Yarın kontrolüm canım, sonraki de 17 eylülde. Doğumu da senin gibi 17 sinden hemen sonraya düşünüyordu en son.dün kadın doğum kontrolüm vardı nst iyi çıktı o yüzden bugün tekrar gitmedim canım. benim dr da 38den sonra alırız diyordu şimdi 37e çekti, 19u haftası olacak inşallah doğum :) sende durumlar nasıl bir dahaki kontrol ne zaman
Bakalım daha neler hissedicezAhh kuzucum aynen çatı ağrısı oluyor onu bende fazlasıyla yaşıyorum azcik yuruyeyim egilip kalkayim hemen kulu sancilaniyor dediğin gibi garip bı sancıo yüzden evde yatmayı tercih ediyorum kemikleri görmek derken nasıl yani
Daha 1 dk önce eşim dedi ki-Sunshine bebegim ben seni hep arka fon da “
yikilmadim , ayaktayim “ sarkisi esliginde yuruyormuscasina hayal ettigimden , aklima bile gelmedi bu zamana kadr kullandigin
valla bizim kocalar bizi el ustunde tutmali zaten.Daha 1 dk önce eşim dedi ki
Koçum iyi misin misafirliğe gelmiş gibi oturuyorsun
dedim ki oturamıyorum yatamıyorum uyuyamıyorum
Bizim evde sıradan bi gün gerçekten öyle
Ayyy o bana da oluyor kuşum sanki bı yerini dayıyor ben genel ayak topuğu olduğunu dusunuyorum böyle yuvarlak gibi seviyorum pittr kaçıyor hemen çok sevimli ya çok özleyeceğim bu halleriniYarın kontrolüm canım, sonraki de 17 eylülde. Doğumu da senin gibi 17 sinden hemen sonraya düşünüyordu en son.
Ama bakalım yarın bizi hangi maceralar bekliyor.
Bakalım daha neler hissedicez
Dışardan baya minik minik çıkıntılar görünmeye başladı önceden daha top gibiydi. Bi de elliyorum elimin altında minicik kemikler resmen
Ne güzel yavalla bizim kocalar bizi el ustunde tutmali zaten.
arkadasin eside hamile , tam prensesen ufak seye cocugu isten eve cagiriyor
biz yapabilsek damacana tasicaz valla
hem içerde hem dışarda kanguru gibi taşıyabilsek keşkeAyyy o bana da oluyor kuşum sanki bı yerini dayıyor ben genel ayak topuğu olduğunu dusunuyorum böyle yuvarlak gibi seviyorum pittr kaçıyor hemen çok sevimli ya çok özleyeceğim bu hallerini
Ay bu ben yavalla bizim kocalar bizi el ustunde tutmali zaten.
Cnm uykusuzluk az yemek anlamıyorsun ki ben diyet tabi yapmadım annem buldumu ağzıma bişiler sıkıştırıyor ona rağmenAy ne güzel moral verdin +20 gormus bir insan olarak fazlam gider diyorum bu sayede ay insallah
Genel canım ben istemedim diğerlerini doktor bana seni serin sulardan kızgın çöllere atıcam dedi ben direk bayıldım ayıldığımda bitek nefes sorunu yaşadım hemşire iğne vurdu kendime geldim hiç ağrımda olmadı benim ben öyle korkuyla girdimki cnm 18 e çıkmış tansiyonum doktorum çok korkuttun dedi o yüzden stressiz girmem lazım bu çok önemliAmin canım inşallahmoral oldu bana, ben de sanki hiç uyanmayacakmışım gibi geliyor. Sen genel anestezi mi oldun? Ondan ayrı, epiduralden ayrı korkuyorum.
Hahahah süper olurdu valla ya çok iyiNe güzel ya
biz de her gün bugün de aniden eve çağırmadık diye seviniyoruz
Mesela artık ben arayınca suyum geldi dememden korkuyor telefonu sürekli endişeli açıyor
valla şartlarım uygun olsa dağları delme deli cesaretim mevcutama bize kısmet değilmiş kuzum
Erşan kuneri de bi kesit var.
Favorilerimizden. Bana artık nasılsın değil de yiğit misin diyorbak ekliyorum
Öf biz bazen çok kanka gibiyiz ya
hem içerde hem dışarda kanguru gibi taşıyabilsek keşke
Cildiyeci de ondan şüphelenip kana baktı canım kanda birşey yok temiz dedi kaşıntım dursun die verdi bu ilacıgenelik kolestazi olmasin canim . kadin dogumcuna bir soyleseydin
Ya çok sağol canım yatarken içmem gerekiyor korkmadan içsem mi kadın doğum doktoruma sormadım amaE-lactancia.org diye bir site var oradan bakabiliyorsun canım emzirme ve hamilelik döneminde riskli mi değil mi diye eğer ismiyle çıkmazsa ilacın etken maddesini yazman gerekiyoretken maddesi cetirizine imiş ilacın güvenli yazıyor baktım senin için
Bugün baktılar canım temiz dediKuzum geçmiş olsun. Kan değerlerine en son ne zaman baktırdın?
Aaaa olmaz mı hamileligin son döneminin altın kuralı hapsirirken altına kaçırmakKızlar ya bu idrar kaçırma durumlarınız ne alemdeben iyice teyzelere bağladım valla hapşurup öksürmeye göreyim anında gidiyor doktora sormadım unuttum sizinde geliyor mu sık sık başınıza
Ya senin günlerin az kalmııs. Sancın vs var mı düzenliAaaa olmaz mı hamileligin son döneminin altın kuralı hapsirirken altına kaçırmak
ben sana ınanıyorum 41.haftandan bize el sallayacaksınYarın kontrolüm canım, sonraki de 17 eylülde. Doğumu da senin gibi 17 sinden hemen sonraya düşünüyordu en son.
Ama bakalım yarın bizi hangi maceralar bekliyor.
Bakalım daha neler hissedicez
Dışardan baya minik minik çıkıntılar görünmeye başladı önceden daha top gibiydi. Bi de elliyorum elimin altında minicik kemikler resmen
walla kocalar bizi el üstünde tutmamalı, neler var ne kadınlar at gbi maşallahvalla bizim kocalar bizi el ustunde tutmali zaten.
Sancı hep oluyor ama doğum sancısı değil canim çatı ağrısı yaşıyorum sürekli bir aydır var oda oturup kalkarken yürürken hatta uykumda yatakta dönerken bile şeyim aciyo ağrıyo ilkinde yaşamadığım şeylerYa senin günlerin az kalmııs. Sancın vs var mı düzenli
Sağlıkla gelsiin bebeğin insallah canımm o vaktini biliyordurSancı hep oluyor ama doğum sancısı değil canim çatı ağrısı yaşıyorum sürekli bir aydır var oda oturup kalkarken yürürken hatta uykumda yatakta dönerken bile şeyim aciyo ağrıyo ilkinde yaşamadığım şeyler
Amin canım hepimiz sağlıkla alalım bebislerimizi kucağımızaSağlıkla gelsiin bebeğin insallah canımm o vaktini biliyordur
OhooKızlar ya bu idrar kaçırma durumlarınız ne alemdeben iyice teyzelere bağladım valla hapşurup öksürmeye göreyim anında gidiyor doktora sormadım unuttum sizinde geliyor mu sık sık başınıza
Bana olan bu inancınız gözlerimi yaşartıyorben sana ınanıyorum 41.haftandan bize el sallayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?