Kiyamam yaaaBizimki okuluna madara etti beni desem yeridirakıllı saat ders esnasında yasak kursu olduğu için yanında götürüyor öüle arası aradı birgün korktum birşey oldu diye anne doğurdun mu diye sordu direk
Cuma günüde öğretmeni aradı yine tedirgin oldum acaba birşey mi oldu diye öğretmenimizde hocam hastaneye gidecekmişsiniz durumunuz nasıl merakla bekliyoruz sınıf olarak dedi
Okula giderken oğlumun planı şu: anne ben seni okul çıkışı arayacam hastaneye gidersen telefonu babama ver o meşgule atsın bende servisçiye direk beni hastaneye götür derim diyor.. ayy yavrum neler kuruyor ama işte yok oda gelmiyor
Hemen aldim deneyeceğim çok teşekkürlerSüt için Solgar Brewer's yeast denemenizi tavsiye ederim. 2 gündür kullanıyorum ve bu kadar kısa sürede bile faydasını gördüm.
Artik lohusaliktan sonra:)
Aynen yavrum hatta karşıya fışkırıyormuş sütlerKız evlat has evlat demişler
Bi gazla bitsin diye giriştim valla. Niyetim 2 gün üst üste kadın alıp 2 günde dolap içleri vs girerek temizlikti bulamadım kaç kişiyi aradım. Eşim sağolsun camları o yapıyor bende dolap içlerine giriyorum. Cam ve dolap içleri zorluyor zaten gerisi sil süpür toz hemen bitiyor.
Öyle zaten hepsi kilosu gücü yerinde doğurmus gögüslerinden oluk oluk süt akıyormusAllah yardımcınız olsuun insallah zamanla daha iyi olacak her şey canımm
Ya ben anne yanını kurdurup odaya koydurdum 2 gün önce o kadar heycanlanıyorum ki gece tuvalete kalktıgımda beşiği sevip geri yatıyorumnormalde eşime dönüp uyumayı severim ama beşik yanımda ya böyle o tarafa dönüp izleyip yatıyorum. Rabbim sağlıkla gelip orda uyumasını da nasip etsiin
Sağol canım sen nasılsın nasıl gidiyor?Aynen bizim kbb doktoru yaptı
Kuzum masaj yapıyorum ama ev serin kıyafet üstünden masaj
Çocuğun üstünde 2 kat alt pijama var göğsüne kadar çekili malum kıyafetler büyük 2 kat da çorabı var
Benim ayağımda hep patiklerüstümde polar üst var gaz ile topla tüfekle savaşıyoruz
Ay heyecanlanıyorum o hallerini düşününcebakalım bizleri neler bekliyor
Suanda da uykusu var ama gaz sancısı giriyor kıvranıyor biraz ağlıyor tekrar uykuy dalıyorcıkarınca biraz rahatlıyor uyuyor
Bende istiyorum da kardeşi gelmiyorbug0n erkek kardeşimle görüntülü konuşuyorduk dayı annemin karnını sehba olaratak kullanıyoruz diyor elide karnımda. Anne bastırsam doğar mı diyor.. ayy neler neler daha
Ay bir baksınlar bakalımDuş alıp yatınca geldi sızlamalareşime diyorum bu gece gelmez demii ben bu yorgunlukla doğuramam diye yarın randevumuz var bakalım hastaneye gitcem artık doktorun ofisine değil. Nts daha bağlanmadım belki nts bağlarlar
Üf aynı bizde o durumdayız bu sancı ne olacak doktor damla verdi mi canımKuzum masaj yapıyorum ama ev serin kıyafet üstünden masaj
Çocuğun üstünde 2 kat alt pijama var göğsüne kadar çekili malum kıyafetler büyük 2 kat da çorabı var
Benim ayağımda hep patiklerüstümde polar üst var gaz ile topla tüfekle savaşıyoruz
Ay heyecanlanıyorum o hallerini düşününcebakalım bizleri neler bekliyor
Suanda da uykusu var ama gaz sancısı giriyor kıvranıyor biraz ağlıyor tekrar uykuy dalıyorcıkarınca biraz rahatlıyor uyuyor
4 numara mı kullanıyorsunuz canım?Borudan çektikçe az az geliyo ama bu seferde çenesi çok yoruldugu için bırakıyor. Bebek tam emerken biraz basıyoruz mamayı. Makine o sertliği gideremedi. Meme ucu geri kaçıyor C şeklinde falan tutunca. Silikon uç kullanmaya başladım. Sanırım sütüm de yetmiyo doymuyor. Bir buçuk saate yakın memede kaldı çok cılız çekiyor silikon uçla. Asla doymadı 60 CC mama verdim ardından üzülerek
Çok şükür canım nil’in huyunu suyunu çözmeye çalışıyorum zor bebek değil ama gün içinde 4-5 saatti var damarı tutuyor asla doymuyor örnek 3 saatte bir 90 cc yiyen kız o 4-5 saatte 60-45-30-30 filan yiyor sürekli bi ağlamalar sonra geçiyor ama annem hep 1 gün kaldı 1 gün evine gitti onun geldiği günler hep uyudum bu gece son diş çıkardığında ve ya ateşi olursa gelcem diyorSağol canım sen nasılsın nasıl gidiyor?
Damla vermedimi doktor daha canımHiç sorma uyanırken bazen zorlanıyor. Birde gaz sancısı başladıçok uğraşiyoruz
Vallahi yavrum pes etmek üzereyim. Uykudan artık ağlayarak kalkmaya başladı 2 3 saatte bir çok aç kalmış gibi. Kaşık biberona saldırıyor emmek için zaten ondan da fazla gelmesine alıştı. Göğüs ucunu pompalayarak tutturuyorum ama öyle aç kalktığı için çıldırıyor ağzı dolmadığı için.Aaa cok ani olmuş bana doktorum 2 gün süre verdiğinde klinikte ağlamaya başladım kendimi tutamadım
Biraz spinal süreci aynı geçmiş ben de baştan sona komple ağrı çektimbana da sakinleştirici vermediler bildiğime göre ama ben mi bayıldım bilmiyorum ara ara görüntü yok bende kilosu boyu çok güzel maşallah inşallah sarılık da böyle böyle geçer
Sağlıkla kolaylıkla büyütün inşallah.
Maşallah çok iyi yapmışsın enjektör konusunu
Biz serçe parmağı pudrasız eldivenle emdiriyorduk evde de böyle devam ettik boş parmaktan daha güzel emiyor hem de daha steril
Maşallah kızınaüzmesin annesini
Kuzum 4 mü
Doktorun biliyor değil mi değerlerini
Kendini iyi hissetmene cok sevindim
şüphede kalırsan eğer evde durma doktoruna git nolur nolmaz
Kesinlikle isteğe bağlı sezaryen öncesi bir normal doğumun düşünülmesini öneriyorum tüm hamişlere
Ps:bir sezolu
Kuzum ağlama lütfen sen elinden geleni yapıyorsun
Hem emzirme hem sağma süreci cok zor cok yorucu anlıyorum seni ama bu süreçlerin hepsi geçici
maşallah olsun Allah nazarlardan saklasın
@Livinta
@Aslanb22
Hanımlar sağlıklı ve kolay bir doğum diliyorum size inşallahsağ Salim kavuşun bizi habersiz bırakmayın
Kuzum sütün yetmiyor demek için erken
Henüz sütün tam inmemiştir moralini bozma lütfen zmaan tanı kendine
Bu süreçte mama gerekirse mama ver
Ama üzme kendini
Arkadaşlar ilk çocukta çok buyuk emzirme sıkıntısı yaşamış biri olarak tavsiyem şu kesinlikle o silikon uçlar bebekler gaz yapıyo yapmanız gereken şey gogüs ucunu çıkarmak onjnda çok vasit yontemi var bem meme uclarım içe kaçıyodu ve kızım silikon uca alıştığı için çok sinirleniyodu rek memeyi verdiğim zaman şimdi size soyleyeceğim yontemle bir günde hallettik emzirme problemini yöntem şu bir tane enjektörü alın içindfki tıpayı çıkarın iğnenin takıldığı yeri de makasla kesin tıpayı ordan geri enjektörün içine sokun diğer ucunuda meme ucunuza getirin ce enjektöre ilaç çeker gibi meme ucunuzu çekin anında uç çıkıyo hemen bebeğin ağzına verin tutar inş benim meme ucu bu yontemle çıktıysa herkesin çıkar herhalde4 numara mı kullanıyorsunuz canım?
Göğüs ucu için bi doktora danissan belki geçici durumdur
Silikon uçla asla memeyi direk aldıkları gibi çekemiyorlar onu kullanmak için süt bol olacakta hafif çekince bile akacak çocuk içecek öyle kullanılırbende de aynı şey oluyor uç kullanınca çünkü
Aşağıya ekledim canımÇok şükür canım nil’in huyunu suyunu çözmeye çalışıyorum zor bebek değil ama gün içinde 4-5 saatti var damarı tutuyor asla doymuyor örnek 3 saatte bir 90 cc yiyen kız o 4-5 saatte 60-45-30-30 filan yiyor sürekli bi ağlamalar sonra geçiyor ama annem hep 1 gün kaldı 1 gün evine gitti onun geldiği günler hep uyudum bu gece son diş çıkardığında ve ya ateşi olursa gelcem diyorsen nasılsın siz neler yapıyorsunuz?
Vallahi yavrum pes etmek üzereyim. Uykudan artık ağlayarak kalkmaya başladı 2 3 saatte bir çok aç kalmış gibi. Kaşık biberona saldırıyor emmek için zaten ondan da fazla gelmesine alıştı. Göğüs ucunu pompalayarak tutturuyorum ama öyle aç kalktığı için çıldırıyor ağzı dolmadığı için.
Doymuyor mu acaba diyorum ama 20 30 cc içiyor geri kalanını zorla iciriyoruz uyuyup kalıyor bu sefer
Oturarak emzirme falan asla yok üstüne eğiliyorum sağa sola dönüyorum her şekle giriyorum belim kopuyor ağrıdan
Böyle tak etme durumuna geldim son demlerimi yaşıyorum
Sütüm de asla artmıyor cildiricam o kadar umutla sagmaya başlıyorum mutlu bi şekilde sonu hep hüsran. 5 10 15 cok zoraki 20 cc iki gogusten çıkıyor. Hani şöyle 25 30 cc bile görsem nasıl heyecanla devam ederim biliyor musun. Bir iki kere 20 cc çıktı diye ne heyecanla devam ettim ama yok geriye gidiyor çoğunlukla
Canım Allah seni inandırsın ben kendime her gün bi bahame uydurup çarşıya iniyordum alışveriş derdine yürüyeyim diye. Hatta mahallemizde hiç tanımadığım bir kadın göbüşümle görüp halime üzüldü beni arabasıyla çarşıya bırakmayı teklif etti o kadar dikkat çekiyordu halim düşünama hiç ümitsizliğe kapılma Allah yardım ediyo Rabbim yardım etsin herşey istediğin gibi olsun inşallah
Sorma canım yaa vallahi mahvoldum. Bugün dikişlerim düşmeye başladı Allahtan rahatladım biraz daha. 5 gün baticon kullandıktan sonra Zeytinyağı sürdüm çok iyi geldi.
Oh iyi bari canim iyi geldiyse çözümünü bulmuşsun çok iyiDiloşum ben de hastaneden çıktığım ilk gün hiç sütüm yoktu. Hatta evde oturdum ağladım biz bu çocuğu zebil edicez diye. O gün bir iki kere mama verdim. Hastaneden taburcu olacağımız gün ebeler bestlak diye bi damla verdiler inanırmısın sütüm o kadar arttı ki şimdi ağzından çektiğinde üzerime damlıyor o kadar. Kesinlikle o damlayı deneyin hemen farkettiriyor
Düzenli sağım yapıyorum elektrikli pompayla baya şişiyor ucu tutuyor ama bu sefer de sütüm çok çok az olduğu için ağlıyor istemiyorArkadaşlar ilk çocukta çok buyuk emzirme sıkıntısı yaşamış biri olarak tavsiyem şu kesinlikle o silikon uçlar bebekler gaz yapıyo yapmanız gereken şey gogüs ucunu çıkarmak onjnda çok vasit yontemi var bem meme uclarım içe kaçıyodu ve kızım silikon uca alıştığı için çok sinirleniyodu rek memeyi verdiğim zaman şimdi size soyleyeceğim yontemle bir günde hallettik emzirme problemini yöntem şu bir tane enjektörü alın içindfki tıpayı çıkarın iğnenin takıldığı yeri de makasla kesin tıpayı ordan geri enjektörün içine sokun diğer ucunuda meme ucunuza getirin ce enjektöre ilaç çeker gibi meme ucunuzu çekin anında uç çıkıyo hemen bebeğin ağzına verin tutar inş benim meme ucu bu yontemle çıktıysa herkesin çıkar herhalde
Güzel haberlerle gelelim insallahAy bir baksınlar bakalımYarın bizimde randevumuz var 11de
Kuzum bunun malesef net bi çözümü yok benim kız kolikti 3 ay kesintisiz ağladı çıldıracak dereceye gelmiştim artık sıcak tutacaksın geçici bi süreç sadece bıraz sabır 3 ayı dolduktan sonra bir rahaatladık ki sorma o gaz sancısı bitince hastalanması dışında çok şükür geceleri uykusuz kalmadık bileBizim de dün gece başladı gaz sancımız sabaha kadar uyutamadık annemle bebeği. Sabah ilk iş doktorda aldık soluğu. 600 lira muayene parası verdik. Doktor kontrol etti baktı etti kolik dedi. Bi şurup yazdı o çok rahatlattı mışıl mışıl uyuyor şimdi beşiğinde. Ama ne yapmamız lazım olmaması için kızlar bildiğiniz birşey varsa el atın Allah rızası için hayalet gibi geziyorum evde uykusuzluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?