Bizimkilerde geçen kuyumcudaydı ama düğünde var kasım gibi üzerime alınmadım hiç bakıcazBizde de yok, aman ötede dursunlar da takmasınlar ben takarım onların yerine.
Maya denedin mi canımDüzenli sağım yapıyorum elektrikli pompayla baya şişiyor ucu tutuyor ama bu sefer de sütüm çok çok az olduğu için ağlıyor istemiyor
Benim en büyük sorunum süt maalesef
Eşimin babası bana bilezik taktı gelen halası teyzeleri benim halam çeyrek getirdiBizde de yok, aman ötede dursunlar da takmasınlar ben takarım onların yerine.
En iyisi beybi, beklenti içinde olmamak lazım.Bizimkilerde geçen kuyumcudaydı ama düğünde var kasım gibi üzerime alınmadım hiç bakıcaz
Maşallah maşallah eş ailesi dediğin böyle olur işte.Eşimin babası bana bilezik taktı gelen halası teyzeleri benim halam çeyrek getirdi
Benimde kocam hiçbir şey takmadıMaşallah maşallah eş ailesi dediğin böyle olur işte.Yavrum beni daha eşimin ailesinden bir kişi bile aramadı hayırlı olsun demek için, hediye falan çok ütopik olur yani.
Benim de kocam taktı bileziğimi.Ailesi de kendi başını yesin.
Cocuk olunca da bir sure muhtelemen iliski isine de giremeyiz . Dur bir seviselim derken cocuk aglar filan. Ben daha 1 senemi doldurmadim. Daha hayatimin baharindaykenBiz sinirlari zorluyoruz galiba ben ona o bana hadi hadi evliligimizin baslarina donduk hasretlik ikimizinde canina yetmis dahada 40 gun bekleyemeyiz
Bugun yoruyuse ciktik 10bin adim attik eve gelince bir tur seviselim dedik genclestik resmenbebek dogunca artik iki cocukla sabahlar olmasin kociş oglana ben bebege bakicam nobetlese artik hangimiz hangisine etebilirsek
İlk doğumunka kv ve kp toplamda 2 bilezik taktılar :) ama onlarda genelde ilklere yapılıyor bunda ne yaparlar bilmiyorum ama ilkinde oda takımını bebek arabasını da almışlardı :) o sebeple buna muhtemelen çeyrekle gelirler diye düşünüyorum kısmet :) yada bileklik alır heralde babanne olarakKoca ailesi bebeğe bişe taktı mı sizde ya bizde hala bişe yok sanmıyorum da olacağını
Sezeryan öncesi covid testi yapılıuormu? Bana öyle bir bilgi verilmedi ama salı sabah en geç 7 de hastanede ol 8 de sezeryan dedi.Hastaneye geldik kızlar, covid testi yaptırdım şimdi onun sonucunu bekliyoruz. Sonra yatışım yapılacak. Heyecan dorukta
Ayy kuzum iyi ki gitmişsin bak kontrolde fayda şimdi gereken neyse yaparlar
Aynen bende bileklik istedim yaa öyle kaba olmasın kibar olsun diyerekten bakalım
Bendensin şekerim
canım benim ilk doğumda sancım yoktu su gelmişti doğum başlamış diyerek aldılar. Suni sancı verdiler sabah saat 6gibi takıldı sancı saat 9da 4cm ulaşınca epidural vuruldu kuş gibi oldum tabisaat 11.30da 10cm oldu aldılar. Bana ikisi beraber vuruldu anlayacağın.
Ayy kuzum iyi ki gitmişsin bak kontrolde fayda şimdi gereken neyse yaparlarÇok dua ediyorum hayırlısı olsun inşallah
Dualarım seninle hiç anlamadan doğuracaksın inşallah stres yapma
6 dan 12 ye kadar cekilir de 24 saat cektim falan diyenler duyuyorum korkuyorum oyle olunca da.
Canim bebisin buyumus de artik insallah saglikla kolayca kucagina alirsin. Cok az kaldi kavusmaniza yani cok heyecanlii
Ekledim canım benimCanim 8 ekim sabaha karsi 3:36. Boyu 52 cm ismi Can
Çiçeğim gözünüz AydınKızlar ben de doğurdum cumartesi günü.. bi arkadas yazmisti imkani olan normal dogursun diye tekrarliyorum imkani olan normal doğursuncok şükür saglikliyiz onceki mesajlari okuyamadim henuz, doguranlara tebrikler bekleyenlere saglikli kavusmalar.. uykusuzluktan gozumun feri gitti. Lohusaligin bir an once bitmesi temennisiyle canim kizlar
Kız kaynanan öğrendi miMaşallah maşallah eş ailesi dediğin böyle olur işte.Yavrum beni daha eşimin ailesinden bir kişi bile aramadı hayırlı olsun demek için, hediye falan çok ütopik olur yani.
Benim de kocam taktı bileziğimi.Ailesi de kendi başını yesin.
Aaaa minnoşum geldi mi o gün
Maşallah canım benim her şeyin yolunda olmasına sevindimÇıktık kızlar artık 12 günümüz kaldı gelmenize gerek yok herşey normal dedi doktorum 3100 gr olmuş boyu 1 cm uzamışKanama su bebek hareketinde azalma olursa direk beni arayın buraya gelin dedi çok şükür artık sadece beklemek kaldı hayırlısıyla kavuşuruz hepimiz
Kizlar nisan boyle bildigimiz adet kani gibi kirmizi mi oluyor yoksa kahverengi ve mukus gibi mi? Ben cok hafif bir kan gordum ama parlak kirmizi ne gerisi geldi ne de mukusluydu. Doktora gidicem zaten bugun ama acaba telasa gerek var mi bebek hareket ediyor randevu saatimi beklesem mi erkenden mi gitsem kararsiz kaldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?