2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kiyamam yaaa su cocuklar beni her seferinde sasirtiyor akli ermez diyorum ama masallah biz yetiskinlerden daha dusunceliler daha merhametliler yerim ben onun yanaklarini masallah ona insallah kardeşi hayirlisinla gelecek rabbim yuvaniza sevinc neşe dolduracak

Artik lohusaliktan sonra:)
Biz sinirlari zorluyoruz galiba ben ona o bana hadi hadi evliligimizin baslarina donduk hasretlik ikimizinde canina yetmis dahada 40 gun bekleyemeyiz
Bugun yoruyuse ciktik 10bin adim attik eve gelince bir tur seviselim dedik genclestik resmen bebek dogunca artik iki cocukla sabahlar olmasin kociş oglana ben bebege bakicam nobetlese artik hangimiz hangisine etebilirsek

Aynen yavrum hatta karşıya fışkırıyormuş sütler

Altına kıyafet giydirdin ya üzerinede kilotlu corap giydir canım. Teninin biraz hassasiyeti geçincede direk kilotlu çorap giydir. Ben aldım çorap hep şöyle 20 gün sonra filan kıyafetinin üzerine giydiririm teninin hassasiyeti biraz azalsın o zaman kilotlu çorabı giydirip kıyafetini öyle giydiririm

Ya minnoş hem merak ediyordur o şimdi hemde bir yandan gelince ne olacak telaşı vardır

Duş alıp yatınca geldi sızlamalar eşime diyorum bu gece gelmez demii ben bu yorgunlukla doğuramam diye yarın randevumuz var bakalım hastaneye gitcem artık doktorun ofisine değil. Nts daha bağlanmadım belki nts bağlarlar

Ay bir baksınlar bakalım Yarın bizimde randevumuz var 11de

Üf aynı bizde o durumdayız bu sancı ne olacak doktor damla verdi mi canım

4 numara mı kullanıyorsunuz canım?
Göğüs ucu için bi doktora danissan belki geçici durumdur
Silikon uçla asla memeyi direk aldıkları gibi çekemiyorlar onu kullanmak için süt bol olacakta hafif çekince bile akacak çocuk içecek öyle kullanılır bende de aynı şey oluyor uç kullanınca çünkü

Sağol canım sen nasılsın nasıl gidiyor?
Çok şükür canım nil’in huyunu suyunu çözmeye çalışıyorum zor bebek değil ama gün içinde 4-5 saatti var damarı tutuyor asla doymuyor örnek 3 saatte bir 90 cc yiyen kız o 4-5 saatte 60-45-30-30 filan yiyor sürekli bi ağlamalar sonra geçiyor ama annem hep 1 gün kaldı 1 gün evine gitti onun geldiği günler hep uyudum bu gece son diş çıkardığında ve ya ateşi olursa gelcem diyor sen nasılsın siz neler yapıyorsunuz?

Vallahi yavrum pes etmek üzereyim. Uykudan artık ağlayarak kalkmaya başladı 2 3 saatte bir çok aç kalmış gibi. Kaşık biberona saldırıyor emmek için zaten ondan da fazla gelmesine alıştı. Göğüs ucunu pompalayarak tutturuyorum ama öyle aç kalktığı için çıldırıyor ağzı dolmadığı için.
Doymuyor mu acaba diyorum ama 20 30 cc içiyor geri kalanını zorla iciriyoruz uyuyup kalıyor bu sefer
Oturarak emzirme falan asla yok üstüne eğiliyorum sağa sola dönüyorum her şekle giriyorum belim kopuyor ağrıdan
Böyle tak etme durumuna geldim son demlerimi yaşıyorum
Sütüm de asla artmıyor cildiricam o kadar umutla sagmaya başlıyorum mutlu bi şekilde sonu hep hüsran. 5 10 15 cok zoraki 20 cc iki gogusten çıkıyor. Hani şöyle 25 30 cc bile görsem nasıl heyecanla devam ederim biliyor musun. Bir iki kere 20 cc çıktı diye ne heyecanla devam ettim ama yok geriye gidiyor çoğunlukla

Arkadaşlar ilk çocukta çok buyuk emzirme sıkıntısı yaşamış biri olarak tavsiyem şu kesinlikle o silikon uçlar bebekler gaz yapıyo yapmanız gereken şey gogüs ucunu çıkarmak onjnda çok vasit yontemi var bem meme uclarım içe kaçıyodu ve kızım silikon uca alıştığı için çok sinirleniyodu rek memeyi verdiğim zaman şimdi size soyleyeceğim yontemle bir günde hallettik emzirme problemini yöntem şu bir tane enjektörü alın içindfki tıpayı çıkarın iğnenin takıldığı yeri de makasla kesin tıpayı ordan geri enjektörün içine sokun diğer ucunuda meme ucunuza getirin ce enjektöre ilaç çeker gibi meme ucunuzu çekin anında uç çıkıyo hemen bebeğin ağzına verin tutar inş benim meme ucu bu yontemle çıktıysa herkesin çıkar herhalde

Aşağıya ekledim canım -Sunshine yazmıştım. Benim durumum bu umutsuz vaka pes etmek üzereyim.
Bizimki de aynı şeyi yapıyor gündüzleri bazen aynı dediğin durum uyumuyor mıyıklıyor sürekli 60 veriyorum 1 saat uyanık kalıyor yine ağlamaya başlıyor 30 cc yapiyorum yarısını içiyor uyursa uyuyor uyumazsa 1 saat sonra yine aynı 10 15te benden çıkanı veriyorum bu sefer sızıp kalıyor
Sen baya toparlanmissindir ama canım bende annemdeyim işte eşim dün gitti artik beni zaten çok götürmek istiyordu da şuanki caresizligimden kalmami istiyor. Çünkü bazen gece yorgunluktan uyuyp kalıyorum annem doyuruyor altını alıyor falan çocuğun geceleri zaten gözler fıldır fıldır. Tempomuz gayet yerinde yani annen yakında sanırım dimi

Oh iyi bari canim iyi geldiyse çözümünü bulmuşsun çok iyi
Bestlak damla bende de ise yarar gibi oldu meğer olmamış hala aynı 2. Şişeye geçtim değişen bisey yok maalesef..

Düzenli sağım yapıyorum elektrikli pompayla baya şişiyor ucu tutuyor ama bu sefer de sütüm çok çok az olduğu için ağlıyor istemiyor
Benim en büyük sorunum süt maalesef

Kuzum bunun malesef net bi çözümü yok benim kız kolikti 3 ay kesintisiz ağladı çıldıracak dereceye gelmiştim artık sıcak tutacaksın geçici bi süreç sadece bıraz sabır 3 ayı dolduktan sonra bir rahaatladık ki sorma o gaz sancısı bitince hastalanması dışında çok şükür geceleri uykusuz kalmadık bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…