2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Eşimin babası bana bilezik taktı gelen halası teyzeleri benim halam çeyrek getirdi
Maşallah maşallah eş ailesi dediğin böyle olur işte. Yavrum beni daha eşimin ailesinden bir kişi bile aramadı hayırlı olsun demek için, hediye falan çok ütopik olur yani.

Benim de kocam taktı bileziğimi. Ailesi de kendi başını yesin.

Nst de huysuzlanan bebe ❤ Hiç sevmiyor ya bu içimi delip çıkacak sonraki zamanlar nasıl geçecek böyle bilmiyorum hemşirede göz teması kur sakinleşir diyor aynı bebekten mi bahsediyoruz dedim hope2022 sen naptın canım kontrol vardı seninde ?

Benimde kocam hiçbir şey takmadı ondan büyük bir performans bekliyorum biraz sıkışıktı. Valla bende görümce konusunda şoktayım her zaman arayan soran kız 25 gündür bir mesaj çekmedi kıza ilk hamile olduğumu duyunca bir tulum gönderdi okadar görmeye geldiğinde hiçbir şey almamış bir tulum bile

Cocuk olunca da bir sure muhtelemen iliski isine de giremeyiz . Dur bir seviselim derken cocuk aglar filan. Ben daha 1 senemi doldurmadim. Daha hayatimin baharindayken simdi de ne azgin ciktin diyor. Doyuramadan hamile biraktin ondan olmasın diyorum bende

Koca ailesi bebeğe bişe taktı mı sizde ya bizde hala bişe yok sanmıyorum da olacağını
İlk doğumunka kv ve kp toplamda 2 bilezik taktılar :) ama onlarda genelde ilklere yapılıyor bunda ne yaparlar bilmiyorum ama ilkinde oda takımını bebek arabasını da almışlardı :) o sebeple buna muhtemelen çeyrekle gelirler diye düşünüyorum kısmet :) yada bileklik alır heralde babanne olarak
Hastaneye geldik kızlar, covid testi yaptırdım şimdi onun sonucunu bekliyoruz. Sonra yatışım yapılacak. Heyecan dorukta
Sezeryan öncesi covid testi yapılıuormu? Bana öyle bir bilgi verilmedi ama salı sabah en geç 7 de hastanede ol 8 de sezeryan dedi.

Ayy kuzum iyi ki gitmişsin bak kontrolde fayda şimdi gereken neyse yaparlar Çok dua ediyorum hayırlısı olsun inşallah

Çıktık kızlar artık 12 günümüz kaldı gelmenize gerek yok herşey normal dedi doktorum 3100 gr olmuş boyu 1 cm uzamış Kanama su bebek hareketinde azalma olursa direk beni arayın buraya gelin dedi çok şükür artık sadece beklemek kaldı hayırlısıyla kavuşuruz hepimiz

Dualarım seninle hiç anlamadan doğuracaksın inşallah stres yapma

6 dan 12 ye kadar cekilir de 24 saat cektim falan diyenler duyuyorum korkuyorum oyle olunca da.

Canim bebisin buyumus de artik insallah saglikla kolayca kucagina alirsin. Cok az kaldi kavusmaniza yani cok heyecanlii

Ayy kuzum iyi ki gitmişsin bak kontrolde fayda şimdi gereken neyse yaparlar Çok dua ediyorum hayırlısı olsun inşallah

Dualarım seninle hiç anlamadan doğuracaksın inşallah stres yapma

6 dan 12 ye kadar cekilir de 24 saat cektim falan diyenler duyuyorum korkuyorum oyle olunca da.

Canim bebisin buyumus de artik insallah saglikla kolayca kucagina alirsin. Cok az kaldi kavusmaniza yani cok heyecanlii

Şuan sadece o ana odaklanıyorum bende Hepimize kolaylıklar nasip etsin Rabbim

Canim 8 ekim sabaha karsi 3:36. Boyu 52 cm ismi Can
Ekledim canım benim Can’cım sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah
Çiçeğim gözünüz Aydın
Evet biz bunu hep söyledik imkanı olan normal doğursun
Eee hikayeni bekliyoruz ayrıca Bebiş boy kilo alalım tabloya ekleyeyim
Kız kaynanan öğrendi mi siz kadına 9 ay söylemeyin
Aaaa minnoşum geldi mi o gün
allahım su gibi kolay bi doğum nasip etsin sana inşallah güzel arkadaşım
Ah iyi ki kontrole gitmişsin. Haftan da cok güzel
Sağ Salim kavuşun inşallah haberini bekliyorum

Maşallah canım benim her şeyin yolunda olmasına sevindim

Kizlar nisan boyle bildigimiz adet kani gibi kirmizi mi oluyor yoksa kahverengi ve mukus gibi mi? Ben cok hafif bir kan gordum ama parlak kirmizi ne gerisi geldi ne de mukusluydu. Doktora gidicem zaten bugun ama acaba telasa gerek var mi bebek hareket ediyor randevu saatimi beklesem mi erkenden mi gitsem kararsiz kaldim.

Herkeste farklı oluyor canım. Pembe nokta gelmişti bende de. Sadece noktaydı ve devamı yoktu 2gün sonra da doğum gerçekleşmişti.
Kırmızı kan oluyor mukuslu olan varmış vs. Ama büyük ihtimal nişan gibi duruyor.. hayırlısı olsun bakalım randevunda varmış söylersin doktoruna nstye bağlarlar zaten bundan sonra süreç daha da azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…