Kontrole gittik cnm doktor sarılık testi istedi onda çıktı birde çok uyuyor ıyandırması o kadar zor ki ancak altını açınca resmen kaşık biberonla uyurken yediriyorum birde göz bebeğine bak sarılık oluyorCanim bebisinin kilosuda iyi nasil farkettin sariligi. Bizim 3670 dogdu, 3380 dustu sonra geri 3640 cikti bu sabah. Sariliktan bahsetmediler. Rengi mi sarardi? Acaba diyorum bisey mi kaciriyoruz
Yaaa süpersin canımmKızlarr ben doğurdum aniden gelen sancılar ve su sızıntısı ile hastaneye geldik meğer oğlum geliyormuş
Sabah 4.45te aramıza katıldı miniğim 3130 gr 52 cm
Çekilen herşeye değer ne güzel bir duyguymuş
Biraz ağrılı oldu sürecin tamamını anlatıcam size şimdilik oğlumla emişiyoruz
insallah pazartesi eve donersiniz birlikte canim benimCanım ciğerlerdeki sıvı bitti şükür kendi kendine nefes alıyor. Enfeksiyon en son 1.6 gibi birşeydi henüz tekrar ölçülmedi. Pazartesi 7. Gün antibiyotik ondan sonra tekrar bakılıcak.
anomm o yanaklar neeKızlar bizler çok iyiyiz
Biraz hikayemizden bahsedeyim gezgin hamile ben avmdedeydim biliyorsunuz daha doğuma 10 gün vardı fıldır fıldır geziyordumeve gelip uyumuşuz eşimle uyurken birşey içimden pıt dedi ayağa kalktım bacaklarımdan süzüldü resmen aha dedim geliyor sonra doktorumuzu aradık sancı olursa kanama olursa gelin dedi tabii biz duramıyoruz
Akşam 8 gibi sancılanmaya başladım hastaneye geldik ebe muayene atti açıklığım vardı eve gittik sabah sezaryen olurum dedim inanılmaz sancılarla yarım saat içinde hastanye döndük
Ebe hanım doktorumu aramış sözde 9 da gelebilirim ancak demiş ve asla öyle bir adam değil öyle sancı çekiyorum ya düşman olsa acır bir çare bulur
3e kadar zor dayandım sanki normal doğurucam sancın artsın ararız doktoru diyorÇıktım koridora ya beni doğurtun yada başka hastaneye gidiyorum dedim hemen ebe geldi arayın doktorumu önümde dedim arayamam dedi tamam ben arıyorum dedim adam açtı hemen geliyorum dedi aramamış bile belki o sancıdan doğum korkusu kalmamıştı
Hemen aldılar anestezi ve doğum çok basit hemen kalkıp yürüdüm çok şükür
İçimizde bir dünya taşıyoruz ve bu herşeye değer
Tatlış bir kuş bırakıyorum size
Çok duygulandım canım, ne güzel gelmiş maşallah melek resmenKızlar bizler çok iyiyiz
Biraz hikayemizden bahsedeyim gezgin hamile ben avmdedeydim biliyorsunuz daha doğuma 10 gün vardı fıldır fıldır geziyordumeve gelip uyumuşuz eşimle uyurken birşey içimden pıt dedi ayağa kalktım bacaklarımdan süzüldü resmen aha dedim geliyor sonra doktorumuzu aradık sancı olursa kanama olursa gelin dedi tabii biz duramıyoruz
Akşam 8 gibi sancılanmaya başladım hastaneye geldik ebe muayene atti açıklığım vardı eve gittik sabah sezaryen olurum dedim inanılmaz sancılarla yarım saat içinde hastanye döndük
Ebe hanım doktorumu aramış sözde 9 da gelebilirim ancak demiş ve asla öyle bir adam değil öyle sancı çekiyorum ya düşman olsa acır bir çare bulur
3e kadar zor dayandım sanki normal doğurucam sancın artsın ararız doktoru diyorÇıktım koridora ya beni doğurtun yada başka hastaneye gidiyorum dedim hemen ebe geldi arayın doktorumu önümde dedim arayamam dedi tamam ben arıyorum dedim adam açtı hemen geliyorum dedi aramamış bile belki o sancıdan doğum korkusu kalmamıştı
canim bana resmen takvimi acti , istedigin tarihi sec dedi kasimin ilk 10 gunuKızlar haftaya perşembe yatıyorum hastaneyeyalnız son adet tarihim 25 ocak, doktor ultrason 20 ocak gösteriyor dedi. 38+5 te alıyoruz. Sizce erken değil mi?
Spicelover canım seninle tarihlerimiz aynı neredeyse, ilk gittiğim doktor 1 kasım demişti, sen de kasım. Ben neden erken doğuruyorum acaba?
Ay sorma bende ona kızıyorum nst de sancı çıkmıyor diyor yalan söylüyoruz sankiinsallah pazartesi eve donersiniz birlikte canim benim
anomm o yanaklar nee
sezeryan oldugun halde niye o kadar aci cektirmis o ebe sana
Canım ilk sütünü pompayla sagma ben öyle biraz mahvettim sütümü enjektorle veya elle sagip enjektore mi çektiriyorlarmis ne. Sen ona bi bakEvet kuzum doğum oldu miniğim yanımda bugün eve geldik çok şükür
Allah analı babalı büyütsün canım. Evet ilk ayağa kalkarken dedim ki ben sanırım bir daha eskisi gibi olamıycam ama çok şükür bugün daha 2. Gün ama kendi kendime bir şeyler yapmaya başladım. Sütüm hala gelmedi kafamda gelmeyecek diye şartlamıyorum bebeğime rızkını ver diye dua ediyorum hep. Bugün eve gelince daha tam duş alamadım 5. Günden sonra yıkanmamı söylediler ama lavobada gögsüme ılık suyla masaj yapıp elektrikli pompayla sağım yaptım burdan bir arkadaş tavsiye etmişti yapışkanlı şeffaf renk gibi bir şey geldi. Devamıda gelecek inşallah
Canimm hayırlı uğurlu olsun ay herkes doğuruyor sırayla biz ne ara bu zamana geldik gözyaşım pıtKızlar bizler çok iyiyiz
Canım iyisinizdir inşallah Allah sabır versin bir an önce yanına gelsin yavrunKızlar taburcu oldum ama canımı ciğerimi hastanede bıraktımiçim yanıyor bir yandan. Diğer yandan süt sağmaya çalışıyorum artık uçlarını hissetmiyorum. Bugun gördüm yavrumu ama makinaya bağlı olduğu için alamadm kucağıma. Eğer bu akşam ayırabilirlerse yarın görüş saatinde kucağıma vericekler. Eve bebeğim olmadan dönmeyi hiç düşünmemiştim çok içime oturdu onu orda bırakmak
doğum kolay diyen biri hemde sezaryen hem de taç taktın maşallah sanaKızlar bizler çok iyiyiz
Benim doktorum mük sanırımdoğum kolay diyen biri hemde sezaryen hem de taç taktın maşallah sanabn 40ım cıkınca sanki yeni doğurmus gbi sacımı boyatıp foto cektrcem anca atabildm o ağrıları
Yaa minnoşa bak sen büyümüş de abla bile oluyorUfaklık ismiyle gelip sesleniyor kardeşine öpüyor onun beşiğini sallıyor ben de hamile kadınların videolarını gösteriyorum bak ablanın karnında bebek var aaaaa bak bebek çıkmış gelmiş diyorum. Senin de kardeşin olacak diyorum. Benim de gobusumde bebek var diyorum. Sevecek mısın onu diyorum hıhı diyor. Şimdi sana gelirken ne alsin diyoruz bebek istiyormus. Onun da poposu pişik oldu onunla bogusuyoruz 2 gündür nasil evde bırakıp gidicem ağlayıp duruyorum. Hicbir krem etki etmiyor suyla temizliyorum havalandiriyorum yok iyilesmiyorne inatci bir pisikmis.
Sabah doktora gidicem yarin heyecan bastı.
Aldığım.sepet beşiğin iç yatağı pek ince geldi reflu yatağı alalım dedim eşime. Şimdi eşim onu almaya gitti bakalım. Kayma oluyormuş yorumları hep olumsuz bir çok modelin kafam karmakarışık. Böyle bulut üstünde hayal aleminde hissediyorum kendimi yarin yeniden anne olacağım Allahın izniyle.
Kızlarr ben doğurdum aniden gelen sancılar ve su sızıntısı ile hastaneye geldik meğer oğlum geliyormuş
Sabah 4.45te aramıza katıldı miniğim 3130 gr 52 cm
Çekilen herşeye değer ne güzel bir duyguymuş
Biraz ağrılı oldu sürecin tamamını anlatıcam size şimdilik oğlumla emişiyoruz
Minnnooşşşş hey maşallah baştan sonaKızlar bizler çok iyiyiz
Nehircim gözünüz Aydın sonunda size de kavuştay olduDogurdum cok sukur rabbime bu sabah 8:55te dogdu guzel kizim yağmurum 3250gr. 38+6 haftalik
Rabbim dileyen herkeze nasip etsin insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin evladiyla sinamasin
Kuzum o dediğin d vitamini sanırım ama damlası cok geldi. Sağlık ocağından verilenler önerilmiyor.-Sunshine Canım bir ara konuşuyordunuz ama not almayı unutmuşum bebeğe verilen vitaminler damlalar hakkında. Kaç günlükken neleri kullanmaya başladınız? İçime sinen bir çocuk doktoru bulamadım ne yapsam bilemedim sormak istedim. Bana sadece tendavit diye bir damla verdi 10 günlükken başla günde 8 damla dedi.
Geliyor canım.uyurken de geliyor uyanıkken de . Hatta bugün emerken guruldamalar oluyordu elimi koydum karın bölgesinden gibiydi, gaz olmalı
doğum kolay diyen biri hemde sezaryen hem de taç taktın maşallah sanabn 40ım cıkınca sanki yeni doğurmus gbi sacımı boyatıp foto cektrcem anca atabildm o ağrıları
Masaj neden yapamıyorsun ki. Hayırdır ne oldu öyleoğlumun karnı gurul gurul neyapsam banyo da yaptramıorm masajda yuz üstünde yatıramıorm neyapsm ne yapsam bilemedim
aynen 40ımızda takalımYaa minnoşa bak sen büyümüş de abla bile oluyorkuzum ben reflü yatağı kullanıyorum en başından beri. O kayma oluyor ama kullanıma engel değil emin ol. Bi de hep gözümüz üstünde zaten. ben kendim de uyuyacaksam reflü yatağının ayak ucunu koltuk kenarı ya da yatak başına filan dayıyorum .
Minnnooşşşş hey maşallah baştan sonabebitonun güzelliği
Siz de ayrı güzelsiniz.
Ben olsam ebeyi şikayet ederim bu ne işgüzarlık bir de yalan söylüyor. suyun gelmiş sancın var açılman var niye eziyet çekip strese giriyorsun ki.kendisi normal doğurtmaya niyetlendi herhalde.
Nehircim gözünüz Aydın sonunda size de kavuştay olduee sen nasılsın Bebiş nasıl
Kuzum o dediğin d vitamini sanırım ama damlası cok geldi. Sağlık ocağından verilenler önerilmiyor.
Ocean 400 lük d vitamini kullanıyoruz. Bize hastaneden çıktığımız gün aldırıldı. 1 puf/3 damla şeklinde. Önceki gün sağlık ocağındaki ebemize sordum 1 yaşına kadar 3 damla şeklinde gidiyormuş.
Geliyor canım.uyurken de geliyor uyanıkken de . Hatta bugün emerken guruldamalar oluyordu elimi koydum karın bölgesinden gibiydi, gaz olmalı
lohusa tacı almıştım bi. 2. Gün kan ter içindeyim duşa girecek mecal bulmaya çalışıyordum eşim eğlenmek için kafama taktı o an acı çekerken o kadar anlamsız geldi ki iyiki organizasyon içine girmemişim
Çok şükürCanım ciğerlerdeki sıvı bitti şükür kendi kendine nefes alıyor. Enfeksiyon en son 1.6 gibi birşeydi henüz tekrar ölçülmedi. Pazartesi 7. Gün antibiyotik ondan sonra tekrar bakılıcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?