2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ayy çok teşekkür ederim canım benimmm size pazartesi günü inşallah iyiyiz diye buraya yazacağım darısı tüm bekleyenlere inşallah
O gıdısı elleri ayakları oyy cennet kokusu işte

Geçmiş olsun canım benim evet maalesef 20lik dişler zor ama inşallah bi an önce geçer iltihap falan olmasında
Sağol canim benimki baya zorladı ya yarım saatten fazla uğraştı karmaşık köklü ve kemik tutuyor dedi acı hissi yoktu ama o çatır çatır sesler içimi tuhaf yaptı kemik tuttuğu için kemik bile gelebilir biraz dedi baya bı abandi arkadaşım olduğu için de kusura bakma biraz sert davranıyorum ama mecburum diyor dudağım falan yara oldu cekistirmekten yanağım da şişti kızardı sanırım moraracak buz verdiler işlem çok zor geçtiği için buz koy morarip sişmesin dedi buz koyduğum halde biraz şişme oldu tabi. Enfeksiyon kapmamasi için de bugünden itibaren bı gargara ismi verdi onu al 4-5 gün yap dedi ilk gün tukurmemek agizi calkalamamak çok önemliymiş yara yerinde pıhtı oluşması için o yüzden dün biraz zorlandım ağrılar başlayınca da ağrı kesiciye dayandım hemen

Nice senelere benimde karnm senin gibi top gibi ay ne zmaan incek bunlar 40ı görücez heralde

Çok güzel hazırlamıssn bende hazırladm göğüs pompasını hangi marka aldn peki ? Bende almayı düşünüyorum

Çok geçmiş olsun aklıma gelenleri yazmıştım bende. İnşallah bir daha yükselmez tansiyon şeker resmen strese de çok bağlı lütfen stres yapmamaya çalış. İnşallah bir an önce toparlanirsin

Doğum günün kutlu olsun güzel anne
Sırayla doğuracagiz artık Allah izin verirse rabbim hepimizin doğumunu kolaylastirsin inşallah

Evet azcık daha var annesi ama sen sabrın selametini bilen bir anne olarak bekliyorsun amaaan hele ilk deneyimde ne umrunda oluyo ki insanın. Bana terlikle git deselerdi onu bile yapardım

Çok güzel hazırlamıssn bende hazırladm göğüs pompasını hangi marka aldn peki ? Bende almayı düşünüyorum
Tekli elektrikli lansinoh almıştım canım ben indirimleri takip ediyordum o zaman 650 almışım şimdi yine baktım indirimde ama 859 düşmüş iyice uçmuş fiyatlar ya

Yaaa hayırlı olsuuuunnn doğum hikayeni müsait bi zamanda dinlemek isterimmm

anomm topigimizin 4. bebesi saglikla buyusun
Dilos6342 bir siraya geriye atladin

Canım benim tesekkür ederim gerçekten öyle son dk bırakılmaması gerekiyo amiiiiiin burada sağlıklı doğum haberlerimizi birbirimize haber veririz insallah

Ay masallah tam zamaninda gelmis ay darisi bize kac kilo dogdu? Gozun aydin nasildi dogumum normal miydi kolay miydi.Allah jm benim ilki zordu nolur 2.si kolay dogsun :)))

Canım benim
Gelmiş geçmiş olsun inşallah.
Allahım acil şifalar versin inşallah.

demir eksikliği kansızlık zaten nefes alamama organların oksijenlenememesi sorununu ortaya çıkarıyor ki ben bir ara su içerken bile boğuluyor gibi hissetmeye başlamıştım. bana demiri serumla verdi bir haftada düzeldim şükür son aya girince tekrar vericek çünkü bende haplar işe yaramıyor altta yatan başka bir hastalıktan şüpheleniyor doktorum ama onun içinde doğumdan sonra bakalım dedi şimdi ne ilaç verse zaten içemeyeceğim... senin içinde çok geçmiş olsun umarım doğru demir takviyesi ile düzelir hemoroid içinde şifa bulursun. hemoroid ve doğumuna yardımcı olcak bi bilgi ılık su da otur hem vajina çıkışın yumuşar yırtılman olmaz hem hemoroidin yumuşar tuvalette daha az sıkıntı yaşarsın. Acil şifalar dilerim.

Gozun aydin canim hayirli olsun. Allah anali babali buyutsun
Merak ediyorum hani biz yalanci sancilara falan acaba dogum sancisi mi diyoruz ya. Dogum sancisi olunca kolayca ayirt edilebiliyor mu?

Canım kendini korkutma bende tansiyon ilacına başladım çok daha iyi oldu benim için bende her hafta gidiyorum artık bebekte gelişmeye devam etmeye başladı. Tansiyonunu takip et muhakkak . Kendini yemeye zorlaman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…