- 8 Ocak 2021
- 796
- 1.762
- 63
İyi geceler herkese 2 gündür yatıyorum yine vajina da baskı ve ağrı kasik ağrısı fakat bu sefer aşağıya doğru yırtarcasına bir sancı 34 e giriyoruz yarın her hafta başka şeyler yaşıyoruz yarın kontrol var hangi birini sorucam bilmiyorum umarım herşey yolunda dir çok korktum iki gündür göğüsler desen sızlıyor artık
O kadar dayanabileceğime ben de inanmıyorum ama bir ümittir yaşamak.Bu sancılar ağrılarla dayanırsam tabi devrem
Ayy kızlaar herkes doğum için gün almaya başlamış yavaş yavaş, Allah'ım çok heyecanlanıyorum okurkenHepimize hayırlı doğumlar diliyorum İlk zamanlar hikaye gibiydi, şimdi zaman yaklaşırken yeni farkına varıyorum olayın gibi hissediyorum artık buraya her girdiğimde
Bir şey soracağımmm size anahtarlık, magnet vs gibi hediyelik ayarlayan var mı aranızda? Tavsiye edebileceğiniz bir sayfa falan var mı Instagramdan vs acaba?
Ah kuzucum inşallah çok heyecanlı ve stresliyim su anHerşey çok güzel olacak inşallah canım eminim kucağına alınca unutacaksın tüm bunları
Gittim saç kestirdim geldimben sana ondan dedım kuaföre git diye, evde stres olursun. yaa herşeyin hazır korkma her taraf eczane bişe eksık olursa alıp gelırler panik yapma.şarjını al bizide nolr hbrdar et
Geçmiş olsun artarak devam edecekYaa çeksinler artık bu hallerimizibiz neler çekiyoruz
Amiin amiin kuzum sağlıkla gelsinler de insallah bi şuan tek odak noktam obugün resmen yeni güncelleme geldii yarın 34. Haftama giriyorum resmen sırt bel ağrılarım başladı
rahat uyursun inşallah, herşey güzellikle kolaylıkla gecsin, dualarımız seninle. bizler içinde dua et. o minnoşu bir kokla bir kokla.yrn sizin için cok güzel bir güneş doğacakAh kuzucum inşallah çok heyecanlı ve stresliyim su an
Gittim saç kestirdim geldim
Şarj ve powerbank tamam ama sanıyorum ki öğlene anca yazabiliriminşallah haberler güzel olur da
Geçmiş olsun artarak devam edecek
Karın büyüdükçe takribi haftaya yatmak kalkmak, sağa sola dönmek esnasında kasıklardan çok ağrılı çekilmeler gelecek. Can yakıyor
ufak ystıklarla göbüş altı ve beli destekleyerek yatalım lütfen
Uyumakrahat uyursun inşallah, herşey güzellikle kolaylıkla gecsin, dualarımız seninle. bizler içinde dua et. o minnoşu bir kokla bir kokla.yrn sizin için cok güzel bir güneş doğacak
Kız göbeğim için belim içim bacak arası için yastıklarım ayrı bide baş yastıgım var birde bunlara destek eşimim sırt yastıgına destek veriyorAh kuzucum inşallah çok heyecanlı ve stresliyim su an
Gittim saç kestirdim geldim
Şarj ve powerbank tamam ama sanıyorum ki öğlene anca yazabiliriminşallah haberler güzel olur da
Geçmiş olsun artarak devam edecek
Karın büyüdükçe takribi haftaya yatmak kalkmak, sağa sola dönmek esnasında kasıklardan çok ağrılı çekilmeler gelecek. Can yakıyor
ufak ystıklarla göbüş altı ve beli destekleyerek yatalım lütfen
Heyecandan uyuyamaz insan...yarın bu saatlerde bebiş kucağında herşey başka olacak... Çektiğin herşeye değdiğini hissettiren bir minnak sana sımsıkı sarılacak.Gittim saç kestirdim geldim
Göbeğini bi dambıl gibi düşün onu sabit tutmalısın artıkKız göbeğim için belim içim bacak arası için yastıklarım ayrı bide baş yastıgım var birde bunlara destek eşimim sırt yastıgına destek veriyordaha yatakta yer kalmadı Yaa senin yarın nasipse bitiyor 8 ay dile kolay canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim kolaylaştırsın kuzum bol bol dua et minik kızını görmeye saatler kaldı sadece
Bugünkü halimin/halimizin tanımı gerçekten krizdiDoğuma yakın en basit olaylar bile krize dönüşüyor... Sevgili eşime kalp krizi geçirtiyordum istemeden, olaylar şöyle gelişti:
Ben: canım baksana su geldi.
Eşim: (yanıma ışınlanarak) erken değil mi?
B:ne bilim canım bazen 10 dakikada geliyor bazen 1 saatte, kafasına göre takılıyor işte.(sonradan dank etti adamın suratına bakıyorum betibenzi atmış) canım damacana geldi, benim suyum değil.
Yarın foruma Güneş doğuyor.
Heyecandan uyuyamaz insan...yarın bu saatlerde bebiş kucağında herşey başka olacak... Çektiğin herşeye değdiğini hissettiren bir minnak sana sımsıkı sarılacak.
Savaşa gider gibi hastane çantası hazırladım
aklinda halada acaba sunu koydum mu bunuda mi alsam sorulari vardir kesinSavaşa gider gibi hastane çantası hazırladım
Evet mesela frencpress cok kafamı kurcaladı ve en sonunda dedim ki o filtre kahve i çi le ceeeekkkaklinda halada acaba sunu koydum mu bunuda mi alsam sorulari vardir kesin
gumus kapaklarim benim cantadabu arada biz hastanede 2 gece kalacağız kısmetse.
Ebe bebek için en az 5-6 takım getir dedi, kusuyorlar diyorçocuğun 4 tane yenidoğan takımı var
Aylardır gümüş kapak almamak için direniyordum. gümüş kapağını ve göğüs ucu kremini al dedi. Hemen satın aldım
Evet mesela frencpress cok kafamı kurcaladı ve en sonunda dedim ki o filtre kahve i çi le ceeeekkkattım çantaya. Sıcak su torbamı bulamadım o üzdü ama neyse
Ay çok mantıklı zaten bi şey diyim mi yarısı boşa yarısı gereksizgumus kapaklarim benim cantada
sicak su torbasi hastanede vardir hic dusunme bence onu
İnşallah canım benim-Sunshine canımmmm ben senden çok heyecanlandım, çok kolay, sağlıklı, güzel bir doğum olsun inşallah sayfamızın gün ışığı
Yoldayız-Sunshine tahminim, suan yoldasiniz
heycan var ama hohh hohh a devam kuzumkorktugun da burdaki komik muhabbetlerimizi dusun, 40 gun sonra kocisine kavuscagini dusun
guzel haberlerini bekliyoruz
naptnz bnm de bgn oğlum durdukyere ateşlendi, onu düşürim derken bizde daga yenı uyuycaz. hadi yolunuz açık olsun git ve doğurİnşallah canım benimgeliyor gelmekte olan
Yoldayız
Çok sık kasılmam var bebe de hiç ama hiç durmuyor hayırlısı ama artık endişelenmeye gerek kalmadı çok şükür
Bu son Şafak sayımı diyebilir miyiz o zaman
safak mafak kalmadi bebegimİnşallah canım benimgeliyor gelmekte olan
Yoldayız
Çok sık kasılmam var bebe de hiç ama hiç durmuyor hayırlısı ama artık endişelenmeye gerek kalmadı çok şükür
Bu son Şafak sayımı diyebilir miyiz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?