2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aynen bir şey kalmadı çok şükür büyük oğlum çok sabırsızlanıyor anne hadi artık doğsun diye hep kucağına alacakmış doğunca inşallah sizler de 2.-3. Doğumlarda deyenimin verdiği rahatlığı yaşarsınız

Değil miii? Daha çok aklıma gelmeye başladı benim de. Emzireceksin içemezsin içmemelisin diye kendi kendime ayar vermeye çalışıyorum.
Aynı durumdayıız bide benim eşimde içiyor diyorum bak fırsat bu fırsat bırak ben doğumdan sonra tutamam seni görünce kendimi diye kız ben kaç kez rüyamda sigara içerken gördüm kendimii bildiğin uyandıgımda gerçekten içiyorum sandım kendime küfrediyordum

Günü yaklaşmış ama normal doğumu bekleyen arkadaşlar bugün bir yerde okudum sıcak suya oturma olayı varmış oda doğumu başlatmaya yardımcıymıs. Evde küvetiniz vs varsa göbek deliğinize kadar sıcak suya oturmak iyi oluyormus internette yazılar var hep

Teşekkürler amin inş abileri tam 40 haftayı doldurdukları gün geldiler Bu da öyle olacak gibi doğum sancılarım başlamadı nstde de çıkmadı henüz sancı yalancı sancılar oluyor günde 1-2 defa hafiften belimden gelip gidiyor ama insan ayırt edebiliyor yalancı mı değil mi diye en azından ben edebiliyorum yarım saat uzanınca geçiyor benim sancılar geçmez de sıklaşırsa doğum sancısı olabiliyor, hayırlısı ile alalım kucağımıza sağlıkla inşallah hep beraber

İnsallah canım. Sayılı günler bekleyince geçmiyor gibi geliyor işte aslında hızla geçiyor ama
hope2022 hafta sonu baby showerim var , o bir gecsin alacagim iki tane pantolon el mahkum
Ya cumartesi mi pazar mı yapacaksın bizimlede paylaaş süslemelerini vs

Bak eşin içmesi hiç iyi değil ben ordan yırtıyorum.

Sen zayıf düşmüşsün beybii, buldun tabii fosur fosur içmişsin. Ben rüyalarımda kaç defa ikram edilen sigarayı reddettim acayip iradeliyimdir.

Bak eşin içmesi hiç iyi değil ben ordan yırtıyorum.

Sen zayıf düşmüşsün beybii, buldun tabii fosur fosur içmişsin. Ben rüyalarımda kaç defa ikram edilen sigarayı reddettim acayip iradeliyimdir.
2.yi yakmıslıgım bile vardıı oysaki rüyada da olsa iyi geliyordu oysaki

İnsallah canım. Sayılı günler bekleyince geçmiyor gibi geliyor işte aslında hızla geçiyor ama

Ya cumartesi mi pazar mı yapacaksın bizimlede paylaaş süslemelerini vs
pazar kuzum , paylasirim tabi
Bir iki fırtla nefsini köreltirsin sen, şarapa bile yükseldin şimdiden.
sarap da hic sevmem normaldeyokluk zorrr

Hayırlı geceler güzel anneler size sorum olacaktı kusura bakmayın yanlış anlamayın beni her ikiside evlattir merak iştee hamileligin ilk haftalarda ağrı sağ tarafta olursa erkek sol tarafta olursa kız derler bu durumu yaşayan var mi

ayağında topukla parmak arasında bir kemık düz olacağına dık olmus, onu duzlestrckler. 12cıktı sarılığımız. 15ı gecınce 1gece beraber yatarsınz oda da dedi. hanı butun bebekler sarılık olur bişe demiyorum ama bu ağrılarla daha yataktan zor kalkıp oturuyorum.dr.alısır dedi hakkaten de önce 30cc sutu içmeden memeyı kesınlıkle tutmuyor

Merkür retrosunda doğurmasam bari...
Doğurdum... Ama sağlıklı bir bebekle evde olduğum için mutluyum süreçten biraz bahsedip kaçarım. 37+2 de 34le uyumlu bir bebişim var. Gürbüz bir bebek değil elbette ama durumu iyi. Bu süreçte 3 kez hıçkıra hıçkıra ağladım. İlki normal doğum şansımın kalmadığını anladığımda, bunun sebebini açıklamam biraz zor o yüzden hiç girmiyorum. İkincisi bebeğin sesini ilk kez duyduğumda mutluluktan. Üçüncüsü doğumdan sonraki gün gaz sancısından yatakta kıpırdıyamaz hale geldiğimde. Oysa hemşirelerin tüm tavsiyelerine uymuştum sipinal anestezi istedim ve sıkıntı yaşamadım ki oldukça soğuk kanlı biriyim. Hassas bir konu kesinlikle herkesin kaldırabileceği bir durum değil. Eğer hassas bir insansanız kesinlikle bunu tercih etmeyin. Ameliyatın hazırlığı ve bebişim odaya çıkışı 20dk, sonrasında benim dikiş kanama kontrolü odaya çıkışım 40dk kadar sürdü. Tek şikayet ettiğim şey ikinci günde başka bir doğum için gelen hasta yakınlarını. Hemen yan odada çılgın bir grup düğüne gelir gibi doğuma gelmişler. Hala "neden?" demek istiyorum kendilerine. Hemşirelerin uyarılarına rağmen gürültüleri tüm koridoru sarınca güvenlik eşliğinde gönderildiler. Bu ziyaret meselesi de sıkıntılı. İllaki gelmek isteyen ve hayır diyemeyeceğim yakınlarınız varsa ilk günü tercih edin. Ameliyatın ardından giyinebilecek duruma geldiğinizde ziyaretçilerinizi kabul edin. Sonraki günde verilen ağrı kesicilerin etkisi geçecek ve gerçek durumunuzu gözlemek için bir süre ağrılarınızla yüzleşeceksiniz. Ziyaretçiler için hiç uygun bir vakit olmuyor doğrusu. Şimdilik bu kadar.. emcikleme zamanı sağlıkla bebişlere kavuşun. Ben bir süre yoğum buralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…