- 8 Ocak 2021
- 796
- 1.762
- 63
Dogum gunun kutlu olsun canim
Cuma da benim dogum gunum
Aminn inşallah pazartesi günü ben bol bol edicem zaten hem kendime hem sizlere. İşte rahatlamissindir sürekli kendini sıkmakta olmaz kiHerkes birbirine dua ederse kolaylıkla doğururuz zincir oluşturalımlohusalıkta da duyguların arşa çıkar o da normal içinde kalmasın zaten bol bol ağla ben çok ağlamıştım. Hatta hem bebeğimi emzirip hem ağlıyordum tekken. Kimse anlamıyor gibi geliyordu anlayamazlarmış zaten.
Magnezyum tam tersi kuzum kasılmaları önlüyor burdaki erken doğum riskli arkadaslarda hastanede magnezyum serum olarak almıslardı. Toz halleri var canım eğer içemiyorsan doktorum bana ondan yazdı onuda yopurtla karıstırıp yiyorum benTeşekkür ederim canım. 34.haftadayım canım. Evet magnezyumu sonuna kadar içmem gerekiyormuş. Ben erken doğuma yol açar deniyor diye sordum, aksine geciktiriyor dedi.
Ay varya senin enerjine hayranımm kuzumPazartesi perinatoloji uzmanina gidiyorum. Bir de o bakip olcecekmis bebegimi.
Aslinda cok garip bu zamana kadar beni gondermemeleri
Ellerine sağlık annesii. Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin bekleme moduna geçmişsin sendeBizim hastane cantamız hazır kızlaaaarerteleyenler için söylüyorum lütfen son dk bırakmayın baya uğraştırıcı ve hala eksikler mevcut daha terlik vs koycam ama coğu şeyi hallettim. Sizin için koyduklarımı yazıyorum eksik gördüğünüz bir sey varsa banada söyleyebilirsiniz
Anne için koyduklarım
3 adet pijama
3 adet emzirme sütyeni
6 adet loğusa pedi 6 adet uzun normal ped
6 adet göğüs pedi
Gümüş kapak
Göğüs kremi
İç çamaşırı
Çorap
Terlik
Makyaj, tarak,diş fırçası, roll on vs.
Havlu
Bebek için koyduklarım
4 takım kıyafet
1 takım cekim için ismi yazılı kıyafeti, örtüsü, nakışlı yastığı
15 20 adet bebek bezi
4 adet beyaz zıbın
Pamuk, alt açma örtüsü
Tarak
Islak mendil
Müslin bezler, omuz bezleri, ağız bezleri
Biberon, emzik, süt sağma pompası. (Emziği ve biberonu hemen kullanmayı düşünmüyorum ama her ihtimale karşı yinede koydum)
Hastane cıkışı giyeceği uyku tulumu mont
2 adet battaniye
Çorap, eldiven, şapka (her takımının içinde mevcut zaten)
Bebek yağı, bakım kremi, pişik kremi
Puset örtüsü, minderi
Hediyelik olarak
Çikolata
Kapı süsü
Kolanya bir adet büyük.
Nice mutlu senelerin olsun kuzum Asaf paşayla eşinle ailenle birliktee. Çok güzelsiinz anne oğulKızlar selam herkese. Dün benim doğum günümdü. Bu resimler de anneciğimin bahçesinde, annem tarafından çekildi. En organiğinden yaniEylül ayına yakışan bir anımız oldu Asaf beyle. Sizinle de paylaşmak istedim. Ayy artık iyice heyecanım artmaya başladı. Aynı bedende son günlerimiz hepimizin. Önümüzdeki haftadan itibaren yavaş yavaş sırasıyla inşallah tüm Ekim annişleri bebeklerimizi kucaklarımıza almaya başlarız Allahın da izniyle
Benimde hala sızlıyoor 1 hafta olmak üzere sanırım cıkacak damaktan yaramıyor heraldeGünaydın gününüz güzel geçsin kızlardün 20lik dişi çektirdim ağrıdan uyuyamıyorum geceden beri erkenciyim bugün ben
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmesini nasip etsiinKizlaar bende doğurdum 13 Eylül'de. 37+1deydik. Gece sancılarla başladı. 10 saat sonra oglende kucagimiza aldık yavrumuzu... Allah hepinizi bir avazda kurtarsın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebislerinizi...
Dün değildi kuzum o cumartesi günüydğ. Çok sükür sağlıklı sıhhatli doğdu bebişDün sezeryana girecek biri vardi kimdi? Durum ne acaba takip edemedim ? 1750 gr olan kuzumuz nasil?
Aynen öyle ne zamanlar gelindi valla şimdide farklı telaşlarŞaka maka ben 31. Haftaya girecegim 3 gun sonra.Benden ileri hafta olanlarin bebislerinin dogma zamani gelio ay nasil gecti herkes saglikla dogursun. Neydi o kanamalar bebisin tutunmalari ilk cinsiyet vs .
Ay canım benim hayırlısı olsun yaaaKizlaar bende doğurdum 13 Eylül'de. 37+1deydik. Gece sancılarla başladı. 10 saat sonra oglende kucagimiza aldık yavrumuzu... Allah hepinizi bir avazda kurtarsın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebislerinizi...
:))) inan hastane yemeklerinden sonra köfteye saldırmıştımEvet azcık daha var annesi ama sen sabrın selametini bilen bir anne olarak bekliyorsunamaaan hele ilk deneyimde ne umrunda oluyo ki insanın. Bana terlikle git deselerdi onu bile yapardım
Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun bebeğinKizlaar bende doğurdum 13 Eylül'de. 37+1deydik. Gece sancılarla başladı. 10 saat sonra oglende kucagimiza aldık yavrumuzu... Allah hepinizi bir avazda kurtarsın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebislerinizi...
Aaa demek birden kaşınma ve çatlama şehir efsanesi değilmişVileee benim de doğumgünüm yarın kız
Bu arada bio oil hiçbir işe yaramadı dün gece çok kaşındım sabah tarihin en büyük çatlamasıyla uyandım göbek deliği çevresi harita
Bananee doğmayacağız bizz
:))) inan hastane yemeklerinden sonra köfteye saldırmıştımGözüm pijamalı olduğumu bile görmemiş yemekten kalkınca şöyle bir üstüme bakıp şoka girdim ben naptım Diye
Bekleyeceğiz ama kendimi alıştırdım bu duruma premature anneliği böyle bişeymiş.
Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun bebeğin
Aaa demek birden kaşınma ve çatlama şehir efsanesi değilmiş
Benim hepsi çıkmıştı bı sol alt hafif gömük de cerrahi müdahale ile alınacak dendi. Sağ üst dişim de çok ağrı yapıyordu hamileleikte dolayı oldu sanırım çürük vardı zaten iyice ilerlemiş muayene etti bu dış gitmiş kesin alinmasi lazım dedi çok da ağrı yapıyordu artık tatlı birşey yemeyi ozlemistim hem dolgularin altında sızlama oluyordu hem 20 lik diş geceleri uyutmuyordu ağrıdan dişlerimi fircalayamaz olmuştum fircaladikca ağzımı calkaladikca beynim zonkluyorduMagnezyum tam tersi kuzum kasılmaları önlüyor burdaki erken doğum riskli arkadaslarda hastanede magnezyum serum olarak almıslardı. Toz halleri var canım eğer içemiyorsan doktorum bana ondan yazdı onuda yopurtla karıstırıp yiyorum ben
Ay varya senin enerjine hayranımm kuzumbizi TR stres mi etti naptı en ufak şeyde sinirleniyoruz seni kaç haftadır ordan oraya sürüklüyorlar sakinsin hala maşallah
Ellerine sağlık annesii. Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin bekleme moduna geçmişsin sende
Nice mutlu senelerin olsun kuzum Asaf paşayla eşinle ailenle birliktee. Çok güzelsiinz anne oğul
Benimde hala sızlıyoor 1 hafta olmak üzere sanırım cıkacak damaktan yaramıyor heralde
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmesini nasip etsiinmüsait bir vaktinde doğum hikayeni yazmak istersen okumak isteriim
-Sunshine göremezse eğer doğdu diye yszsıın
Dün değildi kuzum o cumartesi günüydğ. Çok sükür sağlıklı sıhhatli doğdu bebiş
Aynen öyle ne zamanlar gelindi valla şimdide farklı telaşlardoğunca apayrı bir telaş Rabbim isteyen herkese nasipmetsin bizlerede sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Doğumdan sonra da çok fena catliyorsunuz bende fazla karnım büyümedigi için çatlak vs yoktu bı tek göğüsler hafif catlamisti bir de kalcalarimda vardı. Doğum yaptım aboo bı gün aynada bir gördüm kendimi kalçalarım çok kötü kıpkırmızı çatlak dedim noluyor ne ara oldu bunlar hele goguslerimi saymıyorum doğumdan sonra süt doldu baya normalde 85 tanıyordum hamilelikte 90 a çıkmıştı doğumdan sonra 95 olanlar bile olmuyordu ayriyetten mastit olmuştum sütü geri gönderdik şimdi balon gibi söndüler çatlak icindeler ve 75 taksam anca olacak36yı doldurdum ve bi gecede çatladı dün video çekmiştim bakıyorum az varmış hayret bişe
Gebelik öncesi 12/7Çok teşekkür ederim, benim normal tansiyonum 10/7. Ama dün geceki gibi çıktığında 13/9 a sabitleniyor. Kafam ve midem aynı anda patlayacak gibi oluyor. Doktor bu tansiyonun normal olduğunu söylüyor. Aslında bana göre fazla. Benim doktor da bol su ve istirahat ile geçeceğini söylüyor, ben de hemen su içmeye başlıyorum. Ama açıkçası su değil de su içince de kustuğum için düşüyor. Kustuktan hemen sonra ölçüyorum 10/7 çıkıyor. Dün gece çıkaramadığım için hiç düşmedi tansiyonum, sabah 13/8 ile gittim doktora. Sizin dediğiniz gibi bebek hareket ediyorsa korkma dedi. 14 ü görürsen hemen gel dedi. Evde kendim takip ediyorum. Size de çok geçmiş olsun. Normal tansiyonunuz kaçtı gebelikten önce?
3250 doğdu canım. Normal doğum oldu dikişsiz doğurdum çok şükür. Kolaydi diyemem ama sancım bir ara gitti suni sancı verdiler mecbur. 6 7 cmde kaldı sancım gidince. Sonra herşey çok hızlı gelişti çok şükür sağlıkla geldiAy masallah tam zamaninda gelmis ay darisi bize kac kilo dogdu? Gozun aydin nasildi dogumum normal miydi kolay miydi.Allah jm benim ilki zordu nolur 2.si kolay dogsun :)))
Kesinlikle ayırt edilir yerinizde duramazsiniz öyle diyimGozun aydin canim hayirli olsun. Allah anali babali buyutsun
Merak ediyorum hani biz yalanci sancilara falan acaba dogum sancisi mi diyoruz ya. Dogum sancisi olunca kolayca ayirt edilebiliyor mu?
Ayy valla zorlu geçmiş kuzum ya tekrardan geçmiş olsunSağol canim benimki baya zorladı ya yarım saatten fazla uğraştı karmaşık köklü ve kemik tutuyor dedi acı hissi yoktu ama o çatır çatır sesler içimi tuhaf yaptıkemik tuttuğu için kemik bile gelebilir biraz dedi baya bı abandi arkadaşım olduğu için de kusura bakma biraz sert davranıyorum ama mecburum diyor dudağım falan yara oldu cekistirmekten yanağım da şişti kızardı sanırım moraracak buz verdiler işlem çok zor geçtiği için buz koy morarip sişmesin dedi buz koyduğum halde biraz şişme oldu tabi. Enfeksiyon kapmamasi için de bugünden itibaren bı gargara ismi verdi onu al 4-5 gün yap dedi ilk gün tukurmemek agizi calkalamamak çok önemliymiş yara yerinde pıhtı oluşması için o yüzden dün biraz zorlandım ağrılar başlayınca da ağrı kesiciye dayandım hemen
Sağol kuzumm çok teşekkür ederizAy canım benim hayırlısı olsun yaaaşaşırdım bi an okuyunca gözün aydın güzel kızçenle sanaa
Sıramızı kaptırdık geneSağol kuzumm çok teşekkür ederiz
3250 doğdu canım. Normal doğum oldu dikişsiz doğurdum çok şükür. Kolaydi diyemem ama sancım bir ara gitti suni sancı verdiler mecbur. 6 7 cmde kaldı sancım gidince. Sonra herşey çok hızlı gelişti çok şükür sağlıkla geldi
Teşekkür ederimmDogum gunun kutlu olsun canim
Cuma da benim dogum gunum
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ayyy çok heyecanlı yaa..Amiinn canım benim cook teşekkür ederimmevet geldi çattı darısı bekleyen herkesin başına inşallah
Teşekkür ederim canım benimNice senelere benimde karnm senin gibi top gibiay ne zmaan incek bunlar 40ı görücez heralde
Teşekkür ederim Diloşum çok sağolDoğum günün kutlu olsun güzel anne
Sırayla doğuracagiz artık Allah izin verirserabbim hepimizin doğumunu kolaylastirsin inşallah
Yaa benn ya bennnVileee benim de doğumgünüm yarın kız
Bu arada bio oil hiçbir işe yaramadı dün gece çok kaşındım sabah tarihin en büyük çatlamasıyla uyandım göbek deliği çevresi harita
Teşekkür ederiz teyzesiNice mutlu senelerin olsun kuzum Asaf paşayla eşinle ailenle birliktee. Çok güzelsiinz anne oğul
Ay ne guzel. Peki bu kilo son muayenende soylenenle ayni miydi3250 doğdu canım. Normal doğum oldu dikişsiz doğurdum çok şükür. Kolaydi diyemem ama sancım bir ara gitti suni sancı verdiler mecbur. 6 7 cmde kaldı sancım gidince. Sonra herşey çok hızlı gelişti çok şükür sağlıkla geldi
heheheSıramızı kaptırdık genebizim yerimize de öp kokla annesi çok güzeldir şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?