2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aynen öyle.. bugün oğluma baktım dün gibi doğduğu gün bıgün 3.sınıfa gidiyor nasıl geçti zaman hiç bilinmiyor gerçekten.. sağlıkla büyüsünler hayırlı evlat olsunlar
zaman hem çok hızlı hem çok yavaş değil mi… yaşarken hiç geçmez gibi hem de koşarak geçtiğini farkediyorsun geriye bakınca.
Hadi hayırlısı inşallah

10 ekim yada 12 ekim diye konustuk doktorla bklm netlestiremiyoruz hala benim sezaryan korkum yuzunden tmm bu gun olsun diyemiyorum boyle boyle 39cu haftayi gorucem gibi
Ayy az kaldı sanadaa max 2 hafta diyoruz o zaman yaa bide seninle yakınız yaa heycanlandım bendee
Kızlar bugün itibariyle 1 aylık olduk ilk aşımız oldu hepatit b ikinci dozumuz bacaktan ve 3400 gram olmuşuz 1 ayda 1 kilo aldık
Oy maşallah Nil kuşa

Merhaba hanımlar doktordan geliyorum şimdi ikinci kez çatı muayenesi yapıldı yine dar dedi doktorum haftaya pazartesi yeniden bakacak eğer açıklık olmazsa perşembe günü sezeryan olacağım 6 Ekim
Hadi bakalım gününüz netleşti çok şükür sağlıkla gelsin

Canım bende de bayadır var dediğin kremsi akıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…