O his ve korku bende de var ama çaktırmıyorum.Ben de kürtajda uyumuştum canım, ama o narkoz değilmiş sanırım, uyku haliymiş. Keşke doğum da öyle olda di mi, uyandığımda çok güzel dinlenmiştim :) ayy belden iğne falan, sanki felç kalacakmışım hissineden böyle korktum anlamadım.
Bazen ben de kendime bu soruyu soruyorum. Ben ki eşimle ilişkiye giremedim 3 yıl, acı eşiğimi, korkaklığımı sen düşünEvet canım en iyisi dua etmek valla ayrimlarini bile bilmiyorum hiç araştırmadım kendimi tanıyorum en korktuğum şeylerden biri ben ne akla hizmet hamile kaldım bilmiyorumacı esigim yüksek aslında psikolojik problemlerim var sanırsam
Günaydın çiçeğimGünaydın hatunlar.. bugün nst günüm ve bel ağrım varuykum var uyıyamıyom dönemiyorum oturdum şuan yatakta öyle duruyorum..
Birbasak canım ben dün itibariyle +5.5 kilodayım bakalım kadar çıkacak..
Dün giremedim 10 sayfa okunmamış görünce amanın biri doğurdu diye düşündümhakkımızda hayırlısı olsun artık..
-Sunshine canım 36. Haftada doldu bugün hadi bakam maşallah bize.. ❤ benimki şuan rahme girmeye çalışıyor gibi hissediyorum bakalım ne olacak hastaneye gidene kadar dursa bari
Evet canım en iyisi dua etmek valla ayrimlarini bile bilmiyorum hiç araştırmadım kendimi tanıyorum en korktuğum şeylerden biri ben ne akla hizmet hamile kaldım bilmiyorumacı esigim yüksek aslında psikolojik problemlerim var sanırsam
Tutması için erken vermek gerekiyor 3-4 gunlukken falan vermeyi düşünüyorumavent i kızım kullanıyor, 2 numaraya geçiremedim hala, 0-6 ay ı biraktiramiyorum o yüzden avent almak istemiyorum, gidip gelip kardeşinin ağzındaki emzigi alır çünkü
İkinize birden yazayım :) kızlar ben zaten oğlumda ilk doğduğunda hastanede verdim ben çene kasını güçlendireceğine inandığımdan destek ve rahatlama amacı ile verdim kaldı ki öyle de oldu. Gün içinde hiç kullanmadık biz sadece uyku zamanı emzik kullandık o sebeple bırakırken zorlanmadık 11-12 aylıkken bıraktık :) bazıları baya bi emzik karşıtı ama bende öyle bir durum yokBen avent aldıım. Emziği erken verin diyorlar direk tutsun istiyorsanız. Ben uykuya dalarken vermek istiyorum memede uyumasın diye bakalım belki hiç tutmayacak belki çok düşkün olacak doğunca belli olacak
Ahahaha valla bilmiyorum canım bende doğum anıları bile dinlemedim insanlardan ortamlarda konusulunca kaçarimBazen ben de kendime bu soruyu soruyorum. Ben ki eşimle ilişkiye giremedim 3 yıl, acı eşiğimi, korkaklığımı sen düşüno çocuk nasıl oldu halen anlamıyoruz, daha o korkuları yenmeden bu bıcır nasıl çıkacak içimden
Oh maşallah çok güzel kilon canımGünaydınlar efendim korku derseniz 9 ay korktum ama o gün insana öyle bi sukunet iniyo ki olacak bitecek bi uyuyup uyanıyosun her şey bitmiş tamamen iş doktorlarda senlik bişey olmuyo hafif ağrıların oluyor bebeğin mutluluğundan o bile zor gelmiyo
Ben 15 kilo ile belki normal insanın hamile kaldığı kiloya yeni ulaştığımdan sayılıyor muyum bilmem 62 oldum :) ama tabi çok aldım
Ameliyathane dünyanın en güvenilir yeri Allahın izniyle duran kalp çalıştırılıyor orda sürekli gözlem altında olmak insanı rahatlatıyo bir de ortam gergin değil eğlenceli birbiriyle şakalaşıyolar bi yandan bebek kıyafetleri hazırlanıyo seni konuşturuyolar ismi ne şu bu o zaman anlıyosun ki gerçekten bebek gelecek buraya :) normalde sanırım heycan yapacak fırsatın da olmaz hepsinde de biraz külfet var ama nimete değiyorOh maşallah çok güzel kilon canım
Ya aslında diyorum bende olacak bitecek normalden korkmuyordum onu jerkes yapıyor eskiden beri diye oysaki sezeryan daha az korkunç belki deo an hangisi olursa gerçekten bebisleri kucağımiza alınca unutacağız büyük ihtimal
Oh maşallah çok güzel kilon canım
Ya aslında diyorum bende olacak bitecek normalden korkmuyordum onu jerkes yapıyor eskiden beri diye oysaki sezeryan daha az korkunç belki deo an hangisi olursa gerçekten bebisleri kucağımiza alınca unutacağız büyük ihtimal
Hayatim boyunca diyet yapmamis bir insanim valla o zaman da yapmam herhalde ... benim annemde muhtelemen ye ye derCnm uykusuzluk az yemek anlamıyorsun ki ben diyet tabi yapmadım annem buldumu ağzıma bişiler sıkıştırıyor ona rağmen
Karşıt değilimde sadece uykuda kullansın istiyorum onda da geri alıyım uyudugunda. Öyle ağzında sürekli gezmesin diye. Bakalım yapabilecek miyim işteİkinize birden yazayım :) kızlar ben zaten oğlumda ilk doğduğunda hastanede verdim ben çene kasını güçlendireceğine inandığımdan destek ve rahatlama amacı ile verdim kaldı ki öyle de oldu. Gün içinde hiç kullanmadık biz sadece uyku zamanı emzik kullandık o sebeple bırakırken zorlanmadık 11-12 aylıkken bıraktık :) bazıları baya bi emzik karşıtı ama bende öyle bir durum yok
Doktorların kimi kestiriyor bence o konuyu bi konusun doktorunuzla kasılma olayını azalttıgıniçin ben rahim kendini doğuma hazırlayamıyormus diye okumustum internetre. 36-37 de doktorlar bıraktırıyormus sanırım ama siz doktorunuza sorunKizlar gunaydin, doktorunuz magnezyumu kesti mi icmeye devam ediyor musunuz? Internette 36. haftada birakilir tarzi seyler okudum da merak ettim.
Çok haklısın korku yersiz aslında biz gözümüzde fazla mı büyüttümuzden acaba böyle oluyor. Kendimizi önceden yiyip bitiriyor aslında millet en son gün bunları düşünüyor biz taa bastan başlayıp burnumuzdan getiriyorz yoksa illaki herkes de korku heyecan oluyordur allahim kolay gecrsnAmeliyathane dünyanın en güvenilir yeri Allahın izniyle duran kalp çalıştırılıyor orda sürekli gözlem altında olmak insanı rahatlatıyo bir de ortam gergin değil eğlenceli birbiriyle şakalaşıyolar bi yandan bebek kıyafetleri hazırlanıyo seni konuşturuyolar ismi ne şu bu o zaman anlıyosun ki gerçekten bebek gelecek buraya :) normalde sanırım heycan yapacak fırsatın da olmaz hepsinde de biraz külfet var ama nimete değiyor
Valla içimi rahatlattin canım çok teşekkür ederim Allah razı olsunAmeliyathane dünyanın en güvenilir yeri Allahın izniyle duran kalp çalıştırılıyor orda sürekli gözlem altında olmak insanı rahatlatıyo bir de ortam gergin değil eğlenceli birbiriyle şakalaşıyolar bi yandan bebek kıyafetleri hazırlanıyo seni konuşturuyolar ismi ne şu bu o zaman anlıyosun ki gerçekten bebek gelecek buraya :) normalde sanırım heycan yapacak fırsatın da olmaz hepsinde de biraz külfet var ama nimete değiyor
Valla bende anlamadim şimdi benim kızın kilosu iki hafta geriden geliyor tansiyon ilacı kullanıyorum suyu sınırda içerde geliştiği kadar bekleriz dedi en geç otuz dokuzuncu haftada alırız dedi. Bende normal olma ihtimalj varsa o zamana kadar dedim o zaman normal doğum olur dedi. Ayrıntılı daha konuşmadım ama anladığım kadarıyla sezeryan olması gerektiğini düşünüyor o an bende daha çok kilosuna takılmış durumdaydım salı günü tekrar gidince ayrıntılı soracağım canımCanim ben tam anlayamadim ozel degilse sen normal istiyorsan doktorun neden sezeryan dedi?
Canım ben doktorla normal doğum istediğimi konuştum kendi gelirse normal olacak. Gelmezse suni sancı vermeyeceğini söyledi. İlk hamileliğin kendi kendine açılma olmadıysa suni sancıyla hiç olmuyor doğru bulmuyorum dedi. Senin doktorunda böyle düşünüyordur belki.Valla bende anlamadim şimdi benim kızın kilosu iki hafta geriden geliyor tansiyon ilacı kullanıyorum suyu sınırda içerde geliştiği kadar bekleriz dedi en geç otuz dokuzuncu haftada alırız dedi. Bende normal olma ihtimalj varsa o zamana kadar dedim o zaman normal doğum olur dedi. Ayrıntılı daha konuşmadım ama anladığım kadarıyla sezeryan olması gerektiğini düşünüyor o an bende daha çok kilosuna takılmış durumdaydım salı günü tekrar gidince ayrıntılı soracağım canım
Bende bu sefer gidince ayrıntılı konuşurum benim doktorum biraz temkinli biri birde kararlarının sorgulanmasından hoşlanmıyor güveniyorum ona aslında ama bazen aceleye geliyor herşey bu sefer gittiğimde sakince konuşayım bende biraz telaslaniyorum soracaklarimi unutuyorumCanım ben doktorla normal doğum istediğimi konuştum kendi gelirse normal olacak. Gelmezse suni sancı vermeyeceğini söyledi. İlk hamileliğin kendi kendine açılma olmadıysa suni sancıyla hiç olmuyor doğru bulmuyorum dedi. Senin doktorunda böyle düşünüyordur belki.
Ya, ben çatlak kremi sürdüm dün..Kızlar bu göbek deliğinin yakınında ki toplaşmayi doktoruma sordum. Benim bebeğimin poposu o tarafta anlık yada kısa süreli olursa poposunun hareketidir. Ama dakikalarca uzun süren , yada belirli aralıklarla olması kasilmadir ama belden sancı eşlik etmiyorsa korkulacak bir durum değil dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?