Çok geçmiş olsun, bebişi öyle görmek çok zordur ama biraz sabır iyi olacaksınız. Sağlıkla eve dönüp bu zor günleri çabucak atlatmanızı dilerim.İyice zayıflamış yavrum 2280 gr çıktı %5 kilo kaybımız mevcut su anda. Emzirme için danışman desteği aldım pompa ile sağım yapıp takviye veriyoruz. Duruma göre 2-3 gece kalabilirmişiz. Ellerinde kollarında kan alacak yer kalmadı mosmor oldu. artık kalbim ağrıyor.
İnşallah yaşayacağı en büyük sıkıntı bunlar olur annesi, bundan sonra sağlıklı, mutlu bir hayatı olur bebeğininKızlar ya naber
Geriden okuya okuya geleyim kimsenin sürecini kaçırmayayım dedim ama yetişemedim 20 sayfa birikti artık.
Herkes iyi mi doğum yapan yok değil mi ?
Başağım yazmış zaten. daha 4 günlüktük kan uyuşmazlığımız sağolsun küçük olması etkisiyle de sarılık başımıza bela oldu.
Hastanedeyiz neyseki yanında kalmamıza izin varmış başındayım şimdi.
İyice zayıflamış yavrum 2280 gr çıktı %5 kilo kaybımız mevcut su anda. Emzirme için danışman desteği aldım pompa ile sağım yapıp takviye veriyoruz. Duruma göre 2-3 gece kalabilirmişiz. Ellerinde kollarında kan alacak yer kalmadı mosmor oldu. artık kalbim ağrıyor.
Canim ılık süt içebilirsin çok etkili oluyor.Kızlar uyanık olan ve bunu yaşayan varsa cevap yazabilir mi. Mide yanmasına ne iyi geliyor? Evde kalmıyorum gaviscon şurup evde kalmış, gerçi işe yaramıyordu. Süt mü soda mı içsem. Midem deliniyor, tansiyonum da çıktı, ateş basıyor. Mideme bir çare lütfen
Çok teşekkür ederimCanim ılık süt içebilirsin çok etkili oluyor.
Fototerapi nimetmiş resmen. yavrumun gözlerin feri sönmüş meğerRabbim Şafi ismiyle şifalar versin miniğimize dualarımız sizlerle sarı çiçeğim bir an önce sarılığı atlatsın kiloları annesi bol bol aldırır inşAllah
İnşallah kuzucan tuttum nefesi değerimiz biraz düşmüş mü öğrenmek için bekliyoruz-Sunshine kuzum hastanede emin ellerdesiniz . Fototerapi ile en kisa surede duzelicek Gunes kizimiz. ztaen sonrasinda bol bol kiloda alicaktir
İnşallah hepimizin kuzumrabbim şifa versin canım inşallah en kısa sürede toparlayacakbol bol sütün olsun inşallah şifa olsun bebişine
Ya hayalimİnsan o morlukları görünce üzülüyor ama toparlanacak ellerinde iz bile kalmayacak öyle hızlı değişiyor ki tenleri, öyle hızlı büyüyorlar kiGittikçe daha çok kilo alacak hiç sorum yapma canım. İyi ki hastanedesiniz, kafanız daha rahat olur Allah şifa versin güneşciğime
İnşallah kuzucum azıcık daha büyüseydi Daha kolay baş edecek inşallahRabbim şifa versin tez zamanda sarılığı atlatırsınız insallah kuzum olumsuzluğa kapılma hep iyi düşün güneşimiz bunuda atlatacak ve sonrasında senin sütünle doya doya süt banyoları yapıp kilo alacaktır eminimmmÜzme güzel canını
Çok geçmiş olsun, bebişi öyle görmek çok zordur ama biraz sabır iyi olacaksınız. Sağlıkla eve dönüp bu zor günleri çabucak atlatmanızı dilerim.
İnşallah kuzucum. Allahım beterinden korusun demekten başka çare yok Artıkİnşallah yaşayacağı en büyük sıkıntı bunlar olur annesi, bundan sonra sağlıklı, mutlu bir hayatı olur bebeğininBiraz daha sabır kuzum, okuyunca benim içim acıdı ama bu günlerin sonu çok güzel olacak, Allahım bir an önce şifasını versin kuzunun
Geçmiş olsun canımKızlar ya naber
Geriden okuya okuya geleyim kimsenin sürecini kaçırmayayım dedim ama yetişemedim 20 sayfa birikti artık.
Başağım yazmış zaten. daha 4 günlüktük kan uyuşmazlığımız sağolsun küçük olması etkisiyle de sarılık başımıza bela oldu.
İyice zayıflamış yavrum 2280 gr çıktı %5 kilo kaybımız mevcut su anda. Emzirme için danışman desteği aldım pompa ile sağım yapıp takviye veriyoruz. Duruma göre 2-3 gece kalabilirmişiz. Ellerinde kollarında kan alacak yer kalmadı mosmor oldu. artık kalbim ağrıyor.
Ah kıyamam ya çok çok geçmiş olsun canım benimKızlar ya naber
Tabi annelerini görüyor minik kuşlar, ben gerçekten inanıyorum hızla kilo alıp toparlanacagina artıkCanım inşallahbir çıkalım da hayırlısıyla
Hiç bilmiyorum. İnşallah canım normalde kanguru bakımı hangi aralıklarla oluyor bir fikrim yoksalı günü sorarım artık değerlerine göre.
Amin yağmurcum
İnşallah diloşumKanguru bakımından sonra değerler hızla artıyor diyorlar hep Senin de şaka maka son 48 saatine ne kaldı ki Allah razı olsun duaların kabul olsun
Canım inan ki ne güzel moral oldu bana bu söylemlerinBen o kadar negatif şey içinde hep pozitif bir yan aramaya çalıştım doğumdan önce aksilikler başladı başlayalı… haklısın, bunlar beni ayakta tuttu bu kadar zaman, yavrum İçin kendime iyi baktım, sütüme iyi baktım inşallah karşılığını alırım.
Zordu canım o iğne tedavileri insanı yere seriyor ama şükürler olsun sonucunu aldık bak ikimizin de yavruları bizimle. Dirayetli oğlansağolasın arkadaşım desteğin güzel sözlerin için.
aynen sende olanların hepsi vardı bendedeAyy uzuldum senin adina ne zorluk yasamissindir kimbilir. Bende halsiz asabiyet depresyon tansiyon dusuklugu bulanti vs yapiyo cok zor cok.
Doğum sonrası o şişlikte gitmiştir canım kilo alımı olur merak etme.. yanındasın ya ona da şükür.. moralini yüksek tutki sütünde çoğalsın.. Rabbim tez vakitte şifa versinKızlar ya naber
Canım hiç merak etme inşAllah öyle açılma falan yoktur.. benimkide durmuyor içerde napıyor anlamıyorum doktprum yeri daraldıkça hareketi azalır dedi ama elhamdülillah kımıl kımıl.. korku salma kendine sakınMerhaba kizlar bi suredir yazmiyordumama hepinizin surecini takib ediyorum Hayyal doruk icin cok sevindim kuzum insallah dahada kilo alicak ve evine yakin zamanda donecek inaniyorum
-Sunshine gecmis olsun kuzum guneş en kisa zamanda iyileşip tekrar evine donecektir siz anne kiz nelere atlattiniz rabbim bunuda kolaylastirsin insallah
Gelelim bize benim kız hiç uslu durmuyor sag olsun pazartesi kontrole gidicez insallah acikligim yoktur ama kuvetle muhtemel var Nehir son 3 4 gundur cok hareketli bir an durmuyor kendini surekli asagiya itekliyor cok ağrı ve kasilmam var akşam agri kesici ve magnezyumla anca hafifledi agrilarim çatım felaket acıyor sanirim iyice kemiklerin icine yuva yaptiben daha doğuma hic hazir hissetmiyorum durumlar bu sekil artik pazartesi kontrolde belli olur dogum zamani bize duga edin olur mu sag saglim kizimi kucagima alabileyim erken dogum olur diye cok korkuyorum piskolojimde sanirim iyice coktu bu yuzden...
Kızlar uyanık olan ve bunu yaşayan varsa cevap yazabilir mi. Mide yanmasına ne iyi geliyor? Evde kalmıyorum gaviscon şurup evde kalmış, gerçi işe yaramıyordu. Süt mü soda mı içsem. Midem deliniyor, tansiyonum da çıktı, ateş basıyor. Mideme bir çare lütfen
Benim de vardi rennie verdi tok olarak ac olarak da nexium diye bir koruyucu verdi doktor bana ... eczacina sor derim . Ya da doktoruna .. malum her ilaç bize uygun degilAklıma rennie tablet ve yüne gaviscon şurup geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?