2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yaa maşallah maşallah. Çok sevindim valla birden görünce hayırlı sağlıklı ömrü olsun Mehmet beyimizin
Kizlar sizinle ilgilenmiyorum kusura kalmayin noluur.
Simdi hastaneye geciyorum. Son randevumuz muhtelemen. Acilma yok zannimca sezeryan olacak. Bekler mi 40ı bilmiyorum. Gun verebilir
Hadi hayırlı haberlerle gel inşAllah canım

Yaaa kavuşmaların en güzeli aramıza hoş geldin taze anne sağlıkla hayırla mutlulukla büyüsün Mehmet Paşa

Canim hayirli olsun cok sevindim Allah anali babali buyutsun insallah. Mürüvetıni de torunlarini da gör insalalh. Saglikla... kanala girmiş miydi canım.

Hadi hayırlı haberlerle gel inşAllah canım
Yine ayni durum canim
Sanci yok
Kanala giren yok
Acilma yok
Yok da yok
Pazartesi yine gorecek insallah.
O da 39+5 oluyor sanırım
Duruma gore acilma olursa, kanala inmisse suni sanci ile sali alirim olmadi sezeryana geceriz dedi. Normal olmaz ise

Canım süt hiç bellli olmuyor. Ama şöyle anlatayım ilk günler 1 ml oldugunda şırıngaya çekip nasıl koşuyoduk yoğun bakıma. Sonra eve geçtim ilk 5ml falan anca sağıyodum şırıngaya çekip süt torbasına koyuyordum. Şimdi ise artık minimum 30 çıkıyor ama 70ml sağdığımda oluyor. Genel olarak 50-70 arası sağım oluyor. Tamamen dinlenme ve beslenmeye bağlı olarak değişiyor. Ne zaman oksijen hortumundan çıkardık dediler 30ml süt çıktı üzüntüden gelmiyordu heralde. Canım benmki ciğerlerindeki suyu atamadığı için solunum sıkıntısı çekmişti birde gebeliğin son iki ayında idrar yolu enfeksiyonu oldum ben o da kızıma geçmiş o sebeple antibiyotik alıyor.

Kizlar kontrol sonrasi pazartesiye kaldi deyince direk koye gecelim dedik . Ilaclar evde kaldi 2 gunluk onemli degil de mide ilacim da kaldi . Bu mide yanmasina ne iyi gelir mi .. süt filan rahatlatir mi...

Nur’um gözünüz aydın bebeğiiim, çok güzelsiniz çok, Allahım esirgesin.

Rabbim isteyen herkese nasip etsiin iki halide birbirinden çok farklı duygu. Hem karnında hem kucağında ki halleri
Valla ben ev temizliğine girişmiştim son hazırlıklar vs ansızın gelince ben hastanedeyken eşim ve kız kardeşim kalan temizliği bitirdi ya. İyi olalım bebeklerimiz iyi olsun takmamakta fayda var
Kizlar kontrol sonrasi pazartesiye kaldi deyince direk koye gecelim dedik . Ilaclar evde kaldi 2 gunluk onemli degil de mide ilacim da kaldi . Bu mide yanmasina ne iyi gelir mi .. süt filan rahatlatir mi...
Beni salatalık rahatlatıyordu

Kızlar nişanım geldi doktorumla görüştüm, yarin sabah zaten suni şancı ile baslatacakti doğumu, birkaç saattir fena bir bel ağrısı kasımlarımda ağrı ve ara ara kasılma var. Buna benzer bir süreç yaşayan oldu mu nasil ilerledi?
Benim 3 doğumunda suni sanci ile olduğu için bu süreçleri hic yasamadim daha once...

Bir çay bardağı suyun içine yarım çay kaşığı karbonat koy iç anında kesiyor canım. Doğumdan sonra o yanmalar geçiyor

Birbasak 7.günden bildiriyorum hiç ama hiç bulantım olmadı 13 yıllık gastrit hastasıyım bir haftadır mide yanmam bile olmadı. Gençleştim resmen
Lohusalıkta bitince sanırım burada güzel şeyler konuşacağız. Şuan modum hep ağlama.
Bebişin nasıl oldu canım? Bugün yine kan aldılar bizden. Salı 12 idi sarılık değeri bugünde 12 çıktı. Bir hafta sonra bakmak için tekrar çağırdı.

Canım benim ne güzel haberler veriyorsun öyle teninden gögsünden emecek daha çabuk kilo alır emin ol birbirinize temas ettikce her şey yoluna girecek ay çok mutlu oldum
Kuzum ya o lohusa halinle bile beni düşünüyorsun şu an 50cc besleniyor. 12 saatte bir. Bugün de emzirdim Allah’ım büyüleniyorum o an şükür bugünleri de gördüm Allahım herkese nasip etsin
Senin emzirme olayların, ağrıların nasıl geçiyor canım? Bebişimiz nasıl? İyi mi? Herşey yolundadır inşallah?

Ben olsam çağırmam gelsin diye gönülsüzse... Benim kv son anda geldi. Annem gelecekti normalde. Bütün gece hastanede yattı uyudu. Ben tüm gece uykusuz kaldım. Sütüm de gelmedi. Bebek hastaneyi inletti resmen. Bir iki kez aldı pış pışladı yattı kayınvalidem. Eve geldik yine yattı uyudu keşke hiç gelmeseydi. Enazıyla sinirlerim bozulmazdı

Kizlar sanciyi tam nerede hissediyorsunuz? Neye benziyor?
Gerçek doğum sancısı karnının kasılıp gevşemesi değil sadece. Belinden aşağıya doğru baskı gibi. Adet sancısının biraz daha ağrılısı gibi. Tam doğum anı ise istemsiz ıkınma isteği ve aşağıya bastırma şeklinde diyebilirim.

Dedim en son geliyo musun gelmiyodan annemi çağırcam diye açıkçası bu saatten sonra gelmesede olur

Ara ara kasılmaların ertesi günü sancı geldi benim. Suni sancı almadım. Sancının gelmesiyle doğurmam arası 1 saat sürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…