2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sorariz elbet... korse olsa bile bana yeter diye düşünüyorum 6 aya kadar... iki gündür buralar serin de rahata erdim. Ne guzelmis serinlik :)
Diyarbakır da tam tersi ne güzel 38-39 Lara düşmüştü haftasonu 42leri buldu hissedileni sen düşün sabah akşam fosur fosur terliyorum günde nerdeyse 2 kere duşa gircem o derece bir de lohusa kanamam bitmeden adet oldum hala az az geliyor bitmedi ped takmak da bu sıcakta çok fena oluyor

Eltimin 3 aylık bebeği var aynı doktora gidiyoruz biz adam genel olarak kiloya karşı eltimde 50 kiloyla hamile kaldı 15 kilo aldı onada her kilo aldıgında söyleniyorduu Diloş senin orası nasıldır bilmiyorum ama genel olarak serinlemeye başladı sanki havalar Allahtan şafak azaldı senin
Kendimi yorarsam oluyor olan ... Bir yemek hazirlama beni mahvediyor iste ... koydeyim birileri çağırıyor . Parca parca yapacagim yemegi bir anda yapmak durumda kalıyorum olan oluyor Ama genel anlamda sukur iyiyi m ya
Şurda doğuma az kaldıı yapmayın öyle işler canım artık. Emzikten düşme dediğimiz olay var nasıl ilk aylar düşük riski varsa son aylar bebeğin plesantadab ayrılma riski var Rabbim kimseye yaşatmasın ama işi gücü kendinize yapıyorsanız yapın başkasına hizmeti bırakın ya
Canım kullanmadım ama sattım kullananlar çok memnun kaldı her seferinde. Ama çok kısa kullanım ya 6 ay diyorlarda 4 den sonra o cocugu orda tutamassın. Ama evin içinde seninle gezdiriyorsun bebeği güvenli rahat o bir ürün o yüzden. Yemek yapacağın zaman koy o ürüne bağla kemerini yemeğini yap bir yandan da bebekle ilgilen.
Onlar da ilerde çıkıyor. Bugün perinatolog da randevum vardı bebek 3,5 kilo civarı dedi
Oy maşallah. Doktor sorun görmüyorsa sıkıntı yok o zaman. Şeker testin nasıl çıkmıstı genelde iri bebekte şekerden dolayıda olabiliyormus ya
Genel olarak havalar düşüse geçmeye başlayacakmıs. Ankara 1-2 gün serinleme basladı ama artık cidden serinlesiin ödem yapıyor sıcak hava. Seni düşünemiyorum lphusanın teri ateşi bitmez diyorlar bide kanama olayları vs Allah yardımcın olsuun. Vücut hormonlar düzene girmeside lazım bir yandan

Evet gerçekten ter falan hiç bitmiyor birden bı yanma geliyor terleme zaten çok oluyor arada bir ayaklardan üşüme geliyor şort giyiyorum evde altında çorap bir de benim lohusa kanamam da bitmedi 2 ay olacak neredeyse tam lohusa kanaması bitiyor dedim adetim geldi sanırım yani ona bağladım çünkü baya kırmızı kan geldi 3-4 gün şimdi de bitti sayılır bir türlü bitmedi bu kanama işleri bende tahriş oldum hep ped takmaktan lohusa kanaması uzun surenlerden oldum ben sanırım. En son gittiğimde de doktor rahim toparlanıyor artık dedi smear testi almıştı o da temiz çıktı çok şükür artık sanırım yavaş yavaş toparlanacagim

Allah rahmet eylesin canımm çok üzüldüm

Aslında benim taktığım dik tutan korsedendi amaç farklıydı ama yeme içmeye de faydası oldu
Önden cırt cırtlı kendin ayarliyordun, bir de evde şöyle yine göğüse kadar çıkan kilot gibi giyilen var bi girebilirsem içine bende onu deneyeceğim

Aslında bu kadar bile olmuyordu ama şuan fırtına kopuyor burda hava açık olmasına rağmen diyarbakir sıcağından kurtuldum ya nasıl sevinçliyim
Ama yine de 80 kilonun üstüne 20 kilo almak daha tehlikeli olurdu ya kilo üstüne kilo

Canım benim ne diyeceğimi bilemedim, rabbim sana sabır versin, mekanını cennet eylesin, nurlar içinde uyusun güzel annen.

Doğuma haftalar kala böyle bir acıyla sınanmak kim bilir ne kadar zor bebeğin de bundan etkilenmiş olabilir, toparlanmıştır Allahın izniyle merak etme.
Hakkında her şeyin en hayırlısı en güzeli olsun inşallah.

Ay bitince artık böyle gece çamasırsız filan yatta kuzum hava alarak iyileşsin. Çok şükür canım benim sen hem bedenen hem zihnen iyileş inşallah. Rabbim zamanı gelince sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin yuvanıza
Öyle olsun da daha lohusalık var atlet stoklayın bolca diyorlar terleme cok oluyormus ya.

Ay öyle tabi şu 5 kilo bile beni mahvetti dikkat etmeyip 10-15 ler alsaydım ne olurdu sonum kim bilir

cnm bnm de öyle, dr bnmle birşey paylasmadı ben verdikleri usgden anladım sanırm normal birşey ki uyarmadı bile.. bnde merak ediyorum.sizin dr ne dedi? bnm erkek olacak sanırım erkekler brz daha önde gidiyormuş
Benimki de erkek zaten bende uzun boyluyum ve zayıf ince yapılı biri degilim. Sulalede kısa boylu yok zaten genetik özellikle olabilir yani

Şekerim sınırda çıkmıştı biraz dikkat edince düştü.

Bence de çok mantıklı çamaşırsız yatmak hava alır iyi olur doğru. İnşallah iyileşiyorum ya çok şükür. Duzelircez inşallah be amiiin Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin en doğru en hayırlı zamanda

Şekerim sınırda çıkmıştı biraz dikkat edince düştü.
Yazmıssın boyumuz uzun diye ondan kaynaklıdır doktorlar sorun görmüyorsa sıkıntı yok. Benim doktorun artık boyunu bile söylüyor bi tek kilosunu söylüyor. Kendisi ölçüm yapıyor aksi bir şey olsa söyler sonuçta. Kilo alımı böyle giderse sezeryana yönlendirir o zaman. Şimdiden 3,5 kiloysa paşa doğuma 4 kiloyu geçer kesin

Önceki doğumum sezeyan olduğu için zaten buda sezeryan olcak. Kilosundan dolayı çokta bekletmez diye düşünüyorum 38 de alır gibi. Zaman yaklastikca çok heyecanlanıyorum yaa

Yok canim sorun yok kendi ikimize yemek isleri oluyor bi ... onu da bir anda yapmiyorum. Misafir gelse zaten bir cay oluyor o da eşcağzimdan... kimse gelmese de o cay yine icikiyor zaten :)

Icine girmek bir sekilde kolayda .. cikmasi biraz sorun :)))(

Yok canim sorun yok kendi ikimize yemek isleri oluyor bi ... onu da bir anda yapmiyorum. Misafir gelse zaten bir cay oluyor o da eşcağzimdan... kimse gelmese de o cay yine icikiyor zaten :)
Kendinize ise sorun yok o zaman kuzuum ben başkaları gelip gidiyor sandım köydeyim diyince ondan öyle söylediim

Kendinize ise sorun yok o zaman kuzuum ben başkaları gelip gidiyor sandım köydeyim diyince ondan öyle söylediim

Bu saatten sonra gelen yemeğiyle gelsin zaten yarın benimde misafirim var ama gayet relaxım çünkü herşeyi onlar yapacak sağolsunlar çocuklar okula başlamadan son kez buluşsunlar istedik bakalım bizde..

Kızlar hiçbir şey okuyamadım Allah beterinden korusun tabi ama dünden beri ne yaşıyorum kendimde değilim 3 saatte 1 ya süt sağıp gidiyorum ya da mama ile beslemeye. Sarılığını düşürdüler 6 ya 15,60 ile gelmiştik dedim gündüz çıkarırlar doktorla konuştum bugece burdasınız kan şekeri düşük çünkü tam anlamıyla beslenemiyor diyor. Onu düzene koymadan göndersemde geri farketmez diyor. İşte doğduğunda bu çocuğu küveze alsalardı böyle sorun yaşamıcaktık 8 gün önce yaşıcaklarımızı şimdi yaşıyoruz sütüm çok azaldı artık 30 değil 15 cc geliyor anlıcağınız sütüm kaçtı stresten herhalde dua edinde bebeğim beslensin biran öncede toparlansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…