2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hiç sorma uyanırken bazen zorlanıyor. Birde gaz sancısı başladı çok uğraşiyoruz

Canım vajinusmusu tam yenemeden hamile kaldığım için alttan muayene bile olamıyorum doktor aslında normal doğumcu, çok nadir sezaryen yapıyor, bebek dönmezse yapıyormuş sadece. Ama beni tanıyınca uğraşamam dedi sanırım aslında denesem mi diyorum, ama muayene olamayan biri için normal doğum çok ütopik değil mi? sezeryan de olsam 40 ı beklemek isterim ama dediğin gibi

Bizimki okuluna madara etti beni desem yeridir akıllı saat ders esnasında yasak kursu olduğu için yanında götürüyor öüle arası aradı birgün korktum birşey oldu diye anne doğurdun mu diye sordu direk
Cuma günüde öğretmeni aradı yine tedirgin oldum acaba birşey mi oldu diye öğretmenimizde hocam hastaneye gidecekmişsiniz durumunuz nasıl merakla bekliyoruz sınıf olarak dedi
Okula giderken oğlumun planı şu: anne ben seni okul çıkışı arayacam hastaneye gidersen telefonu babama ver o meşgule atsın bende servisçiye direk beni hastaneye götür derim diyor.. ayy yavrum neler kuruyor ama işte yok oda gelmiyor
Çok ihtiyacımız var gerçekten.. hayırlı güzel bir süreçte kucağınıza almak nasip olsun inşAllah

Yaa bayılıyorum oğluna cocuk heves etmiş kız ne var sanki o okuldayken doğursan

Aaa cok ani olmuş bana doktorum 2 gün süre verdiğinde klinikte ağlamaya başladım kendimi tutamadım
Biraz spinal süreci aynı geçmiş ben de baştan sona komple ağrı çektim bana da sakinleştirici vermediler bildiğime göre ama ben mi bayıldım bilmiyorum ara ara görüntü yok bende kilosu boyu çok güzel maşallah inşallah sarılık da böyle böyle geçer
Sağlıkla kolaylıkla büyütün inşallah .
Maşallah çok iyi yapmışsın enjektör konusunu
Biz serçe parmağı pudrasız eldivenle emdiriyorduk evde de böyle devam ettik boş parmaktan daha güzel emiyor hem de daha steril
Maşallah kızına üzmesin annesini
Kuzum 4 mü
Doktorun biliyor değil mi değerlerini
Kendini iyi hissetmene cok sevindim
şüphede kalırsan eğer evde durma doktoruna git nolur nolmaz
Kesinlikle isteğe bağlı sezaryen öncesi bir normal doğumun düşünülmesini öneriyorum tüm hamişlere
Ps:bir sezolu
Kuzum ağlama lütfen sen elinden geleni yapıyorsun
Hem emzirme hem sağma süreci cok zor cok yorucu anlıyorum seni ama bu süreçlerin hepsi geçici
Arkadaşlarımızın ısrarıyla küçük bir çekim yaptık bugün teyzeleri güzel bir hatıra olacak bize
maşallah olsun Allah nazarlardan saklasın
L Livinta
Aslanb22
Hanımlar sağlıklı ve kolay bir doğum diliyorum size inşallah sağ Salim kavuşun bizi habersiz bırakmayın

Kuzum sütün yetmiyor demek için erken
Henüz sütün tam inmemiştir moralini bozma lütfen zmaan tanı kendine
Bu süreçte mama gerekirse mama ver
Ama üzme kendini

Yaa bayılıyorum oğluna cocuk heves etmiş kız ne var sanki o okuldayken doğursan

Bende istiyorum da kardeşi gelmiyor bug0n erkek kardeşimle görüntülü konuşuyorduk dayı annemin karnını sehba olaratak kullanıyoruz diyor elide karnımda. Anne bastırsam doğar mı diyor.. ayy neler neler daha

Hiç sorma uyanırken bazen zorlanıyor. Birde gaz sancısı başladı çok uğraşiyoruz
Ah benim de gazla başım dertte
Uyumuyor özellikle geceleri sabaha karşı zor geçiyor
Kuzum sizin süreç başlamış sayılır gözün Aydın senin için de biraz dinlenme vakti
Senin oğlanın cok fena fanıyım fanııı eşime anlattım hatta maşallah diyorum
Oğluşun fotoğrafını atsan nazar etme potansiyelim var

Gaz problemi için karnını özellikle sıcak tutmaya çalış canım çocuğun masaj yapabilirsin zeytinyağıyla karnına bide kendini ve göğsünü sıcak tutmalısın süttende geçer dedi bugün annem .
Hatta yeleğin sırtında çorabın ayağında olacak dedi

Zamane çocukları canım hakkaten ne zaman ne diyeceği asla belli olmuyor ve nokta atışı yapıyor illaki emin ol Güneş büyüsün neler neler duyacaksınız göreceksiniz maşallahları var gerçekten

Canım Allah seni inandırsın ben kendime her gün bi bahame uydurup çarşıya iniyordum alışveriş derdine yürüyeyim diye. Hatta mahallemizde hiç tanımadığım bir kadın göbüşümle görüp halime üzüldü beni arabasıyla çarşıya bırakmayı teklif etti o kadar dikkat çekiyordu halim düşün ama hiç ümitsizliğe kapılma Allah yardım ediyo Rabbim yardım etsin herşey istediğin gibi olsun inşallah
Ah tam gününde mi geldi beyefendi
Bebisle sıkıntın yok sanırım derdin kendinle olmuş ah ya bi çaresi yok muymuş sürekli kuru tutmak lazım sanırım
Sorma canım yaa vallahi mahvoldum. Bugün dikişlerim düşmeye başladı Allahtan rahatladım biraz daha. 5 gün baticon kullandıktan sonra Zeytinyağı sürdüm çok iyi geldi.

38de sezeryan olabilir dedi acilma yok cocuk inmiyor. Yalanci danci yok. E haliyle ne yazik ki sezeryan dedi. Bakalim ne olacak carsamba belli olur durumum. Enjektor isine bakarim.. aptamil kucuk boy var mi peki... fazla vermicez ya malum

Ay İnsallah canim benim ya cok sag ol

Ah benim de gazla başım dertte
Uyumuyor özellikle geceleri sabaha karşı zor geçiyor
Bizim de dün gece başladı gaz sancımız sabaha kadar uyutamadık annemle bebeği. Sabah ilk iş doktorda aldık soluğu. 600 lira muayene parası verdik. Doktor kontrol etti baktı etti kolik dedi. Bi şurup yazdı o çok rahatlattı mışıl mışıl uyuyor şimdi beşiğinde. Ama ne yapmamız lazım olmaması için kızlar bildiğiniz birşey varsa el atın Allah rızası için hayalet gibi geziyorum evde uykusuzluktan

Kuzum masaj yapıyorum ama ev serin kıyafet üstünden masaj
Çocuğun üstünde 2 kat alt pijama var göğsüne kadar çekili malum kıyafetler büyük 2 kat da çorabı var
Benim ayağımda hep patikler üstümde polar üst var gaz ile topla tüfekle savaşıyoruz

Ay heyecanlanıyorum o hallerini düşününce bakalım bizleri neler bekliyor

Suanda da uykusu var ama gaz sancısı giriyor kıvranıyor biraz ağlıyor tekrar uykuy dalıyor cıkarınca biraz rahatlıyor uyuyor

Minnoşum kimyon çayı demleyip içiyorum ben
Kimyon tohumu aldım içine biraz da az rezene atıyorum günde bi fincan içiyorum. Daha rahat gaz çıkarıyor sanki aşağıdan
Hangi şurubu yazdı ?
Nurse harvey gaz damlası aldırdı bize doktor ama içiremiyorum mümkün değil yarısından fazlasını atıyor
Kusmayan çocuk da kusmaya başladı anlamadım

Diloşum ben de hastaneden çıktığım ilk gün hiç sütüm yoktu. Hatta evde oturdum ağladım biz bu çocuğu zebil edicez diye. O gün bir iki kere mama verdim. Hastaneden taburcu olacağımız gün ebeler bestlak diye bi damla verdiler inanırmısın sütüm o kadar arttı ki şimdi ağzından çektiğinde üzerime damlıyor o kadar. Kesinlikle o damlayı deneyin hemen farkettiriyor

Gecmis olsun kuzum bilmiyordum ehh senin durumunda sezaryan daha uygun gibi insallah saglikla kavusursun yavruna onemli olan ikinizinde iyi olmasi dogum her kadini zorlayan bir durum hem fiziksel hem mentel olarak bence herne sekilde kararverirsen ver pisman olmayacaksin cunku ic gudusel olarak bebegin ve senin icin en iyi olani seciceksin

Kimyonun kendisini yemeklerin üzerine serpip kullanıyorum bende. Yarın annem aktara gidecek dediklerini aldırayım bende. Aynı markanın şurubu var içerisinden enjektör çıkıyor onunla fışkırtıyoruz ağzına bize iyi geldi çok şükür kusmadı. Hay Allah hepsinin huyu başka ki minnoşların. Hamilelikte baya bilgiliydik ama yeni annelikte biraz acemiyiz böyle böyle öğrenicez. Allah yardımıcımız olsun gerçekten annemin kıymetini çok daha iyi anladım anne olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…