Acilmam da 4 cm e yakın demişti doktorum 2 gün önceki kontrolünde.
35 haftayım de sancıların başlamıştı doktorum tedaviyle hastanede yatırarak durdurmuştu. Şu an ne yapacagimi bilmez haldeyim.
Acilmam da 4 cm e yakın demişti doktorum 2 gün önceki kontrolünde.
35 haftayım de sancıların başlamıştı doktorum tedaviyle hastanede yatırarak durdurmuştu. Şu an ne yapacagimi bilmez haldeyim.
Haftan kötü değil bence. Endişelenecek bir durum yok. Bizim elimizde değil sonuçta. Vakti saatini kendisi biliyor o zamanda gelecek. Uzan mutlaka dinlenme pozisyonunda ol sürekli. Gelirse de hoşgelsin annesi
Haftan kötü değil bence. Endişelenecek bir durum yok. Bizim elimizde değil sonuçta. Vakti saatini kendisi biliyor o zamanda gelecek. Uzan mutlaka dinlenme pozisyonunda ol sürekli. Gelirse de hoşgelsin annesi
Güya tecrübeli 3 normal doğum yapmış bir kadınım. Ama gel gör ki ne nişan gördüm ne böyle şancı kasılma. Suni sancıyla oldu hepsi. Hani derler ya her hamilelik bir değil diye resmen onun şekil bulmuş haliyim.
Sağlıkla tamamlarız süreci inşallah. Biraz kaygiliyim rahatlayamiyorum. Evde de bebek olunca
Yine ayni durum canim
Sanci yok
Kanala giren yok
Acilma yok
Yok da yok
Pazartesi yine gorecek insallah.
O da 39+5 oluyor sanırım
Duruma gore acilma olursa, kanala inmisse suni sanci ile sali alirim olmadi sezeryana geceriz dedi. Normal olmaz ise
-Sunshine
Canım bir ara konuşuyordunuz ama not almayı unutmuşum bebeğe verilen vitaminler damlalar hakkında. Kaç günlükken neleri kullanmaya başladınız? İçime sinen bir çocuk doktoru bulamadım ne yapsam bilemedim sormak istedim. Bana sadece tendavit diye bir damla verdi 10 günlükken başla günde 8 damla dedi.
Kızlarr ben doğurdum aniden gelen sancılar ve su sızıntısı ile hastaneye geldik meğer oğlum geliyormuş
Sabah 4.45te aramıza katıldı miniğim 3130 gr 52 cm
Çekilen herşeye değer ne güzel bir duyguymuş
Biraz ağrılı oldu sürecin tamamını anlatıcam size şimdilik oğlumla emişiyoruz
Canım süt hiç bellli olmuyor. Ama şöyle anlatayım ilk günler 1 ml oldugunda şırıngaya çekip nasıl koşuyoduk yoğun bakıma. Sonra eve geçtim ilk 5ml falan anca sağıyodum şırıngaya çekip süt torbasına koyuyordum. Şimdi ise artık minimum 30 çıkıyor ama 70ml sağdığımda oluyor. Genel olarak 50-70 arası sağım oluyor. Tamamen dinlenme ve beslenmeye bağlı olarak değişiyor. Ne zaman oksijen hortumundan çıkardık dediler 30ml süt çıktı üzüntüden gelmiyordu heralde. Canım benmki ciğerlerindeki suyu atamadığı için solunum sıkıntısı çekmişti birde gebeliğin son iki ayında idrar yolu enfeksiyonu oldum ben o da kızıma geçmiş o sebeple antibiyotik alıyor.
Ben de öyle yapıyorum ne kadar çıkarsa gönderiyorum az çok. Enfeksiyon ben de vardı ama bol su iç dedi doktor sadece nasıl geçti ne oldu anlamadım. Şimdi nasıl ciğerleri ve enfeksiyon değeri.
Hayyal
canım bebisi emzirmeye başlamışsın o kadar mutlu oldum ki umarım en kısa zamanda evinize dönün . Mutlu haberlerini aldıkca bende çok mutlu oluyorum
Kizlar kontrol sonrasi pazartesiye kaldi deyince direk koye gecelim dedik . Ilaclar evde kaldi 2 gunluk onemli degil de mide ilacim da kaldi . Bu mide yanmasina ne iyi gelir mi .. süt filan rahatlatir mi...
Ben de öyle yapıyorum ne kadar çıkarsa gönderiyorum az çok. Enfeksiyon ben de vardı ama bol su iç dedi doktor sadece nasıl geçti ne oldu anlamadım. Şimdi nasıl ciğerleri ve enfeksiyon değeri.
Canım ciğerlerdeki sıvı bitti şükür kendi kendine nefes alıyor. Enfeksiyon en son 1.6 gibi birşeydi henüz tekrar ölçülmedi. Pazartesi 7. Gün antibiyotik ondan sonra tekrar bakılıcak.
Gerçek doğum sancısı karnının kasılıp gevşemesi değil sadece. Belinden aşağıya doğru baskı gibi. Adet sancısının biraz daha ağrılısı gibi. Tam doğum anı ise istemsiz ıkınma isteği ve aşağıya bastırma şeklinde diyebilirim.
Canım ciğerlerdeki sıvı bitti şükür kendi kendine nefes alıyor. Enfeksiyon en son 1.6 gibi birşeydi henüz tekrar ölçülmedi. Pazartesi 7. Gün antibiyotik ondan sonra tekrar bakılıcak.