2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benimde eşime vurup sabah surat asmışlığım çoktur rüyalar sonrası😂😂😂
Yaa çeksinler artık bu hallerimizi 😂😂 biz neler çekiyoruz
Ayyy valla doğru diyorsun bizim de var böyle trajik anılar. Bi de uyanır uyanmaz beni o halde görmüştü birinde, kucağında bayılmıştım. Valla korku filmi gibi adamlara da hak verdim şimdi 🙈

Allahım hayatımız boyunca yaşatmasın bi daha ya 🥹

Ayyy ben yarın bu saatlerde yolda olacağım beni yoklarsın 😂😂

Ay benimki daha hazır değğğiiiil helal papatyam 😂 hala tamamlamadık 😂

Of ağlıyorum arada, doğurmak istemiyorum 😂 resmen 14 saat filan kaldı 🥹 eksikleri hallederken cok yoruldum sanırım, karnım kasılı kaldı taş gibiyim hastaneye erken gitmeyiz inşallah 🤣
Merak zaten aşırı çok ay beynim duruyor düşünmeye çalışırken🤗
Amiin amiin kuzum sağlıkla gelsinler de insallah bi şuan tek odak noktam o 😅 bugün resmen yeni güncelleme geldii 🥹🥹 yarın 34. Haftama giriyorum resmen sırt bel ağrılarım başladı 😅

Kızlar dün geceden bu yana boğazım ağrıyor acıyor yutkunanıyorum kulak ağrısıda eşlik ediyor kullabileceğim size iyi gelen şeyler var mı 😩

Kızlar ben dogurmadan doğum çantasını hazırladım 🤣 çok şükür bitti . -Sunshine -Sunshine canım nasılsın yarın Güneşin geliyor ay çok heyecanlı kime benzeyecek nasıl olacak bin tane soru vardır aklında 🥰🥰
Ay ne güzel bide ben hazırlasam :) son eksikliklerin siparişini verdim lohusa pijaması 1 numara bez ıslak mendil vs daha yeni sipariş verdim cumaya kadar hepsi gelir yıkama ütüleme falan pazartesi de ben hazırlarım heralde :)

Kızlar dün geceden bu yana boğazım ağrıyor acıyor yutkunanıyorum kulak ağrısıda eşlik ediyor kullabileceğim size iyi gelen şeyler var mı 😩
Geçmiş olsun ben bu durumlarda bir tatlı kaşığı sirke İçiyorum ama şimdi hamilelikte bir sakıncası olur mu bilemedim. Sıcak suya karabiber de iyi gelir. Olmadı sıcak süt bal inşallah en yakın zamanda geçer.

Ay ne güzel bide ben hazırlasam :) son eksikliklerin siparişini verdim lohusa pijaması 1 numara bez ıslak mendil vs daha yeni sipariş verdim cumaya kadar hepsi gelir yıkama ütüleme falan pazartesi de ben hazırlarım heralde :)
Canım ben 37. Haftada hazırladım 🤣 insalalh sen daha erkenden hazırlarsin çok şükür bitince kafam rahatladı

Ayy kızlaar herkes doğum için gün almaya başlamış yavaş yavaş, Allah'ım çok heyecanlanıyorum okurken 😍😍😍 Hepimize hayırlı doğumlar diliyorum 🥲🤲🏻🤲🏻 İlk zamanlar hikaye gibiydi, şimdi zaman yaklaşırken yeni farkına varıyorum olayın gibi hissediyorum artık buraya her girdiğimde 😅

Bir şey soracağımmm size anahtarlık, magnet vs gibi hediyelik ayarlayan var mı aranızda? Tavsiye edebileceğiniz bir sayfa falan var mı Instagramdan vs acaba? 👀

Canım geçmiş olsun, sıcak suya karabiber, bal, zencefil karışımı yapıp içiyorum ben iyi geliyor böyle zamanlarda. Bir dene istersen. Acil şifalar 🙏🏻🍀

Geçmiş olsun ben bu durumlarda bir tatlı kaşığı sirke İçiyorum ama şimdi hamilelikte bir sakıncası olur mu bilemedim. Sıcak suya karabiber de iyi gelir. Olmadı sıcak süt bal inşallah en yakın zamanda geçer.

Canım geçmiş olsun, sıcak suya karabiber, bal, zencefil karışımı yapıp içiyorum ben iyi geliyor böyle zamanlarda. Bir dene istersen. Acil şifalar 🙏🏻🍀
Teşekkürler kızlar deneyeceğim umarım hemen geçer 😢🥰

Ayy kızlaar herkes doğum için gün almaya başlamış yavaş yavaş, Allah'ım çok heyecanlanıyorum okurken 😍😍😍 Hepimize hayırlı doğumlar diliyorum 🥲🤲🏻🤲🏻 İlk zamanlar hikaye gibiydi, şimdi zaman yaklaşırken yeni farkına varıyorum olayın gibi hissediyorum artık buraya her girdiğimde 😅

Bir şey soracağımmm size anahtarlık, magnet vs gibi hediyelik ayarlayan var mı aranızda? Tavsiye edebileceğiniz bir sayfa falan var mı Instagramdan vs acaba? 👀
Ben bunu yaptırdım canım trendyoldan 20 tane 180 civarıydı fiyatı, hızlı ve güzel geldi 🥰

Eklentiler

• 55AD92C3-647C-4F6E-99AB-C4E2A2D9116C.webp
    55AD92C3-647C-4F6E-99AB-C4E2A2D9116C.webp
    59,9 KB · Görüntüleme: 96
Ben bunu yaptırdım canım trendyoldan 20 tane 180 civarıydı fiyatı, hızlı ve güzel geldi 🥰
Çok güzel gözüküyor 😍 Ben de bakayım canım, teşekkür ederim 🥰

canim ben tema vakfindan magnet yaptiracagim .

Canım kulağında ağrıyorsa enfeksiyon tarzi bisey olabilir bi baktırmanı öneririm gebelikte kullanılan antibiyotikler var
Doktora gitmek istiyorumda yarın ilk kez tam zamanlı başlıcaz hastayım desem olmayacak okula 😔 Yarın bir gideyim görsünler en azından bende boğazda beyazlıkta var ağrıda olunca enfeksiyondan şüphelendim olmazsa sonraki gün giderim canım

Yaa çeksinler artık bu hallerimizi 😂😂 biz neler çekiyoruz

Amiin amiin kuzum sağlıkla gelsinler de insallah bi şuan tek odak noktam o 😅 bugün resmen yeni güncelleme geldii 🥹🥹 yarın 34. Haftama giriyorum resmen sırt bel ağrılarım başladı 😅
Daha erken 😀 asıl 36da gör sen ne yap ne et az yemeye bak geriye dönebilsem az yerdim 😂😂😂

İyi geceler herkese 2 gündür yatıyorum yine vajina da baskı ve ağrı kasik ağrısı fakat bu sefer aşağıya doğru yırtarcasına bir sancı 34 e giriyoruz yarın her hafta başka şeyler yaşıyoruz yarın kontrol var hangi birini sorucam bilmiyorum umarım herşey yolunda dir çok korktum iki gündür göğüsler desen sızlıyor artık 😔🥺

Doktora gitmek istiyorumda yarın ilk kez tam zamanlı başlıcaz hastayım desem olmayacak okula 😔 Yarın bir gideyim görsünler en azından bende boğazda beyazlıkta var ağrıda olunca enfeksiyondan şüphelendim olmazsa sonraki gün giderim canım
Öyle beyazlikta varsa enfeksiyon olmuş canım 😪 daha da etkilemesin dikkat et kendine 🙏🏻

Ballı süt iç canım. Çok geçmiş olsun ama beyazlıkta varsa eğer ilerlemeden doktora git istersen antibiyotik veriyorlar
Daha erken 😀 asıl 36da gör sen ne yap ne et az yemeye bak geriye dönebilsem az yerdim 😂😂😂
Kız 5 kilo aldım öyle cok almadım ki ben 😅 ağırlaşma dedikleri olay bebek, suyu, eşi vs derken göbek öne gittikce ağrısı artıyor 😅

Back
X