- 8 Şubat 2022
- 592
- 1.011
- 43
- 27
Teşekkür ederim caniçim bi kafama takmıştım az diye deBence çok iyi canım. Bir uygulamada okumuştum 33 ten sonra günlük 30 Gr kadar kilo alirlarmis bebişler seninki bu durumda tam görünüyor Maşallah diyelim annesi
Şu anki kilosu nasil? ayni haftadayiz. Duzenli kilo aldiklarini düşünmüyorum atak günleri muhakkak oluyordur bence fena degilMerhabalar hanımlar bir şey soracağım bebeğin 5 günde sadece 150 gram alması sizce nasıl bana biraz az gibi geldi de
İçimi rahatlattınız teşekkür ederimGayet iyi :) son haftalarda 37 den sonra kilo alım hızı azalacak ama Şuan gayet iyi
Bayılırım pofuduk yanağa keşke benim de olsa.yaa ne tatlı ne tatlı, doğumdan snr bunlar bni tırmalıcak
Geçen hafta perşembe 2000 kiloydu salı günü gittim işte 2150 gram çıktı kilo alımı yavaş geldi bana yararlı şeyler yesem de çok hareketliyim ondan mı diyorum gerçi bide ben zaten 1800 2000 kilo arası doğmuşumŞu anki kilosu nasil? ayni haftadayiz. Duzenli kilo aldiklarini düşünmüyorum atak günleri muhakkak oluyordur bence fena degiltabi dr lar bilir de
Haftalık 200 gr civarı alırlarmıs cnaım 37. Hafta itibariylede azalırmıs kilo almaları. Kiloya takılmayın. Zayıf doğan çocuk daha çabuk büyür derler eğer zayıf dediyse doktor. Sağlıklı olsunlarda dışarda bol bol emzire emzire büyütcez insallah şimdiden beynimizi odaklayalımMerhabalar hanımlar bir şey soracağım bebeğin 5 günde sadece 150 gram alması sizce nasıl bana biraz az gibi geldi de
Ben almıycam canım zaten gerekli durumlarda hemşireler veriyorlar mama. Ben sanmıyorum uygun olmayan bir mama çeşidi vereceklerinKızlar hastane çantasına mama koyucak mısınız hangi marka yani ne olur ne olmaz koysam mı anne sütü olmaz yada içmezse hastanede verecekler ama hangi marka verecekler bilemedim napsam
İnşaaallah hepimizeRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım yaa.. güneş hanım zorluyor bakalım az daha dursun 2 gün sonra 36.haftayıda dolduracaz inşAllah
Ah ah Valla şöyle bi geriye bakıyorum da.. içten içe çok umutsuzmuşum aylardır..yine cok şukur elhamdülillah ıyı geldık bu gunlere ben 20li haftaları hatırlıyorum geldi gelıyor diye
Burnumda sivilce izi gibi izler çıktı ama diş izi de olabilir emin değilimkızlar yuzunuz değişti mi, ben aynada resmen farklı birini görüyorum sanki
Aa az kaldı kızYok henüz tam karar veremedik bı iki isim var bakalım
Sen zaten ne kadar çirkinleşebilirsin kiEveet. Daha da güzelleştim sanki.
Size verilen kağıtta Kese boyutu ölçülmemişKızlar yardımcı musunuz
Kese boyutu nerede yazıyor bir türlü kafam almadı doktor da söylemedi terimleri az çok biliyorum ama bunda yazmıyor
Aynaya bakarken mi yazdın?Sen zaten ne kadar çirkinleşebilirsin ki
siz nerden tanısıosnzAynaya bakarken mi yazdın?
aynen bnde aılem gelecek onlara tanıttıktan snr valızi fermuarı kapatcamİnşaaallah hepimizeçok şükür çok
Ah ah Valla şöyle bi geriye bakıyorum da.. içten içe çok umutsuzmuşum aylardır..
daha bu hafta kendimi normal bi gebe gibi hissetmeye başladım
bu akşamımız kutu açılışlarıyla geçti. bebişimizin beşiğini kurduk, araca takacağımız anakucağını çıkardık vs aldıklarımızı çıkarmaya başladık paketlerinden.
Hastane çantasını bile tamamen halletmemiştim, zaten eve yalnız döneceğiz güneş sonra gelecek hiçbir şey kullanamayacak şimdi vs diye sadece kendi eşyalarım vardı.. onu da 2 güne tamamen halledicem:)
Öyle işte bugünümüze şükürler olsun rabbim kimseyi sınamasın ama şimdi Evde başka bi bayram havası esiyor bi kaç gündür
Burnumda sivilce izi gibi izler çıktı ama diş izi de olabilir emin değilim
Celestone etkisi geçti ödemler biraz daha normale döndü neyseki, çekirdeğe devam
Aa az kaldı kız
Sen zaten ne kadar çirkinleşebilirsin ki
Size verilen kağıtta Kese boyutu ölçülmemiş
Hayırlı olsun bu arada rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip Etsin
Yarasın.Karanlıkta su içiyorum
KK sağ olsun.siz nerden tanısıosnz
Sorma ben de sanki yeniden her şeyi Aşermeye başlamış gibiyimaynen bnde aılem gelecek onlara tanıttıktan snr valızi fermuarı kapatcambn ne guzel sağlıklı yasama gecmıstım ama buara yıne iştah patlaması yasıyorum hemde nasıl yuzumde lekelenme oldu sanki yanaklar göbeğim iice cıktı nebilim değişik geliyor.aman sağlıkla gelsinlerde herşey hallolur diyorum
su şifa şifaYarasın.Geceleri ayrı bir içim yanıyor benim, sabaha kadar soğuk su içiyorum.
KK sağ olsun.
1,5 saattir sancıdan kıvranıyorum, bu gece doğurur muyum ne dersin?Sorma ben de sanki yeniden her şeyi Aşermeye başlamış gibiyim
Hamilelik Güzelliği çöküyordur sanaa
Bak imzamızda kocaman 30 gün yazıyor
Ben de aynısını söylüyorum valla
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik doğduktan sonra hallolur hepsi
su şifa şifakendisiyle yeni tanışıyor gibiyim yumuşuyor karnım
Başkası olsa ciddiye alırdım ama senden duyunca mmm Sanmıyorum1,5 saattir sancıdan kıvranıyorum, bu gece doğurur muyum ne dersin?
Doğurayım da sen gör.Başkası olsa ciddiye alırdım ama senden duyunca mmm Sanmıyorum
Dur dur ağzını hayır aç. bak sıraya girdik bozmak yokDoğurayım da sen gör.
Tamam tamam şafak 27. Saymaya devam edeyim madem.Dur dur ağzını hayır aç. bak sıraya girdik bozmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?