2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çok teşekkür ederim canımbende aynı durumdayım çok teşekkür ederim
En kısa zamanda toparlanırız inşallah canım
Doğum yaptın mı canım okuyamıyorum bütün mesajları sağlıklı şekilde kucağına almışsındır inşallah
Ah tam gününde mi geldi beyefendi
Bebisle sıkıntın yok sanırım derdin kendinle olmuş ah ya bi çaresi yok muymuş sürekli kuru tutmak lazım sanırım

Aha benim kocamda ates burcu koç kendileri bende hava burcu kova olaraktan harliyorum adami yaniyoruz alev alev sonra

İşte bide bunu ima ettiler de oda üzdü sanırım bende eşimde iri uzun boyluyuz. En önemlisi o tabiki sağlıkla gelsinler kiloları boyları iyi ama işte buda bir başlangıc sonra ki aşamaları doğurma şekli, süt geliyor mu cümleleri
Ay verebilsek bir cevap devamı gelmezde zaten cevapta veremiyoruz. Hayır bide ben kimsenin sormam varya ne çocugu ne kendi hakkında bir şeyler anlatmak isterse dinlerim sadece. Bu da bir süreç gececekte işte hormonlar bizi üzüyor yoksa cahillerle muhattap olmamayı hepimiz biliyoruz
Tek başarısı çocuk doğurmak olan kadınlar bunlar çok görmüyorum kendini her alanda yetiştirince aşağılık kompleksine giriyolar karşında böyle kendi yetersizlik duygularını yansıtıyolar
Kesinlikle olayın özeti bu zaten
İşte insanın aklını karıştırıp canını sıkacaklar ya başka ne olsun sen nasılsın Dora paşa nasıl iyi misiniiz ikinizde

Kizlar size guncelleme vereyim. Epidural sonrasi normal dogum pembe bi masala donmustu tv izleyip, dondurma yiyodum. Sifir agri vardi. Bu arada 3cm ile aldim epidurali ve epidurali almadan suyumu patlatmislardi. Neyse sonra benim kasilmalarim, acilmayi ilerletmeye yetti her 2 saatte bi 5,5 sonra 7,5 a sonrada 8,5 a cikti. Sonrasinda yetmedi kasilmalar ve suni sanci verdiler 2 saate 10 cm tam aciklik oldu hala sifir agri duyuyodum. Isler push kisminda ters gitmeye basladi bebek asagi inemiyodu, kordon dolanmis kalp atisi yavasladi. Normalde ebe dogurtuyo ama acil doktor cagirtildi, vakumla 1 push ile cekildi bebis, kafasi uzadi, esim oyle goruncu kafasini bayildi neyse geldik eve hemen 5 saat sonra. Burda prosedur biraz farkli eve hemsire yollaniyo 8 gun, suan bebege o bakiyo kafasida normale donmeye basladi hayirlisi kizlar, emziriyorum 3 saatte bi. cis kaka yapti. 3 kg 3765 gr dogdu. Vakum sonrasi kafasi suan boyle insallah daha da duzelir

Eklentiler

• B3A02B99-49B2-4DC6-A5E6-D6D6542A98CA.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 135
Aha benim kocamda ates burcu koç kendileri bende hava burcu kova olaraktan harliyorum adami yaniyoruz alev alev sonra
Birbasak şuan kakalı bezler, fışkırtmalı işeme seansları, emzirme anları ve pipilisinin bakımıyla meşgul olmasaydıı tam yorumlamalık mesajdı onun için

Gözün aydın canım biraz yorucu geçmiş ama sağlıkla gelmiş minik kuş. Bundan sonrası kolay olsun insallah. Hemşire olayı çok iyimiş evde profesyonel birinin olması çok yararlı olur senin adına

E ekim1903 bugün Nil kuşun 40 uçtu değil mii ?
Evettttt geldi büyük gün beni uyutmadığı gecenin sonunda kırkımızı uçurduk köyde kızıma hediyerler almışlar bir sürü kıyafet üstüne işte klasik yumurta soğan un tuz olayları eve geldik yıkadık deniz kenarından 40’taş topladım alyansımı suya attım dualarla yıkadı annem Nil kuş büyüyor kızlar

Ay cnm üzülme inşallah sağsalim kavuşcaksın bebeğine

39 olduk. Hala sancım var. Dün nişan geldi ama benim parça parça atıyorum sanki. Şeffaf süküksü ve içinde damarlar vardı. Geldiği zaman değil de tam aşağıya indiği zaman bişey hissettim. Diğer akıntılardan farklıymış. Doktoruml konuştum sancın suyun gelirse hastnye git dedi

İnşallah hemen evine sağlıkla gidersiniz. Kaç haftalık doğum yaptın

hope2022 kızlarrrr 2440 gram doğurdum 2300 grama düştü 46,5 cm :) doğduktan 10 gün sonra böyleydi eee şimdi 3650 2 gün önce 53 cm di doktor dediki nasıl uzamak bu böyle 1 ayda 1350 gram aldı şuan akranlarını yakaladı bile o yüzden böyle insanlardan uzak durunn valla beni gören 2440 küçük değilki diyor hoş 34. Haftada doğurdum 6 hafta daha kalsa 4 kilo olcakmış

Cok sagol canim sarilik degerimiz 10.3 e geriledi cok sukur taburcu olduk, 15 gunluk olana kadar dikkat edecekmisiz tekrar yukselmemesi icin. Insallah rahat uyanir besleyebilirim de tamamen gecer sariligi

Nokta atışlara bak sen. Neyse gidip çişli suratımı yıkamam lazım.
Kız daha cinsiyetler yeni yeni belli olmaya yakın pipililer işiyor muhabbeti yapıyorduk geldii o günler çok şükür
Ya ne güzel bir anı olmuş siziin için sağlıkla büyüsüün
Sağlıkla kolaylıkla al kucağına insallah. Nişandan bir kaç gün sonrada doğum başlıyormus diyorlarmzaten vaktinde gelmiş
Ya maşallah güzel büyüdüler kuzum işte dinlememek lazımda şimdi ki psikolojii birazcık etkiliyor. Bide bende de 33. Haftada 2.500 kiloydu 37 de 3 kilo dedi. Bende gerçekten son zamanlar artık ne yemek yapabiliyorum ne doğru dürüst besleniyorum bir de insanlar üzerine böyle söyleyince beslenememiş vs diye kendimi suçladım. Yoksa sağlıgı yerinde olsun kilo her şekilde alınır

Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım. Dogurdugum günden beri göz yaşı döküyorum. Dediklerinin hepsini denedim. Bence eds daha işe yaradı. Ben gıdayı bebek emince gönderiyorum ki meme gibi sansın. Hem de bu sayede az da olsa emdiği hissi bana da iyi geliyor. Sağımı sakın aksatma. Sol memeyi bu yüzden vermekte çok zorlanıyorum. Kahverengi halkada sertleşme oldu. Meme ucu içine kaçıyor. Bebek ağzına alamıyor. Ciyak ciyak ağlıyor haliyle bende ağlıyorum. Ama biliyorum ki sabır işi. Bol bol dua et ve asla bırakma tatlım. Bir de eklenti atayım. Makine kiralama için. Yaşadığın yerde varsa güzel bir makine

Eklentiler

• IMG_20221001_070317.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 47
İnşallah sağsalim alırım kucağıma. Şuan belimde bi ağrı var sırtıma vuruyor. Aşağı doğru indiğinde doğum yaklaşıyor demek galiba. Sürekli sancı çekmekten doğum sancısını anlayamicam

Senin kaç haftalık canım sagsalim kavuşun inşallah

Sağol canım inşallah hemen toparlar
Geçmiş olsun canım acil şifalar sende kendini koru aman
Sağol canım. Uzak duramıyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…