ilginçi sarı yeşile çalan böyle akıntı ama bütün bir şey geldi ama kan yok içinde sizce doktoruma yazmak için kan mı bekliyim?
Allah yardımcin olsun canım bende hazırlayacağım da ne zamanOh şükür canım benimablamda temmuz sıcaklarında doğurdu hatırlıyorum çok sıcaktı, o sıcaklardan tansiyonu oynuyordu son haftalar. Ilerlemesinde sıkıntı yok kendine çok dikkat et
Aynıyım canim yürüsem daha çok şişiyor sadece gece uykuda biraz iniyor. Evde otururken de ayaklarımı uzatıyorum biraz da öyle iyi oluyor ama illaki bi şişlik var. Çok dinlenemedim çünkü yavrum her gün bi iş için çıkıyorum dışarı bugünde hastane çantasını yaptık ona yorulduk
Ayy gerçekten sonra diyorum ki kaç milyar insan doğum yapmış sana özel mi ? Benim de aklıma gelince hemen kafamın içinde konuyu değiştiriyorum hiç oralara girme canım . Cidden aşırı da duygusaliz ondan dusunuykr insanYalnız değilsin canım evde tek kaldıgım anlarda böyle kendimi doğum üzerine düşünşrken buluyorum olur olmadık saçma sapan vesvesler geliyor aklıma. Bugün mesela en basiti doğumda bana bir şey olursa yavrum ne olacak diye ağladım manyak bir şekildeO yüzden düşünmemek bol bol dua etmekte fayda var bence
Günaydın canım sarı yeşil diyorsun beyaz değil bence yaz çekinme o seni yonlendirsin kan zaten işaret geçmiş olsun canımKızlar günaydın uyanık olan arkadaşlarım bana bi yai yardımcı olabilir misiniz? Uyandığımdan beri çok akıntım var aşırı iç çamaşırım doldu bide böyle regl ağrısı gibi ağrım var ama en ilginçi sarı yeşile çalan böyle akıntı ama bütün bir şey geldi ama kan yok içinde sizce doktoruma yazmak için kan mı bekliyim?
Bence yaz canim doktora bekleme
Yazdım bide doktorum tatile çıktı bu hafta şansımaGünaydın canım sarı yeşil diyorsun beyaz değil bence yaz çekinme o seni yonlendirsin kan zaten işaret geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?