- 8 Ocak 2022
- 4.845
- 7.013
- 88
Bizler nasık farklıysak onlarda farklı işte birbirlerinindrn canım hangimizin boyu kilosu aynı kii. Alt sınır- üst sınır var doktorun sorun olsa söylerdi. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimiiziAy sağol canım ya. İlk hamilelikte hep öndeydik buda hep haftasındaydı bir anda böle duyunca bi şaşırdım ama yazdıkların iyi geldi :)

O kadar fikrim yok canım benim. Ama çalısır raporu almısken baska raporuda kabul etmezler gibi geliyorBen de düşüyor diye biliyordum ama okuldan arkadaşım başka bölümden üç haftalık rapor alıp aktarmış sonraya izni. Özelde nasıl bilmiyorum ama kamuda aktarılıyor galiba başka bölümden almak şartıyla.
Ayy ben ağladım ama bu yazdıgınaDün görüş günüydü başağım küçük kuzu 1350gram oldu, 37cm şu an. 2cm de uzadı. 20cc süt içiyor şükürBugünleri gördüm Allah’ıma şükürler olsun. Ve asıl bomba haber cuma günü kanguru bakımı yapcaz
yani ilk defa kucağıma verecekler.
Sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor?

Azalma bu zamanlarda doğal ama doktorlar da söylüyor bunu. Benim doktorum 12 saat 12 hareket dedi. Kilon vs nasıl canım benim yanlıs anlama ben mesela kilo var bende göbek çevrem yağlıdır başından beri hep azar azar hissediyorum. Yarın doktorun daha güzel şeyler söyler eminim bir sıkıntı yokturkızlar 3 4 gündür bebeğin hareketleri hem çok az hem cılızara sıra oluyor düzelir diye bekledim ama yok. cuma gününeydi randevum yarına çektim kontrole gidicem. nstde de sıkıntı çıkarsa yakın takibe alırlar mı, erken doğum olur mu düşünüp duruyorum. küvezde kalır mı doğsa.. cumartesi 36 hafta olucaz 34+6 da 2600 dü kilosu. ne düşüneceğimi şaşırdım artık bu hareket azalmaları 3 haftadır kabusum oldu.
![]()