2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kizlar merhaba, gunlerdir yazdiklarinizi okuyorum ama yazmaya firsatim olmadi. Allah hepimize saglikla bebislerini kucagina almayi nasip etsin
Bana gelince pazartesi doktordaydim ve bu pazartesi bir daha gidicem. Plasenta yaslanmasi olabilirmis bende bu gidisimde bir daha bakacak doktor. Bebis hala 2 hafta geri hatta onceden 1 hafta 6 gundu simdi 2 hafta 1 gun geri. Arayi acmis olabileceginden korkuyorum. Doktor artik haftasini doldurdugu icin dogsa bile bir sorun yasamayacagimizi sadece ufak olacagini soyluyor. Orada soylemedi ama sonra kagida bakinca gordum fl normaldi o da gerilemis. Belki kivrik durdugu icindindir bu hafta sorucam.
Bebek 41 42 i falan beklemeye kalkarsa sorun olur dedi suan bir sorun yok dedi. Ama insan yine de cok stres oluyor.
Ek olarak bugun saglik ocagindan tahlil sonuclarim geldi hgb dusuk gorunuyor. Internetten bakinca bunun da gerilige sebep olabilecegini okudum hepten moralim bozuldu.
Bir an once bir kac hafta gecsin bebis dogal yolla ne zaman isterse o zaman dogsun istiyorum. Gozumu kapatip acsam zaman ilerlese keske

Gecen gün Park a yürüyüş e çıktım eve zor yetistim gitti gidiyor diye tuta tuta geldim hızlı da yuruyemiyorum

Zamanında azalmış zaten canım doktorlar bekletmeyedebilir 37. Haftayı gördüğünüzde de alabilir. Organ gelişimi önemli olan bence bu durumlarda organlar iyiyse boy kilo da doğunca pamuklara sarıp bol bol emzirip kilo aldıracaksın annesi artık Riskli haftalarda değilsin çok şükür strese girmek daha çok sıkıntı olur hem sana hem bebeğine. Pazartesi günü güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim. Bizleride habersiz bırakma dualarım seninle

Gecen gün Park a yürüyüş e çıktım eve zor yetistim gitti gidiyor diye tuta tuta geldim hızlı da yuruyemiyorum
Ay valla geçen gün gitti benim öyle yetişemedim eve eşimle yürüyüş yapıyorduk evin yakınlarında daha 2. Senemiz dolmamısken evlilikte böyle anlara şahit oluyoruz napalım içimizde bir canlı büyüyor hiç bir şeye şaşırmamak lazım

Evet haraketli bir gün ardından görülüyor devamlı değil haklısın
Kuzum akıntın çoksa doktoruna söyle vajinal muayenede bakarsa eğer belki fitil filan verir.
Benim su gibi bazen de beyaz aşırı akıntım vardı. 3 gecelik fitil verdi su an çok daha normale döndü. Yine akıntım oluyor tabi ama daha az.
Tabi Bu haftalarda doğum yaklaştığı için artık artmaya başlaması normal. senin gelen miktarı bilemediğim için böyle bi öneride bulunmak istedim.
Öğrenicez tabi arkadaşım karşılıklı dilimizi çözeceğiz sonra el kadar bebekler bizi parmaklarında oynatacak
Hem Sonuçta bebeye anasından iyi kim bakabilir :)
Aynen su olsa akmaya devam eder dedi bak yukarıda da yazdım doktora bi söyle istersen sen de.

Kuzum hayırlısıyla vaktiyle sağlıkla doğacak bebeğin inanıyorum ben
sen kafanı bunaltma stres yapma. Doktorum bana ısrarla sakin olmamı söyledi kanlanmayı bozuyormuş sıkıntı stres.
2500 ü geçtiyse zaten sıkıntı yok haftası önemli bu saatten sonra. O da güzel çok şükür.
Sen zaten nasıl beslenmelisin biliyorsun, bebito kilo da almış, kendi takibini de yapıyorsun için ferah olsun

Kuzum doktorun en iyisini bilir tabi ki, sen beslenmene özen göster. Pazartesi Güzel haberler verirsin bizlere inşallah

Fl uzunluğu sonuçta kemik uzunluğu, kısalma olması çok imkansız bi olay kendin yorumlayıp neden moral bozuyorsun.
Ki bebeler kocaman oldu suan en çok yanılma payı fl uzunluğunda oluyor sanırım.

Hgb dediğin Demir ile alakalı onun da düşmesi çok çok normal. Çok düşükse ekstra Demir serumu verir doktorun gerekeni yapar.
Son trimesterda bebeler Demir depolarını boşaltıyorlar.
ben 1.5 senedir aralıksız takviye kullanıyorum ona rağmen çok düştü.
Bir de
Demir takviyesini bir iki yudumda olsa meyve suyu ile tüket. Ya da üstüne bi meyve at ağzına. C vitamini Demir emilimini artırır.

Akıntı yaşayan var mı?kizlar beyaz akıntı olmaya başladı arada ileri hafta daki arkadaşlar yanıtlarsanız sevinirim aynı hafta olanlarda var mı?
Beyaz akıntım var canım benim.. arada hareketleri sıklaşınca da geliyor
Yok yok öyle düşünme.. kucağına alınca 40 çocuk büyütmüş gibi oluyorsun demişti bir akrabam.. sadece söylenen olumsuz şeylere çok odaklanmamak lazım
Aynen öyle beraber öğreniyoruz bebekle.. her bebek bir değil sonuçta.. sağlıkla gelsinler de inanın bakımı daha kolay olur.. Anne kokusu, anne güveni başka birşey değil❤ Rabbim bu duyguyu yaşamak isteyen her kadına nasip etsin İnŞAllah

Sağolun kızlar -Sunshine hope2022 ve diğer kızlarr desteğiniz olmasa böyle güzel geçmezdi günlerim çok daha somurtkan bir hamilelik olurdu eminim motive oluyorum sayenizde sağoun tekrar hemde nasıl heyecanlıyım ikisinide görmek için sabırsızlanıyorumm
Pnr12345 canım benim 2 aydır falan var beyaz akıntım özellikle ayaktaysam artıyor ama koku falan yada renginde değişiklik yok hep opak beyaz sorun olmaz dedi doktorum

Evet canım benim de öyle koku renk değişikliği yok internet ten baktım sağlıklı olduğunun göstergesi diyor bu renk ve kokusuz ise

Bende öyle yapacağım canım bana tansiyondan kaynaklı olabilir dedi

Evet canım bende daha dikkatli beslenecegim artık inşallah bekleyecegiz artık

Çiçeğim güzel haberlerle gel bize
Senin nst düz bir çizgi

Anjm benim karın çevresi ölçümü iki hafta dört gün geride bana doktor bir buçuk hafta dedi acaba onlar ortalama mi hesapliyor bilmiyorum organlarında bir sıkıntı yoksa korkma inşallah

Rabbim bir an önce kavuşmanızı nasip etsin Allah analı babalı büyütsün canım ben cerio belki hatırlarsın bende 14.07.2022 de doğum yaptım 27 haftalık 2 gün yaşadı bebeğim kaybettik. Bu grubun ilk doğum yapan annesi benim sanırım
Biri diyor ki Hakkari kadar soğuk olmaz eşimde oraya göreve gidip duruyordu biliyoruz zaten oranın ne kadar fena olduğunu ama tabir çok komikti
Hakkariyi bilmiyorum da Kars ve Erzurum çok fena onu biliyorum gelince anlarsın dün akşam baya serinledi hava ilk defa akşam 24 dereceleri gördük sabah karşı hele buz gibiydi namaza kalkınca donduk cam açık yattigimiz için
Samsuna beklerim burda guzel bir ywgmur yagiyor... findiklar doysun bakalim
Bizde Sakaryaliyiz orası da çok iyiymiş soba yakıyoruz diyorlar fındıklar geç mi toplaniyor sizin orada? Bizim de çoğu kişi topladı annemler falan topluyor hala
Öyle deme bak 20’lerden 40’lara çıktım geçen sefer. İnşallah çıkmaz stresten senden önce doğuracağım yoksa.
Geçmiş olsun canım sancin falan mı var yoksa

Öyle deme bak 20’lerden 40’lara çıktım geçen sefer. İnşallah çıkmaz stresten senden önce doğuracağım yoksa.
kaç sonrası sancı sayılıyor canım benim 30 31 lerde çıktı geçen girdiğimde ama sanırım bir şey ifade etmiyor nst kağıdında hiç çıkıntı yoktu dümdüzdü resmen sancı gösteren kısım

Geçmiş olsun canım sancin falan mı var yoksa
Var valla bebeğim, bir haftadır sabah 4 5 civarı sancıya uyanıyordum, dün gece uyutmadı saatlerce sürdü. Ama bir şey çıkacağını sanmıyorum.

Benim gebelik biraz garip geçiyor. 19.haftadan beri kasılmalarım var başkası olsa şimdiye doğurmuştu.

Hiç anlamıyorum ben de bebeğim ama kızların konuşmalarından anladığım kadarıyla 40 üstü ve dağ şeklinde olmalıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…