2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım incir yemeyi denedin mi kesinlikle stres başlıca süt azalma sebebi çok zor oldugundan eminim ama kendini sakinleştirmen gerekiyor çok şükür bak düzene girmiş biraz stresini azalt bol su iç Allah a şükür dermansız derdi yok . Geçecek bu günlerde

Arkadaşlar merhaba.
Bugün gene bir görüş gününden geliyorum. Oğlum yaklaşık 12 gündür entübe, önceleri enfeksiyondan şüphelenmiştik ama değilmiş.
Doktor da pek çok sebepten olabilir dedi.
Süt içiyor Allah’a şükür ama aralıklı olarak sekteye uğrayarak devam etti.
O yüzden kontrollü olarak bu süreç de ilerliyor. Keyfim bu süreç içinde yoktu, hala da çok çok iyi olduğumu söyleyemem ama kendimi bir şekilde oyalayarak ayakta kalmaya uğraşıyorum.
Oğluma şu ara tek yararım olan sütümün devamı için buna mecburum. Gün gelecek bugünler de geçecek inşallah ama şairin dediği gibi illa ki geçer ama delip de geçmesi insani yoruyor.
Merak ettiniz sordunuz sağolun ama kendimi toplamam çok zor oldu gerçekten lütfen kusura bakmayın.
E ekim1903 canım geç yazıyorum lütfen kusura bakma, bebeğin doğmuş hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Küçük bir sıkıntısı olmuş sanırım bir an önce geçer inşallah.
Ay sonu gibiydi doğumun değil mi, demek ki bebekler kendi doğumlarını her ne dersek diyelim kendileri seçiyorlar
Başka doğum yapan varsa da gözüme çarpmadı inşallah hepiniz iyisinizdir. Benim zamanım süt sağmak ve uyumak arasında geçiyor. Süt sağmak yorucu, sonrasında dinlenme süreci derken tekrar saat geliyor günleri şaşırdım artık. Takvimi süt sağma poşetlerine yazdığım günlerden takip ediyorum.
Allah’tan havalar serinlemeye başladı, ağustos çok zor geçti tam da lohusalığımın zirvesine rastladı sıcaklar. İnşallah sizlerinki rahat geçer.

Rabbim yardimciniz olsun bebegin bir an önce toparlansin inşallah şafi ismiyle şifa versin rabbim üzülme hiç sütün gitmesin bol bol dut kurusu falan ye bak emziren anneler için çay var ondan iç bol bol su iç çerez ye ben doğumdan 1gun sonra bebeğime götürmek için bunları yaptım hastaneden geldiğimiz gece sabahında sağım makinesi ile bı sagdik sütüm gelmişti. Bu dediklerimi dene bı sıcak duşa falan gir , biliyorum çok zor için yanıyor stres yapmaman üzülmemen imkansız ama olabildiğince kendini dinç tut bebiş senden güç olacak ve yakın zamanda alacaksın tekrar yanına hiç merak etme

Canım senden haber aldığıma o kadar sevindim ki çok şükür süt içmeye başlamış bu entube durumunu okumuştum prematüre bebeklerde genellikle uygulanan bir durumumuz bu günleri de atlatin insallah en kısa zamanda

Çok sevindim bende bir süredir yoktum seni göremedim gözden mi kaçırdım acaba diyordum. Rabbim sizleri kavuşturacak inşallah biraz sabır sadece. Allahım yardımcınız olsun lohusalık aynı seyleri yaşadık benimki de temmuzda başlamıştı

Canım ekim, stres yapmayı bırakacaksın, sakin kalacaksın bebeğinin ileri zamanını düşünerek sağım yapacaksın. Yoksa geriler süt. Bak beni düşün 1 aylık oldu bugün doruk, 1 haftalık maksimum beslenmiştir. Bütün buzluk süt oldu gene de saat aksatmadan sağıyorum ilerisi için. Dirayetli ol, bu zamanlar illa ki geçecek.

Canım papatyam, beni mazur görün evet söyleniyor entübelik ama Doruk 3 hafta kendi nefes alıp verdikten sonra haberini aldıktan sonra şok oldum, ilk onu entübe gördüğümde de kalbimi sıkıp patlatıyorlar sanmıştım. Bazı şeyler yaşanınca dillendirdiğinden daha karmaşıkmış. Lohusalığın sonuna geldim nerden baksan büyük bir sınavdı. İnşallah bundan sonrası kolay ilerler.
Büyüyor ama yavrum şükür, 1240gram olmuştu bugün.
canım benim, çok teşekkür ederim. Sabretmek benim kod adım oldu. Allah sana da kolaylık versin inşallah.

Oy maşallah çok şükür kilo alıyor yani . Ben sana hiçbur şey diyemem o kadar büyük bir sınav ve sen o kadar haklısın ki insanın iğne yapılırken bakmaya dayanamıyor sen gerçekten çok güçlü bir annesin canim benim kendine hiç yüklenme bu süreci bence dirayetle idare ediyorsun . Kilo alması çok güzel birşey bol bol Ya Şafi çek hem senin gönlüne ferahlık versin Rabbim hemde oğluna bir an önce şifa versin

Rica ederim sonu çok güzel olacak insallahh amiiin rabbim hepimizin sıkıntısına derdine kolaylık versin
Bizim 15 Ekim gösteriyordu takvimler bizim çocuklar aceleci çıktı nedir bu Ekim bebeleri böyle ya bir de bende oğluma doruk ve yağız isimleri arasında kalmıştım biliyor musun sonra eşim doğumda kuvozde görür görmez yağız olacak adı demiş öyle koymuştuk adını

Evet Canım çok şükür büyüyor çok değişik hallerini görüyorum her seferinde, üzülecek değil şükredecek şeyler buluyorum kendime. Dudağını kesen bant, elinin üzerindeki iğne izlerini görünce elbette ben de üzülüyorum ama buna takılmamaya çalışıyorum. Bazen çok düşüyorum inkar edemeyeceğim fakat gün içinde kendimi motive edip kalkıyorum tekrardan. Çünkü hiçbişey süt sağmamı engellememeli.
Çekerim canım ya Şafi, bol bol dua etmekten başka beni rahatlatan bişey yok zaten.

Erkenci kuşlar bunlar
Canım yağızcım babası güzel isim seçmiş. Doruk benim hep kafamda olan bir isimdi, benim ve eşimin isminin harfleri de olduğundan bu adı istedim, oğlum ismiyle güzel günler görsün inşallah.

Evet en güzel motivasyon bu zaten annesi . Şimdi çıktığında birkac ay gecsin sen o zaman gör bu günler hiç yaşanmamış gibi olacak şu an çok yavaş geçen zaman bir bakacaksın ki günler su gibi akıyor Allahım en kısa zamanda size o günleri göstersin

Allah rahmet eylesin canım bu haberi duyduğuma üzüldüm. Fakat kendini düşürme lütfen bebeğinin sağlığını düşün lütfen. Allah anneciğinin mekanını cennet eylesin, zamansız ayrılık zor…

Biraz esmer gibiydi o yüzden yagizin anlamı da esmer delikanlı demekmiş o yüzden öyle oluverdi çok yakıştı ismi oğlumuza
İnşallahhh rabbim sağlıklı güzel günler nasip etsin

Bu saatten sonra gelen yemeğiyle gelsin zaten yarın benimde misafirim var ama gayet relaxım çünkü herşeyi onlar yapacak sağolsunlar çocuklar okula başlamadan son kez buluşsunlar istedik bakalım bizde..
En güzeli canım benim gerçekten yorgun gecen günün gecesi berbat oluyor uyusak uyunmuyor her yerimizde bir ağrı oluyor. En iyisi bu
Canımm benim Allah Nil kuşunda seninde yardımcın olsun Strese girme canım benim bebeğinin sütüne ihtiyacı var Rabbim beterinden korusun inşallah incir kürü tarifi bak canım. Ay diyorum keşke tanısıyor olsak sana kavanoz kavanoz yapar getirirdim sen böyle strese girerek kuzunuda strese sokuyorsun annesi. İncir kürünün tarifine bir bak bide bol bol su tüket. Allah yardımcınız olsun
Canım arkadaşım aklımdasın süreklii yazdın mı diye gözlerim arıyor sürekli seni. İyi olacaksınız canım benim inancını kaybetme sakın. Rabbim sanada Doruk bebeğe de güç kuvvet nasip etsiin sütlerin şifa olsun inşallah

Kendinize ise sorun yok o zaman kuzuum ben başkaları gelip gidiyor sandım köydeyim diyince ondan öyle söylediim
Yok canim ya gelen giden oluyor illaki de benim halimi biliyorlar ona gore davraniyorlar . Evde olsaydim sikintidan patlardim. En azindan renk oluyor. Bazen de ben gidiyorum iste .. oyle

Bide hastanedeyim ne yemek var doğru dürüst ne bir şey evimize 85 km uzakta ağlıcam ağlarsam sütüm zaten yok diyorum daha beter olcak 30 gelirken 15 e düştü ama sonra diyorum napalım mamayla beslensin yeterki beslensin

Ay evet bu havada bile gece terledigim oluyor bazen lohusalikta kim bilir nasıl olur. Evet az alsakta bende agirlastim kilo gerçekten insanı agirlastiriyor kuzum

Isin fena imis diyarbakirdan arkadaslarim gelmişti. Soylemisti cok sicak oldugunu . Burasi da iki gundur serin ... isimiz is .. lihusalik donemi sikintisiz gecer insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…