2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hayat bizi karsilastirmazsa firsati biz yaratırız canım benim
Doğru diyorsun canım
Korse işini ben sormuştum doktora 1 hafta sonra takabilirsin demişti ama ben takamadim dikişin bı yerinde hafif kanlı bı akıntı geliyordu biraz da sızlama oldu bıraktım 2-3 hafta sonra taktim valla napayım azcik göbeğim var 2 ay oldu neredeyse doğumdan bu yana lohusa korsesi yok bende de şu alttan giyilenler var ya rahim toparlayıcı falan diye geçiyor onlardan vardı ama burada sıcaktan lavaboya girip çıkarken çok zorlandım terden yapışıyor geri giyene kadar canım çıkıyordu

kızlar bu tansiyon değeri gebelikte riskli mi oluyor? normalde 12 8 den yukarı çıkmazdı.

Eklentiler

• F3F67BFC-3315-4BA7-8DC9-5F9F980DDF33.webp
    71,9 KB · Görüntüleme: 45
Ben hem özele hem devlete gidiyorum canım kontrollere. Dün devletteki kontrolümde kafası 4 haftaya yakın ilerde dedi ama diğer ölçümlerde ilerde hep bebek iri zaten. Bugün de özel doktorumda randevum vardı kafası ilerde falan demedi ozellikle. Bebek komple ilerde 38 haftaya kadar dursun diyor. Suyu biraz fazlaymış ama gittikçe artmıyor dedi. Sağlıkla bı dogsalarda rahatlasak artık yaa

Biz konuşmadık daha bakalım 33 bitince gidicem konuşuruz demişti ne diyecek

Bı kaç kere çıkması bir sorun teşkil etmiyor ve 14 9 un üstüne çıkınca riskli oluyor onun dışında pek onemsemiyorlar, sen bol su iç tatlı ve tuzlu yeme pek
kahvaltıdan sonra ölçtüm aslında tatlı hiç yemedim zaten gebelik şekerinden diyet yapar gibi yiyorum 10 dk sonra tekrar baktım 12/7 çıktı

Başınız sağolsun canım benim mekani cennet olsun insallah..Bol bol sabır diliyorum sizlere

Hamilelikte bir de tekrar geri çıkıyor hepsi falan diyorlar demek ki herkeste aynı olmuyormuş çok kolaylık olmuştur.
Bir de aklıma ne geldi, ben omurilik ameliyatından sonra korse takmıştım göbek kısmından bağlaniyordu. Göbek çevresini hatırlamıyorum ama yememi baya etkilemişti sıktığı için fazla yiyemiyordum 1 ayda bile baya etkisi olmuştu sadece yatarken çıkarıyordum. Korseninde illa bi faydası olabilir diye düşündüm

Onun bir formulu yok mu ya . Tuvalet isi malum ilk zamanlar fazla olur . Malum lohusalijlk is... ben epidural istiyorum da yol ne gisterir bilemiyorum. Spora gidesim var 3 ay sonra mi baslarim bilmiyorum ama bi plates yapasim var. Bebişi de alırım yanıma oh mis :)

Canim basin sag olsun. Yemeklerine dikkat et alir Allahin izniyle ... kac haftalikti ki ... inşallah iyi olur bebiş

Olmaz mi benim de gobek vardi biraz dq korse almistim normal... hamile oldugumu duydum takamqdan duruyor oyle :) onu bir carsiya gittigimde sorcam camasircima .. kolaylik olur herhalde . Tuvalet isi de oluyor malum ... sadece gobek , gobek icin yararli da alt baldir kismina da yarar diye dusunuyorum ama plates filan yaparsam ordaki et parçacıkları gider Gece cikarmak iyiymis . Alacagim kararlıyım Simdi ikinci cocuk ister hemencecik fit olayim en azindan bir sure

Onlar da ilerde çıkıyor. Bugün perinatolog da randevum vardı bebek 3,5 kilo civarı dedi
cnm bnm de öyle, dr bnmle birşey paylasmadı ben verdikleri usgden anladım sanırm normal birşey ki uyarmadı bile.. bnde merak ediyorum.sizin dr ne dedi? bnm erkek olacak sanırım erkekler brz daha önde gidiyormuş

kahvaltıdan sonra ölçtüm aslında tatlı hiç yemedim zaten gebelik şekerinden diyet yapar gibi yiyorum 10 dk sonra tekrar baktım 12/7 çıktı
Hemen sonra olctuysen o yüzden de çıkmış olabilir genelde yeme içme bittikten en az 15 dk sonra dinlenilmis şekilde ölçülmesi gerekiyor

Canım hareket edince tansiyon ölçülmez en az on beş dk dinlen öyle ölç o zaman tansiyonun normaldir on dk düşmez

Ekim gibi dogurunca yine pek bu sıcaklar gibi olmaz tabi lohusa terlemesi de ayrı bir konu ama sıcaklarda çok daha fena oluyor. Bende spinal yapıldı. Benim bildiğim spora 6 ay sonra izin veriyorlar herhalde 3 ay sonra yürüyüş tarzı vs izin veriliyordu galiba tabi kesin bilmiyorum doktora sormadım çünkü bu durumu

Sorariz elbet... korse olsa bile bana yeter diye düşünüyorum 6 aya kadar... iki gündür buralar serin de rahata erdim. Ne guzelmis serinlik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…