bende uzun guzel bir zincir istemistim, annemlere aldirmis kocisimBizimkinin hediyesi hazırmışkp öyle diyordu geçen gün eşime.. hatta eşimde zahmet etmeseydiniz dedi kaynımda düşünüyor belli ama inan hiç beklentim yok hiçbirinden.
Ben eşimden bekliyorum sadece siparişi verdim bakalım
Canim 8 ekim sabaha karsi 3:36. Boyu 52 cm ismi Can40 adetlerine dair hiçbir fikrim yok
Maşallah olsun Nil kuşa rabbim ayağına taş değdirmesinçok güzel büyüdü yavrum
Hadi bakalım kolay bir doğum dilerim
Oy maşallahinşallah kuzum bi tık zorlanabilirsin ama geçiyor, geçecek
Oooo maşallah rahatlıkböyle doğum 2. Ye de inşallah
Uzun uzun yazacak cok imkanım yok normalde yazardım amainsan bu kadar büyük değişiklikte elbet kendini sorguluyor ama böyle büyük bi sevgi yok emin ol endişe etme kendinden ama belki bi destek almayı düşünebilirsin lohusalık ilginç bi psikoloji duygular aşırı yoğun hissediliyor canım.
Bu arada Nurum tansiyonun nasıl oldu? Nasıl gidiyor
Canım hayırlı uğurlu olsun sağ Salim kavuşmuşsunuzeve yardıma gelen birinin olması ne kadar güzel
Kilosu da yerinde maşallah
Kafası düzelir endişe etme çok insan denk geldim vakumlama yapılmış olan
Bu arada boyu kaç bebişin? Bir de cuma mı doğmuş oldutabloya ekleyeceğim
Canim biz de cok memnunuz suana kadarDoğum esnası zor geçmiş ama kavusmussun yavruna sağ salim
Yalnız bu hemşire olayı çok çok iyiymiş ya. Doğumdan sonra hiç beni emzirtmeyi denemeden biberonu ağzına sokunca ebe bu çok iyi biseymis valla
Hayirli haberlerle gel canim benimDuş alıp yatınca geldi sızlamalareşime diyorum bu gece gelmez demii ben bu yorgunlukla doğuramam diye yarın randevumuz var bakalım hastaneye gitcem artık doktorun ofisine değil. Nts daha bağlanmadım belki nts bağlarlar
Yakında cnm yürüme mesafesi hemen arabayla almasak yürüyerek bile 10 dk cnm aynı şeyleri yaşıyoruz bak 6.30 da yemeğine ben kalktım bütün gece annem baktı ben 20-30 cc yi görmedim bile neler yaptım sütüm artsın diye yok artık zaten gögsüm sümük gibi bak hiç stres yapma annemle artık karar verdik 24 saatte 1 4-5 saat bu kız doymuyor bizde günde 1 kaka yapıyor ama 1 günlükAşağıya ekledim canım-Sunshine yazmıştım. Benim durumum bu umutsuz vaka pes etmek üzereyim.
Bizimki de aynı şeyi yapıyor gündüzleri bazen aynı dediğin durum uyumuyor mıyıklıyor sürekli 60 veriyorum 1 saat uyanık kalıyor yine ağlamaya başlıyor 30 cc yapiyorum yarısını içiyor uyursa uyuyor uyumazsa 1 saat sonra yine aynı 10 15te benden çıkanı veriyorum bu sefer sızıp kalıyor
Sen baya toparlanmissindir ama canım bende annemdeyim işte eşim dün gitti artik beni zaten çok götürmek istiyordu da şuanki caresizligimden kalmami istiyor. Çünkü bazen gece yorgunluktan uyuyp kalıyorum annem doyuruyor altını alıyor falan çocuğun geceleri zaten gözler fıldır fıldır. Tempomuz gayet yerinde yaniannen yakında sanırım dimi
Benim durumda benzer canim benim oglan asla biberon almadi kendimi sagip verdim istemedi mama yaptim verdim almadi 1sene 5 ay emzirdim zor ayirdim memeden kayinvalidem senin sutun yok diyordu her gun mama ver cocugua bu cocuk ac diyordu bende tecrubesiz kutu kutu mama aldik esimle hepsini denedik buna ramen cok sukur yavrum beni emmekten hic vazgeçmedi kaynaya inat gibiİlk bebekteki halimsin sen hele kv nin başımda bekleyip süt yokmu deyişi.. ben de depresyona girmiştim onlara inat hepten mamaya sarıldım görümce emzir dedikçe inadına emziremedim artık.. pişman mıyım hayır sadece o günleri kötü hatırladığıma pişmanım kendimi yıprattım çocuğa yansıttım annelik süt vermekle olmuyo bazen nasip kısmetten ötesi yok keşke hastanede telaş yapmayıp mama verdirmeseydim diye düşündüm hep ama çocuk büyümedi mi büyüdü sağlık olsun
canim bak soyle bebek mamasi hazirlayan makinalar var.Yakında cnm yürüme mesafesi hemen arabayla almasak yürüyerek bile 10 dk cnm aynı şeyleri yaşıyoruz bak 6.30 da yemeğine ben kalktım bütün gece annem baktı ben 20-30 cc yi görmedim bile neler yaptım sütüm artsın diye yok artık zaten gögsüm sümük gibi bak hiç stres yapma annemle artık karar verdik 24 saatte 1 4-5 saat bu kız doymuyor bizde günde 1 kaka yapıyor ama 1 günlükondan sonra işte hep aç bazen geceye denk geliyor bazen gündüze gözler hep fıldır fıldır en gereksiz saatlerde benim açımdan çok güzel uyuyor 60 yedikten sonra 1 saat sonra ağlıyor mu yine ver sonra tekrarmı ağlıyor yine ver o aşamayı atlat çok yorucu ben baştan beri bide mama olayı maddiyi geçtim gece çok zor şimdi burdaki arkadaşlara sesleniyorum vestelin kettle ı var orda bebek maması tuşu var kaynattığınız suyu istediğiniz zaman soğuyorya basıyorsunuz bebeğin içceği kıvamda veriyor 10 saniyede mama hazırlıyorum gece çok kolay oluyor yararım olursa ne mutlu dilos eğer sıkışırsan özeldende yaz çünkü bende aynılarını çekiyorum yalnız değilsin
8.000 tl eşim direk derki ananın evindedemi bu vardıcanim bak soyle bebek mamasi hazirlayan makinalar var.
hatta bebek kahve makinasi diye muhabbeti geciyor :) benim kizda emmezse yada sutum
gelmezse bunun ikinci elini alacagim. Geceleri cok rahat oluyormus tek tusla hazirmis mama
Bizde de yok, aman ötede dursunlar da takmasınlar ben takarım onların yerine.Koca ailesi bebeğe bişe taktı mı sizde ya bizde hala bişe yok sanmıyorum da olacağını
Yaptırdın mı?Kızlar saat 9da çatı muayanem varrr merak edenler için bilgilendirme yaparım
Ben suni sanciyla dogurdum allah yardimcin olsun benim aci esigim cok yuksek deildir acidan bayilicaktim epidural bizim burada suni sanciyla birlikte vermiyorlar kasilmalari etkiledigi icin turkiyede nasildir bilemem hayirli dogum diliyorum insallah kolay bir sekilde kavusursun yavruna saglicakla gelsin bebisinEvet sevgili ekim anneleri gunaydin ben kasim annesi olma yolunda hizla ilerliyorum
Her sabah kalkinca bu gece de dogum olmamis moduna giriyorum kafayi yedim galiba. Hele boyle bi akinti geliyomus gibi hissedip Allahim lutfen nisan olsun diye wcye gidip bos donmek. Hani gebelik bekledigimiz zamanlarda camasirda kan gormek gibi duygulandiriyor artik aglicam yakinda cidden siyirdim kafayi.
Neyse soruma gelelim. Aramizda suni sanciyla normal dogum yapan minnos anne var mi? Hem suni sanci hem epidural takilabiliyor mu?
Gozun aydin canim allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallahKızlar ben de doğurdum cumartesi günü.. bi arkadas yazmisti imkani olan normal dogursun diye tekrarliyorum imkani olan normal doğursuncok şükür saglikliyiz onceki mesajlari okuyamadim henuz, doguranlara tebrikler bekleyenlere saglikli kavusmalar.. uykusuzluktan gozumun feri gitti. Lohusaligin bir an once bitmesi temennisiyle canim kizlar
benzerleri kesin vardir daha ucuza , bende ikinci el alicam ztaen yoksa burdada yenileri pahali8.000 tl eşim direk derki ananın evindedemi bu vardı
canim brnm arkadasim aldi suni sanci. 6 cm den sonra epidural oldu. cok erkenden yapmiyorlar ki acilmayi engellemesin diye. epiduraldan 5-6 saat sonra 10 cm e ulasti.Evet sevgili ekim anneleri gunaydin ben kasim annesi olma yolunda hizla ilerliyorum
Her sabah kalkinca bu gece de dogum olmamis moduna giriyorum kafayi yedim galiba. Hele boyle bi akinti geliyomus gibi hissedip Allahim lutfen nisan olsun diye wcye gidip bos donmek. Hani gebelik bekledigimiz zamanlarda camasirda kan gormek gibi duygulandiriyor artik aglicam yakinda cidden siyirdim kafayi.
Neyse soruma gelelim. Aramizda suni sanciyla normal dogum yapan minnos anne var mi? Hem suni sanci hem epidural takilabiliyor mu?
Hayirli olsun canim , saglikli anali babali bir omru olsun yavrununKızlar ben de doğurdum cumartesi günü.. bi arkadas yazmisti imkani olan normal dogursun diye tekrarliyorum imkani olan normal doğursuncok şükür saglikliyiz onceki mesajlari okuyamadim henuz, doguranlara tebrikler bekleyenlere saglikli kavusmalar.. uykusuzluktan gozumun feri gitti. Lohusaligin bir an once bitmesi temennisiyle canim kizlar
Aynen bende bileklik istedim yaa öyle kaba olmasın kibar olsun diyerekten bakalımbende uzun guzel bir zincir istemistim, annemlere aldirmis kocisimaslinda bisi istemicektm aklimda yoktu. ne alayim sana dogum hediyesi deyince aklima karpuz kabugu soktu
Bendensin şekerimEvet sevgili ekim anneleri gunaydin ben kasim annesi olma yolunda hizla ilerliyorum
Evet yaptırdım çok hızlı bi işlem belki 5 sn falan sürmüştür. İşaret ve orta parmağını sokup makas şeklinde açıp bi elini döndürdü sal sol orada cok hafif kasıldım ama acılı bir işlem değildi. Korkulacak bir muayane değilmiş kesinlikle. Normal doğuma uygunsun 40 haftaya kadar bekleyeceğiz dediYaptırdın mı?
Aşağıya ekledim canım-Sunshine yazmıştım. Benim durumum bu umutsuz vaka pes etmek üzereyim.
Bizimki de aynı şeyi yapıyor gündüzleri bazen aynı dediğin durum uyumuyor mıyıklıyor sürekli 60 veriyorum 1 saat uyanık kalıyor yine ağlamaya başlıyor 30 cc yapiyorum yarısını içiyor uyursa uyuyor uyumazsa 1 saat sonra yine aynı 10 15te benden çıkanı veriyorum bu sefer sızıp kalıyor
Sen baya toparlanmissindir ama canım bende annemdeyim işte eşim dün gitti artik beni zaten çok götürmek istiyordu da şuanki caresizligimden kalmami istiyor. Çünkü bazen gece yorgunluktan uyuyp kalıyorum annem doyuruyor altını alıyor falan çocuğun geceleri zaten gözler fıldır fıldır. Tempomuz gayet yerinde yaniannen yakında sanırım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?