- 27 Nisan 2022
- 606
- 1.013
- 63
Gecen gün Park a yürüyüş e çıktım eve zor yetistim gitti gidiyor diye tuta tuta geldim hızlı da yuruyemiyorumOlabilir o baskıdan ay resmen yaşlı teyze modundayım o hapşuruk öksürük konusundabakalım artık sağ salim kucaklarımıza alalımda gecici bu süreç
Yalancı soğuma bencede grlecek tekrar sıcaklar. Ay az da olsa ferahlattı ama ya
Dikkat et kuzum kendine. Besleyici şeyler tüket bol bol. Hareketlerini azalt birazcıkta.
Kızlar geçenler de tansiyon düşük olunca plesante geçirgenliği daha fazla oluyormus tansiyon yüksekliğinde plesanta geçirgenliği azalıyormuş. Forumda ve googleda okumustum bu konu hakkında bilgisi olan var mı
Zamanında azalmış zaten canım doktorlar bekletmeyedebilir 37. Haftayı gördüğünüzde de alabilir. Organ gelişimi önemli olan bence bu durumlarda organlar iyiyse boy kilo da doğunca pamuklara sarıp bol bol emzirip kilo aldıracaksın annesi artıkKizlar merhaba, gunlerdir yazdiklarinizi okuyorum ama yazmaya firsatim olmadi. Allah hepimize saglikla bebislerini kucagina almayi nasip etsin
Bana gelince pazartesi doktordaydim ve bu pazartesi bir daha gidicem. Plasenta yaslanmasi olabilirmis bende bu gidisimde bir daha bakacak doktor. Bebis hala 2 hafta geri hatta onceden 1 hafta 6 gundu simdi 2 hafta 1 gun geri. Arayi acmis olabileceginden korkuyorum. Doktor artik haftasini doldurdugu icin dogsa bile bir sorun yasamayacagimizi sadece ufak olacagini soyluyor. Orada soylemedi ama sonra kagida bakinca gordum fl normaldi o da gerilemis. Belki kivrik durdugu icindindir bu hafta sorucam.
Bebek 41 42 i falan beklemeye kalkarsa sorun olur dedi suan bir sorun yok dedi. Ama insan yine de cok stres oluyor.
Ek olarak bugun saglik ocagindan tahlil sonuclarim geldi hgb dusuk gorunuyor. Internetten bakinca bunun da gerilige sebep olabilecegini okudum hepten moralim bozuldu.
Bir an once bir kac hafta gecsin bebis dogal yolla ne zaman isterse o zaman dogsun istiyorum. Gozumu kapatip acsam zaman ilerlese keske
Ay valla geçen gün gitti benim öyle yetişemedim eve eşimle yürüyüş yapıyorduk evin yakınlarındaGecen gün Park a yürüyüş e çıktım eve zor yetistim gitti gidiyor diye tuta tuta geldim hızlı da yuruyemiyorum
Kuzum akıntın çoksa doktoruna söyle vajinal muayenede bakarsa eğer belki fitil filan verir.Evet haraketli bir gün ardından görülüyor devamlı değil haklısın
Öğrenicez tabi arkadaşım karşılıklı dilimizi çözeceğiz sonra el kadar bebekler bizi parmaklarında oynatacakBende de cahil cesareti var heraldeya bilmiyorum iç güdüsel olarak diyorum ki kucaklarımıza verdikleri an bence o cesaret gelecek kızlar ya. O yüzden korkmuyorum ben. Giydirmeyi alt değiştirmeyi düzgün tutmayı vs bilmiyorum hiç hadi emzirme bebeğin iç güdüsünde var da ama diyorum geri kalanı halletcez be ben en çok şeyi seviyorum çevremde baktıgımda hani bebel ağlıyor ağlıyor da başkası susturamıyor annesinin kucağında susuyor o his zaten bize her şeyi yaptırıp öğretecek
Aynen su olsa akmaya devam eder dedi bak yukarıda da yazdım doktora bi söyle istersen sen de.İlerleyen haftalarda nasıl olur bilemiyorum tabii. Birde arada şeffaf bir akıntı oluyor kontrolde doktora söyledim suyu değildir dedi ara ara geliyorsa ki su seviyesi güzel dedi. Sızıntı olsa düzenli gelmeye devam eder diye. Bende idrar problemi başladı ya bazen hapşururken bile kaçıyorBebek hala kafa yukarda Poposu aşağıdaymıs İnternette mesaneye baskıdan dolayı olur yazıyor ama böyle de ara ara bi rahatsızlık oluyorm
Kuzum hayırlısıyla vaktiyle sağlıkla doğacak bebeğin inanıyorum benKızlar ben hastaneden geldim suyum iyi ama sınırda iyi sanırım bebek 2500 olmuş ortalama bir buçuk hafta geriden geliyor dedi ama yüz Gr daha almış eğer dogmazsa 39. Haftaya kadar bekleyeceğiz hareketleri iyi çok şükür hareketinde azalma olursa hemen gel dedi tansiyonumu kontrol ediyorum
Kuzum doktorun en iyisini bilir tabi ki, sen beslenmene özen göster. Pazartesi Güzel haberler verirsin bizlere inşallahKizlar merhaba, gunlerdir yazdiklarinizi okuyorum ama yazmaya firsatim olmadi. Allah hepimize saglikla bebislerini kucagina almayi nasip etsin
Bana gelince pazartesi doktordaydim ve bu pazartesi bir daha gidicem. Plasenta yaslanmasi olabilirmis bende bu gidisimde bir daha bakacak doktor. Bebis hala 2 hafta geri hatta onceden 1 hafta 6 gundu simdi 2 hafta 1 gun geri. Arayi acmis olabileceginden korkuyorum. Doktor artik haftasini doldurdugu icin dogsa bile bir sorun yasamayacagimizi sadece ufak olacagini soyluyor. Orada soylemedi ama sonra kagida bakinca gordum fl normaldi o da gerilemis. Belki kivrik durdugu icindindir bu hafta sorucam.
Bebek 41 42 i falan beklemeye kalkarsa sorun olur dedi suan bir sorun yok dedi. Ama insan yine de cok stres oluyor.
Ek olarak bugun saglik ocagindan tahlil sonuclarim geldi hgb dusuk gorunuyor. Internetten bakinca bunun da gerilige sebep olabilecegini okudum hepten moralim bozuldu.
Bir an once bir kac hafta gecsin bebis dogal yolla ne zaman isterse o zaman dogsun istiyorum. Gozumu kapatip acsam zaman ilerlese keske
Beyaz akıntım var canım benim.. arada hareketleri sıklaşınca da geliyorAkıntı yaşayan var mı?kizlar beyaz akıntı olmaya başladı arada ileri hafta daki arkadaşlar yanıtlarsanız sevinirimaynı hafta olanlarda var mı?
Yok yok öyle düşünme.. kucağına alınca 40 çocuk büyütmüş gibi oluyorsun demişti bir akrabam.. sadece söylenen olumsuz şeylere çok odaklanmamak lazım8.5 senede doğru unutmuşsundur bir çok şeyi. Her doğum çok farklı diyorlar birde zaten. Ama bebek doğunca ona nasıl bakacağını, ağladığında ne yapacağını çok iyi biliyor olacaksın şuan bende onun korkusu da var bakabilecek miyim diye. Ben 31 yaşındayım ilk hamileliğim ama şükür çalışarak ve gezerek geçirdim. İlk hamilelikle ilgisi var sanırım bu durumun ilkinde cahillik çok oluyor şuan bende olduğu gibi :)
Aynen öyle beraber öğreniyoruz bebekle.. her bebek bir değil sonuçta.. sağlıkla gelsinler de inanın bakımı daha kolay olur.. Anne kokusu, anne güveni başka birşey değil❤ Rabbim bu duyguyu yaşamak isteyen her kadına nasip etsin İnŞAllahBende de cahil cesareti var heraldeya bilmiyorum iç güdüsel olarak diyorum ki kucaklarımıza verdikleri an bence o cesaret gelecek kızlar ya. O yüzden korkmuyorum ben. Giydirmeyi alt değiştirmeyi düzgün tutmayı vs bilmiyorum hiç hadi emzirme bebeğin iç güdüsünde var da ama diyorum geri kalanı halletcez be ben en çok şeyi seviyorum çevremde baktıgımda hani bebel ağlıyor ağlıyor da başkası susturamıyor annesinin kucağında susuyor o his zaten bize her şeyi yaptırıp öğretecek
Evet canım benim de öyle koku renk değişikliği yok internet ten baktım sağlıklı olduğunun göstergesi diyor bu renk ve kokusuz iseSağolun kızlar-Sunshine hope2022 ve diğer kızlarr desteğiniz olmasa böyle güzel geçmezdi günlerim çok daha somurtkan bir hamilelik olurdu eminim motive oluyorum sayenizde sağoun tekrar hemde nasıl heyecanlıyım ikisinide görmek için sabırsızlanıyorumm
Pnr12345 canım benim 2 aydır falan var veyaz akıntım özellikle ayaktaysam artıyor ama koku falan yada renginde değişiklik yok hep opak beyaz sorun olmaz dedi doktorum
Bende öyle yapacağım canım bana tansiyondan kaynaklı olabilir dediDikkat et kuzum kendine. Besleyici şeyler tüket bol bol. Hareketlerini azalt birazcıkta.
Kızlar geçenler de tansiyon düşük olunca plesante geçirgenliği daha fazla oluyormus tansiyon yüksekliğinde plesanta geçirgenliği azalıyormuş. Forumda ve googleda okumustum bu konu hakkında bilgisi olan var mı
Evet canım bende daha dikkatli beslenecegim artık inşallah bekleyecegiz artıkKuzum hayırlısıyla vaktiyle sağlıkla doğacak bebeğin inanıyorum ben
sen kafanı bunaltma stres yapma. Doktorum bana ısrarla sakin olmamı söyledi kanlanmayı bozuyormuş sıkıntı stres.
2500 ü geçtiyse zaten sıkıntı yok haftası önemli bu saatten sonra. O da güzel çok şükür.
Sen zaten nasıl beslenmelisin biliyorsun, bebito kilo da almış, kendi takibini de yapıyorsun için ferah olsun
Yapacak bişey yokAy valla geçen gün gitti benim öyle yetişemedim eve eşimle yürüyüş yapıyorduk evin yakınlarındadaha 2. Senemiz dolmamısken evlilikte böyle anlara şahit oluyoruz napalım içimizde bir canlı büyüyor hiç bir şeye şaşırmamak lazım
Çiçeğim güzel haberlerle gel bizeBugün bizim de kontrolümüz vaar, sanki iki hafta değil bir aydır bekliyor gibiyim.Sanırım bu kontrolden sonra haftada bire dönecek bizim kontroller.
Sancı yüzünden sabahladım, bakalım nst’miz nasıl çıkacak?
Anjm benim karın çevresi ölçümü iki hafta dört gün geride bana doktor bir buçuk hafta dedi acaba onlar ortalama mi hesapliyor bilmiyorum organlarında bir sıkıntı yoksa korkma inşallahKizlar merhaba, gunlerdir yazdiklarinizi okuyorum ama yazmaya firsatim olmadi. Allah hepimize saglikla bebislerini kucagina almayi nasip etsin
Öyle deme bak 20’lerden 40’lara çıktım geçen sefer.Çiçeğim güzel haberlerle gel bize
Senin nst düz bir çizgi
Aynen ama suan bunaldim ya bel de agriyirYalancı soğuma bencede grlecek tekrar sıcaklar. Ay az da olsa ferahlattı ama ya
Rabbim bir an önce kavuşmanızı nasip etsin Allah analı babalı büyütsün canımMerhaba kızlar bir süre hesabımı pasifleştirmek durumunda kaldım. Herkes iyidir umarım geriye dönük çok mesajları okuyamadım Doğum yapan ya da bekleyen herkes sağlıkla kucağına alsın yavrularını inşallah. Benimde bir oğlum oldu ismi Baturalp. Biraz aceleci davrandı 33+3 (27.08.2022) erken doğum yaptım. 10 gündür küvezde, 3 saatte bir süt gönderiyorum.
Hakkariyi bilmiyorum da Kars ve Erzurum çok fena onu biliyorumBiri diyor ki Hakkari kadar soğuk olmazeşimde oraya göreve gidip duruyordu biliyoruz zaten oranın ne kadar fena olduğunu ama tabir çok komikti
Bizde Sakaryaliyiz orası da çok iyiymiş soba yakıyoruz diyorlarSamsuna beklerimburda guzel bir ywgmur yagiyor... findiklar doysun bakalim
Geçmiş olsun canım sancin falan mı var yoksaÖyle deme bak 20’lerden 40’lara çıktım geçen sefer.İnşallah çıkmaz stresten senden önce doğuracağım yoksa.
kaç sonrası sancı sayılıyor canım benim 30 31 lerde çıktı geçen girdiğimde ama sanırım bir şey ifade etmiyor nst kağıdında hiç çıkıntı yoktu dümdüzdü resmen sancı gösteren kısımÖyle deme bak 20’lerden 40’lara çıktım geçen sefer.İnşallah çıkmaz stresten senden önce doğuracağım yoksa.
Var valla bebeğim, bir haftadır sabah 4 5 civarı sancıya uyanıyordum, dün gece uyutmadı saatlerce sürdü. Ama bir şey çıkacağını sanmıyorum.Geçmiş olsun canım sancin falan mı var yoksa
Hiç anlamıyorum ben de bebeğim ama kızların konuşmalarından anladığım kadarıyla 40 üstü ve dağ şeklinde olmalıymış.kaç sonrası sancı sayılıyor canım benim 30 31 lerde çıktı geçen girdiğimde ama sanırım bir şey ifade etmiyor nst kağıdında hiç çıkıntı yoktu dümdüzdü resmen sancı gösteren kısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?