2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sorma az kaldı vallahi yani inşallah öyledir hmm çok hareket ettiğinden oldu demek ki. Benim doktor çatı muayenesi vs. De yapmadı son ana kadar bekleyeceğiz dedi bakalım.
Aynen ebeler de dedi açık renkli iç çamaşırı giyin diye. Ama senin çok sürmez gibi geliyor bana. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında

Ayy az kaldı sanadaa max 2 hafta diyoruz o zaman yaa bide seninle yakınız yaa heycanlandım bendee .
2 gun aramiz var kuzum senle insallah saglikla kavusucaz yavrularimiza

Valla max'ı minumumu geçtim artik esim diyor dogurmayacakmisin konusalim doktorla artik net bir tarih alalim falan yok anam ben hazir deilim niye boyle oldum bilmiyorum dogurmak istemiyorum bir turlu vaktinde gelsin diye diye erken doguracam korkusundan 9 ay gecirdim galiba dogumu hic dusunmedim ondan oldu boyle... Allah sonumuzu hayir etsin insallah bir sabah dogum korkumu yenmis olarak uyanirim diye umut ediyorum yoksa aglaya aglaya gidicem doguma

Yalnız forumda 2. Doğum yapmayı geçtim hani eylül belki ama ağustosta doğumların başlaması imkansız geliyordu bana ekimin 8 i bizim 40 mız oluyor normal doğum zamanımdı benim 8 ekim şimdi 40 mız çıkacak o tarihte

Ay insallah hep 2 ekim istedim 2.10.22 diye tarih hosuma gitti ama tabi kizin keyfi ne isterse :)

Sende erken doğum korkusu vardı belki de dediğin gibi ondan netleştirmek istemiyorsunduur. Birde kolay değil canım 1 senede 2 ameliyatın olacak Rabbim kolaylaştırsıın zaten bir bebeğin güzelliğini bilen bir annesin o anı hayal ett sadece korkunu yen artık güzel haftalardayız sağlıkla kucaklarımızda olacak miniklerimiz

Moral oldu kuzu cok sag ol insallah rabbim buyuk yasadiklarimi unutup yeni bir hikayeye baslamak istiyorum allahin izniyle az kaldi zaten az daha sabredip dedigin gibi kavusucaz

Oh iyi yapmışsınız evlere hapsolmayalım zaten zorlu yollardan geçtik
cnm bebeğinin beslenme saati nasıl 2saatten fazla yatınca sen uyandırıyormusn? dr. bna artk uyandrma dedi bni aydınlat
Kuzum artık 2-3 saat arasında kendi uyanıyor. Biraz içgüdüsel davranıyorum. Az yediyse kendim uyandırıyorum. Gece ekstra enjektörle süt veriyorum cok mızmızlanıyor. Ama Az yediyse zaten genellikle 1.5-2 saat arasında uyanıyor. Ama 3 saati su an asla geçirmiyorum
Doktor kana bakmadan sarılık geçti dedi ama çocuk hala sarı yani, riske atamam
Ekliyorum canım etiketlenmeyince gözden kaçıyor
bu ara özellikle takip etmek cok zor
Kendi sürecimde hepinizin desteği benim için çok önemliydi
Doğumlarımızı da hep birlikte takip yapıp güzel haberlerinizi bekleyeceğiz inşallah
Sağ Salim kavuşun
Cnm şuanlık bir huysuzluk yok aşıdan sonra uyudu ama huysuz değil ateş yapmadı zaten bu aşı bir şey yapmıyormuş sordum
Ay maşallah hep böyle devam eder inşallah

İlk şafağımız yarın bitiyor annem gidiyor
Kaldı 3 hafta
kalabalik ev ortamlarina gitme canim. Cekirdek ailenizle cikin gezin en iyisi
Dedim bi dayılarını görsün bebito ama riske atamadım valla

Artık Eşimle çıkacağız gezmeye dolaşmaya darlandık cok

evet ya buradaki bebişler çok aceleci çıktılar
benim ilk çocukta aralık 2019 anneleriydi grubumuz 40. haftadan önce doğuran yoktu nerdeyse

Ben tarihi 6 ekim olarak ekliyorum canım, değişiklik olursa güncelle beni:)
Sağ Salim kavuşun da geliş yöntemini hep bebişler belirliyor kısmet artık :)
Valla normal olsun diye çok istedim ama dua ederken hep ikimiz içinde sağlıklı olan hangisiyse o olsun diye dua etti nasibi böyleymiş

Ne bereketli bir ekim ayı bizim pamuklar herkesi unutturur

aynen bnde özellikle foto cekınce daha belli oluyor ordan anlıyorum. bazen 3saat uyuyor cok mu anlamıyorum acaba sekeri düşüyor mudr? keşke sölese bnde ozmn yatsam daha iyi olur

aynen bnde özellikle foto cekınce daha belli oluyor ordan anlıyorum. bazen 3saat uyuyor cok mu anlamıyorum acaba sekeri düşüyor mudr? keşke sölese bnde ozmn yatsam daha iyi olur
3 saat sonunda Kendi uyanıyor mu peki yoksa zorla mı uyandırıyorsun ? Bence 3 Şuan üst sınır olmalı hem az emiyorlar hem de sadece anne sütü yani durmaz midede

Keşke söylese kısmına katılıyorum

Kızlar bisey danışmam lazım sizlere bebeğim hala kuvezde sorun şu beslenme problemi mesela ben saaat 10 da beslemeye gidiyorum anca 30 cc icebiliyor 1 de yine aynı şekilde. Hemşireler 60 cc mama alması lazım diyo. Gece ne oluyor hiç bir bilgim yok .. Yani bu normal bir durummu çözemiyorum artık. 13 gündür kuvezde her yeri mosmor içim parçalanıyor. Birde rota virüs olmuş oradan başka bir bebek ne yapmam lazım bilmiyorum

Teşekkür ederim canım ankaradayim ben ankara şehir Hastanesi'nde yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…