- 12 Ekim 2014
- 367
- 271
- 103
Diyarbakır da tam tersi ne güzel 38-39 Lara düşmüştü haftasonu 42leri buldu hissedileni sen düşünSorariz elbet... korse olsa bile bana yeter diye düşünüyorum 6 aya kadar... iki gündür buralar serin de rahata erdim. Ne guzelmis serinlik :)
Eltimin 3 aylık bebeği var aynı doktora gidiyoruz biz adam genel olarak kiloya karşı eltimde 50 kiloyla hamile kaldı 15 kilo aldı onada her kilo aldıgında söyleniyorduuAhaha bizde izin olduğunda tek yaptığımız memlekete gelmek oldu valla bende bunaldımbıhtık ya bıhtık bi değişiklik olsun
Yaa çok iyi bi de son 2 kiloyu ani aldım diyorsun yanii doktorun hiç şey yapmasın süpersin devam devamm
Şu kadar almam gerekiyor falan diye kendini strese sokmaa. En son doktorda bana belli zaten yemiyorsun tartı yalan söylemez dedi. Hocam sıcaktı zaten yemek istesem de yiyemedim diyorum oh iyi olmuş diyor dalga geçiyor
Şurda doğuma az kaldıı yapmayın öyle işler canım artık. Emzikten düşme dediğimiz olay var nasıl ilk aylar düşük riski varsa son aylar bebeğin plesantadab ayrılma riski var Rabbim kimseye yaşatmasın ama işi gücü kendinize yapıyorsanız yapın başkasına hizmeti bırakın yaKendimi yorarsam oluyor olan ... Bir yemek hazirlama beni mahvediyor iste ... koydeyim birileri çağırıyor . Parca parca yapacagim yemegi bir anda yapmak durumda kalıyorum olan oluyor Ama genel anlamda sukur iyiyi m ya
Canım kullanmadım ama sattım kullananlar çok memnun kaldı her seferinde. Ama çok kısa kullanım ya 6 ay diyorlarda 4 den sonra o cocugu orda tutamassın. Ama evin içinde seninle gezdiriyorsun bebeği güvenli rahat o bir ürün o yüzden. Yemek yapacağın zaman koy o ürüne bağla kemerini yemeğini yap bir yandan da bebekle ilgilen.Kızlar aranızda yataşın juno yatağını alan var mı? Internette kullananları görüyorum. Benim kafama kemer kısmı takılıyor. kocaman bi kemeri var bebeğe ağırlık yapmaz mı? Kullanıp deneyimleyen var mı?
Oy maşallah. Doktor sorun görmüyorsa sıkıntı yok o zaman. Şeker testin nasıl çıkmıstı genelde iri bebekte şekerden dolayıda olabiliyormus yaOnlar da ilerde çıkıyor. Bugün perinatolog da randevum vardı bebek 3,5 kilo civarı dedi
Genel olarak havalar düşüse geçmeye başlayacakmıs. Ankara 1-2 gün serinleme basladı ama artık cidden serinlesiin ödem yapıyor sıcak hava. Seni düşünemiyorum lphusanın teri ateşi bitmez diyorlar bide kanama olayları vs Allah yardımcın olsuun. Vücut hormonlar düzene girmeside lazım bir yandanDiyarbakır da tam tersi ne güzel 38-39 Lara düşmüştü haftasonu 42leri buldu hissedileni sen düşünsabah akşam fosur fosur terliyorum günde nerdeyse 2 kere duşa gircem o derece bir de lohusa kanamam bitmeden adet oldum hala az az geliyor bitmedi ped takmak da bu sıcakta çok fena oluyor
Evet gerçekten ter falan hiç bitmiyor birden bı yanma geliyor terleme zaten çok oluyor arada bir ayaklardan üşüme geliyor şort giyiyorum evde altında çorapEltimin 3 aylık bebeği var aynı doktora gidiyoruz biz adam genel olarak kiloya karşı eltimde 50 kiloyla hamile kaldı 15 kilo aldı onada her kilo aldıgında söyleniyorduuDiloş senin orası nasıldır bilmiyorum ama genel olarak serinlemeye başladı sanki havalar Allahtan şafak azaldı senin
Şurda doğuma az kaldıı yapmayın öyle işler canım artık. Emzikten düşme dediğimiz olay var nasıl ilk aylar düşük riski varsa son aylar bebeğin plesantadab ayrılma riski var Rabbim kimseye yaşatmasın ama işi gücü kendinize yapıyorsanız yapın başkasına hizmeti bırakın ya
Canım kullanmadım ama sattım kullananlar çok memnun kaldı her seferinde. Ama çok kısa kullanım ya 6 ay diyorlarda 4 den sonra o cocugu orda tutamassın. Ama evin içinde seninle gezdiriyorsun bebeği güvenli rahat o bir ürün o yüzden. Yemek yapacağın zaman koy o ürüne bağla kemerini yemeğini yap bir yandan da bebekle ilgilen.
Oy maşallah. Doktor sorun görmüyorsa sıkıntı yok o zaman. Şeker testin nasıl çıkmıstı genelde iri bebekte şekerden dolayıda olabiliyormus ya
Genel olarak havalar düşüse geçmeye başlayacakmıs. Ankara 1-2 gün serinleme basladı ama artık cidden serinlesiin ödem yapıyor sıcak hava. Seni düşünemiyorum lphusanın teri ateşi bitmez diyorlar bide kanama olayları vs Allah yardımcın olsuun. Vücut hormonlar düzene girmeside lazım bir yandan
Allah rahmet eylesin canımm çok üzüldümMaalesef yolunda değil
Annem vefat etti 1 hafta önce
Bebek de son kontrolde 10 gündür hiç kilo almamış dedi çarşamba kontrolüm var almadıysa hala yatırıp ciğer geliştirici iğne yapıp doğurturuz dedi bakalım artık inşallah kilo almıştır da erken doğum olmaz. Sen nasılsın nasıl gidiyor ?
Aslında benim taktığım dik tutan korsedendi amaç farklıydı ama yeme içmeye de faydası olduOlmaz mi benim de gobek vardi biraz dq korse almistim normal... hamile oldugumu duydum takamqdan duruyor oyle :) onu bir carsiya gittigimde sorcam camasircima .. kolaylik olur herhalde . Tuvalet isi de oluyor malum ... sadece gobek , gobek icin yararli da alt baldir kismina da yarar diye dusunuyorum ama plates filan yaparsam ordaki et parçacıkları giderGece cikarmak iyiymis . Alacagim kararlıyım Simdi ikinci cocuk ister hemencecik fit olayim en azindan bir sure
Aslında bu kadar bile olmuyordu ama şuan fırtına kopuyor burda hava açık olmasına rağmenEltimin 3 aylık bebeği var aynı doktora gidiyoruz biz adam genel olarak kiloya karşı eltimde 50 kiloyla hamile kaldı 15 kilo aldı onada her kilo aldıgında söyleniyorduuDiloş senin orası nasıldır bilmiyorum ama genel olarak serinlemeye başladı sanki havalar Allahtan şafak azaldı senin
Şurda doğuma az kaldıı yapmayın öyle işler canım artık. Emzikten düşme dediğimiz olay var nasıl ilk aylar düşük riski varsa son aylar bebeğin plesantadab ayrılma riski var Rabbim kimseye yaşatmasın ama işi gücü kendinize yapıyorsanız yapın başkasına hizmeti bırakın ya
Canım kullanmadım ama sattım kullananlar çok memnun kaldı her seferinde. Ama çok kısa kullanım ya 6 ay diyorlarda 4 den sonra o cocugu orda tutamassın. Ama evin içinde seninle gezdiriyorsun bebeği güvenli rahat o bir ürün o yüzden. Yemek yapacağın zaman koy o ürüne bağla kemerini yemeğini yap bir yandan da bebekle ilgilen.
Oy maşallah. Doktor sorun görmüyorsa sıkıntı yok o zaman. Şeker testin nasıl çıkmıstı genelde iri bebekte şekerden dolayıda olabiliyormus ya
Genel olarak havalar düşüse geçmeye başlayacakmıs. Ankara 1-2 gün serinleme basladı ama artık cidden serinlesiin ödem yapıyor sıcak hava. Seni düşünemiyorum lphusanın teri ateşi bitmez diyorlar bide kanama olayları vs Allah yardımcın olsuun. Vücut hormonlar düzene girmeside lazım bir yandan
Canım benim ne diyeceğimi bilemedim, rabbim sana sabır versin, mekanını cennet eylesin, nurlar içinde uyusun güzel annen.Maalesef yolunda değil
Annem vefat etti 1 hafta önce
Bebek de son kontrolde 10 gündür hiç kilo almamış dedi çarşamba kontrolüm var almadıysa hala yatırıp ciğer geliştirici iğne yapıp doğurturuz dedi bakalım artık inşallah kilo almıştır da erken doğum olmaz. Sen nasılsın nasıl gidiyor ?
Ay bitince artık böyle gece çamasırsız filan yatta kuzum hava alarak iyileşsin. Çok şükür canım benim sen hem bedenen hem zihnen iyileş inşallah. Rabbim zamanı gelince sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin yuvanızaEvet gerçekten ter falan hiç bitmiyor birden bı yanma geliyor terleme zaten çok oluyor arada bir ayaklardan üşüme geliyor şort giyiyorum evde altında çorapbir de benim lohusa kanamam da bitmedi 2 ay olacak neredeyse tam lohusa kanaması bitiyor dedim adetim geldi sanırım yani ona bağladım çünkü baya kırmızı kan geldi 3-4 gün şimdi de bitti sayılır bir türlü bitmedi bu kanama işleri bende tahriş oldum hep ped takmaktan lohusa kanaması uzun surenlerden oldum ben sanırım. En son gittiğimde de doktor rahim toparlanıyor artık dedi smear testi almıştı o da temiz çıktı çok şükür artık sanırım yavaş yavaş toparlanacagim
Öyle olsun da daha lohusalık var atlet stoklayın bolca diyorlar terleme cok oluyormus ya.Aslında bu kadar bile olmuyordu ama şuan fırtına kopuyor burda hava açık olmasına rağmendiyarbakir sıcağından kurtuldum ya nasıl sevinçliyim
Ama yine de 80 kilonun üstüne 20 kilo almak daha tehlikeli olurdu ya kilo üstüne kilo
Benimki de erkekcnm bnm de öyle, dr bnmle birşey paylasmadı ben verdikleri usgden anladım sanırm normal birşey ki uyarmadı bile.. bnde merak ediyorum.sizin dr ne dedi? bnm erkek olacak sanırım erkekler brz daha önde gidiyormuş
Eltimin 3 aylık bebeği var aynı doktora gidiyoruz biz adam genel olarak kiloya karşı eltimde 50 kiloyla hamile kaldı 15 kilo aldı onada her kilo aldıgında söyleniyorduuDiloş senin orası nasıldır bilmiyorum ama genel olarak serinlemeye başladı sanki havalar Allahtan şafak azaldı senin
Şekerim sınırda çıkmıştı biraz dikkat edince düştü.genelde
evet bnm de öyle, eşimde 1.90 inşallah genetiktrBenimki de erkekzaten bende uzun boyluyum ve zayıf ince yapılı biri degilim. Sulalede kısa boylu yok zaten genetik özellikle olabilir yani
Bence de çok mantıklı çamaşırsız yatmak hava alır iyi olur doğru. İnşallah iyileşiyorum ya çok şükür. Duzelircez inşallah beAy bitince artık böyle gece çamasırsız filan yatta kuzum hava alarak iyileşsin. Çok şükür canım benim sen hem bedenen hem zihnen iyileş inşallah. Rabbim zamanı gelince sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin yuvanıza
Öyle olsun da daha lohusalık var atlet stoklayın bolca diyorlar terleme cok oluyormus ya.
Ay öyle tabi şu 5 kilo bile beni mahvetti dikkat etmeyip 10-15 ler alsaydım ne olurdu sonum kim bilir
Yazmıssın boyumuz uzun diye ondan kaynaklıdır doktorlar sorun görmüyorsa sıkıntı yok. Benim doktorun artık boyunu bile söylüyor bi tek kilosunu söylüyor. Kendisi ölçüm yapıyor aksi bir şey olsa söyler sonuçta. Kilo alımı böyle giderse sezeryana yönlendirir o zaman. Şimdiden 3,5 kiloysa paşa doğuma 4 kiloyu geçer kesinŞekerim sınırda çıkmıştı biraz dikkat edince düştü.
Önceki doğumum sezeyan olduğu için zaten buda sezeryan olcak. Kilosundan dolayı çokta bekletmez diye düşünüyorum 38 de alır gibi. Zaman yaklastikca çok heyecanlanıyorum yaaYazmıssın boyumuz uzun diye ondan kaynaklıdır doktorlar sorun görmüyorsa sıkıntı yok. Benim doktorun artık boyunu bile söylüyor bi tek kilosunu söylüyor. Kendisi ölçüm yapıyor aksi bir şey olsa söyler sonuçta. Kilo alımı böyle giderse sezeryana yönlendirir o zaman. Şimdiden 3,5 kiloysa paşa doğuma 4 kiloyu geçer kesin
2-2,5 haftsya alır o zamanÖnceki doğumum sezeyan olduğu için zaten buda sezeryan olcak. Kilosundan dolayı çokta bekletmez diye düşünüyorum 38 de alır gibi. Zaman yaklastikca çok heyecanlanıyorum yaa
Yok canim sorun yok kendi ikimize yemek isleri oluyor bi ... onu da bir anda yapmiyorum. Misafir gelse zaten bir cay oluyor o da eşcağzimdan... kimse gelmese de o cay yine icikiyor zaten :)Eltimin 3 aylık
Icine girmek bir sekilde kolayda .. cikmasi biraz sorun :)))(Aslında benim taktığım dik tutan korsedendi amaç farklıydı ama yeme içmeye de faydası oldu
Önden cırt cırtlı kendin ayarliyordun, bir de evde şöyle yine göğüse kadar çıkan kilot gibi giyilen var bi girebilirsem içine bende onu deneyeceğim
Kendinize ise sorun yok o zaman kuzuum ben başkaları gelip gidiyor sandım köydeyim diyince ondan öyle söylediimYok canim sorun yok kendi ikimize yemek isleri oluyor bi ... onu da bir anda yapmiyorum. Misafir gelse zaten bir cay oluyor o da eşcağzimdan... kimse gelmese de o cay yine icikiyor zaten :)
Kendinize ise sorun yok o zaman kuzuum ben başkaları gelip gidiyor sandım köydeyim diyince ondan öyle söylediim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?