2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar emzik aldınız mı? Aldıysanız hangi marka aldınız ben çok kararsız kaldım ya.

Kızlar benim doktor 39. Haftaya alırız dedi sanırım normal olmazsa sezaryan planlıyor ama ben bu zamana kadar hiç düşünmemiştim açıkçası ameliyat olması beni korkutuyor . Daha önce hiç olmadım çünkü hep kendimi kotlamişim normal doğum diye ne kadar zamanda ayılıyor insan ve kaç günde toparlanıyor

Kızlar emzik aldınız mı? Aldıysanız hangi marka aldınız ben çok kararsız kaldım ya.
Canm ben bebedor ve nuk aldım eğer emzik tutarsa sonrasında avent gibi bişey alırım dedim. Çünkü yeğenimde o hatayı yaptık boş yere gitti paralar oğlum da bir tek bebedor tuttu onu da ondan aldım

Cnm benim içerde kalma sürem 20 dkymış eşim dedi yani ne oluyorsa 20 dk içinde olup bitiyor benim 2 gün dikişlerimin yeri kötüydü öksürmek hapşurmak idrar büyük tuvalete çıkmak eziyet onun haricinde 2-3 günden sonra tuvalet olayıda orda daha rahata bağlanıyor insan

Canım kaç dk ayildin

Canm ben bebedor ve nuk aldım eğer emzik tutarsa sonrasında avent gibi bişey alırım dedim. Çünkü yeğenimde o hatayı yaptık boş yere gitti paralar oğlum da bir tek bebedor tuttu onu da ondan aldım
Tutması için erken vermek gerekiyor 3-4 gunlukken falan vermeyi düşünüyorum avent i kızım kullanıyor, 2 numaraya geçiremedim hala, 0-6 ay ı biraktiramiyorum o yüzden avent almak istemiyorum, gidip gelip kardeşinin ağzındaki emzigi alır çünkü

Ben wee baby aldım. Heryerde bulabileceğim bir marka olsun istedim, ilk çocuğum da da wee kullanmıştım. Emzik ucu beyazlar gibi olduğunda ben direk yeni emzik ile degistiriyorum. O yüzden çok pahalı bir ürün tercih etmedim

Ben avent aldıım. Emziği erken verin diyorlar direk tutsun istiyorsanız. Ben uykuya dalarken vermek istiyorum memede uyumasın diye bakalım belki hiç tutmayacak belki çok düşkün olacak doğunca belli olacak

Canım kaç dk ayildin
Genel anestizide var sanırım o ayılma olayı. Epudralde yada diğerinde uyanık oluyorsun ya fakat bebeği aldıktan seninde dikişini attıktan sonra bi yarım saat odaya çıkarmadan seni dinlendirip öyle çıkartıyorlarmıs sezeryana girenler öyle anlatıyor

Yavrum sen genel anestezi mi istiyorsun?

Kızlar ben genel anestezi tercih ederim olursa çünkü açıkçası çok korkuyorum daha önce araştırmadım ama eminim çok strese girerim ama ne yapacak bunu hiç konuşmadık doktorla

Kızlar ben genel anestezi tercih ederim olursa çünkü açıkçası çok korkuyorum daha önce araştırmadım ama eminim çok strese girerim ama ne yapacak bunu hiç konuşmadık doktorla
Araştırma kuzum bu tarz şeyleri herkesin bedeni acı eşiği ne biliyim derisi bile birbirinden çok farklı hep hikayeler birbirinden farklı. O yüzden araştırma bence kafanı bulandırıp korkuyla gitme. Yaşayıp göreceksin bence bol bol Rabbim kolaylastır diye dua etmekte fayda var

Evet canım en iyisi dua etmek valla ayrimlarini bile bilmiyorum hiç araştırmadım kendimi tanıyorum en korktuğum şeylerden biri ben ne akla hizmet hamile kaldım bilmiyorum acı esigim yüksek aslında psikolojik problemlerim var sanırsam

Kızlar ya bu idrar kaçırma durumlarınız ne alemde ben iyice teyzelere bağladım valla hapşurup öksürmeye göreyim anında gidiyor doktora sormadım unuttum sizinde geliyor mu sık sık başınıza
aaaa gunde en az 3 kere ic camasirimi degistirmezsem olmazz daha bu sabah esim camasirlari katlarken “ cekmecem de hic kulot kalmamis, aksatiyorsun camasir isini “
diye sitem ediyordum
oh cok sukur canim
ayy gunde 3 kereden 1 e dusurdu diye okuyorum , gozlerime inanamadim

Hormonlar hep papatyam geçecek bu günler sağlıklı bir şekilde alalımda inşallah ben diyorum bu kadar zor olsaydı tek kardeş kalmazdık kendimi öyle gazlıyorum bide bakıyorum etrafıma bu doğurduysa bende doğrurum inanıyorum kendime diye gazlıyorum
Ayy hamilelik boyunca heralde hayatımın en fazla iç çanaşırı alışverişinş yaptım kesinlikle yetmiyor

Aynı ben kendimi bu şekilde motive ediyorum millet ikiz üçüz dogruyor sus flaan diyorum kendi kendime

Ben de kürtajda uyumuştum canım, ama o narkoz değilmiş sanırım, uyku haliymiş. Keşke doğum da öyle olda di mi, uyandığımda çok güzel dinlenmiştim :) ayy belden iğne falan, sanki felç kalacakmışım hissi neden böyle korktum anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…