2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sol kalçama ağrı giriyor yaa yürüyemiyorum.. azar azar yürüyeyim diyorum seke seke gidiyorum. Merdiven inip çıkayım diyorum sol kalçamdan olmuyor.. en rahat pilates topunda oturmak bide kelebek oturuşu
Ayyy hadi bakalım az kaldıııı tez zamanda güzel haberlerini bekliyoruz o zaman

Ayy hadi bakalım insallah kanala girer en yakın zamanda bebiiis

Ya bende de geçen ilişki sonrası pembemsi cok az bi leke geldi ama ilişkiden kaynaklımı oldu yoksa nişanmıydı bilmiyorum daha cok erken henüz bakalım hayırlısı

Sadece kuru ekmekle beslendiğimiz günden bugünlere geldik ben buna da şükrediyorum son güne kadar prilam kullananlar olarak adımızı yazdırdık

Ay en güzelinii yapmıssınız valla bende şimdiden ocak ayına tatil planımı yaptım canım böyle sıcak termal havuz, jakuzilii havuzlar filan çekiyor çocuksuz kadar rahat olamayıız ama onu uyutup keyfimize bakarız artık

Sadece kuru ekmekle beslendiğimiz günden bugünlere geldik ben buna da şükrediyorum son güne kadar prilam kullananlar olarak adımızı yazdırdık
Geçenlerde ilaç bitti haftasonuydu, yine bir deneme gafletine düştüm iki gün boyunca aç kaldık çocuğumla.

Kraker ve haşlanmış patates yedim, ilk zamanları yad ettim bir güzel.

Eşim pazar gecesi gitti nöbetçi eczane bulup aldı. Doğum sonrası bulantı hemen kesiliyormuş nasıl seviniyorum bilsen.

Canim gorumcenin bebegi kac haftalikti. Bazi doktorlar 40 i gecirmek istemiyor bazilari 42 ye kadar bekliyor merak ettim.

Kiz miydi ya benimde yukarida nasil duscek anlamadm artik bildigin ziplama hareketleri iliski full time devam nisan bi umut oldu ama ustunden 5 6 gun gecti nolcak anlamadm
Kiz evet. Ya ben kocaman karinla iliski isine de pek yanasamiyorum arada bir anca
bence senin az kalmis artik icime dogdu nisanin gelmis nerdeyse 1 hafta gecmis daha ne kadar durabilir kii

bana 12 saat yiyip içme dedi

cnm bebeğinin beslenme saati nasıl 2saatten fazla yatınca sen uyandırıyormusn? dr. bna artk uyandrma dedi bni aydınlat

Cnm şuanlık bir huysuzluk yok aşıdan sonra uyudu ama huysuz değil ateş yapmadı zaten bu aşı bir şey yapmıyormuş sordum

Aman yok yok bu saatten sonra deneme yapmayalım sonuna kadar prilama devam senin doğumun benden önce olacak gibi geçti yada geçmedi diye haberini bekliyorum

Acilmayi kolaylastiran egzersizler oluyor internette yapiyor musunuz? Bir de hurma yiyin diyorlar
ben doktoruma sordum, yoga pilates topu fln onermedi. yuruyus yap duzenli dedi. yapabilirsen de pelvis masajlari varmis youtube da videolari var dedi , onlari yap dedi ama ben daha bakmadim
valla hakkimizda hayirlisibugun hemsire soruyor dogum planin ne diebilmiorm dedimgebelik zehirlenmesi olursa erken dogurcam , olmazsa 37-39. haftalar arasi dogurcam ama ne olcak bilmiorm dedim
Birbasak O değil de neredeyse doğuracağız ben bugün gittim 2 kutu prilam aldım doktor artık inanamıyor
ay bende eski multivitaminimden ictim, kustum artik icmicem multivitamin
ayy gidin gezin bebegim , date onemli
simdi safak sayiyorsundur sen

kalabalik ev ortamlarina gitme canim. Cekirdek ailenizle cikin gezin en iyisi

Sabahlık var ama sen yine yarım kollu almışsın canım, ben askılı aldım malesef

Vakitlice doğar bebiş inşallah Allah affetsin doktor her gün iç dedi ama o multivitamini 7.aydan sonra ayda 2 kere ancak içtim ben. Kocaman yutması zor strese sokuyordu beni. Bulantı yapmasıda kötü içmezsek bir şey olmaz umarım.
Kısmetse 5 gün kaldı bebeğim, mutlaka yazacağım.
Çok heyecanlı yaa güzel haberlerini bekliyoruz

ben baska bir tane almistim o midemi bulandirmiuordu, belki ondan alirim bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…