- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.793
- 773
Canım inşallahHayyal tesekkur ederim kuzum .
Dorukcum iyice toparlayinca sizde ana ogul birlikte baby shower yaparsiniz
Ben hep tansiyondan dolayi erken dogururm dusuncesiyle , herkese bebekle baby shower yapicam diodum
Duana diğer arkadaşlar için amin tabi ama ben ilk çocukta elendim şu anda
ben zaten tek istiyordum şu anda da bu kadar sıkıntı stres üstüne, oğlum eve gelsin hayırlısıyla da sağ Salim, isteyen istediği kadar doğurabilir
Çok güzel olmuş herşey-Sunshine hediye listesi yapmadik kuzum cunku gercekten hersey var. ilerde emekleyince alacagim bir iki birsey kaldi o kadar .
Nakit yada hediye karti istedik gelenlerden. Burada vergiden muaf olan bir hesap turu var , oraya yatirip ilerde okuluydu vs lazim olursa kullaniriz diye dusunduk.
bugun misir patlaklarini hazirladim. Bir kac gun oncede cocuklara verilcek jelibonlari yapmistim , onlari paylasim sizlepeynir kaplari icinde kurdanlarin uclarini pempeye boyadim .goftetleri pempe sekerle biraz kaplayip ustune sekerleme serpistirdim. bos isler muduru ben
ben olamadim ama kizim organizasyoncu olsun bencecok eglenceli is ya
Canım inşallah en yakın zamanda senin meme ucuna döner.Evet kuzum valla işe yaramaya başladı sütüm gelmeye başladı şükür kendimi de emzirmeyi başardım zorla silikon ucla ama
Hadi kaynananı anlarım cahil de, ebenin yaptığına inanamadım@pohpoh86 @papatyaozu-Sunshine E ekim1903
Kizlar ilk önce şu hastane parası için eşim sgkya gitti, 3 kişiye sormuş ücüde öyle bi uygulama yok devlet karşılamıyor demiş
Çok şaşırdım bu her yerde yazıyor bunlar yaptığı işi mi bilmiyor anlamadım. Ki hastane bile evet var ama bizde kalktı dedi
Olmadı cimere yazacağım çok sinir oldum nedense.
Emme olayında da maalesef hastanede ne kadar saçma insan varsa bana denk geldiği için, ebe geldi sütü var daha gelir ac kalmasin dedi direk biberonu ağzına soktu, kv sütün yok aç kalacak dedi bibrronu soktu çocuk bir iki günde şak alıştı biberona. İlk 1 2 gün beni emmeye çalışıyordu bi kaç kere tutmuştu çekmişti sonra beni iktirmeye başladı. Göğüs ucum var aslında tutabiliyor ama istemiyor tutmak. Farkettim ki o plastigin sertliğini istiyor. Aventle wee nin göğüs ucunu aldık wee baya büyükmüş ama sadece onu tuttu diğeri daha iyi aslında ama onu pek tutmuyor. Şükür silikon uçla dünden beri emziriyorum. Lütfen burdan doğuracak arkadaşlara da söylüyorum benim gibi insanlar denk gelirse sesinizi çıkartın kendinizi emzirmeye çalışın, hastanenin ebeleri bile hiç birisi gel tutturalim deneyelim bi demedi. O kadar kızgınım ki 4 gündür aglamalarim kesilmedi iktirdikce sinirden catlayacaktim artık onların yaptığı hatayı ben zorla düzeltmeye çalışıyorum. Çocuk 2 dk emmeyip ağlayınca aman sarılık olacak çocuk aç deyip benden alarak zaten bütün sinirlerimi yiprattilar. Hastaneden de hiç memnun değilim hiç biseyinden. Keske biraz araştırsaydim hastaneyi vs. Çünkü araştırınca yine az çok biliniyor biseyler dogurduktan sonra farketrim maalesef. İnsan ameliyat acısıyla da öyle tepkisiz kalıyor zaten acemiyim falan diyordum ama yeminle hepsinden daha iyi biliyormusum kendinize güvenin