- 4 Ocak 2022
- 687
- 1.158
- 43
- 33
Ben de varım dostlarBen kaldım ben42. Hafta son diyorum artık o kadar durur mu acaba yaa.. arada yoklayınca aha diyom olacak sonra geçiyor gidiyor herşey..
Bende neler neler yapıyorum ama onlar gerçekten de gelmek istedikleri vakit geliyorlar. Senin en azından nişan gelmiş. Bizde tık yok.Yok canm bekliyorum uygulamaya göre bugün son 9 günüm.
Cumaretesi günü nisanım geldi pembemsi akıntı alttan muayene etti nts girdim bisey yok daha var dedi bekliyoruz bakalm simdilik normal istedigim icin doktorda bekliyor insallah 9 gün icinde kendiliginden gelir.
Nisanda geldi ama suyum falan gelmedi ne yuruyusler care ne sporlarartık dogurmak istiyorum ama 40 haftayi görücem sanırım
Canım anlattığına göre nişanın gelmiş. Çok geçmez sancıların da başlar herhalde. Doğum yapmış arkadaşlarımız daha iyi bilir ama Nişan geldiğinde gelmenize gerek yok diyorlar. Ama sen yine de bir doktoruna danış istersenKızlar 39+1 deyim az önce kahverengi akıntı geldi böyle parça parça gibi nişan Mıdır
Napsam beklesem mi doktora gitsem mi böyle bişey yaşayan oldu mu
Nişan gelir gelmez doğum olmuyor canım.. kendini dinle sancın başlarsa suyun da gelirse o şekilde gidersin dktora. Benim nişan geldiktwn 2 gün sonra suyum gelmişti mesela o şekilde gitmiştim hastaneye. Bir hafta önce nişanı gelen arkadaşımız hala bekliyor mesela..Kızlar 39+1 deyim az önce kahverengi akıntı geldi böyle parça parça gibi nişan Mıdır
Aynen bizi Ekim annesi yapacaklar illa.. sağlıkla gelsinlerBen de varım dostlarAma son haftalarda hareket etmek bilmeyen bebek iki gündür maşallah karnımda durmuyo tekmeler yumruklar havada uçuşuyo. Acaba diyorum doğum emaresi mi Bugün kontrole gittik 41. Haftaya kadar bekleyeceğiz dedi doktorumuz. Gelmezse yeniden konuşuruz dedi. Ben en fazla 41 e kadar bekletiyorum dedi. Beklemeye devam.
Bende neler neler yapıyorum ama onlar gerçekten de gelmek istedikleri vakit geliyorlar. Senin en azından nişan gelmiş. Bizde tık yok.kahvecibaby , seni ve beni illaki Ekim annesi yapacak bu bebişler
Yok canm bekliyorum uygulamaya göre bugün son 9 günüm.
Cumaretesi günü nisanım geldi pembemsi akıntı alttan muayene etti nts girdim bisey yok daha var dedi bekliyoruz bakalm simdilik normal istedigim icin doktorda bekliyor insallah 9 gün icinde kendiliginden gelir.
Nisanda geldi ama suyum falan gelmedi ne yuruyusler care ne sporlarartık dogurmak istiyorum ama 40 haftayi görücem sanırım
YaaaMaşallah hanımlar herkes yavrusunu sağ Salim kucağına almış, çok sevindim
Doğurmayabilse, Son uykularınızı uyuyun
Ben yine ayakta uyuyorum. Bizi bu duduşlar uykusuz bıraktı
Eki Görüntüle 3137219
Ilk dogumumda benim nisanim bu sekil gelmeye baslamisti hayirlisinla kavus yavruna insallah vakti gelmis bellikiKızlar 39+1 deyim az önce kahverengi akıntı geldi böyle parça parça gibi nişan Mıdır
haklısın canım benim hayırlısıyla inşallahCanım beni hayırlı uğurlu olsun maşallah her şey çok yolunda görünüyor
Allahım sağ Salim kolayca büyütmeyi nasip etsindoğumu çam sakurada mı yaptın?
Kuzum böyle şeylerle kafanı bulandırma son günün biraz dinlen keyfini çıkar
Yarın kavuştay vakti
Hayırlı olsun canım sağ Salim büyütün inşallah
bu minikkuşlar çok tatlı oluyorlar
Biraz dinlen, Hikayeni de bekliyoruz
Tatlım benim gözün Aydın. Bebişin şuanda iyi olmasına cok sevindim.
Bu sıçramalar filan çok normal. Adapte olacak sıkma canını
Gaz sancısı da yapar sırt ve göğüs ağrısı. Sıcak tutmaya çalış kendini olur muyürüdükçe de açılacaksın inşallah. Hepsi geçip gidiyor bi kaç güne
Maşallah en riskli dönemleri atlatmışsınız siz de
Böyle durumlarda bebişin hareketlerinin sayılması öneriliyor.
32-33 sonrası genel olarak hareketlerde bi azalma oluyor, hem bebeğin büyümesi hem de suyun artık yenilenmeyip azalmaya başlamasından dolayı.
Sorun hissettiğinizde doktora gitmekten çekinmeyin bence. Ama öncesinde tatlı atıştırıp ve sola yatıp hareket ediyor mu bekleyebilirsiniz.
Bir de doğum yaklaşınca da azalır derler ama buna çok takılmayın siz kendinizi genel olarak kontrol edin
Sağ Salim vakitlice alın kucağınıza inşallah
Maşallah atlet falan olmasın büyüyünce senin oğlanAynen bizi Ekim annesi yapacaklar illa.. sağlıkla gelsinlero hareketlilik bende hiç eksilmedi adam içerde depar atıyor maşallahı var.. eşim diyor bu doğunca koşacak herhalde diye
Arada bel ağrım var hakkını yemiyim haftaya ümidim var gelir gibi hissediyorum3 Ekime odakladım kendimi nedense
Bende aynı durumdayım günde 3 defa falan oluyodur. Son günlerde iyice arttı nedenseKizlar bu beyaz akıntı artarak gelicek mı?
Normal diye okuyorum ama yaşayan vardır muhakkak ayağa kalkınca bişey geliyor gibi ıslaklık hissediyorum gidip bakıyorum beyaz kremsi sıvı akıntı olanlar varsa yazabilir mi?
Maşallah atlet falan olmasın büyüyünce senin oğlanŞaşırıyorum da iyice büyüdüler küçücük yerde nasıl o kadar hareket ediyolar diye ama Allahtan ediyolar yoksa çok tedirgin olurduk. Hadi bakalım hayırlısıyla inşallah anneler hisseder derler ya belki içine doğuyordur o tarihte olacağı
Benim de 4 ekim zaten ardına da benimki geliyormuş ooo ne güzel
Kizlar bu beyaz akıntı artarak gelicek mı?
Normal diye okuyorum ama yaşayan vardır muhakkak ayağa kalkınca bişey geliyor gibi ıslaklık hissediyorum gidip bakıyorum beyaz kremsi sıvı akıntı olanlar varsa yazabilir mi?
Hehheehoğlum diyorum yol aşağıda yer belli diye ama dinlemiyor beni
Hadi inşAllah bakalım yaa böyle beklemek daha zor acaba ne zaman gelecek suyum mu geldi nişan mı geldi.. ister istemez düşünüyorsun bide..
Bende de var zaten günde kaç defa tuvalete gidiyorum her gittiğimde beyaz akıntım var ıslaklık sürekli hissediyorum cumartesi çatı muaynesini bekliyorum bakalım ne diyecek doktor benim ara ara sancım oluyor ama karnım hala yukardaKizlar bu beyaz akıntı artarak gelicek mı?
Yeni mı başladı senin 36 dayız biz dahaBende de var zaten günde kaç defa tuvalete gidiyorum her gittiğimde beyaz akıntım var ıslaklık sürekli hissediyorum cumartesi çatı muaynesini bekliyorum bakalım ne diyecek doktor benim ara ara sancım oluyor ama karnım hala yukarda
Evet biz 36 dayız daha o yüzden sordum aynı hafta larda yaşayan var mı diyeBende de 2 gündür var beyaz akıntı.. bem son zamanlara bağlıyorum ama bir yandan.. senin haftan var daha bize göre
Sağol canımLavantacım çok geçmiş olsun. Kilonuz gayet iyiymiş maşallah
Maalesef tam uyku yapamıyorlar benim bebiş çok ıkınıyor o yüzden sık sık uyanıyoruz. Dün farklı bir doktora götürdüm ( iyi ki de götürmüşüm a dan z ye herşeyiyle ilgilendi ) bundan sonra takipleri yeni doktorumuz yapacak yediğimiz birçok şey alerji dolayısıyla gaz yapabiliyormuş. Ben kuru incir üzüm dut yiyordum onları bile bıraktık şimdilik yavaş yavaş listeye besinleri tek tek ekleyerek bulacağız inşallah.Ayyy tatlım sen böyle diyince emin oldum gibi bizde de alerji var galibasadece D vitamini kullanıyoruz biz de
Gaz var gibi 4-8 arası hiç uyumadı çok fenayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?