Ayy çok teşekkür ederim canım benimmmİnşallah ya inşallahhhhKavuşmaya çoook az kaldııııı veee lütfen hiiiiç korkma strese girme yapabilir miyim deme cünküüü sen harika bir anne olacaksınnn bundan asla süphem yok Offfff en cokta neyi sabırsızlıkla bekliyorum biliyor musun o bebisin gıdısı varya oraya burnumu sokup saatlerce kokusunu içime çekmek istiyorum
Sağol canim benimki baya zorladı ya yarım saatten fazla uğraştı karmaşık köklü ve kemik tutuyor dedi acı hissi yoktu ama o çatır çatır sesler içimi tuhaf yaptıGeçmiş olsun canım benimevet maalesef 20lik dişler zor ama inşallah bi an önce geçer iltihap falan olmasında
Nice senelere benimde karnm senin gibi top gibiKızlar selam herkese. Dün benim doğum günümdü. Bu resimler de anneciğimin bahçesinde, annem tarafından çekildi. En organiğinden yaniEylül ayına yakışan bir anımız oldu Asaf beyle. Sizinle de paylaşmak istedim. Ayy artık iyice heyecanım artmaya başladı. Aynı bedende son günlerimiz hepimizin. Önümüzdeki haftadan itibaren yavaş yavaş sırasıyla inşallah tüm Ekim annişleri bebeklerimizi kucaklarımıza almaya başlarız Allahın da izniyle
Çok güzel hazırlamıssn bende hazırladm göğüs pompasını hangi marka aldn peki ? Bende almayı düşünüyorumBizim hastane cantamız hazır kızlaaaarerteleyenler için söylüyorum lütfen son dk bırakmayın baya uğraştırıcı ve hala eksikler mevcut daha terlik vs koycam ama coğu şeyi hallettim. Sizin için koyduklarımı yazıyorum eksik gördüğünüz bir sey varsa banada söyleyebilirsiniz
Anne için koyduklarım
3 adet pijama
3 adet emzirme sütyeni
6 adet loğusa pedi 6 adet uzun normal ped
6 adet göğüs pedi
Gümüş kapak
Göğüs kremi
İç çamaşırı
Çorap
Terlik
Makyaj, tarak,diş fırçası, roll on vs.
Havlu
Bebek için koyduklarım
4 takım kıyafet
1 takım cekim için ismi yazılı kıyafeti, örtüsü, nakışlı yastığı
15 20 adet bebek bezi
4 adet beyaz zıbın
Pamuk, alt açma örtüsü
Tarak
Islak mendil
Müslin bezler, omuz bezleri, ağız bezleri
Biberon, emzik, süt sağma pompası. (Emziği ve biberonu hemen kullanmayı düşünmüyorum ama her ihtimale karşı yinede koydum)
Hastane cıkışı giyeceği uyku tulumu mont
2 adet battaniye
Çorap, eldiven, şapka (her takımının içinde mevcut zaten)
Bebek yağı, bakım kremi, pişik kremi
Puset örtüsü, minderi
Hediyelik olarak
Çikolata
Kapı süsü
Kolanya bir adet büyük.
Çok geçmiş olsun aklıma gelenleri yazmıştım bende. İnşallah bir daha yükselmezCanım mide koruyucu nexium içiyorum, prilam da alıyorum. Sabahları bazen yumurta yerdim kussam bile. Artık kokusunu aldığım an prilamı da çıkarıyorum. Vitaminleri içtikten 5 dakika sonra kusuyorum. Aslında yiyorum çoğu şeyi ama midemde kalmadığı için kilo veriyorumartık tam uyuyacakken yemek yemeye çalışıyorum, yiyip kusmadan dalayım uykuya diye. Kusmaya da razıyım ama tansiyon çok başkaymış Dilerim kimse tansiyon olayını yaşamasın içimin probiyotik bi sütünü aldırdı doktor kahveli. Yarın onu deneyeceğim, şimdiden korkudan uyuştum
Doğum günün kutlu olsun güzel anneKızlar selam herkese. Dün benim doğum günümdü. Bu resimler de anneciğimin bahçesinde, annem tarafından çekildi. En organiğinden yaniEylül ayına yakışan bir anımız oldu Asaf beyle. Sizinle de paylaşmak istedim. Ayy artık iyice heyecanım artmaya başladı. Aynı bedende son günlerimiz hepimizin. Önümüzdeki haftadan itibaren yavaş yavaş sırasıyla inşallah tüm Ekim annişleri bebeklerimizi kucaklarımıza almaya başlarız Allahın da izniyle
Evet azcık daha var annesi ama sen sabrın selametini bilen bir anne olarak bekliyorsunOoo tam gününde sormuşumhayırlı olsun canım
Bol bol dinlen gerisini hiç düşünme
Canım ben de size inan ki. Allah hepinizin yardımcısı olsun kolay doğumlar nasip olsun
Canım sağol. Atacağım tamamsonra da dora paşayla sen bizi kıskandıracaksın değil mi
Canım inşallah çok değişik bir deneyim olacak, elini bile tutmaya korkarken kucağıma alacağıminşallah canım o günler de gelecek ama daha var biraz daha zaman 2 kiloları bir görelim de
Ben de hastaneden çıkarken tuhaf bir pijama takımım ile çıkmıştım. Daltonlara benziyordum. Üzerimde çizgiler vardıve o takımla yemeğe gittim o anda ya şu an düşününce bile kendime gülüyorum
Tekli elektrikli lansinoh almıştım canım ben indirimleri takip ediyordum o zaman 650 almışım şimdi yine baktım indirimde ama 859 düşmüş iyice uçmuş fiyatlar yaÇok güzel hazırlamıssn bende hazırladm göğüs pompasını hangi marka aldn peki ? Bende almayı düşünüyorum
Yaaa hayırlı olsuuuunnnKizlaar bende doğurdum 13 Eylül'de. 37+1deydik. Gece sancılarla başladı. 10 saat sonra oglende kucagimiza aldık yavrumuzu... Allah hepinizi bir avazda kurtarsın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebislerinizi...
Pazartesi güzel haberlerini bekliyoruzAyy çok teşekkür ederim canım benimmmsize pazartesi günü inşallah iyiyiz diye buraya yazacağım darısı tüm bekleyenlere inşallah
O gıdısı elleri ayakları oyy cennet kokusu işte
anomm topigimizin 4. bebesiKizlaar bende doğurdum 13 Eylül'de. 37+1deydik. Gece sancılarla başladı. 10 saat sonra oglende kucagimiza aldık yavrumuzu... Allah hepinizi bir avazda kurtarsın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebislerinizi...
Canım benim tesekkür ederim gerçekten öyle son dk bırakılmaması gerekiyoMaşallah ne kadar güzel hazırlamışsın. Bende 35. Haftamda hazırladım koydum. Ona rağmen hala eksikler geliyor aklıma gidip ekleme yapıyorum. Baya teferruatlı hazırlık istiyorRabbim sağlıkla kucağımıza alıp evlerimize dönmeyi nasip etsin inşallah
Ay masallah tam zamaninda gelmis ay darisi bize kac kilo dogdu? Gozun aydin nasildi dogumum normal miydi kolay miydi.Allah jm benim ilki zordu nolur 2.si kolay dogsun :)))Kizlaar bende doğurdum 13 Eylül'de. 37+1deydik. Gece sancılarla başladı. 10 saat sonra oglende kucagimiza aldık yavrumuzu... Allah hepinizi bir avazda kurtarsın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebislerinizi...
Canım benimDoktordan geldiğim gibi yattım, yazamadım buraya. 2 gecedir uykusuzdum. İlk kez nst ye bağladılar, çocuk başta hareketsizdi, vurduk ettik hareketlendi, o zamana kadar kalbim duracaktı. Malesef tansiyon sorunum var, bir şans daha veriyorum yine çıkarsa tansiyon ilacı vericem dedi doktor, dün geceki gibi olursa beni ara acilde buluşalım dedi. Karnımdaki kasılmalar magnezyum içmediğim içinmiş. Kussan da içeceksin dedi. Hemeroidden çok kan kaybettiğim için ve demir ilacını almadığım için ve hiç bir şey yiyemediğim için de bağışıklığım düşmüş. 3 kilo daha vermişim. Her hafta gidiyoruz artık. Umarım bir daha yaşamam dün geceyi, nefes alamamak çok kötü
demir eksikliği kansızlık zaten nefes alamama organların oksijenlenememesi sorununu ortaya çıkarıyor ki ben bir ara su içerken bile boğuluyor gibi hissetmeye başlamıştım. bana demiri serumla verdi bir haftada düzeldim şükür son aya girince tekrar vericek çünkü bende haplar işe yaramıyor altta yatan başka bir hastalıktan şüpheleniyor doktorum ama onun içinde doğumdan sonra bakalım dedi şimdi ne ilaç verse zaten içemeyeceğim... senin içinde çok geçmiş olsun umarım doğru demir takviyesi ile düzelir hemoroid içinde şifa bulursun. hemoroid ve doğumuna yardımcı olcak bi bilgi ılık su da otur hem vajina çıkışın yumuşar yırtılman olmaz hem hemoroidin yumuşar tuvalette daha az sıkıntı yaşarsın. Acil şifalar dilerim.Doktordan geldiğim gibi yattım, yazamadım buraya. 2 gecedir uykusuzdum. İlk kez nst ye bağladılar, çocuk başta hareketsizdi, vurduk ettik hareketlendi, o zamana kadar kalbim duracaktı. Malesef tansiyon sorunum var, bir şans daha veriyorum yine çıkarsa tansiyon ilacı vericem dedi doktor, dün geceki gibi olursa beni ara acilde buluşalım dedi. Karnımdaki kasılmalar magnezyum içmediğim içinmiş. Kussan da içeceksin dedi. Hemeroidden çok kan kaybettiğim için ve demir ilacını almadığım için ve hiç bir şey yiyemediğim için de bağışıklığım düşmüş. 3 kilo daha vermişim. Her hafta gidiyoruz artık. Umarım bir daha yaşamam dün geceyi, nefes alamamak çok kötü
Kizlaar bende doğurdum 13 Eylül'de. 37+1deydik. Gece sancılarla başladı. 10 saat sonra oglende kucagimiza aldık yavrumuzu... Allah hepinizi bir avazda kurtarsın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebislerinizi...
Canım kendini korkutma bende tansiyon ilacına başladım çok daha iyi oldu benim için bende her hafta gidiyorum artık bebekte gelişmeye devam etmeye başladı. Tansiyonunu takip et muhakkak . Kendini yemeye zorlaman lazımDoktordan geldiğim gibi yattım, yazamadım buraya. 2 gecedir uykusuzdum. İlk kez nst ye bağladılar, çocuk başta hareketsizdi, vurduk ettik hareketlendi, o zamana kadar kalbim duracaktı. Malesef tansiyon sorunum var, bir şans daha veriyorum yine çıkarsa tansiyon ilacı vericem dedi doktor, dün geceki gibi olursa beni ara acilde buluşalım dedi. Karnımdaki kasılmalar magnezyum içmediğim içinmiş. Kussan da içeceksin dedi. Hemeroidden çok kan kaybettiğim için ve demir ilacını almadığım için ve hiç bir şey yiyemediğim için de bağışıklığım düşmüş. 3 kilo daha vermişim. Her hafta gidiyoruz artık. Umarım bir daha yaşamam dün geceyi, nefes alamamak çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?