2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Dediğin ıslak bez olayını acilde de söylemişler kuzum. Bi kaç kere mamayi tam alınca az uyanmaya başladı artık şükür. Az önce de biraz kendimi emzirtebildim Bi de sütü getirtebilsem bir iki damla haricinde benden mutlusu yok. Yarın kontrol var yavrum ama muayene ücreti söylemişler Bi söyleyeyim ben bunu hemen ücret kesecekler şuna bak allah razı olsun yavrum sarılığına da bakarlar muhtemelen dediğim gibi bi kaç kere mamayi almaya başlayınca rengi de açıldı gözleri de. Hala tembellik var ama olsun artık. Evet kucağımda direk benimde uyuyor ama uyuklarken ilk defa çekti bugün göğsümü çok sevindim vallahi. Bir de altını açıp deneyeceğim emzirirken bakalım. Sinir olupta bıraktığı da çok oluyordu artık iyice üstüne eğildim komple kahve kısmı soktum ağzına öyle emdi. Bi de düzgün uyuyup süt gelse tamamdır bu iş

Denedik bi kere canim insallah dinlenebilirim yoksa mahvoluyorum bende

Selam kızlar dün ben bayağı kötüyüm sabahtan akşama kadar bel ağrısı çektim kustum akşam kasıklarımada ağrı girince korkudan şu kasışma sayar uygulamasını indirdim ama şükür geçti bugün daha iyiyim kanala geçiyor sanırım öyle hissettim.
E ekim1903 pişik olan yere zeytin yağı sürülebilir az miktarda diye düşünüyorum ama yapan var mı bilmiyorum ben kızıma pişik olunca kortizonlu sudocrem den daha iyidir herhalde
Dilos6342 hiç canını sıkma ben de aynı şeyi yaşamıştım ziyan olmuştu o ilk süt Allah sağlık versin o şifasını alır her türlü

Canım sütü fazlalaştıran ve benim bu aralar yemekten zevk aldığım şeyler, tahin pekmez ve tahin helvası. Üzerine de ılık süt ya da çay iç. Bak bakalım süt geliyor mu gelmiyor mu süt emdikçe geliyor diloşum az daha sabır olacak ben inanıyorum

Ben ikiliden bi paket almıştım. Fototerapi sonrası göbek hemen düştü. Öncesinde de 2 kez giydirdim. Kesip ağız mendili yapıcam
Normal zıbın da rahat gibi bence.

Karnı doyunca uyandırması daha rahat oluyor o yüzden titizlikle özelikle geceleri uyandır 2 saatte 1. Cok yorucu olabiliyor.

Şahsen O kadar uykusuzum ki dün gece tuvalete kalkacağım, emzirmem de lazım gözümü açamıyorum artık başım dönüyordu. Yürüyemedim eşim koltuk altlarımdan tutup banyoya taşıdı hayal etmesi zor ama gerçek
Bi emzirmeyi geciktirsem uyanmıyor her şey başa sarıyor sanki.

Bir de helvalara ek olarak(ki şu anda yiyorum ) hoşaf yapıldı mı?
posalı şekilde tüket benim hamilelikten beri düzenli tükettiğim tek şey ve hiç süt problemim olmadı kuzum. Naçizane denemeni öneririm.

Bebişin kimliğini çıkarttınız mı? Bu dediğim olay sanırım bebeğin TC si üzerinden oluyor

Ahhh ne güzeeel cok sevindim hemen toparlanmana ben bu minik ayağı yerim yeeer maşallah doramıza şu sarılık tehlikesi geçsin çok daha güzel emecektir ben eminim Sen pes etme annesi gün içerisinde hep emzirmeye çalış bi yandan da

Cnm 28 gün muayene ücreti tahlil parası alamazlar bilgin olsun

ahh sunshıne 2.olduğu için mi yoksa bşka bir sorun mu oldu bazen cok ıı oluyorum kalkıp yurüyebiliyorum ama bazende off Allahım bıçak yarası bni mahvediyor ilkinde cok iidim hep sezaryenı kötüleyenlere dıodum ki nekdr canları tatlıymş ama şuan ben cok fena..sağdan sola dönüş bile aşırı zor. nese inşallah gecicek. birde kaç saat aralıklarla besliyosunz

Ben de 10 gün oldu hala daha dimdik yürüyemez durumdayım.
Herkesin sezo süreci aynı olmuyor anlaşılan.
valla benim de acılı geçiyor yatakta dönme konusu daha bu gün iyi. Doğrulup kalkamıyordum bile ağladım dün gece. Başkası destek olsa bile öyle bi yerdeki kendin iyi olmadan kalkman zor. özellikle sol kasık içte çok acı veren bi şey var ve bir de idrara çıkarken inanılmaz acı çekiyorum. tahlil de verdik o da temiz çıktı yine.
Ve bu süreçte gaz olmamasına özen gösteriyorum daha da kötü yapıyor.
Mesela suyu hala sıcak içiyorum çaydan hallice. Bi tık daha rahatım. Gaz olmamasına üşütmemeye dikkat et.
Ben 2 saatte bir besliyorum önce emzirme ardından doymadığını düşünüyorsam enjektörle kendi sütümden veriyorum.
Arada uyandıramayınca loopa gidiyoruz emzirme süreci 4 saati buluyor

Canım süt gelmesi için yöntemler var. Ama ben de şeker olduğu için bir çoğunu yapamiycam. Çok üzülüyordum sütüm olmazsa ne yapayım diye bakarken mayayı keşfettim. Bı dene istersen. Bir günde etki ediyormuş. Kulüpte de çok uygulayan var. Arkadaşım da uygulamış. Bir küçük paket kadar instant mayayı bir su bardağı su, süt ya da meyve suyuyla iç. Zor olur muhakkak ama nelere göğüs gerdik. Mide problemi olanlara önermiyorlar pek yalnız. Eğer doğumum planlı olursa bir iki gün önce deniycem bende. Aklında bulunsun arkadaşım

O çiş meselesi bende de olmuştu biraz dolsa acı çekiyodum hatta wc geldiğini sızıyla anlıyodum doluluk hissi yoktu bi daha gelmicek sanmıştım /: ay yine depreşti ben de zor atlatmıştım ama geçiyo

İkinci diye düşünme ben ilkini böyle geçirdim sağa sola yatamadım desteksiz kalkamadım tamamen o an ki bünyenle alakalı toparlama süreci bence doktor faktörü de var mı bilmiyorum da bazısı çok kolay geçiriyo

O çiş meselesi bende de olmuştu biraz dolsa acı çekiyodum hatta wc geldiğini sızıyla anlıyodum doluluk hissi yoktu bi daha gelmicek sanmıştım /: ay yine depreşti ben de zor atlatmıştım ama geçiyo
sanki iç organlarım parçalanıyor idrar yaparken. Tuta tuta yapıyorum kıvranarak
10 gün de doldu artık düzelmek istiyorum

sanki iç organlarım parçalanıyor idrar yaparken. Tuta tuta yapıyorum kıvranarak
10 gün de doldu artık düzelmek istiyorum
Senin ekstra zor geçti gülüm uzun sürmüş ameliyatın ama toparlanacak biliyorum bebekle dinlenemeden bir de üstüne bu ağrılar çok zor.. Sırtımdaki gaz sancısı iki büklüm yürütmüştü günlerce sakat kaldım artık eski ben olamıcam sandım sen yine sütle şunla bunla uğraşabiliyosun ben kendi derdime düştüm mamayı dayadım çocuğa :/
Az daha sabır..

Bizimde 3 Ekim 9.30 da olacak inşallah sağlıkla kucaklarında alalım bebislerimizi

Belgsiz gitmeyim bari :) aklima gelen soruları sorarım canim tahlil sonuclarini gostercem saglik ocagindayim şimdi:)

birde şöyle bnce dr hafıfletici gitmeli, arkadasım 1ay önce yaptı dr.u parol serum, iğne, hap baya ağrıyı hafıfletıcı geçirmiş. bnm dr. um sdece iğne ile gtti. sol kasığıma sanki bıcak saplanıyor yangı hissi var inşallah 1haftaya gecer. kendımı öyle telkin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…