2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Biz her gün yürüyüşe çıkardık dün o vajina ağrısı geldi eve zor attım kendimi bugün çıkamadım kilosu artıyodur umarım.. Bel kasık hepsi güncellendi 35+3te bana

Loresima8989 Bebitoo, bugünü de bitirdik, şafak 23.

Bu sancılar ağrılarla dayanırsam tabi devrem

Bende bu şekilde anahtarlık yaptırdim sadece jelatin içine konulması kaldı.

Eklentiler

• IMG-20220910-WA0030.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 63
Herşey çok güzel olacak inşallah canım eminim kucağına alınca unutacaksın tüm bunları
Ah kuzucum inşallah çok heyecanlı ve stresliyim su an
ben sana ondan dedım kuaföre git diye, evde stres olursun. yaa herşeyin hazır korkma her taraf eczane bişe eksık olursa alıp gelırler panik yapma.şarjını al bizide nolr hbrdar et
Gittim saç kestirdim geldim
Şarj ve powerbank tamam ama sanıyorum ki öğlene anca yazabilirim inşallah haberler güzel olur da
Geçmiş olsun artarak devam edecek
Karın büyüdükçe takribi haftaya yatmak kalkmak, sağa sola dönmek esnasında kasıklardan çok ağrılı çekilmeler gelecek. Can yakıyor
ufak ystıklarla göbüş altı ve beli destekleyerek yatalım lütfen

rahat uyursun inşallah, herşey güzellikle kolaylıkla gecsin, dualarımız seninle. bizler içinde dua et. o minnoşu bir kokla bir kokla.yrn sizin için cok güzel bir güneş doğacak

rahat uyursun inşallah, herşey güzellikle kolaylıkla gecsin, dualarımız seninle. bizler içinde dua et. o minnoşu bir kokla bir kokla.yrn sizin için cok güzel bir güneş doğacak
Uyumak inşallah
Edeceğim canım benim
İnşallah allahım kolay eylesin.

Kız göbeğim için belim içim bacak arası için yastıklarım ayrı bide baş yastıgım var birde bunlara destek eşimim sırt yastıgına destek veriyor daha yatakta yer kalmadı Yaa senin yarın nasipse bitiyor 8 ay dile kolay canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim kolaylaştırsın kuzum bol bol dua et minik kızını görmeye saatler kaldı sadece

Son düzenleme:
Doğuma yakın en basit olaylar bile krize dönüşüyor... Sevgili eşime kalp krizi geçirtiyordum istemeden, olaylar şöyle gelişti:
Ben: canım baksana su geldi.
Eşim: (yanıma ışınlanarak) erken değil mi?
B:ne bilim canım bazen 10 dakikada geliyor bazen 1 saatte, kafasına göre takılıyor işte.(sonradan dank etti adamın suratına bakıyorum betibenzi atmış) canım damacana geldi, benim suyum değil.

Yarın foruma Güneş doğuyor.
Gittim saç kestirdim geldim
Şarj ve powerbank tamam ama sanıyorum ki öğlene anca yazabilirim inşallah haberler güzel olur da
Heyecandan uyuyamaz insan...yarın bu saatlerde bebiş kucağında herşey başka olacak... Çektiğin herşeye değdiğini hissettiren bir minnak sana sımsıkı sarılacak.

Göbeğini bi dambıl gibi düşün onu sabit tutmalısın artık tutmazsan sarkıyo ve acıyor
Sağol kuzum çok amin hepinizin duasını istiyorum miniğim ve kendim için

Bugünkü halimin/halimizin tanımı gerçekten krizdi
Sizin yaşadığınıza da pek güldüm

Ah hayal edemiyorum yok olmuyor çarpıntım var zaten geçmiyor. Uyku da tutmuyor :)
Sezaryen olacak herkese tavsiyem mümkünse 2 hafta önceden planlayın 1 gün değil

bu arada biz hastanede 2 gece kalacağız kısmetse.
Ebe bebek için en az 5-6 takım getir dedi, kusuyorlar diyor çocuğun 4 tane yenidoğan takımı var

Aylardır gümüş kapak almamak için direniyordum. gümüş kapağını ve göğüs ucu kremini al dedi. Hemen satın aldım

aklinda halada acaba sunu koydum mu bunuda mi alsam sorulari vardir kesin
Evet mesela frencpress cok kafamı kurcaladı ve en sonunda dedim ki o filtre kahve i çi le ceeeekkk attım çantaya. Sıcak su torbamı bulamadım o üzdü ama neyse

gumus kapaklarim benim cantada

sicak su torbasi hastanede vardir hic dusunme bence onu

-Sunshine canımmmm ben senden çok heyecanlandım, çok kolay, sağlıklı, güzel bir doğum olsun inşallah sayfamızın gün ışığı
İnşallah canım benim geliyor gelmekte olan
-Sunshine tahminim, suan yoldasiniz
heycan var ama hohh hohh a devam kuzum korktugun da burdaki komik muhabbetlerimizi dusun, 40 gun sonra kocisine kavuscagini dusun
guzel haberlerini bekliyoruz
Yoldayız
Çok sık kasılmam var bebe de hiç ama hiç durmuyor hayırlısı ama artık endişelenmeye gerek kalmadı çok şükür
Bu son Şafak sayımı diyebilir miyiz o zaman

naptnz bnm de bgn oğlum durdukyere ateşlendi, onu düşürim derken bizde daga yenı uyuycaz. hadi yolunuz açık olsun git ve doğur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…