Bende yeni geldim hastaneden.. suyu herşeyi yerinde sancıda yok keyfi yerindeymiş beyfendinin doktorum dedi cumaya kadar bekleyelim doğdu doğdu doğmadı suni sancıyla doğumu başlatacağız. Perşembe tekrar gidicem hareketlerde azalma olursa ağrı sancı olursa gidicem.. en son artık cuma günü doğacak paşam çok bekletti yaw
kızlar bana yatış verdiler bebeğin suyu azalmış seni bu şekilde eve gönderemem dediler. Rahim yumuşatıcı sürdüler suni verecekler. Ntsdeyim şuanda dua edin bana
Ayy rica ederim inşallah siz de faydasını görürsünüz günde toplam 6 tablet almak gerekiyor, gun içine yayarsiniz. Ben sabah-ögle-aksam tok karnina 2'şer tablet başladım. Aynı zamanda doğumdan beri bestlak damla ve mamsel çay içiyorum. Ama esas süt artışı Solgardan sonra oldu.
Demez yavrum demez öz evlatları bile umrunda değil diyorum kadının, biz ilk bebeğimizi kaybettiğimizde geçmiş olsun bile demedi, dalga geçer gibi goy goy yaptı. Şok olmalık bir durum yok yani.
Demez yavrum demez öz evlatları bile umrunda değil diyorum kadının, biz ilk bebeğimizi kaybettiğimizde geçmiş olsun bile demedi, dalga geçer gibi goy goy yaptı. Şok olmalık bir durum yok yani.
Kız cadı gelin napıyon prilama devammı eheheh oğluşun nası bişe yakışıklımı esas soru sütün varmı (şaka ) hahah çünkü bizim zamanımızda sütümüz mancınık gibi fırlardı bi mahalle doyardı
Kızlar, 8 buçuğu geçerken doğum yaptım Spinal anestezi ile yaptım doğumu. 20 dakika sürmedi sanırım doğumum. Çoook güzel bir kızım oldu Hepinize dua ettim Allah hepinize güzel hayırlı doğumlar nasip etsin
Kız cadı gelin napıyon prilama devammı eheheh oğluşun nası bişe yakışıklımı esas soru sütün varmı (şaka ) hahah çünkü bizim zamanımızda sütümüz mancınık gibi fırlardı bi mahalle doyardı
Biz zamane gadınlarında fışkırmalı süt olmuyor biliyorsun, şahsen benim bebeyi kocam emziriyor, benim için de iyi oluyor memeler dimdik ayakta, daha ne olsun?
Şimdi insan kendi doğurunca dünyanın en güzel şeyini yapmış gibi hissediyor ya.
Şaka bir yana, sarılık ve gaz sancılarıyla uğraşıyoruz bebeğim ya. siz ne alemdesiniz iki bebeyleee?
Bende yeni geldim hastaneden.. suyu herşeyi yerinde sancıda yok keyfi yerindeymiş beyfendinin doktorum dedi cumaya kadar bekleyelim doğdu doğdu doğmadı suni sancıyla doğumu başlatacağız. Perşembe tekrar gidicem hareketlerde azalma olursa ağrı sancı olursa gidicem.. en son artık cuma günü doğacak paşam çok bekletti yaw
Ben de persembe gidicem dogmazsa ve rahim agzi falan hala bu durumdaysa sezeryan yapicaz. Ne acilma var ne kasilma ne bi kanala girme bu acidan sen benden bi tik daha iyi durumdasin insallah gelirler o gune kadar kendi kendilerine
Selam kızlar nasılsınız çoğunluk doğum yapmış, yapanlara hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah biz aynı şekilde devam ediyoruz 3 ekim görünüyor tarihimiz normal olacak kısmetse ilk ikisi de normaldi hayırlısı inşallah bakalım beklemedeyiz şimdilik
Ben de persembe gidicem dogmazsa ve rahim agzi falan hala bu durumdaysa sezeryan yapicaz. Ne acilma var ne kasilma ne bi kanala girme bu acidan sen benden bi tik daha iyi durumdasin insallah gelirler o gune kadar kendi kendilerine
Ayy inşAllah canım inşAllah.. en azından gün belli gibi ya o bile rahatlattı beni inanki.. eşim bana bakıp cumaya kadar götürürsün sen bunu diyordu doktorda öyle deyince dedim ben sana diyor
Kızlar yurtdışında yaşıyorum. En son 6 Ekimde 34+0da muayene oldum. Burada Türkiye’deki gibi her hafta muayene yok, nst’ye bir kere girdim o da suyum geldi sanmıştım akıntıymış. Hastaneye öyle istediğinizde başvuramıyorsunuz. Bir sonraki randevum 28 Ekim’de 37+0’da Bu yüzden biraz stresliyim, geceleri bebeğim çok az hareket ediyor, uyanana kadar uyuyamıyorum. Ya da gün içinde biraz az hareket ederse. Bana tavsiyeleriniz var mı? Kendimi nasıl rahatlatabilirim, Allah korusun bi şey olursa anlarım zaten değil mi bu 2 3 haftayı beklemek çok zor olacak benim için
yeni doğum yapan annelerim, haftaya doğumum var. Siz bebekleri neye yatırıyorsunuz ilk etapta? Reflü yatağı ya da ana kucağı gibi bir şey aldınız mı? Bana foto atarsanız memnun olduğunuz ürünleri çok sevinirim stresten ne alacağımı şaşırdım
Kızlar, 8 buçuğu geçerken doğum yaptım Spinal anestezi ile yaptım doğumu. 20 dakika sürmedi sanırım doğumum. Çoook güzel bir kızım oldu Hepinize dua ettim Allah hepinize güzel hayırlı doğumlar nasip etsin
yeni doğum yapan annelerim, haftaya doğumum var. Siz bebekleri neye yatırıyorsunuz ilk etapta? Reflü yatağı ya da ana kucağı gibi bir şey aldınız mı? Bana foto atarsanız memnun olduğunuz ürünleri çok sevinirim stresten ne alacağımı şaşırdım
Minnoş reflü yatağı kullanıyorum. Evde en aktif kullandığım şey. Ebebekteki en ucuz modeldi. Yan destekleri çıkarıp onda emziriyorum çoğu zaman. Ayrı Emzirme yastığı Da var tabi.
Bebek uyuduğunda iyi günündeyse reflü yatağın beşiğin içine koyuyorum, değilse ki bu aralar değil, genelde salonda beraber uyuyoruz müdehale etmem daha kolay ve daha seri uyuyor. Bazen de kendi yatağımda reflü yatağında uyuyor, pardon beraber uyuyoruz