2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı. 37+1 deyiz. Bebiş biraz ileride gidiyordi kafası irilesmis biraz .boyu kilosu gayet iyi dedi doktorum. normal doğum istediğim için 5 Ekim'de planlı yatış yapacağız normal doğum için. Biraz daha kalırsa kafası daha çok buyuyecegi için normal şansımin azalacağını iletti. Bas aşağı pozisyon da ama kafa kanala girememiş henüz , bende farkındayım çocuğum çabalıyor girmek için. Vajinal muane ile doğumu tetikledik. Artık hergun normal doğum için çalışmalara başlıyoruz. 5 ekime kadar kendi de gelebilir dedi.
Bizde durumlar böyle gününü bilerek beklemekte bayağı heyecanlıymis. Dua edin bize sağlıkla gelsin inşallah

O haftalarda hareket azalıyor canım. Doktorlarda doğal buluyor için rahat etmezse ama tatlı yiyip soluna yat o zaman harekete geçer zaten bebiş. Stres yapma annesi ne güzel büyümüşsünüz Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsiin
Günün belli oldu mu ben görmedim sanırıım yada unuttum
Amaa bu yapılır mıı bize maşallah minik kuzuya
Hastanenin diyet menüleri var canım söylesene hasta bakıcına ameliyattan çıkan bissürü insan vs oluyor onlara diyet çorbası veriyorlar
Ayy az kalmışş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsiin Bu gidişle heralde Ekim ortasına kadar listede doğum yapan kalmayacak
Sağlıkla gelsiin canım benim 40 da doğup küveze giren bebek bile var Allah korusun bir sıkıntı olmayacaktır Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsiin bizlerede haber vermeyi unutma
Bende de var o akıntı ama her zaman olmuyor genelde şeffaf oluyor böyle çok ayakta durursam yada karnım aşırı sertleşirse filan beyaz akıntı oluyor

Sağlıkla kolaylıkla gönlüne göre bir doğum olur inşallah canım beeniim az kalmış ama 5 ekime başla bencede çalışmalara .

Normal doğum için bekleyenler gögüs ucunu uyarmak rahmi yumuşatır diyorlar ama onu denediniz mii

evet benim de çok geliyor normaldir herhalde. tarif ettiğiniz şekilde. son zamanlarda akıntı artarak devam ediyor.

Yok bunu duymamıştım. Hemen bu uygulamaya da başlayacağım

Benim ameliyat 1.30da olacak en son 8de son lokmanı yemiş ol sonra ne su ne yemek dediler 6 saat açlık yeterli oluyo tabi su da yasak diye biliyorum

Amin canim cok tesekkur ederim, iyi dusunuyorum ki iyi olsun insallah biraz kendimi toparladigim gibi yazmaya calisacagim buraya da

Ahhhhhh eridiiiiiim eriiiiidiiiiiiiiim Bu duduslar için uykusuz kalmaya değer
kızlar vakti gelince sizler de kavuşacaksınız inşallah allahım kolay eylesin
Oyy bin kere masallah nasil bi tatlilik bu saglikli hayirli evlat olsun insallah
senin de inşallah canım benim
Canım sağlıkla kolaylıkla gerçekleşsin doğumun inşallah. Küveze de Girmez girmez sen merak etme. Biz de girmedik siz de girmezsiniz inşallah
Güzel haberlerini bekliyorum yarın
Yaaaiçim eridi kocaman masallah güneş kıza rabbim bana ve butun hamis arkadaslarima nasip evin nasilda miss kokuyordur simdi... Hemen dogurasim geldi
sen yine de gününü bekle
Canım hayırlı olsun tarihiniz inşallah kendisi vakitlice gelir de müdehaleye gerek kalmaz

Hamileliğimin başından beri varsı cnm sonra 2.trimesterda durmuştu 15 gündür yine var ama hergün hormonlarada bağlı sanırsam horman değerlerimiz arttıkça akıntı da oluyor bnde 37 deyim
Olabilir canım öyle yazıyor nettede Dr normal diyor aman tek iyi ve normal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…