2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
O his ve korku bende de var ama çaktırmıyorum. En çok da sondadan korkuyorum nedense.

Bazen ben de kendime bu soruyu soruyorum. Ben ki eşimle ilişkiye giremedim 3 yıl, acı eşiğimi, korkaklığımı sen düşün o çocuk nasıl oldu halen anlamıyoruz, daha o korkuları yenmeden bu bıcır nasıl çıkacak içimden

Günaydın hatunlar.. bugün nst günüm ve bel ağrım var uykum var uyıyamıyom dönemiyorum oturdum şuan yatakta öyle duruyorum..

Birbasak canım ben dün itibariyle +5.5 kilodayım bakalım kadar çıkacak..

Dün giremedim 10 sayfa okunmamış görünce amanın biri doğurdu diye düşündüm hakkımızda hayırlısı olsun artık..

-Sunshine canım 36. Haftada doldu bugün hadi bakam maşallah bize.. ❤ benimki şuan rahme girmeye çalışıyor gibi hissediyorum bakalım ne olacak hastaneye gidene kadar dursa bari

Günaydın çiçeğim
Ah ah kesintisiz 2 saat uyuduğum bi süredir olmadı ben de kasılma ve belimde kramplarla sancıyla defalarca uyanıyorum korkmuyor değilim ama hayırlısı artık:)

Şükürler olsun diyoruz yine bebito, iyi geldik bugünlere
Çatıya girmesinden mi bahsediyorsun? Sen deneyimlisin gerçi kız deme öyle dursa filan duracak daha :))

Günaydınlar efendim korku derseniz 9 ay korktum ama o gün insana öyle bi sukunet iniyo ki olacak bitecek bi uyuyup uyanıyosun her şey bitmiş tamamen iş doktorlarda senlik bişey olmuyo hafif ağrıların oluyor bebeğin mutluluğundan o bile zor gelmiyo

Ben 15 kilo ile belki normal insanın hamile kaldığı kiloya yeni ulaştığımdan sayılıyor muyum bilmem 62 oldum :) ama tabi çok aldım

Ben avent aldıım. Emziği erken verin diyorlar direk tutsun istiyorsanız. Ben uykuya dalarken vermek istiyorum memede uyumasın diye bakalım belki hiç tutmayacak belki çok düşkün olacak doğunca belli olacak
İkinize birden yazayım :) kızlar ben zaten oğlumda ilk doğduğunda hastanede verdim ben çene kasını güçlendireceğine inandığımdan destek ve rahatlama amacı ile verdim kaldı ki öyle de oldu. Gün içinde hiç kullanmadık biz sadece uyku zamanı emzik kullandık o sebeple bırakırken zorlanmadık 11-12 aylıkken bıraktık :) bazıları baya bi emzik karşıtı ama bende öyle bir durum yok

Ahahaha valla bilmiyorum canım bende doğum anıları bile dinlemedim insanlardan ortamlarda konusulunca kaçarim

Oh maşallah çok güzel kilon canım
Ya aslında diyorum bende olacak bitecek normalden korkmuyordum onu jerkes yapıyor eskiden beri diye oysaki sezeryan daha az korkunç belki de o an hangisi olursa gerçekten bebisleri kucağımiza alınca unutacağız büyük ihtimal

Ameliyathane dünyanın en güvenilir yeri Allahın izniyle duran kalp çalıştırılıyor orda sürekli gözlem altında olmak insanı rahatlatıyo bir de ortam gergin değil eğlenceli birbiriyle şakalaşıyolar bi yandan bebek kıyafetleri hazırlanıyo seni konuşturuyolar ismi ne şu bu o zaman anlıyosun ki gerçekten bebek gelecek buraya :) normalde sanırım heycan yapacak fırsatın da olmaz hepsinde de biraz külfet var ama nimete değiyor

Canim ben tam anlayamadim ozel degilse sen normal istiyorsan doktorun neden sezeryan dedi?

Cnm uykusuzluk az yemek anlamıyorsun ki ben diyet tabi yapmadım annem buldumu ağzıma bişiler sıkıştırıyor ona rağmen
Hayatim boyunca diyet yapmamis bir insanim valla o zaman da yapmam herhalde ... benim annemde muhtelemen ye ye der

Karşıt değilimde sadece uykuda kullansın istiyorum onda da geri alıyım uyudugunda. Öyle ağzında sürekli gezmesin diye. Bakalım yapabilecek miyim işte
Kizlar gunaydin, doktorunuz magnezyumu kesti mi icmeye devam ediyor musunuz? Internette 36. haftada birakilir tarzi seyler okudum da merak ettim.
Doktorların kimi kestiriyor bence o konuyu bi konusun doktorunuzla kasılma olayını azalttıgıniçin ben rahim kendini doğuma hazırlayamıyormus diye okumustum internetre. 36-37 de doktorlar bıraktırıyormus sanırım ama siz doktorunuza sorun

Çok haklısın korku yersiz aslında biz gözümüzde fazla mı büyüttümuzden acaba böyle oluyor. Kendimizi önceden yiyip bitiriyor aslında millet en son gün bunları düşünüyor biz taa bastan başlayıp burnumuzdan getiriyorz yoksa illaki herkes de korku heyecan oluyordur allahim kolay gecrsn

Valla içimi rahatlattin canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Canim ben tam anlayamadim ozel degilse sen normal istiyorsan doktorun neden sezeryan dedi?
Valla bende anlamadim şimdi benim kızın kilosu iki hafta geriden geliyor tansiyon ilacı kullanıyorum suyu sınırda içerde geliştiği kadar bekleriz dedi en geç otuz dokuzuncu haftada alırız dedi. Bende normal olma ihtimalj varsa o zamana kadar dedim o zaman normal doğum olur dedi. Ayrıntılı daha konuşmadım ama anladığım kadarıyla sezeryan olması gerektiğini düşünüyor o an bende daha çok kilosuna takılmış durumdaydım salı günü tekrar gidince ayrıntılı soracağım canım

Canım ben doktorla normal doğum istediğimi konuştum kendi gelirse normal olacak. Gelmezse suni sancı vermeyeceğini söyledi. İlk hamileliğin kendi kendine açılma olmadıysa suni sancıyla hiç olmuyor doğru bulmuyorum dedi. Senin doktorunda böyle düşünüyordur belki.

Bende bu sefer gidince ayrıntılı konuşurum benim doktorum biraz temkinli biri birde kararlarının sorgulanmasından hoşlanmıyor güveniyorum ona aslında ama bazen aceleye geliyor herşey bu sefer gittiğimde sakince konuşayım bende biraz telaslaniyorum soracaklarimi unutuyorum

Ya, ben çatlak kremi sürdüm dün..
Göbeğin sağ tarafı o kdr yükseldi ki ay noluyo dedim korktum :) kafası mı poposu mu 1 dk sonra düzeldi

Ya su dapend isini merak ediyorum ya aldim ama alisik oldugum bir sey degil ya emin olamiyorum. Rahat bir sey mi yani ben baska ped de almistim . Çantaya ne kadar koymam lazim ki

Bu arada bebek icin hazirladigim seylerde eksik var mi yazayim da bakin daa
10 lu battaniye dahil hastane cikisi
5li 2 tane zibinda var
2 tulum
2 muslin bez
3 tane agiz bezi
10 tane sleepy minnak bez
ıslak mendil
pamuk
pisik onleyici krem
simdi yazarken eklim dedim kullan at bez alma bezi eklim 2 tane dedim

Fazlalik var mi eksik ya da

5li 2 tane koymamin nedeni pantolon kullanilir kakasi kacar filan diye :)

Bir de cop poseti eklerim bir iki tane

Simdi kendi malzemelerimi eklicem olanlari. Pijamlari utuleyim de camasirlar yikaniyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…