2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yarın kontrolüm canım, sonraki de 17 eylülde. Doğumu da senin gibi 17 sinden hemen sonraya düşünüyordu en son.
Ama bakalım yarın bizi hangi maceralar bekliyor.
Bakalım daha neler hissedicez
Dışardan baya minik minik çıkıntılar görünmeye başladı önceden daha top gibiydi. Bi de elliyorum elimin altında minicik kemikler resmen

-Sunshine bebegim ben seni hep arka fon da “
yikilmadim , ayaktayim “ sarkisi esliginde yuruyormuscasina hayal ettigimden , aklima bile gelmedi bu zamana kadr kullandigin
Daha 1 dk önce eşim dedi ki
Koçum iyi misin misafirliğe gelmiş gibi oturuyorsun
dedim ki oturamıyorum yatamıyorum uyuyamıyorum
Bizim evde sıradan bi gün gerçekten öyle

Daha 1 dk önce eşim dedi ki
Koçum iyi misin misafirliğe gelmiş gibi oturuyorsun
dedim ki oturamıyorum yatamıyorum uyuyamıyorum
Bizim evde sıradan bi gün gerçekten öyle
valla bizim kocalar bizi el ustunde tutmali zaten.
arkadasin eside hamile , tam prenses en ufak seye cocugu isten eve cagiriyor
biz yapabilsek damacana tasicaz valla

Ayyy o bana da oluyor kuşum sanki bı yerini dayıyor ben genel ayak topuğu olduğunu dusunuyorum böyle yuvarlak gibi seviyorum pittr kaçıyor hemen çok sevimli ya çok özleyeceğim bu hallerini

Ne güzel ya
biz de her gün bugün de aniden eve çağırmadık diye seviniyoruz
Mesela artık ben arayınca suyum geldi dememden korkuyor telefonu sürekli endişeli açıyor

valla şartlarım uygun olsa dağları delme deli cesaretim mevcut ama bize kısmet değilmiş kuzum

Erşan kuneri de bi kesit var.
Favorilerimizden. Bana artık nasılsın değil de yiğit misin diyor bak ekliyorum
Öf biz bazen çok kanka gibiyiz ya
Ayyy o bana da oluyor kuşum sanki bı yerini dayıyor ben genel ayak topuğu olduğunu dusunuyorum böyle yuvarlak gibi seviyorum pittr kaçıyor hemen çok sevimli ya çok özleyeceğim bu hallerini
hem içerde hem dışarda kanguru gibi taşıyabilsek keşke

Ay bu ben ya ben hamile kalmadan önce öyle aman eşimi çağırayım şunu taşıyamam yapmazdım şimdi böyle ağır bir şey kaldırılacak ya onun gelmesini beklemek arasında geçen süre beni sinirlendiriyor kaldırsam ne olur ki diyorum sonra biz bu aylara kolay gelmedik diye vazgeçiyorum

Ay ne güzel moral verdin +20 gormus bir insan olarak fazlam gider diyorum bu sayede ay insallah
Cnm uykusuzluk az yemek anlamıyorsun ki ben diyet tabi yapmadım annem buldumu ağzıma bişiler sıkıştırıyor ona rağmen
Amin canım inşallah moral oldu bana, ben de sanki hiç uyanmayacakmışım gibi geliyor. Sen genel anestezi mi oldun? Ondan ayrı, epiduralden ayrı korkuyorum.
Genel canım ben istemedim diğerlerini doktor bana seni serin sulardan kızgın çöllere atıcam dedi ben direk bayıldım ayıldığımda bitek nefes sorunu yaşadım hemşire iğne vurdu kendime geldim hiç ağrımda olmadı benim ben öyle korkuyla girdimki cnm 18 e çıkmış tansiyonum doktorum çok korkuttun dedi o yüzden stressiz girmem lazım bu çok önemli

Hahahah süper olurdu valla ya çok iyi

genelik kolestazi olmasin canim . kadin dogumcuna bir soyleseydin
Cildiyeci de ondan şüphelenip kana baktı canım kanda birşey yok temiz dedi kaşıntım dursun die verdi bu ilacı
Ya çok sağol canım yatarken içmem gerekiyor korkmadan içsem mi kadın doğum doktoruma sormadım ama
Kuzum geçmiş olsun. Kan değerlerine en son ne zaman baktırdın?
Bugün baktılar canım temiz dedi

Kızlar ya bu idrar kaçırma durumlarınız ne alemde ben iyice teyzelere bağladım valla hapşurup öksürmeye göreyim anında gidiyor doktora sormadım unuttum sizinde geliyor mu sık sık başınıza
Aaaa olmaz mı hamileligin son döneminin altın kuralı hapsirirken altına kaçırmak

ben sana ınanıyorum 41.haftandan bize el sallayacaksın

walla kocalar bizi el üstünde tutmamalı, neler var ne kadınlar at gbi maşallahadamla 9ay asker arkadası oldum, bazıları 3gunde 1e dusurduğu ıcın kızıyormuşsevdiceğime sevgilerama yok yok bizde az cekmedık amuda kalkamadık belki ama yinede elimzden gelenı yaptık

Ya senin günlerin az kalmııs. Sancın vs var mı düzenli
Sancı hep oluyor ama doğum sancısı değil canim çatı ağrısı yaşıyorum sürekli bir aydır var oda oturup kalkarken yürürken hatta uykumda yatakta dönerken bile şeyim aciyo ağrıyo ilkinde yaşamadığım şeyler

Sağlıkla gelsiin bebeğin insallah canımm o vaktini biliyordur

Kızlar ya bu idrar kaçırma durumlarınız ne alemde ben iyice teyzelere bağladım valla hapşurup öksürmeye göreyim anında gidiyor doktora sormadım unuttum sizinde geliyor mu sık sık başınıza
Ohoo mecburi de olsa dışarı çıkarken bi kaç kez düşünüyorum. Yedekli iç çamaşırıyla çıkıyorum zaten.
ben sana ınanıyorum 41.haftandan bize el sallayacaksın
Bana olan bu inancınız gözlerimi yaşartıyor

Kızlar bu göbek deliğinin yakınında ki toplaşmayi doktoruma sordum. Benim bebeğimin poposu o tarafta anlık yada kısa süreli olursa poposunun hareketidir. Ama dakikalarca uzun süren , yada belirli aralıklarla olması kasilmadir ama belden sancı eşlik etmiyorsa korkulacak bir durum değil dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…