Kacinci haftadasin suanDün kontrolümüz vardı, 3157 gr, 48 cm olmuşuz. Ben doktordan sezaryen istedim ısrarla. Yok kendimi biliyorum, ben normal doğuramamdoktorum normal doğumcu ama tamam dedi artık. 2 hafta gelmezse alıyoruz dedi. Çok garip hisler içindeyim. Ultrasonda bebeği görünce bir tuhaf oldum, hormonlarım zirvede sanırım
Bu benim çocuğum mu olacak, bu kim falan dedim içimdenlohusa depresyonu böyle mi başlıyor a dostlar
İşte bide bunu ima ettiler de oda üzdü sanırım bende eşimde iri uzun boyluyuz. En önemlisi o tabiki sağlıkla gelsinler kiloları boyları iyi ama işte buda bir başlangıc sonra ki aşamaları doğurma şekli, süt geliyor mu cümleleri
Ay verebilsek bir cevap devamı gelmezde zaten cevapta veremiyoruz. Hayır bide ben kimsenin sormam varya ne çocugu ne kendi hakkında bir şeyler anlatmak isterse dinlerim sadece. Bu da bir süreç gececekte işte hormonlar bizi üzüyor yoksa cahillerle muhattap olmamayı hepimiz biliyoruz
Kesinlikle olayın özeti bu zaten
İşte insanın aklını karıştırıp canını sıkacaklar ya başka ne olsunsen nasılsın Dora paşa nasıl iyi misiniiz ikinizde
Hepsi 5 kilo doğurmuş hepsi de çok sağlıklıymış zatenİşte bide bunu ima ettiler de oda üzdü sanırım bende eşimde iri uzun boyluyuz. En önemlisi o tabiki sağlıkla gelsinler kiloları boyları iyi ama işte buda bir başlangıc sonra ki aşamaları doğurma şekli, süt geliyor mu cümleleri
Ay verebilsek bir cevap devamı gelmezde zaten cevapta veremiyoruz. Hayır bide ben kimsenin sormam varya ne çocugu ne kendi hakkında bir şeyler anlatmak isterse dinlerim sadece. Bu da bir süreç gececekte işte hormonlar bizi üzüyor yoksa cahillerle muhattap olmamayı hepimiz biliyoruz
Kesinlikle olayın özeti bu zaten
İşte insanın aklını karıştırıp canını sıkacaklar ya başka ne olsunsen nasılsın Dora paşa nasıl iyi misiniiz ikinizde
Beni biliyosun senin gibi ameliyattan çok korkuyodum ikinci diye ama şükür öyle aşırı bi ağrım olmadı doktor bana elim hafiftir demişti dün bandajı çıkardım baktım sanki daha ufak kesmiş öncekinden e tabi hala ağrılar var ama kız evlat acayip bi aşkmış sürekli kucağımda bırakmak istemiyorum :) Darısı başına inşallah ama oğlan çok kıskandı ilk günler berbattı valla
Bizimkisi basak burcu toprak yani.. :) kül eeiyoruz adami
Benim mecburi sezaryan yarin gun almaya gidicem 38+2oluyoruz ama senin bir gerekcen olmadigi halde niye gununu beklemiyor bilemedim gerci bu zamanki doktorlar kesip almak taraftari malum normal dogum cok uzun suruyor benim ilk dogumum 29 saat surmustu sonu sezaryanla bitmesine ramen...Kızlar doktorunuz 40. haftayı bekliyor mu? Benim suyu vs iyi olmasına rağmen 20 ekimde alalım dedi. 39. haftaya geliyor yani. Neden 40’ı beklemiyorlarbenimki mi öyle acaba
Yaşamayan için anlamak çok zorSeni o kadar iyi anlıyorum ki canım. Dogurdugum günden beri göz yaşı döküyorum. Dediklerinin hepsini denedim. Bence eds daha işe yaradı. Ben gıdayı bebek emince gönderiyorum ki meme gibi sansın. Hem de bu sayede az da olsa emdiği hissi bana da iyi geliyor. Sağımı sakın aksatma. Sol memeyi bu yüzden vermekte çok zorlanıyorum. Kahverengi halkada sertleşme oldu. Meme ucu içine kaçıyor. Bebek ağzına alamıyor. Ciyak ciyak ağlıyor haliyle bende ağlıyorum. Ama biliyorum ki sabır işi. Bol bol dua et ve asla bırakma tatlım. Bir de eklenti atayım. Makine kiralama için. Yaşadığın yerde varsa güzel bir makine
KBB de yaş sınırı yokmuş sanırım canım bi oraya götürmeyi düsünüyorumDilos6342 cnm bizde dil bağınla doğduk ama hemen kestiler ki biz küçük doğduk başka yere göster bende emmeyi engelliyor
Ah kuzum sende miAh ahh seni o kadar iyi anlıyorum ki bizde meme reddi yaşıyoruz gerçekten artık ağlamaktan bir hal oldum . Göğüs uclarim yarıldı artık meme reddi yaşıyoruz üç saat uyuyor iki saat emzirmeye çalışıyorum kan ter içerisinde ama yilmiyorum sende yılma bugün biraz daha düzeldi . Kuzenim de aynı sorunu yaşadı sanırım herkes hasta alışma sürecinde yaşıyor .
Kesinlikle öyle canım bunların lafını duya duya süt falan kalmıyor zatenwalla herkes ister cıkar memeyı ver oh miss, ama olmazsada dünyanın sonu değil, çevre baskısı daha cok azaltıyor
Valla bende öyleydim şimdi gece tuvalete kalkar gibi aniden kalkıp onu kontrol ediyorum şapkasını eldivenini falanAy üzdün benii ben çok uyku düşkünüydüm
Kız evlat has evlat demişlerBeni biliyosun senin gibi ameliyattan çok korkuyodum ikinci diye ama şükür öyle aşırı bi ağrım olmadı doktor bana elim hafiftir demişti dün bandajı çıkardım baktım sanki daha ufak kesmiş öncekinden e tabi hala ağrılar var ama kız evlat acayip bi aşkmış sürekli kucağımda bırakmak istemiyorum :) Darısı başına inşallah ama oğlan çok kıskandı ilk günler berbattı valla
Bi gazla bitsin diye giriştim valla. Niyetim 2 gün üst üste kadın alıp 2 günde dolap içleri vs girerek temizlikti bulamadım kaç kişiyi aradım. Eşim sağolsun camları o yapıyor bende dolap içlerine giriyorum. Cam ve dolap içleri zorluyor zaten gerisi sil süpür toz hemen bitiyor.Oturunca anlayacaksın tatlım çokta yormasaydın kendini
Öyle zaten hepsi kilosu gücü yerinde doğurmus gögüslerinden oluk oluk süt akıyormusHepsi 5 kilo doğurmuş hepsi de çok sağlıklıymış zatenaman bırak şunları kuzum boş boş konuşmaktan başka bisey değil. Biliyorum insanin morali bozuluyor ama ne yapabilirsin ki anne karnındaki çocuğa. Senin diyetisyene gittiğini biliyorlarsa o yüzden gıcıklığına demiş bile olabilirler. Bende 7 kilo aldım noldu sonuç değişti mi çocuk ne kadar kilo alabilirse o kadar alıyor yani. Sen yediklerine dikkat ederken kendine almamış oluyorsun çocuğa değil bi de anlasalar
Biz napalim canım aynıyız suanlik ugrasmaca devam
Ya ben anne yanını kurdurup odaya koydurdum 2 gün önce o kadar heycanlanıyorum ki gece tuvalete kalktıgımda beşiği sevip geri yatıyorumValla bende öyleydim şimdi gece tuvalete kalkar gibi aniden kalkıp onu kontrol ediyorum şapkasını eldivenini falan
Aynen bizim kbb doktoru yaptıKBB de yaş sınırı yokmuş sanırım canım bi oraya götürmeyi düsünüyorum
Teşekkür ederim canım sizin de güzel haberlerinizi alalım inşallahHayırlı olsun canım sonunda kavuşmuşsum bebişine
Arkadaşlarımızın ısrarıyla küçük bir çekim yaptık bugün teyzeleri güzel bir hatıra olacak bize
Tesekkurlerr insallah hersey guzel gecer.. musait oldugumda haber verecegim insallah dogum yapacak diger arkadaslarada saglikli hayirli dogumlar nasip etsin rabbim
Borudan çektikçe az az geliyo ama bu seferde çenesi çok yoruldugu için bırakıyor. Bebek tam emerken biraz basıyoruz mamayı. Makine o sertliği gideremedi. Meme ucu geri kaçıyor C şeklinde falan tutunca. Silikon uç kullanmaya başladım. Sanırım sütüm de yetmiyo doymuyor. Bir buçuk saate yakın memede kaldı çok cılız çekiyor silikon uçla. Asla doymadı 60 CC mama verdim ardından üzülerekYaşamayan için anlamak çok zordogurdugum günden beri yorgunum ağlıyorum ayni sekilde. Boyle olunca da sütüm hic artmiyor cok az. Bende sagdıktan sonra tutturabiliyorum anca ama çok aç olursa çığlığı basıyor çünkü az geliyor. Bir de şimdi uyanık kalma süresi arttı özellikle gece hiç uyumuyor gibi bisey. Böyle sağım yapmakta zor doyur altını al uyusun diye çabala kendini sağ derken yine basa dönüyorsun kendine uyku vakti kalmıyor nerdeyse. 1 saat uyursan uyuyup kalkıyorsun. Bende çabalıyorum daha da büyümeden bütün şansımı deneyeyim diye. Eds yontemindeki borudan cektikce geliyor dimi? Netten aldim bekliyorum bakalım
Pompa yapınca içine kaçan kısım çıkmıyor mu canım?
Allah tüm uğraşan annelere sabır versin diyorum
Canım enjektör hastanede var ama yine al bulunsun evde de. Enjektör şöyle kullanılıyor serçe parmağını ve enjektörü birlikte veriyorsun internette bak çıkar uygulaması. Sütüm ilk gün yoktu. Enjektör ile mama yedirdim. İkinci gün pompayla gelmesi için çabaladım geldi. Şuan pompa kullanmıyorum emdiriyorum. Mama bulunsun aptamil aldım bende. Sezaryen mi olacaksınO zaman ben enjektör alayim. Pompa almıştım onunla sütü sağarım olmadi mama alacagiz mecbur
Amiiin çok teşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?