2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ara ara kasılmaların ertesi günü sancı geldi benim. Suni sancı almadım. Sancının gelmesiyle doğurmam arası 1 saat sürdü.
Acilmam da 4 cm e yakın demişti doktorum 2 gün önceki kontrolünde.
35 haftayım de sancıların başlamıştı doktorum tedaviyle hastanede yatırarak durdurmuştu. Şu an ne yapacagimi bilmez haldeyim.

Acilmam da 4 cm e yakın demişti doktorum 2 gün önceki kontrolünde.
35 haftayım de sancıların başlamıştı doktorum tedaviyle hastanede yatırarak durdurmuştu. Şu an ne yapacagimi bilmez haldeyim.
Haftan kötü değil bence. Endişelenecek bir durum yok. Bizim elimizde değil sonuçta. Vakti saatini kendisi biliyor o zamanda gelecek. Uzan mutlaka dinlenme pozisyonunda ol sürekli. Gelirse de hoşgelsin annesi

Haftan kötü değil bence. Endişelenecek bir durum yok. Bizim elimizde değil sonuçta. Vakti saatini kendisi biliyor o zamanda gelecek. Uzan mutlaka dinlenme pozisyonunda ol sürekli. Gelirse de hoşgelsin annesi
Güya tecrübeli 3 normal doğum yapmış bir kadınım. Ama gel gör ki ne nişan gördüm ne böyle şancı kasılma. Suni sancıyla oldu hepsi. Hani derler ya her hamilelik bir değil diye resmen onun şekil bulmuş haliyim.
Sağlıkla tamamlarız süreci inşallah. Biraz kaygiliyim rahatlayamiyorum. Evde de bebek olunca

Dogurdumcok sukur rabbime bu sabah 8:55te dogdu guzel kizim yağmurum 3250gr. 38+6 haftalik

Rabbim dileyen herkeze nasip etsin insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin evladiyla sinamasin
Çok şükür Allahım inşallah sağlıklı ,uzun güzel bir ömrü olsun

Hayırlısı neyse ikiniz için o olsun canım..
Alayim bakalim salatalik deneyim
Elma da beni rahatlatmıştı canım bide salatalık..

-Sunshine Canım bir ara konuşuyordunuz ama not almayı unutmuşum bebeğe verilen vitaminler damlalar hakkında. Kaç günlükken neleri kullanmaya başladınız? İçime sinen bir çocuk doktoru bulamadım ne yapsam bilemedim sormak istedim. Bana sadece tendavit diye bir damla verdi 10 günlükken başla günde 8 damla dedi.

cok guzelsiniz masallah kuzumAnali babali saglikli bir ömru olsun Mehmet’in

Dogurdumcok sukur rabbime bu sabah 8:55te dogdu guzel kizim yağmurum 3250gr. 38+6 haftalik

Rabbim dileyen herkeze nasip etsin insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin evladiyla sinamasin
Şükürler olsun Allah analı babalı büyütsün canım Gözünüz Aydın

Ben de öyle yapıyorum ne kadar çıkarsa gönderiyorum az çok. Enfeksiyon ben de vardı ama bol su iç dedi doktor sadece nasıl geçti ne oldu anlamadım. Şimdi nasıl ciğerleri ve enfeksiyon değeri.

Kizlar kontrol sonrasi pazartesiye kaldi deyince direk koye gecelim dedik . Ilaclar evde kaldi 2 gunluk onemli degil de mide ilacim da kaldi . Bu mide yanmasina ne iyi gelir mi .. süt filan rahatlatir mi...
Sut kimisine iyi geliyor kimisine kotu geliyor. Karbonat duymustum cnm ama denemedim

Ben de öyle yapıyorum ne kadar çıkarsa gönderiyorum az çok. Enfeksiyon ben de vardı ama bol su iç dedi doktor sadece nasıl geçti ne oldu anlamadım. Şimdi nasıl ciğerleri ve enfeksiyon değeri.
Canım ciğerlerdeki sıvı bitti şükür kendi kendine nefes alıyor. Enfeksiyon en son 1.6 gibi birşeydi henüz tekrar ölçülmedi. Pazartesi 7. Gün antibiyotik ondan sonra tekrar bakılıcak.

Bugun hafif bi agri ile uyandim regl olucak gibi gun icinde gecti. Sanirim yalanci sanci dedikleri bu daha vaktim var cunku

Canım ciğerlerdeki sıvı bitti şükür kendi kendine nefes alıyor. Enfeksiyon en son 1.6 gibi birşeydi henüz tekrar ölçülmedi. Pazartesi 7. Gün antibiyotik ondan sonra tekrar bakılıcak.
Rabbim şifa versin en kısa zamanda evinize dönün insalalh sana da sabır versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…