2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Valla pazartesi amcasının doğum günü perşembe dedesinin cuma teyzesinin tam da perşembe diye konuştuk doktorla 38+3 oluyoruz
Yaa seneye minik kuş hepsinin doğum gününü gölgeleyeceek
4 ekime gün verdi bana da doktor, bugün kontrol vardı, dualarınız bekliyorum :)
Ayy ben heycanlanıyorum böylee
Allah yardımcısı olsuun sağ salim kucağına alsıın

Benim doktorum ilk doğumda suni sancıyı kesinlikle önermiyor. Kendi kendine açılma olmadıysa suni ile çok zor diyor. Eylül annelerinden de duydum suni ile açılma olmadı diye şimdi senden de duydum demek ki haklıymış doktor. Bende normali bekliyorum işte 40.haftaya kadar gelmezse sezaryen ile alacak. Ne güzel görümcenin bebişi doğmuş darısı biz bekleyenlere Doğum haberlerini okudukça sabırsızlanıyorum

benm arkadasima verdiler suni sanci burada ama yaklasik 12-13 saat surdu full acilmasi

Kizlar bugun 37+1 olarak doktora gittim. Şükür bir sorun yok. Nst de guzel cikti. Bizimkinin keyfi yerinde masallah. Sakin suni sanciya birakmayalim. Bol bol yuru dedi :) 3 kilo olmus.

Yeni kitaplarim geldi bugün. Artik okuma zamani geldi :) ilk okuyacagim tabi bu kitap inşallah sacmalamamistir bu kitap

Eklentiler

• 16644688106054305441186181812520.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar bugün itibariyle 1 aylık olduk ilk aşımız oldu hepatit b ikinci dozumuz bacaktan ve 3400 gram olmuşuz 1 ayda 1 kilo aldık
Hey maşallah yavruma
darısı bize inşallah.
Aşı sonrası nasıl etkiler olacak cok merak ediyorum güncelle bizi
Merhaba hanımlar doktordan geliyorum şimdi ikinci kez çatı muayenesi yapıldı yine dar dedi doktorum haftaya pazartesi yeniden bakacak eğer açıklık olmazsa perşembe günü sezeryan olacağım 6 Ekim
Ben tarihi 6 ekim olarak ekliyorum canım, değişiklik olursa güncelle beni:)
Sağ Salim kavuşun da geliş yöntemini hep bebişler belirliyor kısmet artık :)
Az önce haber geldi bana da 3 Ekim de kardeşim geliyor ayy nasıl mutlu oldum.. oğlum dayısını bekliyor diyordum
Bir yandan da duygusal moddayım aslında
O zaman ikisiyle de sağ Salim kavuşun inşallah diyorum :) aynı gün gelirlerse bak sen cümbüşe

4 ekime gün verdi bana da doktor, bugün kontrol vardı, dualarınız bekliyorum :)
Hadi gözünüz Aydın olsun listeye ekliyorum
Gözünüz Aydın canım sizin bebişler ne güzel akran oldular

benm arkadasima verdiler suni sanci burada ama yaklasik 12-13 saat surdu full acilmasi
12-13 saat normal bir süre doğum için. Normal geçirmiş süreci arkadaşın. Olumsuz örnekleri görünce ve doktorda öyle söyleyince bende suni sancı istemediğime karar verdim. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında.

ayy dogum oldu suan iyiler cok sukur
Ay çok şüküür senin minik kuşun arkadaşları çoğaldı valla hep çevrende
Babam çok değişik oldu son çocuğu benim en küçükleri evlenirken de çok zorlandı bugün de duydu ne diyeceğini şaşırdı
Deden torun birlikte kutlarlar hep artıık benimkininde 12 ekim teyzesinin 15 ekim amcasının 18 ekim nikah tarihimiz 25 ekim düğün tarihimiiz artık seçsin beğensin yada araya kendini sıkıştırsın ona özel gün olsun
Acilmayi kolaylastiran egzersizler oluyor internette yapiyor musunuz? Bir de hurma yiyin diyorlar
Annelerimizden bir kacı ummalı bir şekilde çalısıyor bu konuda

Biz bugün eşimle bebeği anneme kitleyip doğum sonrası 2. Date imize çıktık memeler alarm verdi, bebek de uyandı.. eve döndük 2 saat sonra
Bebişle de 4 kere hastane ve hastane cafesi tecrübemiz oldu. Bu haftasonu dışarı çıkma niyetimiz var 8 ayın acısını çıkarma vakti

Aslında yarın Bursa’ya gidecektik ziyarete ama abimler hep grip olmuş vazgeçtim

Birbasak O değil de neredeyse doğuracağız ben bugün gittim 2 kutu prilam aldım doktor artık inanamıyor
Artık normal olmadığını düşünmeye başlamıştım beni rahatlattın. Yalnız olmadığını bilmek güzel.

Benim doktora göre her şey gibi bu da NORMAL. ilaçlarımı saydım, doğuma gideceğim güne kadar yetiyor.

Kuzum senin en azindan nisan gelmis bende tik yok sukret
40 i gecicem diye dusunuyorum ben de yukarida zaten karnim hala. Ben anlamiyorum da gorenler yukarda bu gelmez daha diyor
Kiz miydi ya benimde yukarida nasil duscek anlamadm artik bildigin ziplama hareketleri iliski full time devam nisan bi umut oldu ama ustunden 5 6 gun gecti nolcak anlamadm

Oyy senin daha da az kalmis nisan nasıl geldi bahcemiz var o gün egil kalk egil kal ceviz topladm sahabinda baktm pembemsi leke o gün hemen doktora gittim alttan bakti evet nisan dedi ama yakın demedi beyaz ic camasiri giyin yoksa hayatta anlamazdm nisan oldugunu azıcık akıntı gibi geldi

Ah normal doğum yapacak sonunda biri canım insallah hayırlısıyla kolaylıkla gelir bol bol merdiven çık in yürüyüs yap bakalım bebiş ne zaman gelmek isteyecek kanala girmiş değil mi ?
Yok yok kanala girmemisti en son bas asagi ama hala o vajinada kafa hissetmiyorum kanala girince yürürken cikacak gibi oluyormus obür gruplarda okumustum. Ah insallah cabalıyorum normal dogum icin bakalm son güne kadar bekliyor doktorum yarın 38+6 ama 40a girecek gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…