- 4 Ocak 2022
- 687
- 1.158
- 43
- 33
Sorma az kaldı vallahi yani inşallah öyledirOyy senin daha da az kalmis nisan nasıl geldi bahcemiz var o gün egil kalk egil kal ceviz topladm sahabinda baktm pembemsi leke o gün hemen doktora gittim alttan bakti evet nisan dedi ama yakın demedibeyaz ic camasiri giyin yoksa hayatta anlamazdm nisan oldugunu azıcık akıntı gibi geldi
Yaa kıyamam düşünceli arkadaşım görümcem kaynanam yapıyorlar ben foto çekiyorumtek basina yapma kuzum , zor valla utuye baski uyguluyoruz fln karnin agrir
oohh superYaa kıyamam düşünceli arkadaşım görümcem kaynanam yapıyorlar ben foto çekiyorum
Yarın annemde gelecekBöyle 3 çamaşır teli daha doldu kendim yapamam zaten
Allah razı olsun valla herkese nasip olsun geçende evi temizlediler çok sağolsunlar hamile duası almak ne güzeloohh supersenin ekip cok saglam masallah
artik hareket etmek bile zor valla
Ya sağlıkla giysin Mehmet paşaAmeliyattı bilmem neydi derkenn ancak yıkadık teyzelerii
Yarında ütülenip yerleşecekler inşallah
bana arkadaslar dedi temizlige gelelim die , dedim yokAllah razı olsun valla herkese nasip olsun geçende evi temizlediler çok sağolsunlar hamile duası almak ne güzel
Ayy az kaldı sanadaa max 2 hafta diyoruz o zamanyaa bide seninle yakınız yaa heycanlandım bendee .
Ay insallah hep 2 ekim istedim 2.10.22 diye tarih hosuma gitti ama tabi kizin keyfi ne isterse :)Sorma az kaldı vallahi yani inşallah öyledirhmm çok hareket ettiğinden oldu demek ki. Benim doktor çatı muayenesi vs. De yapmadı son ana kadar bekleyeceğiz dedi bakalım.
Aynen ebeler de dedi açık renkli iç çamaşırı giyin diye. Ama senin çok sürmez gibi geliyor bana. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında
Sende erken doğum korkusu vardı belki de dediğin gibi ondan netleştirmek istemiyorsunduur. Birde kolay değil canım 1 senede 2 ameliyatın olacak Rabbim kolaylaştırsıın zaten bir bebeğin güzelliğini bilen bir annesin o anı hayal ett sadece korkunu yen artık güzel haftalardayız sağlıkla kucaklarımızda olacak miniklerimiz2 gun aramiz var kuzum senle insallah saglikla kavusucaz yavrularimiza
Valla max'ı minumumu geçtim artik esim diyor dogurmayacakmisin konusalim doktorla artik net bir tarih alalim falan yok anam ben hazir deilim niye boyle oldum bilmiyorum dogurmak istemiyorum bir turluvaktinde gelsin diye diye erken doguracam korkusundan 9 ay gecirdim galiba dogumu hic dusunmedim ondan oldu boyle... Allah sonumuzu hayir etsin insallah bir sabah dogum korkumu yenmis olarak uyanirim diye umut ediyorum yoksa aglaya aglaya gidicem doguma
Moral oldu kuzu cok sag olSende erken doğum korkusu vardı belki de dediğin gibi ondan netleştirmek istemiyorsunduur. Birde kolay değil canım 1 senede 2 ameliyatın olacak Rabbim kolaylaştırsıın zaten bir bebeğin güzelliğini bilen bir annesin o anı hayal ett sadece korkunu yen artık güzel haftalardayız sağlıkla kucaklarımızda olacak miniklerimiz
Oh iyi yapmışsınızAy en güzelinii yapmıssınız valla bende şimdiden ocak ayına tatil planımı yaptım canım böyle sıcak termal havuz, jakuzilii havuzlar filan çekiyorçocuksuz kadar rahat olamayıız ama onu uyutup keyfimize bakarız artık
Kuzum artık 2-3 saat arasında kendi uyanıyor. Biraz içgüdüsel davranıyorum. Az yediyse kendim uyandırıyorum. Gece ekstra enjektörle süt veriyorum cok mızmızlanıyor. Ama Az yediyse zaten genellikle 1.5-2 saat arasında uyanıyor. Ama 3 saati su an asla geçirmiyorumcnm bebeğinin beslenme saati nasıl 2saatten fazla yatınca sen uyandırıyormusn? dr. bna artk uyandrma dedi bni aydınlat
Ekliyorum canım etiketlenmeyince gözden kaçıyorBebeklerini kucağına alan güzel anneleri tebrik ediyorum darısı biz kalanların başına inşallah-Sunshine benim de iki haftadan fazla oldu doğum tarihi belli olalı ama seni etiketlemeden yazmıştım istersen ekle listeye 4 ekim
Ay maşallah hep böyle devam eder inşallahCnm şuanlık bir huysuzluk yok aşıdan sonra uyudu ama huysuz değil ateş yapmadı zaten bu aşı bir şey yapmıyormuş sordum
İlk şafağımız yarın bitiyor annem gidiyorben doktoruma sordum, yoga pilates topu fln onermedi. yuruyus yap duzenli dedi. yapabilirsen de pelvis masajlari varmis youtube da videolari var dedi , onlari yap dedi ama ben daha bakmadim
valla hakkimizda hayirlisibugun hemsire soruyor dogum planin ne die bilmiorm dedim gebelik zehirlenmesi olursa erken dogurcam , olmazsa 37-39. haftalar arasi dogurcam ama ne olcak bilmiorm dedim
ay bende eski multivitaminimden ictim, kustumartik icmicem multivitamin
ayy gidin gezin bebegim , date onemli
simdi safak sayiyorsundur sen
Dedim bi dayılarını görsün bebito ama riske atamadım vallakalabalik ev ortamlarina gitme canim. Cekirdek ailenizle cikin gezin en iyisi
evet ya buradaki bebişler çok aceleci çıktılarYalnız forumda 2. Doğum yapmayı geçtim hani eylül belki ama ağustosta doğumların başlaması imkansız geliyordu banaekimin 8 i bizim 40 mız oluyor normal doğum zamanımdı benim 8 ekim şimdi 40 mız çıkacak o tarihte
Valla normal olsun diye çok istedim ama dua ederken hep ikimiz içinde sağlıklı olan hangisiyse o olsun diye dua etti nasibi böyleymişBen tarihi 6 ekim olarak ekliyorum canım, değişiklik olursa güncelle beni:)
Sağ Salim kavuşun da geliş yöntemini hep bebişler belirliyor kısmet artık :)
Ne bereketli bir ekim ayıDeden torun birlikte kutlarlar hep artııkbenimkininde 12 ekim teyzesinin 15 ekim amcasının 18 ekim nikah tarihimiz 25 ekim düğün tarihimiiz artık seçsin beğensin yada araya kendini sıkıştırsın ona özel gün olsun
aynen bnde özellikle foto cekınce daha belli oluyor ordan anlıyorum. bazen 3saat uyuyor cok mu anlamıyorum acaba sekeri düşüyor mudr? keşke sölese bnde ozmn yatsam daha iyi olurOh iyi yapmışsınızevlere hapsolmayalım zaten zorlu yollardan geçtik
Kuzum artık 2-3 saat arasında kendi uyanıyor. Biraz içgüdüsel davranıyorum. Az yediyse kendim uyandırıyorum. Gece ekstra enjektörle süt veriyorum cok mızmızlanıyor. Ama Az yediyse zaten genellikle 1.5-2 saat arasında uyanıyor. Ama 3 saati su an asla geçirmiyorum
Doktor kana bakmadan sarılık geçti dedi ama çocuk hala sarı yani, riske atamam
Ekliyorum canım etiketlenmeyince gözden kaçıyor
bu ara özellikle takip etmek cok zor
Kendi sürecimde hepinizin desteği benim için çok önemliydi
Doğumlarımızı da hep birlikte takip yapıp güzel haberlerinizi bekleyeceğiz inşallah
Sağ Salim kavuşun
Ay maşallah hep böyle devam eder inşallah
İlk şafağımız yarın bitiyor annem gidiyor
Kaldı 3 hafta
Dedim bi dayılarını görsün bebito ama riske atamadım valla
Artık Eşimle çıkacağız gezmeye dolaşmaya darlandık cok
3 saat sonunda Kendi uyanıyor mu peki yoksa zorla mı uyandırıyorsun ? Bence 3 Şuan üst sınır olmalı hem az emiyorlar hem de sadece anne sütü yani durmaz midedeaynen bnde özellikle foto cekınce daha belli oluyor ordan anlıyorum. bazen 3saat uyuyor cok mu anlamıyorum acaba sekeri düşüyor mudr? keşke sölese bnde ozmn yatsam daha iyi olur
Teşekkür ederim canım ankaradayim ben ankara şehir Hastanesi'nde yaptımCanım beni hayırlı uğurlu olsun maşallah her şey çok yolunda görünüyor
Allahım sağ Salim kolayca büyütmeyi nasip etsindoğumu çam sakurada mı yaptın?
Kuzum böyle şeylerle kafanı bulandırma son günün biraz dinlen keyfini çıkar
Yarın kavuştay vakti
Hayırlı olsun canım sağ Salim büyütün inşallah
bu minikkuşlar çok tatlı oluyorlar
Biraz dinlen, Hikayeni de bekliyoruz
Tatlım benim gözün Aydın. Bebişin şuanda iyi olmasına cok sevindim.
Bu sıçramalar filan çok normal. Adapte olacak sıkma canını
Gaz sancısı da yapar sırt ve göğüs ağrısı. Sıcak tutmaya çalış kendini olur muyürüdükçe de açılacaksın inşallah. Hepsi geçip gidiyor bi kaç güne
Maşallah en riskli dönemleri atlatmışsınız siz de
Böyle durumlarda bebişin hareketlerinin sayılması öneriliyor.
32-33 sonrası genel olarak hareketlerde bi azalma oluyor, hem bebeğin büyümesi hem de suyun artık yenilenmeyip azalmaya başlamasından dolayı.
Sorun hissettiğinizde doktora gitmekten çekinmeyin bence. Ama öncesinde tatlı atıştırıp ve sola yatıp hareket ediyor mu bekleyebilirsiniz.
Bir de doğum yaklaşınca da azalır derler ama buna çok takılmayın siz kendinizi genel olarak kontrol edin
Sağ Salim vakitlice alın kucağınıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?