2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çok geçmiş olsun, bebişi öyle görmek çok zordur ama biraz sabır iyi olacaksınız. Sağlıkla eve dönüp bu zor günleri çabucak atlatmanızı dilerim.

Kızlar uyanık olan ve bunu yaşayan varsa cevap yazabilir mi. Mide yanmasına ne iyi geliyor? Evde kalmıyorum gaviscon şurup evde kalmış, gerçi işe yaramıyordu. Süt mü soda mı içsem. Midem deliniyor, tansiyonum da çıktı, ateş basıyor. Mideme bir çare lütfen

İnşallah yaşayacağı en büyük sıkıntı bunlar olur annesi, bundan sonra sağlıklı, mutlu bir hayatı olur bebeğinin Biraz daha sabır kuzum, okuyunca benim içim acıdı ama bu günlerin sonu çok güzel olacak, Allahım bir an önce şifasını versin kuzunun

Canim ılık süt içebilirsin çok etkili oluyor.

Rabbim Şafi ismiyle şifalar versin miniğimize dualarımız sizlerle sarı çiçeğim bir an önce sarılığı atlatsın kiloları annesi bol bol aldırır inşAllah
Fototerapi nimetmiş resmen. yavrumun gözlerin feri sönmüş meğer şimdiden iyi görünmeye başladı inşallah ilerlemez yeniden

-Sunshine kuzum hastanede emin ellerdesiniz . Fototerapi ile en kisa surede duzelicek Gunes kizimiz. ztaen sonrasinda bol bol kiloda alicaktir
İnşallah kuzucan tuttum nefesi değerimiz biraz düşmüş mü öğrenmek için bekliyoruz
rabbim şifa versin canım inşallah en kısa sürede toparlayacak bol bol sütün olsun inşallah şifa olsun bebişine
İnşallah hepimizin kuzum
Ya hayalim sabrına sükunetine hayranım
Ben Bugün bebeden ayrılacağım sandım diye sırtımdan kalbime bi bıçak saplandı sanki kaldı öyle hala gitmiyor acısı. .

İnşallah kuzucum azıcık daha büyüseydi Daha kolay baş edecek inşallah
Çok geçmiş olsun, bebişi öyle görmek çok zordur ama biraz sabır iyi olacaksınız. Sağlıkla eve dönüp bu zor günleri çabucak atlatmanızı dilerim.
inşallah sağolasın

İnşallah kuzucum. Allahım beterinden korusun demekten başka çare yok Artık

Geçmiş olsun canım

Ah kıyamam ya çok çok geçmiş olsun canım benim inşallah bi an önce toparlanıp yanına gelsin annesi. İnşallah emzirme için destek fayda sağlarda bol bol emzirme şansın olur

Tabi annelerini görüyor minik kuşlar, ben gerçekten inanıyorum hızla kilo alıp toparlanacagina artık
Bir daha ne zaman gideceksin belli mi?
Evet 48 saatten az kaldı heyecan tavan bende hayırlısıyla atlatırız inşallah

Merhaba kizlar bi suredir yazmiyordum ama hepinizin surecini takib ediyorum Hayyal doruk icin cok sevindim kuzum insallah dahada kilo alicak ve evine yakin zamanda donecek inaniyorum
-Sunshine gecmis olsun kuzum guneş en kisa zamanda iyileşip tekrar evine donecektir siz anne kiz nelere atlattiniz rabbim bunuda kolaylastirsin insallah
Gelelim bize benim kız hiç uslu durmuyor sag olsun pazartesi kontrole gidicez insallah acikligim yoktur ama kuvetle muhtemel var Nehir son 3 4 gundur cok hareketli bir an durmuyor kendini surekli asagiya itekliyor cok ağrı ve kasilmam var akşam agri kesici ve magnezyumla anca hafifledi agrilarim çatım felaket acıyor sanirim iyice kemiklerin icine yuva yapti ben daha doğuma hic hazir hissetmiyorum durumlar bu sekil artik pazartesi kontrolde belli olur dogum zamani bize duga edin olur mu sag saglim kizimi kucagima alabileyim erken dogum olur diye cok korkuyorum piskolojimde sanirim iyice coktu bu yuzden...

Doğum sonrası o şişlikte gitmiştir canım kilo alımı olur merak etme.. yanındasın ya ona da şükür.. moralini yüksek tutki sütünde çoğalsın.. Rabbim tez vakitte şifa versin
Canım hiç merak etme inşAllah öyle açılma falan yoktur.. benimkide durmuyor içerde napıyor anlamıyorum doktprum yeri daraldıkça hareketi azalır dedi ama elhamdülillah kımıl kımıl.. korku salma kendine sakın

Doktordan geldim 37+0 tam 2900 gr 47 cm kadar.. yine boyu biraz kısa dedi diğer türlü sıkıntı yok çok şükür.. kanala girmemiş kafa aşağıda ama yolu bulamamış o kadar harekete nasıl bulamıyor anlamıyorum.. dün akşam oturamadım aşağı baskısından dedüm doğurcam herhalde ama yok

Aklıma rennie tablet ve yüne gaviscon şurup geliyor

Kizlar 3 tane kitap begendim ama ancak icerigini bilmiyorum. Bilen varsa soylesee olmaz mi ... ozellikle desteksiz uyku modeli ve acaba neyi var diye düşünmeyi unutturacak bir kitap vardir herhalde ... bir de bir set alacagim dikkatleri icin . Guzel yorumlar var trendyolda... bir el atin da bakin daaa (samsunlu olmak da yı uzatmayi gerektirir )

Eklentiler

• Screenshot_20220917-125636_Trendyol.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20220917-125443_Trendyol.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20220917-125133_Instagram.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20220917-121356_Trendyol.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 36
Aklıma rennie tablet ve yüne gaviscon şurup geliyor
Benim de vardi rennie verdi tok olarak ac olarak da nexium diye bir koruyucu verdi doktor bana ... eczacina sor derim . Ya da doktoruna .. malum her ilaç bize uygun degil

Eklentiler

• Screenshot_20220917-125133_Instagram.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20220917-121356_Trendyol.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…