2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kacinci haftadasin suan

Hepsi 5 kilo doğurmuş hepsi de çok sağlıklıymış zaten aman bırak şunları kuzum boş boş konuşmaktan başka bisey değil. Biliyorum insanin morali bozuluyor ama ne yapabilirsin ki anne karnındaki çocuğa. Senin diyetisyene gittiğini biliyorlarsa o yüzden gıcıklığına demiş bile olabilirler. Bende 7 kilo aldım noldu sonuç değişti mi çocuk ne kadar kilo alabilirse o kadar alıyor yani. Sen yediklerine dikkat ederken kendine almamış oluyorsun çocuğa değil bi de anlasalar
Biz napalim canım aynıyız suanlik ugrasmaca devam

Benim oglanda okuldan eve gelince hemen karnima bakiyor bebek hala icerdemi diye kiskanclik diz boyu bklm kizi eve getirince neler olacak.. Amiiiin rabbim kolay bir dogum eylesin insallah butun hamiş arkadaslarimiza

Senin iyilesmende carcabuk olsun kuzum doya doya saril op kokla yavrularini hakkettik valla 9ay sabredip cile ceke ceke bekledik

Kızlar doktorunuz 40. haftayı bekliyor mu? Benim suyu vs iyi olmasına rağmen 20 ekimde alalım dedi. 39. haftaya geliyor yani. Neden 40’ı beklemiyorlar benimki mi öyle acaba
Benim mecburi sezaryan yarin gun almaya gidicem 38+2oluyoruz ama senin bir gerekcen olmadigi halde niye gununu beklemiyor bilemedim gerci bu zamanki doktorlar kesip almak taraftari malum normal dogum cok uzun suruyor benim ilk dogumum 29 saat surmustu sonu sezaryanla bitmesine ramen...
Kendine guveniyorsan bebek kendiliginden gelene kadar bekleyebilirsin minnosum ilk dogumunsa bebise bir sans ver normal dogurursan ikinciside ormal olur allahin izniyle ameliyat olursan ikincide mecburi oluyor malesef yinede bebiste bir risk teskil etmeyecekse bekle derim doktorunda bu istegine saygi duymali

Yaşamayan için anlamak çok zor dogurdugum günden beri yorgunum ağlıyorum ayni sekilde. Boyle olunca da sütüm hic artmiyor cok az. Bende sagdıktan sonra tutturabiliyorum anca ama çok aç olursa çığlığı basıyor çünkü az geliyor. Bir de şimdi uyanık kalma süresi arttı özellikle gece hiç uyumuyor gibi bisey. Böyle sağım yapmakta zor doyur altını al uyusun diye çabala kendini sağ derken yine basa dönüyorsun kendine uyku vakti kalmıyor nerdeyse. 1 saat uyursan uyuyup kalkıyorsun. Bende çabalıyorum daha da büyümeden bütün şansımı deneyeyim diye. Eds yontemindeki borudan cektikce geliyor dimi? Netten aldim bekliyorum bakalım
Pompa yapınca içine kaçan kısım çıkmıyor mu canım?
Allah tüm uğraşan annelere sabır versin diyorum

Ah kuzum sende mi daha uyku hali sürüyor mu seninkinde uyandırmak çok zor oluyor çünkü ondan da sikinti çekiyorsundur. Bizimki gözlerini fazla açık tutmaya başladı emmek istiyor ama beni tutamiyor pompa yapıyorum biraz göğsüme o şekilde tutuyor ama bu seferde sütüm çok az olduğu için yine çığlık çığlığa. Sende öyle yap bi kuzum çünkü ilk alamayınca sinir olup iktirme şeklinde yapabiliyorlar

walla herkes ister cıkar memeyı ver oh miss, ama olmazsada dünyanın sonu değil, çevre baskısı daha cok azaltıyor
Kesinlikle öyle canım bunların lafını duya duya süt falan kalmıyor zaten
Annem ilk günden demişti sakın stres yapma süt direk kesilir hemen etkilenir diye. Stres yapmamak kolay değilde işte

Kız evlat has evlat demişler
Oturunca anlayacaksın tatlım çokta yormasaydın kendini
Bi gazla bitsin diye giriştim valla. Niyetim 2 gün üst üste kadın alıp 2 günde dolap içleri vs girerek temizlikti bulamadım kaç kişiyi aradım. Eşim sağolsun camları o yapıyor bende dolap içlerine giriyorum. Cam ve dolap içleri zorluyor zaten gerisi sil süpür toz hemen bitiyor.
Öyle zaten hepsi kilosu gücü yerinde doğurmus gögüslerinden oluk oluk süt akıyormus Allah yardımcınız olsuun insallah zamanla daha iyi olacak her şey canımm
Valla bende öyleydim şimdi gece tuvalete kalkar gibi aniden kalkıp onu kontrol ediyorum şapkasını eldivenini falan
Ya ben anne yanını kurdurup odaya koydurdum 2 gün önce o kadar heycanlanıyorum ki gece tuvalete kalktıgımda beşiği sevip geri yatıyorum normalde eşime dönüp uyumayı severim ama beşik yanımda ya böyle o tarafa dönüp izleyip yatıyorum. Rabbim sağlıkla gelip orda uyumasını da nasip etsiin

Arkadaşlarımızın ısrarıyla küçük bir çekim yaptık bugün teyzeleri güzel bir hatıra olacak bize

Eklentiler

• 93B81A4E-753C-4178-9EB1-4EB4FB842776.webp
    60,7 KB · Görüntüleme: 120
  • 8E1BDDA8-BB51-4700-B1CE-6DC0A32E7941.webp
    125,7 KB · Görüntüleme: 120
  • E464073A-4BD6-48BC-91EA-66F732C5A1DE.webp
    130,1 KB · Görüntüleme: 119
  • 8FCAC169-B607-47C5-85A2-9036CDDEBFD1.webp
    70,9 KB · Görüntüleme: 117
  • D18B88B7-5CC8-4B33-A83D-76715EF67EFC.webp
    71,5 KB · Görüntüleme: 118
Tesekkurlerr insallah hersey guzel gecer.. musait oldugumda haber verecegim insallah dogum yapacak diger arkadaslarada saglikli hayirli dogumlar nasip etsin rabbim

Borudan çektikçe az az geliyo ama bu seferde çenesi çok yoruldugu için bırakıyor. Bebek tam emerken biraz basıyoruz mamayı. Makine o sertliği gideremedi. Meme ucu geri kaçıyor C şeklinde falan tutunca. Silikon uç kullanmaya başladım. Sanırım sütüm de yetmiyo doymuyor. Bir buçuk saate yakın memede kaldı çok cılız çekiyor silikon uçla. Asla doymadı 60 CC mama verdim ardından üzülerek

O zaman ben enjektör alayim. Pompa almıştım onunla sütü sağarım olmadi mama alacagiz mecbur
Canım enjektör hastanede var ama yine al bulunsun evde de. Enjektör şöyle kullanılıyor serçe parmağını ve enjektörü birlikte veriyorsun internette bak çıkar uygulaması. Sütüm ilk gün yoktu. Enjektör ile mama yedirdim. İkinci gün pompayla gelmesi için çabaladım geldi. Şuan pompa kullanmıyorum emdiriyorum. Mama bulunsun aptamil aldım bende. Sezaryen mi olacaksın

Amiiin çok teşekkürler canım İnşallah müsait olunca yazacağım gelişmeleri. Doğum yapacak tüm arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı sıhhatli doğumlar diliyorum, doğum sırasında hepinize dua edeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…