2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
bende uzun guzel bir zincir istemistim, annemlere aldirmis kocisim aslinda bisi istemicektm aklimda yoktu. ne alayim sana dogum hediyesi deyince aklima karpuz kabugu soktu

Canim 8 ekim sabaha karsi 3:36. Boyu 52 cm ismi Can

Doğum esnası zor geçmiş ama kavusmussun yavruna sağ salim
Yalnız bu hemşire olayı çok çok iyiymiş ya. Doğumdan sonra hiç beni emzirtmeyi denemeden biberonu ağzına sokunca ebe bu çok iyi biseymis valla
Canim biz de cok memnunuz suana kadar her kafadan ses cikmiyor, doydu doymadi, ac kaldi hepsine cvp veriyor, egitimli diye kimse ustune laf edemiyo

Hayirli haberlerle gel canim benim bende saat 17:00te doktorda olucam insallah bir tarih vericek bize cok heyecanliyim bugun

Yakında cnm yürüme mesafesi hemen arabayla almasak yürüyerek bile 10 dk cnm aynı şeyleri yaşıyoruz bak 6.30 da yemeğine ben kalktım bütün gece annem baktı ben 20-30 cc yi görmedim bile neler yaptım sütüm artsın diye yok artık zaten gögsüm sümük gibi bak hiç stres yapma annemle artık karar verdik 24 saatte 1 4-5 saat bu kız doymuyor bizde günde 1 kaka yapıyor ama 1 günlük ondan sonra işte hep aç bazen geceye denk geliyor bazen gündüze gözler hep fıldır fıldır en gereksiz saatlerde benim açımdan çok güzel uyuyor 60 yedikten sonra 1 saat sonra ağlıyor mu yine ver sonra tekrarmı ağlıyor yine ver o aşamayı atlat çok yorucu ben baştan beri bide mama olayı maddiyi geçtim gece çok zor şimdi burdaki arkadaşlara sesleniyorum vestelin kettle ı var orda bebek maması tuşu var kaynattığınız suyu istediğiniz zaman soğuyorya basıyorsunuz bebeğin içceği kıvamda veriyor 10 saniyede mama hazırlıyorum gece çok kolay oluyor yararım olursa ne mutlu dilos eğer sıkışırsan özeldende yaz çünkü bende aynılarını çekiyorum yalnız değilsin

Benim durumda benzer canim benim oglan asla biberon almadi kendimi sagip verdim istemedi mama yaptim verdim almadi 1sene 5 ay emzirdim zor ayirdim memeden kayinvalidem senin sutun yok diyordu her gun mama ver cocugua bu cocuk ac diyordu bende tecrubesiz kutu kutu mama aldik esimle hepsini denedik buna ramen cok sukur yavrum beni emmekten hic vazgeçmedi kaynaya inat gibi cokta guzel kilo aliyordu her ay 900gm 1 kilo arasi aliyordu kaynada kilo aldigini görünce sutumun olduguna ikna oldu simdi diyorum mama vericem bebege hem beni hem biberona alissin yok diyor emzir sen senin goguslerin kucuk ama sutun bol oluyor....

Diyecegim o ki yavrunun riskini veren rabbim illaki cok asiri sutu olacak diye bir sey yok rabbim damla kadar bile veriyorsa o sutun bir sifasi vardir bebege mamada verilse o cocuk saglikli buyur anne sutu icsede buyur

Oglum su an 4 yasinda 3 aylik hic bir cesit sutu icmiyor nedenini hala bilmiyorum keci sutu verdim inek sutu verdim kutu sutlerden verdim mama yaptim.... Sonuc emzirmeyi biraktigimdan beri sekerli yourt yiyor eski usul siseden imanim gevredi kac senedir yogurt yapmaktan yoktanda anlamiyor evde bitse bile gece babasindan istiyorum olmayani yaratiyor yani bazen suduyenimi deistirirken goruyor memelerimi anne getir bana diyor bir defacik tadayim diyor

canim bak soyle bebek mamasi hazirlayan makinalar var.
hatta bebek kahve makinasi diye muhabbeti geciyor :) benim kizda emmezse yada sutum
gelmezse bunun ikinci elini alacagim. Geceleri cok rahat oluyormus tek tusla hazirmis mama

canim bak soyle bebek mamasi hazirlayan makinalar var.
hatta bebek kahve makinasi diye muhabbeti geciyor :) benim kizda emmezse yada sutum
gelmezse bunun ikinci elini alacagim. Geceleri cok rahat oluyormus tek tusla hazirmis mama
8.000 tl eşim direk derki ananın evindedemi bu vardı

Evet sevgili ekim anneleri gunaydin ben kasim annesi olma yolunda hizla ilerliyorum
Her sabah kalkinca bu gece de dogum olmamis moduna giriyorum kafayi yedim galiba. Hele boyle bi akinti geliyomus gibi hissedip Allahim lutfen nisan olsun diye wcye gidip bos donmek. Hani gebelik bekledigimiz zamanlarda camasirda kan gormek gibi duygulandiriyor artik aglicam yakinda cidden siyirdim kafayi.

Neyse soruma gelelim. Aramizda suni sanciyla normal dogum yapan minnos anne var mi? Hem suni sanci hem epidural takilabiliyor mu?

Kızlar ben de doğurdum cumartesi günü.. bi arkadas yazmisti imkani olan normal dogursun diye tekrarliyorum imkani olan normal doğursun cok şükür saglikliyiz onceki mesajlari okuyamadim henuz, doguranlara tebrikler bekleyenlere saglikli kavusmalar.. uykusuzluktan gozumun feri gitti. Lohusaligin bir an once bitmesi temennisiyle canim kizlar

7.günden bildiriyorum ağrılarım epey hafifledi ancak bi bel ağrım var çözemiyorum iğneden mi kaynaklı emzirmeden mi :/

Ben suni sanciyla dogurdum allah yardimcin olsun benim aci esigim cok yuksek deildir acidan bayilicaktim epidural bizim burada suni sanciyla birlikte vermiyorlar kasilmalari etkiledigi icin turkiyede nasildir bilemem hayirli dogum diliyorum insallah kolay bir sekilde kavusursun yavruna saglicakla gelsin bebisin

Gozun aydin canim allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah darisi basimiza

8.000 tl eşim direk derki ananın evindedemi bu vardı
benzerleri kesin vardir daha ucuza , bende ikinci el alicam ztaen yoksa burdada yenileri pahali
canim brnm arkadasim aldi suni sanci. 6 cm den sonra epidural oldu. cok erkenden yapmiyorlar ki acilmayi engellemesin diye. epiduraldan 5-6 saat sonra 10 cm e ulasti.
gecenlerde gorumceme 2 cm aciklikta epidural yaptilar acibadem de , 12 saatte anca 3 cm e ulasti. hem sanci hem epidural aynanda etkilemiyor malesef. genelde sonu sezeryanla btiyor.
Hayirli olsun canim , saglikli anali babali bir omru olsun yavrunun

bende uzun guzel bir zincir istemistim, annemlere aldirmis kocisim aslinda bisi istemicektm aklimda yoktu. ne alayim sana dogum hediyesi deyince aklima karpuz kabugu soktu
Aynen bende bileklik istedim yaa öyle kaba olmasın kibar olsun diyerekten bakalım
Bendensin şekerim
canım benim ilk doğumda sancım yoktu su gelmişti doğum başlamış diyerek aldılar. Suni sancı verdiler sabah saat 6gibi takıldı sancı saat 9da 4cm ulaşınca epidural vuruldu kuş gibi oldum tabi saat 11.30da 10cm oldu aldılar. Bana ikisi beraber vuruldu anlayacağın.

Yaptırdın mı?
Evet yaptırdım çok hızlı bi işlem belki 5 sn falan sürmüştür. İşaret ve orta parmağını sokup makas şeklinde açıp bi elini döndürdü sal sol orada cok hafif kasıldım ama acılı bir işlem değildi. Korkulacak bir muayane değilmiş kesinlikle. Normal doğuma uygunsun 40 haftaya kadar bekleyeceğiz dedi Lekelenme olabilir korkma dedi bu işlemden sonra açılma olabiliyormuş zaten bakalım bekleyeceğiz

Dilos6342 canım memeden ilk 10-15 dk şekerli süt gelirmiş ve bebeğin şekeri yükseldiği için hemen uyurmus. Hemşire muhakkkak uyanıp emmeye devam etmeli. Proteinli süt sonrasında geliyor dedi ve bebeğe kilo aldıran kısım oymuş. Ben ilk sizinca altını açıyorum falan ama çok zor uyanıyor çünkü istediğini almış oluyor. Uyanmazsa da ikinci sütü sağıp bir şekilde yedirmeye çalışıyorum. Ayrica 10 dk emip uyuduğunda nasıl olsa uyudu sonra yediririm deyip bırakma. Az az sık sık yemeye alışmasın sütün bütün kısımlarından faydalansın dedi. Offff söylemesi kolay ama yapması uyandırması yedirmesi öyle zor ki. Şuan uyuyor mesela ama son beslenmenin üstünden iki saatten fazla geçti ve hiç uyanacak gibi durmuyor. Ne yapcam şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…